U bevindt zich in:
Playseat® Gran Turismo Reviews

PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 28 reviews
378,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geeft het racen een andere dimensie.
 | 03-06-2019
Na een snelle levering mijn nieuwe aanwinst ineen gestoken. Men moet niet erg slim of handig zijn om dat voor elkaar te krijgen, want de handleiding zorgt er voor dat je dat zonder problemen voor elkaar krijgt. Ik ben heel blij met mijn nieuwe racestoel, het racen gaat nu nog beter en ik kan het nu oneindig langer volhouden omdat mijn 70 jarige rug niet meer begint te protesteren. Het enige dat nu nog protesteert omdat ze me nu nog minder ziet dan vroeger is mijn vrouw.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Top product
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Good fun
  • Minpunten
  • Geen
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima
 | 25-02-2019
Stoel is prima. Service van de zaak helemaal top. :-) Wel heb ik dat schuifje erbij gekocht waarmee de stoel te verstellen is. Dat is wel noodzakelijk als je met mensen van verschillende leeftijden wilt gamen.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super winkel
 | 08-01-2019
Super vriendelijke service en geweldige producten
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Racen is zoveel leuker geworden met mijn playseat.
 | 08-01-2019
Ik had al een tijdje een thrustmaster T-GT om op mijn PS4 GranTurismo te spelen. Mijn stuur monteerde ik dan op een tafeltje en met wat geschuif met een stoel kon ik dan racen. Nu heb ik een playseat en dat had ik veel eerder moeten doen. Alles is veel beter in te stellen. Het voelt veel steviger en racen is een stuk leuker geworden. En mijn race tijden worden er zelfs beter van (of zou dat komen dat ik het nu vaker en langer doe ;-) ) . Ik heb ook een seat slider er bij gekregen, die is vooral erg handig als je met iemand anders om de beurt een paar rondjes gaat rijden. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is het opruimen. Ik kan de stoel helaas niet permanent laten staan. Ik haal hem dan uit elkaar in drie delen. De stoel, het stuur frame en het frame deel met de pedalen, hier hoef ik alleen een paar stel knoppen voor los te draaien. Het stuur en de pedalen kunnen gewoon gemonteerd blijven op het frame. In elkaar schuiven is ook geen probleem. Alleen het verslepen van alle delen is even een klusje, alles in namelijk zwaar. Maar dat is natuurlijk ook juist de grote kracht als je lekker aan het race bent, niks verschuift, alles voelt degelijk en stijf. Wat ook een mooi extra effect is dat de trillingen van her stuur door de hele play seat gaan. Al met al ben ik er super blij mee, echt een top aankoop.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super!!
 | 08-01-2019
Super goede klantenservice en service
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superkwaliteit
 | 11-12-2018
Heel fijn voor de echte fan. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op een ieder zijn beenlengte. Als een ware racer zit je hier zeer fijn op. Je stuur is zeer goed op aan te sluiten met de pedalen. Voor de echte fan raad ik dit product echt aan om het gevoel te krijgen of je in een echte racewagen zit.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Adrenaline kick!
