U bevindt zich in:
Samsung HW-N950 Reviews

SAMSUNG HW-N950 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 39 reviews
949,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig!
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos geweldig.
  • Normaal surround ook heel mooi.
  • Virtual surround mogelijk
  • 'Films (Netflix) Shows ruimtelijke beleving
  • Geluid alle soorten muziek TOP.
  • Minpunten
  • Geluid achterspeakers zacht bij virtual on.
Fantastisch mooi product, echter bij de rear speakers zouden simpele ophangbeugels meegeleverd moeten worden.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Zeer tevreden met dit product
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Functionaliteit
  • Minpunten
  • Geen ophangbeugels voor surround
De soundbar werkt goed samen met bijvoorbeeld uw samsung tv. Het connecten gaat erg soepel. Alhoewel ik in het begin wel handmatig moest verbinden en later nog een keer werkt het nu prima. Ik ben geen audiofiel maar het geluid is erg mooi en ruimtelijk. De 7.1 atmos werkt goed vanuit de Xbox one en vanuit netflix, hiervoor moet je wel het duurste abbonnement afnemen. Een minpuntje is dat wanneer je de audio stream overneemt vanaf je telefoon het nog wel eens voor kan komen dat tijdens het aanpassen van het volume de soundbar ineens de volume instellen van de telefoon overneem en hij plots loeihard staat
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prachtig apparaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Mooie zware kwaliteit en top afgewerkt
  • Bas/volume
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Grootte/formaat van enkele componenten
  • Houdt niet alle instellingen vlekkeloos vast
  • Beperkt in te stellen via Smart Things app
Fantastisch apparaat en snel geleverd door Plattetv.nl, tegen een scherpe prijs. Het is een zwaar apparaat en vooral de bar en de woofer zijn fors van afmeting. De installatie ging vrij makkelijk. Communicatie via ARC gaat niet altijd vlekkeloos. Misschien heeft het er iets mee te maken dat de soundbar op een Philips Oled tv is aangesloten. Ik heb geen idee of het bij een Samsung makkelijker gaat. Bij mij wisselt hij regelmatig op eiken houtje tussen verschillende instellingen en tv speakers, terwijl het systeem op de tv en de digitale ontvanger als hoogdspeaker ingesteld staat. Het instellen gaat relatief makkelijk, maar ik had gehoopt dat het via de Smartthings app, van Samsung, iets makkelijker zou zijn. Hier kun je echter alleen geluidsklank instellen en geen volumes. Geluidskwaliteit is prima. Hij geeft alles goed weer en gaat zowel qua bas en volume hard zat, voor onze woning. Voor de "echte muziekliefhebber" is dit wellicht het niet de beste keus, maar voor tv/films/radio en popmuziek streamed, is hij perfect. Atmos heb ik nog niet uit kunnen proberen. Al met al zeer tevreden over het apparaat en geen spijt van de aanschaf.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OMG!!! WAT EEN ZUIVER HARD GOED GELUID UIT DEZE SOUNDBAR.
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Uitmuntend geluid voor muziek
  • Uitmuntend geluid voor movies
  • De N950 doet niet onder voor vele andere 5.1 7.1 systemen
  • Ruimtebesparend en kwaliteit, of zelfs beter, dan vele andere systemen
  • Je krijgt waar je voor betaald
  • Minpunten
  • Je moet nu te veel rekening houden met de buren haha
Lang deze soundbar op het oog. Gewacht dat de prijs wat aantrekkelijker werd. Maar nu eenmaal in mijn bezit OMG!! SUPER tevreden mee. Goed voor muziek . Voor een soundbar loepzuiver . De woofer is uitmuntend om alles in de juiste proporties door je woonkamer te laten denderen. Dolby dts x dolby atmos Had ik mijn twijfels over, maar wederom uitmuntend. Is nog steeds wat aan de prijzige kant maar 1 keer over stag is hij dubbel zijn geld waard. Absoluut een hele goede keus geweest. Ik durf de N950, iedereen die een uitmuntend geluid zoekt voor muziek luisteren en games films in dolby dtsx atmos in hoog kwaliteit in huis wil halen, iedereen aan te raden.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige soundbar
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • mooi
  • simpel
Zeer mooi geluid in alle opzetten. zowel gewoon als dolby atmos. De veel besproken rear speakers zijn idd wat aan de stille kant, maar stuur je er echt surround sound door (en geen stereo geluid) dan geven ze wel een serieuze boost!
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend atmos geluid
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi desine
  • Eenvoudige bediening
  • Super atmos surrount
  • Indrukwekkende warme bas
  • Minpunten
  • Geen
Zo geweldig dat ik mijn oude installatie laat vervallen
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ge-Wel-Dig!
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Draadloos
  • Perfect geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Prijzig, maar dan heb je wel iets tops!
Alsof je in een bioscoop zit! Wat een geluid en erg fijn dat je een extra mail krijgt van PlatteTV om de installatie makkelijker te voltooien.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aankoop die ik ooit heb gedaan in audio.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Groot en strak design
  • Fantastisch geluid
  • Bluetooth connecting werk super.
  • Mooie bass.
  • Prijs is top voor de kwaliteit dat je krijgt.
  • Minpunten
  • Geen min punten. Is een super ding.
