TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Samsung HW-Q950T Reviews

SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 24 reviews
1149,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
goed in combinatie met universele afstandsbediening
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • sound
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Beter geluid, mild irritante verbeteringen
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Mooie looks
  • Wireless sub en speakers
  • Dolby atmos zonder versterker/vele losse speakers
  • Bang for Buck
  • Minpunten
  • Stoffen finish niet handig met verharende huisdieren
  • Alexa springt soms aan op geluid uit soundbar
  • Display boven op soundbar is klein/ niet leesbaar van voren
  • Geen atmos indicator lampje meer
  • Alle knopjes op de afstandsbediening zijn zwart met zeer donkere opdruk
Het geluid uit deze soundbar is geweldig! Ik had hiervoor de k950 7.1.2 en ondanks dat ze nagenoeg hetzelfde doen klinkt deze q950t toch echt veel beter. Vooral de subwoofer geeft nu mooiere bass die nog steeds overweldigend klinkt maar niet meer zo lomp hard is als voorheen. De twee extra speakers in deze 9.1.2 geven merkbaar een extra dimensie. Voor mij ging deze aanschaf voornamelijk om de HDMI 2.1 en dat werkt briljant. De ps5 en Xbox series x kunnen nu geweldig geluid geven EN nog steeds 120hz beelden doorsturen naar de tv. Andersom werkt de input van dolby atmos via e-Arc ook naar behoren. Nu kunnen dus alle apparaten die atmos uitsturen ook gebruik maken van de soundbar i.t.t. de k950. Er zijn ook enkele minpunten ten opzichte van het oude ontwerp. De plastic finish is nu een stoffen finish, staat leuk maar niet als je verharende huisdieren hebt. Op de oude bar zat een lampje waarmee je kon zien dat atmos ingeschakeld was, handig als je tussen verschillende audio tracks wisselde en dus wilde zien wanneer atmos het doet of wanneer de streaming service atmos niet goed doorgeeft. Nu moet je maar hopen dat je atmos hebt en niet gewoon goed gemixte 5.1. Ook zit er nu een kleiner display aan de bovenkant van de soundbar waar je echt boven moet staan om het te kunnen lezen, dit is wel irritant als je van inputs aan het wisselen bent vooral met HDMI CeC waarbij apparaten alle kanten op aanspringen als je een input aanzet. De ingebouwde Alexa is een leuke gimmick maar staat nu uit, deze springt namelijk regelmatig aan vanaf geluid uit de soundbar en dan dempt hij kort het geluid om te luisteren, niet tof als je net lekker in de film zit. Dus voor wie is deze soundbar: # Audio liefhebbers die geen versterker/speakers willen. # Mensen die op zoek zijn naar een verkapte HDMI 2.1 switch met super geluid # Mensen die graag dolby atmos willen ervaren maar liefst een soundbar willen zien onder de tv
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bevalt mij heel goed
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Heel mooi geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Goede kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Heel mooi geluid ziet er ook mooi uit. Bevalt zeer goed ben blij met de soundbar.
Samsung HW-Q950T Reviews
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch product
 | 14-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Echte surround ervaring
  • Vrij eenvoudig te bedienen
  • Wireless (behalve dan de electriciteitskabels))
  • Minpunten
  • Zou persoonlijk willen dat de achterspeaker wat luider waren.
Dit is de eerste keer dat we een surroundsysteem aangeschaft hebben, maar de soundbar geeft echt een surround ervaring. Nu hoeven we niet meer naar de bios!
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top !
 | 14-12-2020
Prima geluid vooral met films
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi geluid bij het kijken van films
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Minpunten
  • Display op soundbar zit aan de bovenkant
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
De subwover valt me iets tegen kraakt af en toe.
