TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Samsung HW-Q950T Reviews

SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 46 reviews
1109,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een ware bioscoopervaring
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
  • Dolby Atmos ondersteuning
  • Mooi formaat
  • Stevig materiaal
  • Minpunten
  • LED-display op bovenkant van soundbar
Na uitgebreid onderzoek naar een goede soundbar met rear speakers ben ik voor de Samsung HW-Q950T soundbar gegaan. Ik heb nog geen moment spijt gehad, wat een geluid! De soundbar komt goed verpakt met een uitgebreide handleiding. Ik had op veel plekken gelezen dat mensen problemen hadden met de connectie van de subwoofer en rear speakers, maar ik heb geen enkel probleem ervaren. De eerste dagen ben ik hier en daar bezig geweest met het instellen van het geluid. Al snel merk je dan dat het niet ideaal is dat het LED-display op de bovenzijde van de soundbar zit. Dit heeft wel gezorgd voor het nodige heen en weer lopen van de zitplek naar de soundbar. Het display is het enige nadeel waar ik tegenaan ben gelopen. Nadat ik de basis goed had ingesteld, heb ik het display niet meer nodig gehad. Na het instellen van de soundbar ben ik ontzettend tevreden met het resultaat. De soundbar en rear speakers zorgen (zeker met DOLBY Atmos) voor een bijzonder goede surround ervaring. De subwoofer geeft tijdens de actiescenes en met muziek een perfecte hoeveelheid \'punch\' aan het geheel. Als je het niet erg vindt (of zelfs leuk vindt) om de tijd te nemen voor de juiste instellingen, denk ik niet dat er momenteel een betere soundbar te krijgen is.
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige set mooie voorgeven en fantastisch geluid.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid als in een bioscoop
 | 02-04-2021
  • Pluspunten
  • prima hoge tonen
  • goed regelbare subwoofer
  • zeer uitgebalanceerd geluid
  • fraai design
  • Minpunten
  • slecht afleesbaar scherm
  • helaas geluid niet te regelen met de App
Deze soundbar doet het in combinatie met de Samsung QE55Q90T uitstekend. Pracht vol geluid, geen overheersende bassen, heldere hoge tonen (vooral bij gesprekken). Het koppelen met de TV ging moeiteloos. Met de Smart Things App, kunnen o.a. geluidsvolume en beeld geregeld worden. Helaas kunnen de achter speakers alleen via de soundbar zelf bijgesteld worden. Verder is opvallend het design met special Kvadrat bekleding. Al met al een prima keuze!
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Tijdperk losse componenten voorbij!!!
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Eenvoudig menu
  • Pairing Bluetooth met telefoon
  • Minpunten
  • Stof aan de buitenkant moet je smaak zijn.
Ik was altijd sceptisch over het geluid van een soundbar maar dit is echt geweldig. Lang getwijfeld tussen hw-q90(2019) of deze q950 versie en heb me uiteindelijk laten overhalen door het vakkundige advies van de platte TV medewerker. Echt een aanrader voor zowel muziek als filmbeleving. Mooi vol geluid ook bij hogere volume. Aansluiten is eenvoudig en perfect samen met mijn qe75-90t televisie.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig geluid, net of je in de bioscoop zit, je zit echt "ïn"de film
 | 28-03-2021
  • Pluspunten
  • Naar eigen smaak in te stellen geluid
  • Bij films zit je er middenin
  • Mooie vomgeving satelieten
  • Woofer prima in te stellen, rustig tot wegblazen(minder voor de buren)
  • Geluid blijft helder, ook bij harder geluid
  • Minpunten
  • Aflezen bediening op de bovenzijde
Het is een hele beleving van geluid, gecombineerd met de R90 Samsung tv is het echt af. Geluid is goed naar eigen smaak in te stellen. Flink aan de prijs, maar dan heb je ook wat.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfecte prijs kwaliteit verhouding
 | 25-03-2021
  • Pluspunten
  • Film geluid
  • TV geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Muziek afspelen.
Mooi systeem met vooral bij film en TV een prachtig geluid
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supergeluid, alsof je in de bioscoop zit.
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid, als in de bioscoop
  • Handig te installeren.
  • Minpunten
  • Display en knoppen op de bovenkant
Heel mooi geluid. Heel veel diepte en mooi surround. Enig nadeel is dat de knoppen en display van de soundbar op de bovenkant zitten en daardoor niet zichtbaar als je ervoor zit/ in de tv-meubel.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik vindt helemaaal mooi
 | 18-03-2021
Veel beter dan de sonos arc voor veel minder geld..
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid
 | 16-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bas
  • Speakers
  • Minpunten
  • Te weinig geprogrammeerde opties geluid
  • Vangt veel stof op
Mooie geluid, alleen jammer dat je niet meer voor geprogrammeerde instellen kan instellen. Voorbeeld voor muziek. Maar voor de rest voldoet die aan de verwachtingen. Alleen jammer van de actie van Samsung met gratis Videoland actie. Nog steeds geen goedkeuring gekregen.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig product maar zal handleiding nog wel even nodig hebben.
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • vele mogelijkheden, wifi bluetooth en optisch
  • Minpunten
  • Geen statief voor rearspeakers
Geweldig geluid en vormgeving en zeer blij dat rearspeakers draadloos zijn. (geen kabels door kruipruimte) Jammer dat mijn tv gedateerd(5 jaar) is en daarom niet optimaal van geluid kan profiteren.
