Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Samsung HW-Q90R Reviews

SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 95 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
alleen basgeluid is te zacht
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • goede geluid
  • Minpunten
  • basgeluid is te zacht
basgeluid is te zacht terwijl is volume op 6
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig goed!
 | 27-02-2020
Wij zijn zeer tevreden met onze installatie. het geluid hiervan is echt heel erg goed. ook het bestellen en laten ophangen hiervan ging perfect. De medewerkers van Platte TV zijn erg vriendelijk en hebben erg echt verstand van. wij zijn erg blij en zullen Platte TV zeker aanraden aan anderen.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid bij films , muziek stukken minder
 | 26-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid bij films
  • ziet er degelijk en mooi uit
  • goede prijs en een heel goed advies in Arnhem
  • goed advies aan de telefoon en chat
  • Minpunten
  • hoop gedoe om atmos te kunnen beluisteren , een q90R en QE65Q80r kunnen dat niet samen
  • goedkopere afstand bediening dan bij tv ( scherpere randen )
  • slechte aflezen op soundbar ( klein vierkantje maar )
Let voor aanschaf heel goed wat je TV kan en wat de soundbar kan. Samsung tv ondersteunt geen atmos en dts , deze soundbar wel. Je zult dus met iets anders moeten streamen naar de soundbar voor dolby atmos. Nu heb ik gelukkig alles voor elkaar gekregen en moet zeggen dat atmos echt super is. Ik stream nu alles met de Nvidia Shield rechtstreeks naar de soundbar en TV ( met ARC ). Netflix ( op Nvidia ) is dan ook ATMOS. Het beluisteren van muziek valt enigzins tegen en mist in het hoog ( dof ) en strakke laag.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • bas
  • soundbar
  • geluid
  • Minpunten
  • achterspeakers
Ik heb hiervoor HW-Q60R geprobeerd maar dat is niks in vergelijking met dit. Mooi zuiver geluid lekkere bas. Je kan er goed van genieten alleen de achterspeakers moet je goed instellen.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg effectieve soundbar
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Makkelijk te koppelen
  • Mooi geluid
  • Mooie combi met TV
  • Minpunten
  • Je moet wel op hetzelfde WiFi netwerk zitten om hem via de app aan te kunnen sturen
  • App werkt niet altijd lekker / minder makkelijk dan bijv. Sonos
Ga maar eens zoeken voor een soundbar. Gek wordt je van de keuzes! Uiteindelijk voor deze Samsung gekozen. Erg goede reviews, ziet er mooi uit en past perfect voor onze 65 inch LG televisie. De 2 boxen op voetjes gezet, zodat we deze effectief kunnen richten. Gaat perfect. Zeker bij drukkere films erg mooie geluidseffecten. Erg goed dus, en als set (incl subwoofer en2 boxen) een perfect set Cor een goede prijs. Aanrader dus.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooi apparaat
 | 06-02-2020
Ik had er zelf iets meer van verwacht maar zeker aan te bevelen. De 2 rearspeakers vind ik wel tegenvallen. Mogelijk moet er nog een update gedaan worden. Maar komt nu weinig geluid uit.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima, maar ietwat kunstmatig geluid
 | 06-02-2020
  • Pluspunten
  • Gemak van installatie
  • Vormgeving
  • Degelijk
  • Minpunten
  • Te nadrukkelijke aanwezige woofer-geluid
  • T
Ietwat kunstmatig geluid. Het geluid van de subwoofer is zeer nadrukkelijk aanwezig. Voor mij teveel, hoewel ik de sub en bass naar minimaal heb gezet. De achterspeakers doen alleen mee bij effecten in Adaptive Sound en Dolby. Mijn vorige 5.1-systeem gaf een wat natuurlijker klankbeeld. Toch vind ik deze soundbar een prima investering.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Zeer goed geluid en bedienings gemak
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mega geluid met een goede subwoofer
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid uit de soundbar
  • Dolby atmos kwaliteit
  • Muziek kwaliteit
  • Draadloos
  • Minpunten
  • te vroeg gekocht i.v.m. btw actie
  • Subwoofer laat het huis + buren wegtrillen
  • Updaten is omslachtig en werkt alleen met een usb of samsung telefoon niet met een huawei.
