U bevindt zich in:
Samsung HW-N950 Reviews

SAMSUNG HW-N950 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 21 reviews
985,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastisch geluid
 | 11-03-2019
een zeer mooi geluid ook als je muziek afspeeld.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid en bedieningsgemak
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Geluid
  • Eigen wifi voor streaming
  • 5.1 geluid echt top
  • Minpunten
  • Valt bij pauzeren film redelijk snel uit. Gaat vervolgens niet zelf aan .
  • Prijzig. Maar het zeker waard...
Echt een aanrader mooi geluid
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste soundbar die ik ooit heb gehoord
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Sterk geluid
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Past niet onder elke TV
  • Prijzig
  • Zwaar
Prachtige bar, aanvaardbare woofer, kleine satellieten, maar bij elkaar een geweldige ervaring. Standaard verbinding via ARC werkt goed, werken met andere bronnen is soms even zoeken.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prijzig, maar compact en erg goed geluid.
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goed Geluid
  • Draadloos
  • Stijlvol
  • Minpunten
  • DRM problemen
  • Dolby Atmos op pc moelijk aan te zetten
Het is een prijzig product, maar je krijgt er ook wat voor terug. Geen onnodig veel speakers met kabels rondom. Alles is draadloos en heeft zijn eigen stekker voor stroom. Ik heb wel wat problemen met de aansluiting van mijn pc hier op. Netflix zorgt voor omschakeling in beeld, en kan soms de combinatie van het geluidssysteem/tv uitschakelen. De pc zegt dan dat er een inactieve monitor gedetecteerd is. Ik denk dat dit een issue is met de DRM beveiliging die Netflix hanteert.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte keuze
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • fijn geluid Atmos surround
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig aan te sluiten en bedienen
  • Minpunten
  • Ik ken ze nog niet
Was op zoek naar goed geluid bij mijn Platte TV. Nou met de Samsung heb ik dat gevonden. Prijs kwaliteit en natuurlijk de service van platte TV hebben de doorslag gegeven.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
uitstekende soundbar met superieur geluid
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Gedetailleerde midden/hoog weergave
  • subwoofer voor een soundbar verrassend strak, niet overdreven
  • mooie afwerking
  • geen overbodige draden/aansuitingen door de kamer
  • zeer vol, overrompelede geluidsweergave
  • Minpunten
  • voor mij, geen
Was eerder in het bezit van de voorganger, de K950. Deze was al heel goed, maar deze nieuwe soundbar is duidelijk nog beter. De extra links- rechts kanalen/luidsprekers in de soundbar zijn werkelijk een goede aanvulling, waardoor merkbaar betere ruimtelijke effecten die ergens in de kamer lijken te ontstaan. De luidsprekers in de soundbar hebben duidelijk een beter bereik dan die van de K950. Het geluid klinkt voller. Ben dus heel erg tevreden. Voor enkel louter muziekweergave zijn losse luidsprekers(boxen) natuurlijk beter. Ik wil niet anders meer. De Draadloze achterluidsprekers doen het ook fantastisch. Let echter wel op dat deze alleen goed hoorbaar zijn bij echt 5.1/7.1/dolby atmos materiaal. Het is mij gelukt om Netflix dolby atmos via Hmdi ARC naar de soundbar te streamen (LG 75LK8100) wat dus helemaal geweldig is. Super dus!!
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede soundbar
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • geluid is zeer goed
  • centerspeaker is fantastiesch
  • atmos geluid
  • 2x hdmi in
  • design
  • Minpunten
  • zeer groot
  • geen beugels surround speakers
  • app. kan uitgebreider
Heel goed geluid. Zeker aan te raden voor film liefhebbers. Past heel goed onder een minimaal 55 inch t.v.. Heb zelf ook een Samsung tv, dus heel goed samen. Geluid kan je prima afstellen naar eigen wensen. Jammer genoeg is het wel zo dat de App. beperkt is met de mogelijkheden. zou hier graag wat uitbreiding in zien. Wat heel goed aan het design is dat ondanks het formaat die niet op valt.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bioscoop maar dan thuis.
 | 11-02-2019
Zeer tevreden. Gekuidsrefelectie via plafond is leuke theorie maar ik hoor daar niet veel van. (Getest met Dolby atmos film) surround voor de rest is top.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
kwaliteit .