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 12-03-2021
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • snel te gebruiken
  • netjes op te hangen
  • mooi en goed in de verpakking
  • Zeker een aanrader.
  • Minpunten
  • geen ophang beugels voor de achter sp
Alles wat je er van verwacht.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie soundbar goed geluid
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk verbinden
  • Handige app
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Wel wat prijzig maar wel het geld waard en aansluiten en verbinden is ook simpel kortom een goed product
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super blij mee
 | 05-03-2021
Het geluid van de soundbar klinkt echt goed. Zelf was ik geen voorstander van soundbars omdat het geluid veel minder was dan oude speakers. Maar daar ben ik op terug gekomen en kan nu de buren pesten met de lekkere baas. Wat ik wel jammer vond is dat een week later het product voor dezelfde prijs werd aangeboden met een jaar lang gratis videoland. Daar werd mij niets over verteld tijdens de diverse mails. Maar voor de rest blij mee. Mvg Thorsten.
Samsung HW-Q950T Reviews
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect geluid voor films, minder voor high end audio
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • Draadloze rears en subwoofer
  • Snelle verbinding met elkaar
  • Superlaag!
  • Effecten vliegen door de woonkamer.
  • Minpunten
  • Kabels rears veel te kort. (1.50 meter)
  • Standers duur
  • Installatie niet vanzelfsprekend
  • Matige handleiding
Prachtige set. Sterk punt is draadloze rears en subwoofer. Geluid gaat putdiep. Als je een high end audioset hebt, valt het muziekgeluid wat tegen maar daar is het ook niet voor gemaakt. Korte stroomkabeltjes voor rears. Installatie pas na reset Samsung smart-tv gelukt.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WOW...... wat een ongelofelijk mooi geluid uit deze Soundbar set
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Bluetooth makkelijk te connecten met externe apparatuur
  • Erg makkelijk om te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Alle knopjes op de afstandsbediening zijn zwart, niet duidelijk.
Perfecte combinatie met mijn TV (8K 65Q950TS ) Erg blij met de aankoop :)
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Soundbar
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • Connectiviteit ( Bluetooth )
  • Minpunten
  • Geen
Meer dan 100% tevreden. Wat een geweldug geluid, het kost wat maar is het zeker waard.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top systeem
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Atmos , 5.1 surround,
  • HDMI 2.0 en 2.1 eARC
  • Sub instelbaar
  • Presets zijn erg goed.
  • Minpunten
  • geen UNC boutjes bijgeleverd voor de suround boxjes
  • Surround boxjes kan je niet harder of zachter zetten
Makkelijke installatie. Aansluiten en werken. Jammer dat de surround boxjes geen metrisch draad hebben maar UNC draad en dat daar dan niet het boutje bij geleverd wordt om op te kunnen hangen. Dat verwacht je niet van een high end systeem Samen met Qled tv gekocht wat een GELUID en ervaring.
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed geluid, maar paring soms ingewikkeld
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke eerste installatie
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Bluetooth verbinding naar tv hapert soms (gebruik HDMI)
  • Vaak opnieuw koppelen
Een subliem geluid zoals je verwacht en eenmaal goed ingesteld is het heerlijk om films te kijken en muziek te luisteren. Soms heb ik het idee dat de achterste boxen niet begrijpen dat het systeem ja uitgeschakeld.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi strak geluid met goede niet overheersende bass.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Installatie gemakt
  • Vermogen
  • Klankkleur
  • Draadloze verbindin
  • Minpunten
  • Display bovenzijde
De sound bar Samsung HW-Q950T geeft een mooi strak geluid en is naar mijn mening het beste alternatief voor een dolby 7.1 systeem. De soundbar combineert een goed geluid met een strak design. Aan geluiss ervaring dus geen gebrek. Tevens de de streamfunctie via de telefoonl een geweldig plus punt. Zeker een aanrader.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Beste soundbar van dit moment
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid met films/series
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt binnen 10 min.
  • Geen speakerkabels
  • Minpunten
  • Stoffen afwerking, mooi maar trekt stof aan
  • Display bovenop i.p.v. aan de voorkant
  • Weinig finetunemogelijkheden qua geluid
Na veel nadenken en vergelijken gekozen voor deze soundbar. Geen spijt van! Geluid: voor films en series echt een topset. Zelf zonder de aanbevolen opstelling zit je midden in het geluid. Voor muziek klinkt ie ook niet verkeerd, maar je mist dan ruimtelijkheid in het stereo-effect. Bij zacht volume klinkt het niet zo natuurgetrouw en vol als normale speakers. Heos/Sonos speakers zijn dan echt beter. Gebruiksgemak: werkt binnen 10 minuten. Afstellen van het geluid ben je ook niet lang mee bezig, want er valt (wellicht valt dat tegen voor sommigen) niet veel af te stellen. Bas/Treble, volumes per surroundgroep en dat is het. Vormgeving: alles ziet er premium uit. De stoffen afwerking trekt inderdaad stof en haren aan maar dat kun je met een kledingroller prima oplossen. Al met al een top soundbar die zich kan meten met volwaardige 5.1 sets.