De n950 is een fantastisch antwerp met super geluid. Ook is alles met Bluetooth aan mekaar verbonden en werkt dit heel goed. Het model ziet er mooi uit. Groot en heel strak. Met de 2 boxen die je achter je hebt staan hoor je alles. Ik weet zeker dat mijn buren heel blij met mij zijn.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Behoorlijk forse afmetingen en nog geen goed geluid
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen geluid uit achterspeakers
  • Behoorlijk forse afmeting
Ik had een behoorlijk goede verwachting van dit apparaat. Maar had ik geweten dat de achterspeakers nauwelijks hoorbaar zouden zijn had ik toch een andere optie gekozen. Daarbij verwacht je qua afmetingen toch een behoorlijke prestatie.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Fantastisch geluid, zeer slechte firmware
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • Super geluid voor films, games
  • Draadloze speakers
  • Atmos ondersteund (alleen direct naar soundbar, niet via tv)
  • Minpunten
  • Weinig HDMI poorten
  • Veel firmware problemen
  • Slechte ondersteuning vanuit Samsung
  • Hoge prijs
Qua geluid een absolute topper. Ondersteund natuurlijk DTS:X en Atmos. Echter zijn de HDMI poorten en met name de firmware niet stabiel. Mijn PS4 pro werkt af en toe biet (HDMI hand shake gaat iets mis). Voor Samsung zijn dit bekende problemen, maar vooralsnog wordt er geen oplossing voor geboden. Ook Apple tv en dat soort producten werken niet altijd even stabiel. Uiteindelijk heb ik de ps4 aan de tv gehangen en het geluid naar de soundbar via een optische kabel( dat ondersteund geen atmos trouwens). Samengevat, fantastische hardware, slechte firmware. Als je m alleen aan de tv hangt is het een perfect product. Gebruik je het met andere producten die je via de soundbar wilt verbinden, zou ik je een ander product aanraden.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
topproduct uit een topwinkel
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Perfecte aanvulling op de QLED van Samsung, je waant je in een bioscoop
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
perfect
 | 01-05-2019
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • makkelijke te installeren
  • Minpunten
  • soundbar is wat groot maar voor goed geluid is er wel ruimte nodig voor speakers
Geweldige soundbar..klinkt perfect,de atmos klinkt geweldig
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
MMooi geluid vooral met 4K films. Muziek geeft ook goed geluid
 | 21-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk instellen.
Toppertje.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima soundbar voor die prijs
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • draadloos
  • goed geluid
  • prima prijs
  • Minpunten
  • geen
Prima soundbar, goed geluid met de juiste opstelling en instelling, atmos werk alleen via een apple tv kastje en via de HDMI aansluiting van de soundbar zelf, heb tot heden ook geen klachten kunnen ondervinden van te zachte achterluidspeakers ( ligt aan de instelling via de soundbar), maar voor het beste geluidservaring zoals Samsung op hun eigen website zeggen is de opstelling die niet voor iedereen te doen is, wij hebben de juiste opstelling gemaakt en beter geluid voor deze soundbar kan je niet vinden, inderdaad gaat de soundbar uit als je even een film op pauze zet, maar gaat ook gewoon weer aan als je op play drukt, niet hinderlijk op dit gebied, geluid films prima, tv ook prima,tip zet hem op smart stand, voor ieders oor is het toch zelf de ervaring opdoen, we zijn zelf audio freaks dus we hebben heel wat 5.1, 7.1 set gehad, maar deze en draadloos is toch wel een goede keus.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • Connectie ARC, WIFI, Bluetooth
  • Geen kabels
  • Mooie sound voor muziek en films!
  • Minpunten
  • Achter speakers, laag volume en niet instelbaar
Een soundbar met subwoofer en achter speakers voor een perfecte kwaliteit voor zowel films als muziek.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Mooi vol geluid en goede spreiding
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Veel SUB mogelijk
  • Minpunten
  • Rear speakers doen niet mee
  • Duur voor kwaliteit
Surroundspeakers doen helaas niet veel Instellen is gewoon lastig als er geen menu op je scherm verschijnt De app werkt ook vaak niet
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De referentie voor alle andere soundbars.
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • doet het gewoon altijd
  • supersimpele installatie
  • afwerking
  • Minpunten
  • volume niet per speaker te regelen
  • geen equalizer
  • geen OSD
  • geen status weergave
Komt akelig dicht in de buurt van de betere hifi-sets. Helemaal als het om films/series gaat. De bediening is zeer minimaal en to-the-point. Tot nu toe nog geen enkele misser of error gezien of gehoord. De minimale bediening is zowel een voordeel als een nadeel: het werkt gewoon of je kunt het niet gedetailleerd genoeg instellen. Ben je een die-hard knoppendraaier - ga dan voor een losse componenten setup. Wil je gewoon 3d-bioscoopgeluid thuis sla dan je slag. Ik luister zelf graag naar muziek en op deze soundbar gaat dat prima omdat de subwoofer zodanig terug te draaien is dat hij niet pompend of drukkend overkomt op je luisterpositie. Dat heb ik nog bij geen enkele andere soundbar ervaren. Ten opzichte van een goede hifi-set verlies je wat warme in bijvoorbeeld gitaargeluid. Daar is enkel wat aan te doen door de bar groter te maken en van hout. Maarja, dan heb je weer geen/minder design :)
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Erg goed geluid zowel bij film als muziek
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Schakelde zich zelf uit na een paar minuten
Ziet er mooi uit en mooi geluid
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastisch geluid
 | 11-03-2019
een zeer mooi geluid ook als je muziek afspeeld.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid en bedieningsgemak
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Geluid
  • Eigen wifi voor streaming
  • 5.1 geluid echt top
  • Minpunten
  • Valt bij pauzeren film redelijk snel uit. Gaat vervolgens niet zelf aan .
  • Prijzig. Maar het zeker waard...
Echt een aanrader mooi geluid