U bevindt zich in:
Samsung HW-K950 Reviews

SAMSUNG HW-K950 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 22 reviews
882,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fenomenaal geluid
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
zeer goede soundbar
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • aansluiten
  • bediening
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • niet dat ik nog heb ontdekt
makkelijk te bedieningen en te installeren ben erg tevreden mee met films en muziek geluid gaat door me hele kamer heen
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super geluid
 | 28-07-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedien gemak
  • Wifi
  • Minpunten
  • Installatie
Ik heb hem nu al een paar weken en ben er echt content mee super geluid we kijken vanaf dat we het hadden al onze films mee
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi set geluid zeer goed
 | 19-06-2018
  • Pluspunten
  • Draadloos
  • Goed geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Instellingen
  • Dolby atmos werkt niet
Set ziet er goed uit en zeer makkelijk aan te sluiten alleen de instellingen zijn wel wat lastig te doen en ze hadden ook wel mogen vertellen dat dolby atmos niet werkt meet een decoder en de tv die ik nu heb hangen maar toch een mooi setje
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top product van Samsung !!
 | 07-06-2018
  • Pluspunten
  • makkelijk om aan te sluiten
  • mooi design
  • lekkere volle bas
  • klasse geluid
Het is een klasse home cinemaset, makkelijk om aan te sluiten en je hebt geen kabels meer nodig voor de rear speakers. Echt een aanrader !!
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo veel beter dan verwacht en super service!
 | 11-04-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • design
  • kwaliteit
  • service platte tv
  • atmos 7.1.2
  • Minpunten
  • geen ondekt
Ik wilde ATMOS geluid voor de woonkamer dus als eerste platte tv om advies gevraagd deze vroegen wat heb je nu en wat wil je ongeveer.Ik alles netjes verteld en we kwamen uit op de samsung HW-K950 en een betere keuze denk ik was er niet geweest ik kan niet beschrijven hoe goed en echt het klinkt een regenbui en je kijkt echt naar boven omdat je denk dat je echt in de bui zit haha,de bar en exta speakers zijn vakundig opgehangen door een hele nette monteur van platte tv het ziet er ook nog eens super mooi uit!
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een goed koop ik ben er blij mee.
 | 20-02-2018
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat en een heel mooi geluid
 | 21-01-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Subliem geluid
  • Makkelijke afstandsbediening (vind ik)
  • Makkelijke installatie
Best een lange soundbar +/-120cm. Daar is het geluid dan ook naar als je de surround sound activeert dan komt hij pas echt tot zijn recht. Let wel op draadloos is niet draadloos er zitten aan elke speaker wel een (kort) netsnoer, dus waarschijnlijk is een verlengkabel geen onhandige extraatje. Had eerst een 1000W home cinemaset, maar werd gek van de bekabelde speakers. Deze is misschien maar 500W, maar doet er absoluut niet voor onder. Zuiver geluid ook bij hogere volumes blijft het goed. Heb mijn qled tv ook hier gekocht. Livechat werkt ook super en vriendelijk. Enig klein minpuntje wat ik niet snap van samsung is dat hij niet compatibel is met de speciale sounbarbeugel die aan de qled tv bevestigd word, maar zit wel andere muurbevestigingsmateriaal bij dus dat heft het wel weer op. Hoop dat deze review iemand anders op weg helpt
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
zeer gemakkelijk aan te sluiten, Dolby Atmos meerwaarde
 | 19-01-2018
  • Pluspunten
  • zeer gemakkelijk op te zetten
  • draadloze achterspeakers
  • Dolby Atmos is pluspunt
  • Gratis Bluerayspeler via actie er bij gekregen
  • Minpunten
  • valt erg groot uit tov vorige soundbar
  • prijzig
  • Had graag nog meer HDMI ingangen gehad
Toestel is zeer gemakkelijk aan te sluiten. Had hiervoor de Philips Fidelio E6 wat complexer/instabieler was. Software is zeer stabiel. Set vindt de achterspeakers en subwoofer automatisch zonder dat je dit moet configureren. Het loont wel wat te spelen met de settings van de achterspeakers voor optimale geluidsweergave.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een soundbar die zijn klasse ontstijgt
 | 17-01-2018
  • Pluspunten
  • Functie boven vorm, maar nog steeds mooi
  • Enorme bas