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • degelijkheid
  • simpel
ik vindt de HW-N950 een supper gleluidsysteem ,het geluid dat er uit komt is super goed, het enigste min punt is dat ik uren bezig was aan het uit zoeken hoe ik met de afstandsbedinging van mijn samsung tv ook de N950 kon bedingen. na heel veel zoeken en uit proberen ben ik er eindelijk wel uit gekomen , maar jammer dat dat niet in de handleiding van de samsung zat. maar verder is het een supper geluid set.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Fantastische beleving, Atmos komt echter niet helemaal tot zijn recht
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Film geluid
  • Surround beleving
  • Subwoofer kracht
  • Rear speakers
  • Service van PlatteTV
  • Minpunten
  • Dolby Atmos komt niet helemaal goed uit de verf
De Samsung HW-N950 is op papier qua prijs/kwaliteitsverhouding de beste soundbar/surround set op de markt met Dolby Atmos en DTS:X. In praktijk blijkt dat deze soundbar écht een overweldigend geluid geeft met een subwoofer die het huis doet trillen. Overweldigend is het geluid bij goeie actie scenes, recent Deadpool weer gezien. Wat een belevenis om het gevoel te hebben dat je daadwerkelijk omgeven wordt door de actie. Het is bijna vergelijkbaar met een bioscoop ervaring. Het Atmos aspect moet ervoor zorgen dat deze belevenis ook van boven moet komen, dit heb ik echter nog niet écht gemerkt. Dit kan komen doordat we op 6 meter afstand van de televisie zitten waardoor het alsnog lijkt dat het geluid van voren komt. De afstand en de geluidshoek van de upward speakers is niet instelbaar. Dit heb ik echter ook nog niet gezien bij een andere soundbar. Zonder de rear speakers was de beleving echter niet zo spectaculair geweest als dat deze nu is. Dit is wat mij betreft dan ook een must met een afstand van 6 meter tot de soundbar. Naast de review van deze soundbar ook een korte review van PlatteTV. Deze nieuwe set heb ik mogen ontvangen voor de prijs van een tweede kansje. Dit omdat het tweedekansje net uitverkocht was. Met een kleine bijbetaling zou de nieuwe soundbar opgestuurd worden. Direct het gevraagde bedrag overgemaakt. Echter met een dergelijke overboeking duurt het meestal 1 a 2 dagen voor het geld op de rekening staat. Hierover kort contact gehad met de klantenservice omdat ik toch wel heel erg graag de set opgestuurd zou krijgen. Hierbij is nog extra service verleend door de set alsnog dezelfde dag op te sturen, ondanks dat ze nog geen bewijs hadden van betaling. Top audio set en een fantastische service waar menig webshop een les van kan leren. Hier shop ik zeker nog eens vaker.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi geluid, boxjes achter wat aan de zachte kant
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Dolby Atmos zeer indrukwekkend
  • Makkelijk aansluiten
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Speakers achter hebben een laag volume met niet-Dolby-Atmos content. Na instellingen en updates beter maar zou beter kunnen.
  • Koppelt soms niet met muziekdiensten als spotify
  • Atmos werkt alleen indien HDMI direct op soundbar is aangesloten
Zeer tevreden met mijn aankoop, een paar minpuntjes daargelaten. Werkt goed in samenwerking met mijn Samsung TV. Dolby Atmos is zeer indrukwekkend, al werkt dat alleen met apparaten die direct op de soundbar zijn aangesloten. Na wat instellingen klinken de speakers achter weer wat voller.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige installatie met nog mooier geluid
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Schitterend geluid
  • Goede surround 7.1 weergave
  • Minpunten
  • Korte voedingskabels
De Samsung HW-N950 is een geweldig mooi apparaat. Het installeren is eenvoudig. Er komt een heel mooi geluid uit en met surround erbij is het super.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 18-01-2019
Vandaag de soundbar Samsung N950 opgehaald.Alles werd keurig uitgelegd en ik had nog enkele vragen over mijn Philips televisie die ook afkomstig is van Platte tv en ook daarbij super geholpen.Hier wordt je tenslotte nog echt goed geholpen en dat kun je helaas niet zeggen van de grotere elektronica zaken ! Kortom gewoon naar Platte tv gaan en je komt er altijd uit ( zowel prijs als service
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absoluut een must voor filmliefhebbers
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooi design
  • Geweldig geluid
  • Muurbeugel niet te groot
Ik had hem veel eerder moeten aanschaffen, Wat een geweldig geluid!
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absoluut een must voor filmliefhebbers
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Kan draadloos samenwerken met de tv
Mooi vormgegeven product en geluid is ook mooi om aan te horen.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed geluid en bedieningsgemak
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • grote subwoofer
Deze set (soundbar) geeft qua geluid een prachtig ruimtelijk effect.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima soundbar maar wifi werkt niet correct
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi geluid
  • Mooie vormgevinh
  • Minpunten
  • Wifi valt steeds uit
  • Instellingen alleen op box te zien
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat en een geluid zeg, in één woord geweldig.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid en kwaliteit
  • Aansluitingen
  • Mogelijkheden
  • WiFi
  • Model
Nu een maand. Top kwaliteit geluid, diverse mogelijkheden en aansluitingen, thuis als of je in de bioscoop zit, Atmos geluid is fantastisch mooi en daar ga je helemaal je dak vanuit. Ook muziek etc geweldig. Het model is mooi en de gehele set van kwaliteit. Een echte aanrader.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zachte achterspeakers, maar verder super geluid!
 | 02-01-2019
De achter speakers zijn enigszins aan de zachte kant. Na een aanpassing bij de tv instelling, is het wel verbeterd, maar blijft het een beetje achter op de soundbar en subwoofer. Deze laatste twee zijn lekker conform verwachting.
SAMSUNG HW-N950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het beste alternatief voor een kamer vol speakers en kabels
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Bouwkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Indrukwekkend geluid.
  • Verbinding met tablet smartphone ed zeer eenvoudig
  • Minpunten
  • Atmos werkt alleen met blu ray speler en schijven die dit ondersteunen
  • Je hebt anders een tv nodig die Dolby Atmos ondersteunt
  • Wel even experimenteren met de volumeinstelling van de soundbar,achterspeakers en subwoofer.
Mijn hw-k651 ingeruild,nog goede prijs voor gekregen. Het geluid daarvan was best goed,maar dit is een andere, veel betere geluidservaring.Mooie definitie in de bas,mooie hoge en middentonen.Als je bedenkt dat alles uit slechts een sounbar,subwoofer en twee kleine satellietspeakers komt is het zeer overtuigend. Spotify Premium(hoge kwaliteit stream)klinkt ook heel goed.Zelfs mijn sacd schijf van Pink Floyd wordt erg mooi multichannel weergegeven(wel met een compatibele uhd bluray speler)