TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Playseat® Revolution Reviews

PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 40 reviews
349,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn relatie is kapot!
 | 08-08-2020
  • Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk op te bergen
  • Minpunten
  • Samen delen, samen spelen!
Sinds ik de Playseat Revolution heb, is mijn vrouw meer op zolder dan voorheen! Top dus! Ik kan het alle getrouwde mannen aanraden!
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De stoel is erg comfortabel en goede kwaliteit prijs verhouding
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • Comfortabel
  • Makkelijk afstelbaar
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Minpunten
  • Het is komt als bouwpakket
  • Geen schakel pook houder meegeleverd
  • Krast een beetje op de vloer
Ik zou deze PlaySeat Revolution aan raden aan andere. Er zijn andere opties voor de stoel zoals schakel pook houder of een matje voor extra grip.
Playseat® Revolution Reviews
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte Playseat voor gebruikers met 3 pedalen
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Zeer stevig gebouwd
  • Instel mogelijkheden
  • Redelijk compact op te bergen
  • Forcefeedback gaat direct naar het zitgedeelte
  • Comfortabel
  • Minpunten
  • Handleiding mag wel iets beter
Omdat ik 3 pedalen gebruik was de Evolution een stoel die bij voorbaat al voor mij af viel. Maar nu de Revolution ontdekt en ik kan nu naar hartelust op de pedaaltjes dansen. Stoel is stevig en makkelijk in elkaar te zetten. De handleiding klopte niet helemaal, maar dat mocht de pret niet drukken bij het in elkaar zetten van de stoel. Je kan hem vrij makkelijk compact maken en onder het bureau schuiven. De draden gaan van het stuur zo de kolom in waardoor je geen warboel krijgt en alles er strak en clean uit ziet. Verder is het een groot voordeel dat de kolom direct vast zit op het zitvlak. Alle trillingen van de forcefeedback komen daardoor ook regelrecht in het zit gedeelte waardoor de curbstones nog echter aanvoelen omdat je letterlijk zit te trillen op je stoeltje. Ik heb ook de pook bevestiging er bij gedaan. Hoewel de plaats realistisch is als versnellingspook, mis ik de hoge variant als ik de pook als handrem wil gebruiken tijdens rally games. Al met al een goede koop.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Zalig!
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • comfortabel
  • eenvoudig in gebruik
  • op te ruimen als klein pakketje
  • vele malen goedkoper dan de F1-versie
  • Het echte race gevoel
  • Minpunten
  • Met ruim 20 kilo misschien zwaar voor bepaalde personen om te tillen
Al jaren droomde ik van een Playseat in huis. Maar ja, ik heb ook een vriendin en een zoon die aandacht vragen. Plus: Een Playseat laat je toch niet 24/7 in de woonkamer staan. Met andere woorden. Ik heb me lang laten tegenhouder om de F1-versie aan te schaffen en daarom deze Revolution aangeschaft. De prijs is vele malen vriendelijker. Makkelijk in elkaar te schuiven, waardoor het eenvoudig is op te bergen. Ik gebruik 'm met enige regelmaat. Snel in en uit elkaar te schuiven. Zit comfortabel, dus met gemak uren raceplezier. Het zit niet als de F1-versie, maar het is een kuipstoel, dus je pakt wel het echte racegevoel. Top product!
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede kwaliteit zit erg lekker
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Zit goed
Maakt het racen een stuk leuker en is goed van kwaliteit en makkelijk in gebruik.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Intens gamen.
 | 29-05-2019
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Intense gamebeleving
  • Duidelijke montagehandleiding
  • Minpunten
  • Een beetje prijzig, maar blijft waarde behouden
Na lang gamen met controller nu eindelijk de playseat + stuur gekocht. Kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben over de aankoop.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heerlijke racestoel waar je makkelijk lang in kan racen.
 | 30-03-2019
Goed kwaliteit stoel waar je heerlijk in zit en comfortabel in kan racen
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
top product.
 | 18-06-2018
  • Minpunten
  • geen
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima set een uitstelkend geholpen in de winkel in Arnhem
 | 18-04-2018
  • Pluspunten
  • goed te monteren
  • makkelijke bediening
  • prima zit in de stoel
doet prima wat het moet doen geheel tevreden geen -min puntje kunnen vinden
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Het échte racegevoel thuis!
 | 02-04-2018
  • Pluspunten
  • Zitpositie
  • Stevige constructie
Ik zat al langer te twijfelen om een raceseat te kopen, maar hetgene wat mij tegenhield was het idee dat dit enorme constructies zijn en het al snel in de weg zou staan. Dat is dus gelukkig helemaal niet zo en de grootte valt me juist reuze mee! Ondanks dat dit een vaste seat is i.t.t. de challenge kun je ook deze netjes opbergen aan de kant en helemaal inklappen. Dat gaat echter niet gebeuren want ik heb hier veel te veel plezier mee. Eerst klemde ik het stuur (Logitech G29) altijd aan het bureau en zat ik daar te racen. Nu kruip ik in de zetel van een 'racewagen' en beleef ik het racen veel meer intens met een ideale zitpositie! Ik vind het een dikke aanrader!