  • Snoeren hadden wel 3 meter mogen zijn i.p.v 1 meter
Zeer mooi soundbar, makkelijk te installeren (DIRECT UPDATEN!, anders heb je kans dat de achterspeakers en de sub de verbinding verliezen met de soundbar) prachtig geluid, ook wanneer de soundbar zacht staat zijn monologen goed hoorbaar. Het Dolby atmos effect is echt waanzinnig! let op dat de breedte hetzelfde is als een 55" TV!
Samsung HW-Q90R Reviews
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
voldoet aan verwachtingen zowel op gebied van klank, design, kwaliteit
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Materiaal is zeer goede kwaliteit
  • Klank is zeer goed
  • voldoende aansluitmogelijkheden
  • samenwerking met Samsung TV
  • Minpunten
  • instellen van geluidsverdeling over woofer en rear speakers zou over iets grotere range mogen beschikken maar zeker niet ontoereikend.
  • HMDI 1.4 ipv HDMI 2.0 kabel meegeleverd
Soundbar van hoge kwaliteit met voldoende aansluitmogelijkheden. Klank voldoet aan verwachtingen. Was in eerste instantie op zoek naar Sonos soundbar maar het beperkt aantal aansluitmogelijkheden bij deze schrok mij af. Gelukkig gekozen voor de Samsung want alle aansluitingen (2 HDMI-in en 1 HDMI-out en 1 optical) zijn allemaal in gebruik. Verder is de initiële set-up van de draadloze verbinding makkelijk. Is wel van belang om een bepaalde volgorde aan te houden maar staat duidelijk beschreven in de handleiding. Verder zijn de gebruikte materialen van hoge kwaliteit. Koop er wel een HDMI 2.0 kabel bij want de meegeleverde is een HDMI 1.4. Dit werkt ook maar voor de HDMI ARC heb je een grotere bandbreedte nodig die door HDMI 2.0 wel ondersteund wordt.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig mooi product met uitstekend geluid en eenvoudige installatie.
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Disigne
  • Top Geluid
  • Prijs kwaliteit
  • Eenvoudige installatie
mooi product met geweldig geluid!
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Bioscoop ervaring
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi lage, midden en hoge tonen
  • Subwoofer levert rijk basgeluid
  • Bioscoop ervaring door surround
  • Makkelijk aan te sluiten en op te zetten
  • Minpunten
  • Weinig calibratie mogelijkheden
  • Rear speakers bevestiging (dure staanders bij te kopen)
  • Vrij grote soundbar
Het systeem stelt zich makkelijk in en is eenvoudig in gebruik. Geluid is simpelweg fantastisch. Bij films ervaar je echt bioscoop geluid en muziek afspelen is ook een genot.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
prima
 | 13-01-2020
De boxen van achter zouden wel wat betere volume regeling mogen hebben ( -6 tot +6) is zwak.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Super geluid
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Goed regelbaar
  • Mooie kleine boxen
  • Minpunten
  • Ik zou ze afleveren met de nieuwste update
Super geluid en mooie vormgeving
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
 
 | 05-01-2020
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid.
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • Bijzonder goed geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Tijdens gebruik geen vervelend display te zien.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Makkelijke afstandsbediening, ook via de smart things app.
  • Minpunten
  • Geen steunen of standaards meegeleverd voor rearspeakers had we gemogen voor de prijs.
  • Relatief duur.
