TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews

SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 38 reviews
5999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv, alsof je erbij bent
 | 01-08-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening eenvoudig
  • Netflix Disney etc in 1 klik te openen
  • Minpunten
  • Beeld en geluid niet synchroon in begin, verkeerde instelling gebruikt
Wat een prachtig beeld! Genieten nu dubbel van de Olympische spelen, alsof je erbij bent. Eenvoudig te installeren. Leuk dat je tv met app op telefoon kan bedienen.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een top product van samsung
 | 01-08-2021
lekker vlot te installeren op zaterdag middag gekocht. 17-7-2021. om 4 uur die middag zaten we op deze TV al de kwalificatie van de formule 1 te kijken Top.
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De beste TV op dit moment
 | 31-07-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Software
  • Intergratie met Apple
  • Alle streaming apps (Netflix, Disney etc)
  • Minpunten
  • Geen
De NQ95A (85”) is de beste TV op dit moment: 4k resolutie, HDR, de beste software, volledige Apple ondersteuning met AirPlay, 5G WiFi en werkende Bluetooth. Alles werkt gewoon exact zoals je verwacht en de neo qled beeldkwaliteit is super. Perfect geïnstalleerd door PlatteTV, aanrader!
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ultieme 4k TV, 85” met alle opties
 | 31-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Software
  • Intergratie met Apple
  • Gaming mode HDR (PlayStation)
  • Super handige HD
  • Minpunten
  • Geen
Super scherpe beeldkwaliteit met neo qled. Software is super (Netflix, Apple-tv, amazon, Disney, npo, Videoland) alle apps zitten erop, geen externe kastjes meer nodig. 5G wireless en BT werkt ook perfect. Dit is op dit moment de ultieme TV met het mooiste design. Perfect geïnstalleerd door Edwin van Platte TV.
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 30-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Makkelijk te bedienen
  • Snel
  • Alles erop en eraan
  • Minpunten
  • One connect box gigantisch en zwaar
  • TV speakers toch minder kwaliteit
Om te beginnen netjes en op tijd geleverd door Platte TV, chapeau. Ben dik tevreden over deze TV, mooi scherpe beeld, had op internet instellingen kunnen vinden waarbij het beeld nog beter is geworden. Aangesloten op mijn AVR omdat ik vind de TV speakers toch van minder kwaliteit dan mijne home theater speakers, jammer dat je een Q soundbar nodig heeft om gebruik te maken van Samsungs Q symphony. Al in al ben ik dik tevreden met deze mooie toestel. Als er een minpunt is, is het dan de connect box, ding is gigantisch groot, had ik echt niet verwacht.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie Tv met haarscherp en helder beeld
 | 29-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld is ongelooflijk scherp en helder
  • Zeer dun formaat, hangt mooi plat aan de muur
  • Makkelijk aan te sluiten met de one connect box
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Handig bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan voller, dat lossen we wel op met veen sounbar met subwoofer
  • De one connect box is erg groot
Ben zeer blij met deze Samsung Neo Qled, wat een mooi, scherp beeld, ongelooflijk gewoon ! Hangt mooi plat aan de muur en is makkelijk aan te sluiten via de One connect box, al is deze wel erg groot. Geluid is zeer ruimtelijk maar mist diepe bas, een subwoofer en of soundbar is aan te raden.
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Antireflectie is prima
  • Minpunten
  • Geen
Wat een topper van een tv, mijn beste aankoop. Had al een soundbar die ik ook aangesloten heb. Maar zonder is het geluid al goed. Wat een prachtig beeld zonder de hinderlijke reflectie. Zijn geld is deze tv zeker waard.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ge-wel-dig
 | 23-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Kan niet inbranden
Wát een super mooi beeld. Kwam van lg. Dacht dat niet mooier kon. Maar boven verwachting. En de afstandsbediening is even wennen. Maar eenmaal gewend ook super.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top tv !
 | 22-07-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Geluid
  • Biedingen
  • Minpunten
  • Prijs
Prachtig tv. Makkelijk om te bedienen. De beeld is zo echt, tot nu toe geen probleem gehad . Gekocht in de winkel van platte tv in Amsterdam, vriendelijk personeel en prachtig winkel.
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige tv
 | 19-07-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie vormgeving
  • stevige mooie voet
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
na goed en eerlijk advies gekregen te hebben van de verkoper deze tv gekocht. voldoet aan alle verwachtingen!
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kraakheldere beelden, kleuren en super mooi geluid
 | 18-07-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving televisie
  • Kraakheldere beelden
  • Volle kleuren
  • Geluid
  • Installatie was simpel
Top product, super mooie tv met kraakheldere beeldeb en volle kleuren. Geluid is mooi evenals de vormgeving van deze strakke beeldbuis. Ben dik tevreden over deze aankoop…..
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Glashelder,superscherpbeeld,topkwaliteit
 | 14-07-2021
  • Pluspunten
  • Tv heeft prachtig beeld en strak design.
  • Weerspiegelt bijna niet.
  • Connextbox ideal om kabels netjes weg te werken.
  • Afstandsbediening makkelijk en reageert snel en laad op doormidden van zonnecel
  • Tv zit strak op de muur
  • Minpunten
  • Kan tot nu geen minpunten vinden.