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product! Snelle service en klantvriendelijk!
 | 06-02-2018
Stoel snel in elkaar gezet en racen! Stoel geeft Extra dimensie aan racen!!
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Droom die uitkomt
 | 09-01-2018
  • Pluspunten
  • stevig
  • comfortabel
  • stoer
  • Minpunten
  • Stuur op steun schroeven ging wat moeizaam
Zeer stevig, Makkelijk op te bergen
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Super product!
 | 14-12-2017
  • Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • comfortabel
  • makkelijk op te bergen
  • vele uren raceplezier mee!
Wat een geweldige stoel is dit! i.c.m. de thrustmaster t150 pro al uren lang plezier van gehad!
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer fijne racestoel
 | 08-12-2017
  • Pluspunten
  • Zware kwaliteit
  • Minpunten
  • Vraagt ruimte
Zoveel fijner racen dan op een bureaustoel. Zeker het geld waard. Ook positief verrast door de kwaliteit van de stoel. Vraagt natuurlijk wel wat ruimte maar ik race nu wel veel vaker.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hoe cool is dit!
 | 22-11-2017
  • Pluspunten
  • Wauw factor
  • Stabiel
  • Zit lekker
  • Gewoon heel gaaf!
  • Minpunten
  • Installatietijd
  • Wijze van verpakken
  • Rugleuning niet verstelbaar
Erg naar uitgekeken en de Playseat® Revolution aangeschaft in combinatie met de Thrustmaster T300RS. Het is echt heel cool om op deze manier te gamen. Het maakt de ervaring veel realistischer (nu nog een snelheidsafhankelijke ventilator en een planten spuit voor een 4D ervaring bij regenraces :-)). Het kost even wat tijd om alles in elkaar te zetten maar dan heb je ook wat. Ik heb er namelijk ook de slider bij gekocht en dat maakt installatie wel even iets bewerkelijker en was er al met al toch wel een uurtje mee zoet (met daarnaast de Thrustmaster installatie en nieuwe TV, alles bij elkaar twee). Helaas was het rugkussen in de doos geplet waardoor het schuim in een hoek van het kussen helemaal plat is (ook niet meer strak te krijgen). Daardoor zit het een beetje gefrommeld wat afbreuk doet aan de uitstraling. Wat ik graag nog verbeterd zou zien is een verstelbare rugleuning. Ik zit graag met de schouder tegen de stoel maar daarvoor staat de rugleuning net een paar graden te ver achterover. Dit kan ik waarschijnlijk zelf nog wel oplossen om daar waar de stoel kan dubbelvouwen wat opvulstaal te plaatsen want dan staat het bovenste rugdeel net iets meer naar voren maar mooier zou natuurlijk zijn als het (elektrisch?) verstelbaar is. De boel staat stevig, is stabiel, zit lekker en maakt het gewoon af.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supersnel en veel te laat
 | 16-10-2017
Ik heb de revolution veel te laat besteld, ik had dat jaren terug al moeten doen. En de levering was supersnel. Fantastische aanwinst , comfortabel en mooi om te zien en stevig genoeg, hij is opgevouwen redelijk op te bergen en met name de middensteun is wat mij betreft precies goed al kan ik me voorstellen dat dat niet voor iedereen geschikt is aangezien hij vastzit aan de stoel en daardoor beperkte instelmogelijkheden heeft.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel rij plezier
 | 05-10-2017
  • Pluspunten
  • Comfort
Stijlvol en comfortabel. Je moet het wel zelf inelkaar zetten maar is vrij eenvoudig te doen. Stevige en degelijk product.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
goed product
 | 18-09-2017
heb dit product gekocht voor de fun, zit erg lekker alleen kraakt soms een beetje. Samen met de gearshift holder pro de realistische ervaring, een erg goed product
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte budgetstoel
 | 25-04-2017
Stoel binnen 2 dagen geleverd. Makkelijke instructie om in elkaar te zetten. Rugcomfort is zeer goed alleen het zitgedeelte had iets beter kunnen zijn. Ik heb er zelf een kussentje in liggen om dit te verbeteren. Pedalen bewegen iets mee maar dit is niet heel storend. Al met al blij met me keuze.
PLAYSEAT® REVOLUTION REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Aanrader!
 | 15-02-2017
Goede kwaliteit! Wel beetje zwaar en lomp om makkelijk te verplaatsen. Montage erg makkelijk en snel klaar. Zeker een aanrader.