TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews

SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 17 reviews
1344,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv erg blij mee
 | 31-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Gebruikersvriendelijk
  • Strak design
  • Prima functionaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Fantastisch beeld top service platte tv!
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie strakke chique tv
 | 31-07-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Strak design
  • Goed met ziggo kastje
  • Redellijk goed geluid
  • Afstandbediening met zonnecel
Mooie tv mooi design. Scherp beeld Goed te gebruiken met Ziggo kastje. Snelle processor. Aluminium voet en rand past goed in mijn interieur.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv
 | 26-07-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • aansluitingen externe apparaten
  • app,s
  • bedieningsgemak
Prachtig beeld. De extra mogelijkheden(apps instellingen etc etc)zijn zeer goed,en snel. Afstandbediening is even wennen in het begin,maar nu helemaal onder de knie. top tv
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop in huis
 | 22-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Zeer plat scherm
  • Afstandbediening
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Snoer te kort voor de beugel
Mooi beeld mooi geluid fijne bediening. Met vogel beugel strak tegen de wand. 100% tevreden.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De Samsung is een mooie zeer vlakke tv met een geweldig beeld.
 | 21-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Goed beeld vanuit andere hoek
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Gemak Afstandsbediening
Wij zijn zeer tevreden over de Samsung 65QN85A. De beeldkwaliteit is geweldig.. De afstandsbediening is voor verbetering vatbaar. Met name het schakelen naar andere zenders is lastig.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig design
 | 09-07-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Verbruik in stand-by
  • Afstandsbediening
  • Enkel in black te verkrijgen
De zwartwaarden beetje minder dan de OLED tv ,maar anders een mooie tv.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv met geweldige beeldkwaliteit.
 | 07-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren.
  • Scherp beeld.
  • Weinig weerspiegeling.
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Wennen aan afstandsbediening.
Gekozen voor NeoQled ivm licht inval in de woonkamer. Nagenoeg geen weerspiegeling in het beeldscherm, heerlijk. Daarbij een prachtig beeld. Even wennen aan de bediening, maar dat gaat snel. Samen met een Samsung soundbar met subwoofer (Q60) een prachtige combinatie. Zeer tevreden. Is een aanrader.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitmuntend beeld
 | 06-07-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleuren
  • mooie vorm
  • bediening
  • compacte afstandbediening met zonoplader
  • Minpunten
  • geen
Scherp beeld , goede geluid en de omvang van de 65"valt niet te groot en je wend wel snel aan.
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt GEWELDIG!
 | 28-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afwerking
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Ik heb nog nooit zo een mooie tv gezien. Beste aankoop van 2021.
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv, scherp beeld.
 | 16-06-2021
  • Pluspunten
  • Erg scherp beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Goede kijkhoek
  • Minpunten
  • Geen one connect box
Erg tevreden met deze 85” tv. Is een echte bioscoopervaring. Geen last van donkere strepen bij snelle bewegingen waar mijn oudere Samsung tv wel last van had.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Super contrast/beeld
  • Super dun beeld
  • Reageerd super snel op de apps
  • Geweldige game modus met hdmi 2.1
  • Goede synchronisatie met de hw-950t soundbar set
  • Minpunten
  • Maar 1x een hdmi 2.1 ingang
Op het moment dat de doos je woonkamer binnen komt dan weet je dat deze tv groot is.. als je hem dan aan de muur hangt en voor het eerst aanzet dan begint het genieten. Ik heb de tv opgehangen op een vogels thin 550 zodat deze goed te verstellen is op welke afstand je hem van de muur wilt hebben. Ik heb hier vervolgens de phillips hue gradient lightstrip op gemonteerd en aangesloten op de hue sync box. De tv werkt geweldig samen met de hw-950t soundbar. Bij instellingen zet je hem op Q-symphony en het geluid komt letterlijk van alle kanten. Op het moment dat je gaat gamen schakelt de tv zichzelf automatisch over naar de game modus. Ik heb zelf een xbox series X aangesloten en wat is dit een genot om naar te kijken. De combinatie van al deze producten maakt het plaatje af.
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede keus geweest
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Uitstekend geluid
  • Bedieningsgemak
  • Gebied HDMI aansluitingen
  • Dunne rand
  • Minpunten
  • Kan het niet verzinnen
Wat een mooi beeld en het geluid is verrassend Gebruikers gemak verrassend zeer gebruiksvriendelijk vriendelijk
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beeldig
 | 08-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Extra opties
Mooie,strakke tv
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Perfect
 | 19-05-2021
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Vormgeving
  • Makkelijk in gebruik
Prachtige tv. Eenvoudig te bedienen. Strak design
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige beeldkwaliteit , elke kee is het een genot om de tv weer aan te zetten
 | 13-05-2021
  • Pluspunten
  • Alles klopt
  • Minpunten
  • Verpakking materiaal
Betere keuze had ik niet kunnen maken , aanwinst voor onze vrijetijd
Samsung Neo QLED 4K 55QN85A (2021) Reviews
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • goede Beeldkwaliteit
  • Smartthings werk goed
  • Mooie afwerking
  • one remote control
  • Minpunten
  • Geen
Super blij mee. Werk goed.
SAMSUNG NEO QLED 4K 55QN85A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 16-04-2021
  • Pluspunten
  • mooi, helder beeld
  • Mooi geluid
  • plat tegen de muur
  • mogelijkheden als de tv uitstaat
Het is een geweldige televisie. Ik ben zeker geen expert op het gebied van beeld en geluid maar dit is echt geweldig. Ook de mogelijkheden voor het zwarte scherm als de tv uitstaat, is geweldig. Omdat ik een zwart scherm aan de muur vreselijk vind (het scherm als de tv uitstaat) Had geen betere aankoop kunnen doen. Ook de service vanuit platte tv Naarden was heel prettig en doeltreffend.