Bijzonder goed geluid, geeft alle geluidssporen ( dolly atmos, dts enz ) zeer goed weer alsof in de bioscoop zit. Bovendien ziet het er geweldig uit.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend geluid voor een schappelijke prijs
 | 22-12-2019
  • Pluspunten
  • prachtig 3d geluid/ muziekgeluid
  • makkelijk aan te sluiten
  • alleen stroom- en hdmi-kabels
  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • de soundbar is erg lang, dik en hoog
Deze soundbar met subwoover en achterspeakers heeft 7.1.4 geluid. Natuurlijk is dat niet zo goed als een geluidssysteem met 4 hoogtespeakers, maar voor zo\'n systeem betaal je zeker het dubbele. Het voordeel van de Samsung HW-Q90R t.o.v. een echt 3d systeem is dat dit minder materiaal met zich meebrengt. Je hebt geen AV-receiver nodig en alle draden die de speakers verbinden met receiver zijn ook niet nodig, vanwege de blutooth verbinding. De HW-Q90R is momenteel (2019) het beste geluidssysteem met dolby atmos/ dts:x surround sound dat beschikbaar is voor een prijs van rond de 1000 euro. Het geluid van dit systeem is goed op alle gebieden: muziek is mooi, de dialogen van films en tv zijn helder, er is een goed 3d effect bij films met dolby atmos/ dts:x en de bas uit de subwoover klinkt en voelt super. De installatie van dit systeem is een eitje. Speakers in het stopcontact pluggen, hdmi kabeltje tussen soundbar [out] en (philips)tv, kabeltje [in] tussen soundbar en (lg) blu-ray speler, en nog een kabeltje [in] tussen de soundbar en een (kpn)decoder en alles was klaar. De samsung bar zocht de speakers automatisch op. Maar als dat niet zo is, dan kun je dat handmatig doen door een knopje op de achterkant in te drukken. De tv moest ik op de hdmi poort van de soundbar zetten en de soundbar op de hdmi van de decoder of indien ik wenste op de hdmi van de blu-ray speler en alles deed het prima. Ik kon mijn telefoon verbinden via bluetooth met de soundbar, waardoor de muziek van mijn telefoon uit de soundbar komt. De soundbar zelf heeft een behoorlijk groot formaat vergeleken met andere soundbars. De achterspeakers en subwoover zijn ook niet bepaald klein te noemen. Houd daar rekening mee. Houd er ook rekening mee, dat de lange bovenzijde, de lange zijde, en de korte zijkanten van de soundbar vrij staan. En verder moeten de achterspeakers zowel aan de voorzijde als bovenzijde vrij staan, anders wordt het geluid geblokkeerd. De beste setting van de geluidsbar vind ik \'adaptive\'. Het geluid wordt dan aangepast afhankelijk van waar je naar luistert. Dus stereo bij muziek, en surround bij films.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid maar
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid is absoluut top
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Software fout op moment van schrijven
  • Erg groot en zwaar je moet er plek voor hebben
  • Updaten kan verwarrend.
Het geluid is echt top. Enige er zit een software fout in op moment waardoor de rear speakers het niet altijd doen bij dolby atmos. Samsung gebelt en de hulplijn meneeer had precies het zelfde probleem maar ze zijn ermee bezig. Enige wat het bij mij oploste is als ik de speaker precies op volume 10 zet en de rear boxen nog op +6. Ga ik naar volume 9 of 11 dan werken ze bijna niet. Zit wel op laatste firmware maar die lost het probleem nog niet op. Het updaten van de bas en rear speakers moet nadat je de geluidsbar zelf hebt geupdate. Erg verwarrend
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi apparaat. Weinig instellingen
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Erg goed geluid
  • Draadloze systeem werkt goed
  • Goede subwoofer
  • Minpunten
  • Geen microfoon voor het instellen van de speakerposities
  • Te simpele afstandbediening
  • Werkt niet lekker met Logitech harmony universele afstandsbediening
  • Speaker volume lastig te bepalen
  • Geen on screen display
Ik heb dit systeem gekocht ter vervanging van mijn geluidssysteem met receiver. Het geluid is voor een soundbar echt top. Wel zijn er wat weinig mogelijkheden Kwa instellingen. Wat de bediening wel simpel maakt.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede soundbar met beperking
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Krachtige soundbar
  • Goede bas
  • Wifi en Bluetooth
  • Minpunten
  • Update
  • Afstemmen rearspeaker
Mooi geluid. Het afstellen met de rearspeakers is echter met mijn oude Harman/Kardon AV350 veel makkelijk te doen en beter in resultaat. Achter speakers kreeg ik niet echt aan de gang in het begin. Na updaten klinkt het beter maar dat je amper kunt afstellen vind ik jammer. Updaten moet heel eenvoudig zijn. De stappen uitvoeren bleek echter niet eenvoudig omdat ik het programma niet aan de praat kreeg.