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Hoge tonen
  • Midden tonen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Bas tonen uit subwover
  • Bedienings gemak
  • Lukt me nog niet met WiFi te verbinden
Redelijk
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Toppertje
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Game modus
  • Bass
  • Minpunten
  • Stof trekt stof aan
Helemaal goed super deze soundbar met een qled tv helemaal blij mee
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supersound
 | 10-12-2020
Top helemaal top
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid
 | 04-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Draadloos
  • Bluetooth
Pachtig vormgegeven design Of je tussen de film loopt Top geluid
Samsung HW-Q950T Reviews
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geluid, het is net of dat je in de bioscoop zit
 | 22-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten via earc
  • Bediening via smartthings
  • Geweldig geluid
  • Minpunten
  • Geen
Deze sounbar geeft een geweldig geluid. Zeer makkelijk aan te sluiten via earc op een samsung tv. Ook de bediening via smarthings is erg handig. Heb de soundbar nu 1 week in bezit, en wij zijn zeer blij met deze soundbar
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top geluid
 | 18-11-2020
Prima geluid was handiger geweest als het display aan de voorkant had gezeten nu kun je niet snel zien op welk kanaal het staat en de instellingen zien.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid in combinatie met de juiste tv
 | 16-11-2020
  • Pluspunten
  • Fenomenaal geluid
  • Hele goede subwoofer
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Mits je de juiste tv hebt geen
Deze set is in één woord geweldig. Zeer makkelijk aan te sluiten. De app ook zeer eenvoudig in gebruik te nemen. En de app doet wat ie moet doen qua mogelijkheden. De set heeft 4 geluidsmodi. En de modus aanpasbaar geluid is hiervan echt een aanwinst. Zodra de mogelijkheid bij een film tot dolby atmos aanwezig is schakelt ie automatisch over naar deze modus en kun je niet veranderen. Maar ga dan zitten en geniet. Want daar is deze set voor gemaakt! Dolby Atmos. Fenomenaal geluid overal om je heen. Kanttekening is wel dat je een dolby atmos compatible tv moet hebben. Aangezien ik deze set samen met de q95t tv had besteld maar even langer moest wachten op de tv, sloot ik de set aan op mijn samsung UE-55KS9000 uit 2016. Ook een tv uit het hoogsegment toen. Het geluid was best mooi en een vaker gehoorde klacht over de rear speakers die te zacht leken kon ik wel inkomen. Week later de q950t tv aangesloten en de set klonk gelijk 10x beter. Niet normaal wat een verschil. Geluidsniveau met de rear speakers was ook gelijk goed. En de atmos ervaring is gewoon een feestje. Dus bedenk goed voordat je deze set aanschaft of je huidige tv aan de vereisten voldoet.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top aankoop, had ik eerder moeten doen!
 | 15-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluidsbeleving
  • Makkelijk te installeren
Nog geen moment spijt van deze aankoop. Absoluut waarde voor je geld. Met deze geluidsinstallatie tover je, je huis om tot biscoop of concertzaal.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 10-11-2020
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooi kamer vullend geluid
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • mooi vol geluid
Deze soundbar uitgebreid beluisterd bij de concurrent. Het enigste wat ons tegenhield was de prijs en hadden nog wat technische vragen. Via google gekomen bij Platte TV. Zij hadden \'2e handjes\' tegen een scherpe prijs. Via de chat contact gezocht en werden vriendelijk en snel geholpen. Degene die achter de chatbox zat had verstand van het product en kon daardoor gemakkelijk onze vragen beantwoorden. Tot slot bood hij uit eigen beweging een nieuwe soundbar aan tegen een nagenoeg zelfde prijs als een 2e hands. De facturatie via de mail verliep snel en foutloos. En een dag later hadden we het product in huis.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid
 | 01-11-2020
  • Pluspunten
  • Super geluid met films en muziek
  • Minpunten
  • Geen
Doet waar het goed in moet zijn geluid is geweldig echt een aanrader
Samsung HW-Q950T Reviews
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
VET!
 | 26-10-2020
  • Pluspunten
  • De lage tonen
Heerlijk geluid, staat altijd aan als de tv aan staat en wordt menigmaal verrast door de geluidseffecten, lekker diepe bas!
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super tv met mooi geluid en prachtig beeld
 | 25-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Super geluid
  • Mooie vormgeving
  • Geen kabels
  • Gemakkelijk gebruik
Zou dit product zeker aanbevelen. Wel wat duurder maar dan heb je de one connectbox erbij . Super handig voor aansluiten randapparatuur en geen kabels in het zicht.
SAMSUNG HW-Q950T REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima apparaat
 | 24-10-2020
  • Pluspunten
  • werkt prima met ziggo box samen !
  • Minpunten
  • Kan geen Dab aansluiten !
Alleen jammer kan er geen tuner op aan kan sluiten heb een Dab radio maar t stekkers systeem zit er niet op, dat is een 1 pins stekker . Had een speciale kabel gekocht maar dat werkt niet ondanks dat er een omvorming stekker HDMI aanzit. Verder prima apparaat!