TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Samsung HW-Q950T Reviews

SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 32 reviews
977,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WOW...... wat een ongelofelijk mooi geluid uit deze Soundbar set
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Bluetooth makkelijk te connecten met externe apparatuur
  • Erg makkelijk om te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Alle knopjes op de afstandsbediening zijn zwart, niet duidelijk.
Perfecte combinatie met mijn TV (8K 65Q950TS ) Erg blij met de aankoop :)
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Soundbar
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • Connectiviteit ( Bluetooth )
  • Minpunten
  • Geen
Meer dan 100% tevreden. Wat een geweldug geluid, het kost wat maar is het zeker waard.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top systeem
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Atmos , 5.1 surround,
  • HDMI 2.0 en 2.1 eARC
  • Sub instelbaar
  • Presets zijn erg goed.
  • Minpunten
  • geen UNC boutjes bijgeleverd voor de suround boxjes
  • Surround boxjes kan je niet harder of zachter zetten
Makkelijke installatie. Aansluiten en werken. Jammer dat de surround boxjes geen metrisch draad hebben maar UNC draad en dat daar dan niet het boutje bij geleverd wordt om op te kunnen hangen. Dat verwacht je niet van een high end systeem Samen met Qled tv gekocht wat een GELUID en ervaring.
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed geluid, maar paring soms ingewikkeld
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke eerste installatie
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Bluetooth verbinding naar tv hapert soms (gebruik HDMI)
  • Vaak opnieuw koppelen
Een subliem geluid zoals je verwacht en eenmaal goed ingesteld is het heerlijk om films te kijken en muziek te luisteren. Soms heb ik het idee dat de achterste boxen niet begrijpen dat het systeem ja uitgeschakeld.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi strak geluid met goede niet overheersende bass.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Installatie gemakt
  • Vermogen
  • Klankkleur
  • Draadloze verbindin
  • Minpunten
  • Display bovenzijde
De sound bar Samsung HW-Q950T geeft een mooi strak geluid en is naar mijn mening het beste alternatief voor een dolby 7.1 systeem. De soundbar combineert een goed geluid met een strak design. Aan geluiss ervaring dus geen gebrek. Tevens de de streamfunctie via de telefoonl een geweldig plus punt. Zeker een aanrader.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Beste soundbar van dit moment
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid met films/series
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt binnen 10 min.
  • Geen speakerkabels
  • Minpunten
  • Stoffen afwerking, mooi maar trekt stof aan
  • Display bovenop i.p.v. aan de voorkant
  • Weinig finetunemogelijkheden qua geluid
Na veel nadenken en vergelijken gekozen voor deze soundbar. Geen spijt van! Geluid: voor films en series echt een topset. Zelf zonder de aanbevolen opstelling zit je midden in het geluid. Voor muziek klinkt ie ook niet verkeerd, maar je mist dan ruimtelijkheid in het stereo-effect. Bij zacht volume klinkt het niet zo natuurgetrouw en vol als normale speakers. Heos/Sonos speakers zijn dan echt beter. Gebruiksgemak: werkt binnen 10 minuten. Afstellen van het geluid ben je ook niet lang mee bezig, want er valt (wellicht valt dat tegen voor sommigen) niet veel af te stellen. Bas/Treble, volumes per surroundgroep en dat is het. Vormgeving: alles ziet er premium uit. De stoffen afwerking trekt inderdaad stof en haren aan maar dat kun je met een kledingroller prima oplossen. Al met al een top soundbar die zich kan meten met volwaardige 5.1 sets.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste soundbar van dit moment
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Top geluid
Na lang twijfelen besloten deze soundbar aan te schaffen. En ik heb er geen spijt van. Makkelijk in gebruik. Voor de doorgewinterde audiofiel zal deze soundbar echter te weinig instelmogelijkheden hebben, maar als je die verwachting niet hebt, dan werkt het prima! Geluid is echt goed. Volledige 5.1-ervaring met de meeste streamingdiensten en soms ook Atmos. Wat opvalt is de breedte van het geluid uit de soundbar zelf. De achterspeakers en de subwoofer vullen het geheel mooi aan. Tja, dat het display bovenop zit, is echt een foutje, maar als ie eenmaal ingesteld is, heb je dat display ook niet nodig. Veel functies kun je namelijk ook gewoon via je TV bedienen (althans bij een Samsung QLED)
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topgeluid
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Prijs kwaliteit
Na enige twijfel kozen we toch voor de Samsung HW Q95T. Recent hebben wij de Samsung 65Q95T tv aangeschaft en dit surround systeem is de perfecte aanvulling. Geluid is super, echt een bioscoop ervaring.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
goed in combinatie met universele afstandsbediening
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • sound