  • Omringend geluid (van alle kanten)
  • Ook erg potent voor muziek
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Extra ruimte kwijt aan surround speakers
  • Geen chromecast functionaliteit
Sounbars zijn doorgaans niet het soort producten die je de beste prijs/kwaliteit geven. De focus ligt vaak op vormgeving en andere mooie features, en ook het compacte formaat maakt het moeilijk om echte kwaliteit te leveren. Dit is echter niet het geval met deze KW-H950. De soundbar zelf is iets langer en hoger dan de meeste soundbars, en de subwoofer is met een 8 inch driver ook redelijk groot (voor een soundbar). Hij ziet er zeker goed uit, hoewel je zonder twijfel mooiere soundbars kunt vinden. Nogmaals, dat was een keuze die Samsung heeft gemaakt. De geluidskwaliteit is dan ook zeer goed te noemen. Voor het kijken van films is dit systeem echt geweldig. De soundbar levert helder en krachtig geluid, en in combinatie met de twee achterspeakers en 4 atmos hoogte-kanalen omringt het geluid je echt helemaal. Daarnaast zul je schrikken van hoe krachtig de bas is. Ook voor muziek doet hij het zeer goed. Het geluid evenaart niet dat van een high-end hifi systeem of mijn studio monitoren met subwoofer, maar het komt akelig dicht in de buurt, zo dicht zelfs dat ik niet het gevoel heb iets te missen in vergelijking met mijn studio monitoren. De setup verloopt vlot, en er zit een mooie elegante afstandsbediening bij. Je kant eenvoudig via een app als spotify muziek streamen naar de soundbar. Als ik persé over iets moet klagen dan zou ik graag hebben gehad dat er Google Chromecast functionaliteit was ingebouwd, een product zoals de LG SJ9 heeft dat bijvoorbeeld wel. Ook moet je de ruimte zien te vinden voor de achterspeakers, hoewel ze redelijk klein zijn en de ervaring heel veel goeds doen.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
 
 | 16-01-2018
  • Pluspunten
  • Zware kwaliteit
  • Even lang als de tv breed is
  • Handige app voor oa Spottify
  • Geweldig geluid bij films
  • Minpunten
  • Muziek luisteren
  • Saai ontwerp
  • Niet in wit
Ik heb de Samsung K950 vergeleken met Sonos en gekozen voor de Samsung vanwege de aansluitmogelijkheden en Bluetooth. Qua geluid doet hij er nl niet voor onder. Daar komt bij dat het ook nog eens goedkoper is. Alleen muziek luisteren is niet wat ik wil. Ik wil muziek uit alle hoeken van de kamer, niet alleen uit een soundbar en sub. Mogelijk koop ik er nog een R3 bij om dit te compenseren. Overigens maakt het ook hier geen verschil of de soundbar van Samsung is of van een ander merk, de ervaring van muziek uit elke hoek kunnen ze geen van allen waarmaken. Voor tv en films is het een weergaloos ding. Ik ben me al een paar keer het apelazerus geschrokken van de explosies die de hele woonkamer doen trillen. De, overigens qua design vrij saaie subwoofer, ( wat dat betreft had ik dan weer wél liever de Sonos gehad), doet goed zijn best en kan de explosies makkelijk aan.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Voor films kijken geweldig!
 | 16-01-2018
  • Pluspunten
  • Zware kwaliteit
  • Even lang als de tv breed is
  • Bluetooth
  • Geweldig geluid
  • Handige app voor oa Spottify
  • Minpunten
  • Niet in wit
  • Fantasieloos design sub
  • Muziek luisteren voldoet niet
Ik heb de Samsung K950 vergeleken met Sonos en gekozen voor de Samsung vanwege de aansluitmogelijkheden en Bluetooth. Qua geluid doet hij er nl niet voor onder. Daar komt bij dat het ook nog eens goedkoper is. Alleen muziek luisteren is niet wat ik wil. Ik wil muziek uit alle hoeken van de kamer, niet alleen uit een soundbar en sub. Mogelijk koop ik er nog een R3 bij om dit te compenseren. Overigens maakt het ook hier geen verschil of de soundbar van Samsung is of van een ander merk, de ervaring van muziek uit elke hoek kunnen ze geen van allen waarmaken. Voor tv en films is het een weergaloos ding. Ik ben me al een paar keer het apelazerus geschrokken van de explosies die de hele woonkamer doen trillen. De, overigens qua design vrij saaie subwoofer, ( wat dat betreft had ik dan weer wél liever de Sonos gehad), doet goed zijn best en kan de explosies makkelijk aan.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig!
 | 12-01-2018
  • Pluspunten
  • Praktisch
  • Geluid
  • Bas
  • Hdmi aansluitingen
  • Afstandsbediening
Ik ben een kritische luisteraar. Eerst 2 andere merken in huis gehaald en duurder! Maar deze set? Fantastisch! Een ware bioscoopsound. En muzikaal ook voortreffelijk!
