TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Playseat® PRO Formula - Aston Martin Red Bull Racing Reviews

PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 8 reviews
1199,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Prima product, mooi afgewerkt en praktisch.
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Zitcomfort
  • Verstelbaarheid
  • Minpunten
  • relatief hoge aanschafprijs
Mooi product, goed zitcomfort. Pendalen en stuurkolom makkelijk verstelbaar.
Playseat® PRO Formula - Aston Martin Red Bull Racing Reviews
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Professionele uitstraling waarbij zitcomfort en goede instrumentbediening zijn gewaarborgd
 | 26-12-2020
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Instelbaarheid stuurafstand
  • Instelbaarheid voetpedaalafstand
  • Hoofdsteun
  • Kleurstelling + belettering
  • Minpunten
  • Lengte schroeven komt niet overeen met beschrijving
  • 2 mensen nodig voor installatie
  • Afgelakte schroefdraad bouten moeilijk te monteren
Het product is gemaakt van goede materialen en zwaar uitgevoerd, waardoor het zitcomfort is gewaarborgd en de goede handeling van stuur en voetpedalen is verzekerd. De kleurstelling is origineel Mercedes AMG en de instelmogelijkheden van stuur- en voetpedaalafstand zijn traploos instelbaar en dus voor alle lengtes passend te maken.
Playseat® PRO Formula - Aston Martin Red Bull Racing Reviews
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 24-11-2020
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goede service van platte tv
  • Makkelijk in elkaar te zetten.
Een hele fijne playseat!
Playseat® PRO Formula - Aston Martin Red Bull Racing Reviews
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede service prima winkel alles netjes op tijd geleverd
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Zitcomfort
Playseat eervolle super vormgeving zit wel wat hard in en uitstappen ook wat onhandig maar ben er toch zeer tevreden over
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Een ervaring rijker!
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Logo's op de zitkant zijn van stikwerk!
  • Op maat voor iedereen
  • Heel stevig
  • F1 of Indycar race houding
Zoals al gezegd, je zet het niet in 10 minuten in elkaar maar het fijne is dat je elk onderdeel ziet en hoe stevig alles is. Geen dunne metalen plaatjes waar je voorzichtig mee moet zijn. Het systeem voor het stuur en pedalen dichtbij of verder af is makkelijk te bedienen en is oer solide. De stoel is ook voor mensen die niet aan ballet doen (ik weeg 100+ kg). Je moet wel even wennen aan de andere zithouding maar dat is gewoon gaaf. Je hoeft ook geen 16 te zijn, ik ben 62 (echt waar!) en geniet bijna iedere dag van de stoel. Weinig ruimte? Hij staat naast mijn bed. De prijs? Ja ik weet het. Maar je koop wel kwaliteit en heel veel race plezier en dat is niet in geld uit te drukken. Gewoon doen! Wat betreft de foto: de laden van het kastje kunnen helemaal open, lijkt alsof er geen ruimte is.
Playseat® PRO Formula - Aston Martin Red Bull Racing Reviews
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt de beste stoel, wat een genot!
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Top kwaliteit
  • Zeer solide uitgevoerd
  • Perfecte zit positie
  • Ziet er fantastisch uit, wat een vormgeving
  • Maakt race game een super ervaring
  • Minpunten
  • Kost wel wat
  • Stickers kwetsbaar
Wat een geweldige stoel! Hij kost één keer geld maar geeft elke keer weer plezier. Absoluut de top. Geen goedkoop plastic, maar dik aluminium, goed beklede kuipzitting. Soepel, simpel, maar erg solide af te stellen. Met ideale race positie. Je zet hem niet in 10 minuten in elkaar. Tenzij je een ploeg F1 monteurs hebt. Maar zelfs het monteren zelf is een genot. Dan zie je hoe alles met hoge kwaliteit en materialen is gemaakt.
Playseat® PRO Formula - Aston Martin Red Bull Racing Reviews
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer realistische zit houding.
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • looks
  • kleurstelling
  • zitcomfort
  • Minpunten
  • prijs
Duidelijke handleiding voor het opbouwen, en het geeft echt een extra gevoel van in het racespel te zijn. ten opzichte van de goedkopere uitvoeringen is deze F1 seat veel steviger en stabieler.
PLAYSEAT® PRO FORMULA - ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Top product
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • kwalitatief goed materiaal
  • Perfecte zitvorm
  • Zeer degelijk
  • veel instelmogelijkheden van stuur en pedalen
  • Minpunten
  • prijs
Dit product straalt kwaliteit en degelijkheid uit. Het monteren vereist wel enig geduld. Voor de montage van sommige onderdelen is wel enige spierkracht nodig, dit komt ook omdat al het materiaal van zeer sterk en degelijke kwaliteit is. Het zitcomfort van deze playseat is kortweg gezegd uitmuntend. Samengevat een top product.