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Beter geluid, mild irritante verbeteringen
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Mooie looks
  • Wireless sub en speakers
  • Dolby atmos zonder versterker/vele losse speakers
  • Bang for Buck
  • Minpunten
  • Stoffen finish niet handig met verharende huisdieren
  • Alexa springt soms aan op geluid uit soundbar
  • Display boven op soundbar is klein/ niet leesbaar van voren
  • Geen atmos indicator lampje meer
  • Alle knopjes op de afstandsbediening zijn zwart met zeer donkere opdruk
Het geluid uit deze soundbar is geweldig! Ik had hiervoor de k950 7.1.2 en ondanks dat ze nagenoeg hetzelfde doen klinkt deze q950t toch echt veel beter. Vooral de subwoofer geeft nu mooiere bass die nog steeds overweldigend klinkt maar niet meer zo lomp hard is als voorheen. De twee extra speakers in deze 9.1.2 geven merkbaar een extra dimensie. Voor mij ging deze aanschaf voornamelijk om de HDMI 2.1 en dat werkt briljant. De ps5 en Xbox series x kunnen nu geweldig geluid geven EN nog steeds 120hz beelden doorsturen naar de tv. Andersom werkt de input van dolby atmos via e-Arc ook naar behoren. Nu kunnen dus alle apparaten die atmos uitsturen ook gebruik maken van de soundbar i.t.t. de k950. Er zijn ook enkele minpunten ten opzichte van het oude ontwerp. De plastic finish is nu een stoffen finish, staat leuk maar niet als je verharende huisdieren hebt. Op de oude bar zat een lampje waarmee je kon zien dat atmos ingeschakeld was, handig als je tussen verschillende audio tracks wisselde en dus wilde zien wanneer atmos het doet of wanneer de streaming service atmos niet goed doorgeeft. Nu moet je maar hopen dat je atmos hebt en niet gewoon goed gemixte 5.1. Ook zit er nu een kleiner display aan de bovenkant van de soundbar waar je echt boven moet staan om het te kunnen lezen, dit is wel irritant als je van inputs aan het wisselen bent vooral met HDMI CeC waarbij apparaten alle kanten op aanspringen als je een input aanzet. De ingebouwde Alexa is een leuke gimmick maar staat nu uit, deze springt namelijk regelmatig aan vanaf geluid uit de soundbar en dan dempt hij kort het geluid om te luisteren, niet tof als je net lekker in de film zit. Dus voor wie is deze soundbar: # Audio liefhebbers die geen versterker/speakers willen. # Mensen die op zoek zijn naar een verkapte HDMI 2.1 switch met super geluid # Mensen die graag dolby atmos willen ervaren maar liefst een soundbar willen zien onder de tv
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bevalt mij heel goed
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Heel mooi geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Goede kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Heel mooi geluid ziet er ook mooi uit. Bevalt zeer goed ben blij met de soundbar.
Samsung HW-Q950T Reviews
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch product
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Echte surround ervaring
  • Vrij eenvoudig te bedienen
  • Wireless (behalve dan de electriciteitskabels))
  • Minpunten
  • Zou persoonlijk willen dat de achterspeaker wat luider waren.
Dit is de eerste keer dat we een surroundsysteem aangeschaft hebben, maar de soundbar geeft echt een surround ervaring. Nu hoeven we niet meer naar de bios!
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top !
 | 14-12-2020
Prima geluid vooral met films
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi geluid bij het kijken van films
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Minpunten
  • Display op soundbar zit aan de bovenkant
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
De subwover valt me iets tegen kraakt af en toe.
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Hoge tonen
  • Midden tonen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Bas tonen uit subwover
  • Bedienings gemak
  • Lukt me nog niet met WiFi te verbinden
Redelijk
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toppertje
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Game modus
  • Bass
  • Minpunten
  • Stof trekt stof aan
Helemaal goed super deze soundbar met een qled tv helemaal blij mee
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supersound
 | 10-12-2020
Top helemaal top
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid
 | 04-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Draadloos
  • Bluetooth
Pachtig vormgegeven design Of je tussen de film loopt Top geluid
Samsung HW-Q950T Reviews
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geluid, het is net of dat je in de bioscoop zit
 | 22-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten via earc
  • Bediening via smartthings
  • Geweldig geluid
  • Minpunten
  • Geen
Deze sounbar geeft een geweldig geluid. Zeer makkelijk aan te sluiten via earc op een samsung tv. Ook de bediening via smarthings is erg handig. Heb de soundbar nu 1 week in bezit, en wij zijn zeer blij met deze soundbar
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top geluid
 | 18-11-2020
Prima geluid was handiger geweest als het display aan de voorkant had gezeten nu kun je niet snel zien op welk kanaal het staat en de instellingen zien.