Tot nu toe geen spijt van mijn keuze prima tv.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
fantastische en een hele mooie tv
 | 12-07-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
Mooi beeld, vormgeving en goed geluid. Makkelijk te bedienen echt een schitterende televisie
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooie TV
 | 10-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp
  • 120 htz
  • One connect box!!!
  • Anti reflex laag
  • Gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Opladen afstand bediening op z'n kop
  • Standaard niet mooi en ver van de muur
  • One connect box is wel groot
Super mooie tv. Erg te vreden over het tweede exemplaar dat ik heb ontvangen. Het tweede ja! waarom denk je mischien? Het eerste exemplaar was defect. Het beeld knipperde en ik had blokken in het scherm. Het was denk ik een maandag ogend model na een zwaar weekend haha. Super snel en zeer vriendelijk geholpen met het defect door de klanten service van platte tv. In een woord uitmuntend!! Het scherm is Super scherp de 120 hrtz maakt hem lekker snel. Ook het menu is erg simpel en ook snel. En zeer gebruiksvriendelijk. Het is toch wel is tijd om een nieuwe draadloze serround set aan te schaffen - punten afstandsbediening moet op z\'n kop liggen om op te laden door de zon. Wie legt z\'n afstandsbediening op z\'n kop vraag ik me af?? Ik vind de standaard ook niet egt modieus ik ga hem binnenkort ophangen want dit is geen pan en hij komt hier door best ver van de muur te staan.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie aanwinst
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Dikte van de tv
  • Bediening
  • Minpunten
  • Stutter af en toe. Dit kan echter ook aan de bron liggen
Ben tot nu toe erg tevreden over mijn nieuwe aanwinst. De beeldkwaliteit is prima maar vooral de geluidskwaliteit valt me heel erg mee.
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv, glashelder, super strak beeld
 | 04-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • One Connect Box
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig scherp en helder beeld na het optimaliseren van de instellingen. Kleine afstandsbediening is even wennen. De One Connect Box is echt super, alle kabels en aansluitingen op één plek. Geluid met standaard luidsprekers is acceptabel; ik gebruik het Sonos systeem en dat geeft echt een prachtige geluidservaring.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie tv, zowel esthetisch als qua beeld
 | 03-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Connectbox
  • Connectie naar receiver
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt wat ligt aan
  • Automatische connectie afstandsbediening naar overige apparaten
Na goed geholpen te zijn in de winkel in Zoeterwoude de Samsung QN95A neo qled aangeschaft. Zeer tevreden over deze tv en een grote stap voorwaarts tov mijn tv uit 2011. Ik raad deze tv echt aan want subliem beeld en handig te bedienen. De connectbox maakt het af omdat er nu maar 1, niet storende, kabel naar de tv loopt ipv de hele wirwar aan kabels zoals dat was bij mijn oude tv. Eenvoudige connectie naar receiver en weer genieten van mooi geluid en beeld.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie grote tv met uitstekende beeldkwaliteit
 | 01-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Deze neo van 55 inch heeft een zeer goede beeldkwaliteit....De handzame afstandsbediening met weinig knopjes kent een zeer vriendelijk gebruiksgemak...Nadeel is de beperkte geluidskwaliteit...Maar dat is inherent aan het type televisie...Dit is echter prima op te lossen met een surroundsysteem....Wij hebben dit met sonos opgelost.
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Strak vormgegeven product met subliem beeld!
 | 24-06-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • One Connect Box
  • Ambient Mode
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Fantastisch geholpen door Mathew van PlatteTV in Zoeterwoude. Mooie deal kunnen maken met inruil van mijn oude 55" Samsung. Nu dus een 75" Neo QLED 4K en zoals van Samsung gewend opnieuw een weergaloze kijkervaring. Subliem beeld onder elke kijkhoek en dankzij automatische aanpassing met iedere (dag)lichtinval. Met Ambient Mode wordt het zelfs een kunstwerk aan de muur. Helemaal in combinatie met de Samsung WMN-A50EB Slim Fit Wallmount waardoor strakke montage mogelijk is. En dankzij de One Connect Box worden alle kabels naar de TV gereduceerd tot slecht één nagenoeg onzichtbare kabel. De geluidskwaliteit van de TV-speakers is voor een dergelijk platte Tv verassend goed. In mijn geval is de 75QN95A echter aangesloten op de Home Cinema opstelling van Sonos met een Playbar, Sub en Play One\'s als surround en daarmee is de bioscoop ervaring compleet! (ps: voor de oplettende kijker; op de foto is nog de \'oude\' Ziggo Horizon Media box te zien; de \'nieuwe\' Mediabox Next waarmee kijken naar uitzendingen in UHD kwaliteit mogelijk is, is onderweg...)
Samsung Neo QLED 4K 85QN95A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 85QN95A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld, zoals ik zocht.
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Aktie prijs
  • Minpunten
  • Instelling spaarstand net te vinden om uit zetten
  • Tv schakelt zichzelf uit
Op een nog op te lossen probleem na een aanwinst in huis. Mooie vorgeving, stabiele standaard. Mooi beeld en geluid voor mij goed zonder soundbar. Alle instellingen drie ker nagelopen maar tv valt na verloop van tijd plotseling uit. Altijd laat in de avond. Instellingen va tv en mediabox gecontroleerd en juist vastgelegd. Maar nog steeds het euvel.