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
10
 | 20-11-2017
  • Pluspunten
  • uitmuntend
  • Minpunten
  • Geen
Samsung een uitstekend product
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie soundbar met een prima geluid.
 | 16-11-2017
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen ophangsysteem voor de rear speakers
  • Kabels konden beter weggewerkt worden
  • Zeer beknopte gebruiksaanwijzing
Het aansluiten gaat vrij simpel, alleen als een speaker uitvalt dan is het een heel gedoe om als weer in orde te krijgen. Documentatie is vrij pover dus als zoiets gebeurd ben je wel een tijdje bezig om de oplossing te vinden. Jammer dat er geen ophanging voor de achter speakers wordt bij geleverd, of geadviseerd wordt, dan zou je die in een keer mee bestellen.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super Atmos set die fantastisch geluid geeft
 | 13-11-2017
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Atmos werkt echt
  • Minpunten
  • Zonder atmos vrij vlak
  • Draadloze verbinding speakers/sub wilt wel eens wegvallen
De soundbar heeft icm Dolby Atmos content echt een enorm goed geluid geeft. Helaas is niet Dolby Atmos content een beetje vlak, maar in combinatie met een Xbox One wordt alle content geupscaled naar Dolby Atmos.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
prima maar net niet helemaal
 | 09-11-2017
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • atmos
  • Minpunten
  • 2 hdmi
prima maar net niet helemaal. atmos is wel een voordeel als je het aan de praat krijg dat werkt het goed. geeft soms ook problemen met een playstation 4 pro en met een nvidia shield werkt het bij mij in elk geval helemaal niet(atmos).
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch geluid voor filmliefhebbers
 | 01-11-2017
  • Pluspunten
  • fantastisch 'immersive' geluid
  • ondersteuning voor alle geluid als Atmos en DTS-HD
  • Geeft alle UHD en HDR formaten door aan de TV
  • draadloze speakers en subwoofer
  • Minpunten
  • geen
Gekocht bij mijn Philips Oled TV die behoorlijk slecht geluid heeft, maar dat wist ik voordat ik hem kocht. Deze soundbar heeft (zoals veel reviews op internet ook stellen) fantastisch geluid, zelfs als je alleen muziek afspeelt is hij zeker niet slecht. Als je van films kijken houdt dan is hij helemaal fantastisch door de achter boxen en de upfiring speakers die Atmos weergeven is hij echt voor film kijken gemaakt. het geluid is alom aanwezig en heb je een echte Dolby Atmos film dan hoor je geluid ook van boven (als je plafond geschikt is, dus redelijk glad beton oid) Het volume dat hij haalt is slecht voor de relatie met je buren, en zelfs als je hem zo hard hebt staan vervormt hij niet. De Bass staat uit de doos wat hard maar kan je met de afstandsbediening apart regelen. Uit de doos stekkers in het stopcontact en de draadloze (behalve voor stroom) achterspeakers en subwoofer vinden gelijk de soundbar. Daarna de set nog even met wifi verbinden via de app (voor updates en eventueel afspelen van bijv Spotify) die je op telefoon of tablet kan installeren, en het werkt allemaal gelijk. Vormgeving is door functionaliteit (speakers die naarboven zijn gericht) wat saai maar daardoor valt hij ook wat minder op. Soundbar is wel 120 cm lang dus eigenlijk alleen geschikt voor 55 inch of grotere tv, mijn 55 inch tv is (niet geheel) toevallig ook ca 120 cm breed dus past mooi. Kost wel wat maar is zijn geld zeker waard, vooral niet de K850 kopen, die is hetzelfde maar dan zonder de achterspeakers en die voegen voor het verschil in prijs echt heel veel meer toe.
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi en strak
 | 10-07-2017
Admos geluid is super mooi de soundbar is makkelijk te bedienen in een woord ik ben er blij mee
SAMSUNG HW-K950 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een geweldig soundbar die geweldig geluid geeft
 | 04-04-2017
een geweldig soundbar die geweldig geluid geeft