Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Samsung HW-Q90R Reviews

SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 95 reviews
999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige sound. Alsof je in de film zit
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid.
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Maar 2 hdmi Ingangen
geweldig apparaat. Gemakkelijk in te stelle.
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
overtreft mijn stoutste verwachtingen.
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid is uitstekend.
  • Bediening is gemakkelijk
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • maar 2 hdmi ingangen.
Top sounbar. Had graag een 3e hdmi ingang gehad.
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord GEWELDIG
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • Vormgeving
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Er had voor mij een derde HDMI ingang op mogen zitten
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top en nog eens top
 | 17-05-2020
Super geluid voor een betaalbare prijs.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid en design
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • gebruiksgemak
Mooi geluid en design. Makkelijk te installeren. Let wel op dat je het signaal van Dolby Atmos via je TV of bijv. apple TV door kan geven.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een woord fantastisch
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • stijl
  • Minpunten
  • ophangen aan tv lastig
  • juiste beugel voor ophanging aan tv is er niet bij , de juiste beugel vinden erg moeilijk en dan nog een heel gedoe om dit te bevestiggen
erg mooi geluid van alle kanten je zit in je eigen bioscoop, zoveel mooier om een spannende film te kijken je zit helemaal in de film als zijnde dat je zelf erin mee speelt :)
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top bar
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatiegemak
  • Bediening via app
Na de hwk 950 is dit onze nieuwe keuze. Makkelijke installatie en bediening. En super geluid.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kraakhelder en laat je huis trillen
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Waanzinnig geluid
  • Woofer laat heel je kamer trillen
  • Complete surround set voor een mooi bedrag
  • Dolby atmos
  • Minpunten
  • Beugel had beter gemogen (hangt voorover)
  • Standaard kabels zijn vervelend weg te werken.
Ik was heel bang dat het geluid vooral met muziek tegen zou vallen, maar dit was het tegendeel ! Hij klinkt kraak helder en in combinatie met de subwoofer staat het hele huis te trillen. De achter speakers geven je bij muziek het effect dat je in een concert zaal zit zo gaaf gedaan. De main feature van deze soundbar, het dolby atmos is echt geweldig dit maakt het kijken van films en spelen van games zo veel leuker. Wel moet ik zeggen dat er momenteel een probleem is met de apps op de tv, daar werkt het dolby atmos niet goed het lijkt wel of hij zit te schakelen in zijn sound modes. Maar speel ik de film af op mijn Xbox werkt het gewoon perfect. Het probleem met het weg vallen van verbindingen heb ik geen last van gehad dus ik ga er van uit dat het met een update is opgelost.. Tot slot ben jij opzoek naar een goed klinkende sound bar omdat de vrouw van je grote speakers af wil, dan kan ik je deze aanraden!
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WAT EEN SOUND!!
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Dolby atmos ervaring met gamen en films
  • Upfiring speakers
  • Hdmi arc functie
  • Zeer sexy vormgegeven.
  • Minpunten
  • Niet alle rand apparatuur ondersteund dolby atmos
Niet is de soundbar geweldig vormgegeven onder de tv. Maar ook de surround boxen zijn gewoon sexy achter de bank. De geluidservaring is ongekend in de dolby atmos functie. Klein nadeel je wilt nooit meer anders gamen of films kijken. De active subwoofer heb ik op -12 anders is de bas te overweldigend.
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Bas is fenominaal
  • Gewoon een genot om nu films te kijken
  • Makkelijk in te stellen
Wij zijn blij met de mogelijkheid om het geluid eerst te kunnen beluisteren in Breda. Het advies is dan ook zeer welkom geweest. We hoeven er niet meer voor naar de bioscoop, enorm goed geluid
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In één woord geweldig!
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Makkelijk aansluiten en koppelen andere apparaten
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen minpunten ontdekt
Geweldige aanvulling op mijn Samsung QE65Q90R QLED TV
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige geluidservaring!
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluidservaring, zeker met Atmos
  • Gemak van installatie (geen draden trekken)
  • Minpunten
  • Niet goedkoop
  • Voedingskabels achterluidsprekers véél te kort
Je zou niet zeggen dat er uit zo\'n relatief kleine soundbar en achtersluidsprekers zo\'n \'vol\' geluid kan komen. Het ruimtelijk effect, zeker met een film met Atmos, is ongelooflijk goed. De subwoofer doet waarvoor ie gemaakt is en is ook op de laagste stand goed voelbaar (soms misschien zelfs iets té). De installatie stelde niks voor, dankzij de draadloze verbinding van achterluidsprekers en subwoofer. Al met al erg blij met de aankoop. Het is misschien niet de goedkoopste soundbar, maar als je iets goeds wilt hebben dan is geld uitgeven aan iets dat het eigenlijk net niet is natuurlijk ook zonde.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super goede prijs en kwaliteit verhouding
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Fraaie vormgeving, lekker strak
  • De 2 extra speakers achterzijde maken het geluid mooi af
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Bass kast is niet al te groot, waardoor je het goed kwijt kan
  • Simpele en snelle aansluiting en koppeling aan de TV
  • Minpunten
  • Bass mag iets dieper laag
De Soundbar van Samsung HW-Q90R ziet er niet alleen goed uit maar produceert een professioneel geluid. De e extra speaker aan de achterzijde maken de belevenis van het geluid helemaal af. De Bass speaker neemt niet echt veel ruimte in en geeft een mooie lage tonen, hoewel deze wat mij betreft net nog iets dieper laag zou mogen produceren. Overall een Top product waar wij zeer tevreden over zijn.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig!
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • maar 2x hdmi
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Draadloos
Boven verwachting
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid en mooie vormgeving
 | 15-03-2020
  • Minpunten
  • Geen app om geluid in te stellen
Makkelijk in te stellen geweldig geluid en misstaat niet in een woonkamer.
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superkwaliteit
 | 13-03-2020
Zeer snel geleverd tegen een superprijs. Zeer eenvoudig te installeren en past perfect bij mijn Sony TV
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid!
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Goede diepe bas
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Dolby Atmos
  • Een echt bioscoop ervaring gewoon thuis!
  • Minpunten
  • Soundbar is vrij groot
  • Stroomkabels rear speakers aan de korte kant
Ik ging naar de winkel om een Soundbar van Sonos aan te schaffen (beam + one 5.1) maar eenmaal daar kreeg ik een tip van iemand over de Samsung HW-Q90R. Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk beide systemen thuis aangesloten en getest. De Samsung HW-Q90R wint dik van de Sonos, wat een fantastisch geluid! Je haalt de bioscoop ervaring naar huis!
Samsung HW-Q90R Reviews
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Adembenemend
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Zeer mooie afwerking
  • Super geluid
  • eenvoudige instalatie
  • muziek streamen via mijn telefoon
  • Superlatieven schieten te kort
  • Minpunten
  • Er zat geen popcorn bij
Ik heb de soundbar van Samsung besteld via de geweldige chat van Platte tv. de bestelling was zo gedaan via chatmedewerker Menne. Volgende dag al in huis, top. Een redelijk grote doos waar alles zeer mooi verpakt in zat. Het aansluiten was kinderspel, stekkers er in en de rest ging vanzelf. Het is gewoon genieten en een bios is er niets bij.
SAMSUNG HW-Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 06-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goede kwaliteit
  • fijne makkelijke bediening
  • draadloos
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • even tijd nemen om af te stellen
na goed afstellen een uitstekend product. Overtreft alle wensen. Niet voor niets de beste in de soundbar battle