 | 11-12-2018
Bij het plaatsnemen in de racestoel is het onmiddellijk duidelijk dat dit een heel andere manier van sim racen is. Raceschoenen en handschoenen aan en we gaan er voor. Door de volledige omkadering, de perfect afstelbare zithouding en de alcantara zetelbekleding, lijkt het alsof je echt in de racewagen/Formule 1 wagen zit. Tijdens het rijden verschijnt er spontaan een lach op je gezicht en voel je de vlinders in je buik van de racestress/adrenaline. Enkel de geur van verbrande rubber en uitlaatgassen ontbreekt nog ;-) Blij dat we deze stoel gekocht hebben. Mijn zoon en ik gaan hier nog veel uren in slijten. Een aanrader voor elke race fan!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 11-12-2018
Deze stoel is in 1 woord; PERFECT! Als man van 2 meter pas ik zonder problemen in deze stoel, dus ook voor lange mensen een aanrader! De stof is lekker zacht en daarom een fijnere keuze dan leer. Dit plakt niet in de zomer! Niks aan te merken op de service en levering. Zeer snel, professioneel en netjes! Mijn complimenten. Kortom, zoek je een comfortabele stoel voor een mooie prijs, met een zekerheid op goede service? Koop 'm hier!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Mooie stoel en uitstekende service
 | 10-12-2018
Een prachtige stoel die bij levering helaas een klein minpuntje bleek te hebben, schade aan één van de onderdelen. Met de beschadigde onderdelen naar de winkel in Doetinchem geweest en kreeg daar, op goed vertrouwen van retour sturen, een compleet nieuwe stoel in doos mee. Kijk, dat noem ik nog eens service, kan niet anders zeggen. Hier wordt met de klant meegedacht i.p.v. onder de klacht proberen uit te komen. Mensen, houd die service in stand. Dat wordt gewaardeerd door de klant. Mocht ik in de toekomst een nieuwe TV nodig hebben, kom ik zeker even langs.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
totaal goed, genieten van racen
 | 10-12-2018
geweldige aanbieding en super snel aan geleverd. makkelijk in elkaar te zetten en genieten bij gebruik!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Zalig spelen met de playseat
 | 29-01-2018
Voor de eerste keer een playseat gekocht na het al lang willen hebben. Eerste fun is het ding ineensteken, let erop dat de geleiders die u mss ook gaat kopen tussen de stoel en het onderstel moet komen dus let hierop bij het ineensteken, het bespaart u tijd. Het racen krijgt een extra dimensie, het sturen is meer actie dan verwacht, de bewegingen zijn iets groter dan met de controller :) . De basis heb je na een race of 2 wel door, daarna komt de verfijning... Het enige nadeel... in elk geval bij mij... mijn rondetijden zakken met 5-6 sec per gemiddelde lap. Dus extra trainen wat met de playseat helemaal niet erg is :) Mss een puntje, de stoel is erg smal, gezien mijn grootte en breedte zitten de zijkant (die hard zijn) een beetje onder mijn benen. Maar dit zijn details tegen de fun van het racen!!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Een aanrader voor elke man (of vrouw) die van sturen houdt!
 | 26-01-2018
  • Pluspunten
  • Fun
  • Realistisch
  • Makkelijk te monteren
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen lendesteun
Topding! Moeilijk om vanaf te blijven!! Goede prijs/ kwaliteitverhouding.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige stoel voor jong en oud !!
 | 08-01-2018
Zeer snelle verzending en bij vragen een snel antwoord. Zoon van 9 jaar was super blij met zijn Kerstcadeau en de papa ook
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastisch ook voor 50+
 | 13-11-2017
Geweldige playseat met mooi Gran Turismo stikwerk. Ben een 50-plusser die best wel veel race games speelt op de PS4. Met de playseat is het nog veel realistischer geworden. Alleen het zitcomfort mag voor een 50-plusser wat beter. Heb een kussen voor de rug nodig, maar blijft geweldig. In combinatie met de slider en Thrustmaster stuur een echte aanrader, zelfs voor de 50-plusser.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige PlaySeat
 | 07-08-2017
Wezen kijken in Utrecht en goed geholpen door personeel. Bij thuiskomst de stoel in elkaar gezet. (neem rustig de tijd) Later toch nog de slider erbij besteld. Mooie afgewerkte stoel.
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geniaal
 | 20-07-2017
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Zonder stuur ook als stoel te gebruiken
  • Minpunten
  • Iets aan de kleine kant
Mooi design en degelijke kwaliteit! Gebruik m gewoon als stoel in de woonkamer. En als ik zin heb om te spelen schuif je hem simpel weer in elkaar. Als je erg lang bent zou ik ff in de winkel passen!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 24-04-2017
Thuis meteen in elkaar gezet, redelijk simpel maar duurde toch nog wel ruim 1 uur omdat de seat slider er meteen bij gedaan werd. De kwaliteit is fantastisch, het staat stevig en biedt lange tijd comfort aan. Dit is niet alleen een racestoel, maar ook een gewone stoel om op te zitten!
PLAYSEAT® GRAN TURISMO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TOP
 | 20-12-2016
Geweldige stoel, keurig afgeleverd!