TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Playseat® Forza Motorsport Reviews

PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 26 reviews
338,87
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Prima aankoop, leuke playseat
 | 20-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar
  • Relatief licht
  • Opvouwbaar
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Beschadigd door aandraaien knoppen
Gekocht in den aanbieding. Prima playseat. Wel jammer dat je door het aandraaien van de knoppen de coating een beetje beschadigd. Hij doet wat hij moet doen! En Racespellen worden een stuk intenser!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Goed en mooi stoel comp goed
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi kwaliteit
  • Goed beschrijving
  • Boven verwachting
  • Minpunten
  • Even geduurd voor hij er was
Voor dat geld kan je geen gebruikte kopen mooi en goed afgewerkt
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig Playseat voor een heerlijke race ervaring
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Zwarte kwalitatieve uitvoering
  • Veel instelling mogelijkheden voor een ideale zitpositie
  • Erg fraaie race uitstraling
  • De bij gekochte slider zorgt voor een nog fijnere afstelling van de zitpositie
  • De rugleuning is eenvoudig in te klappen en is ruimte besparend
  • Minpunten
  • De slider zou standaard meegeleverd mogen worden
  • Verder 0 minpunten
Kwalitatieve en erg fraaie Playseat die optimaal is in te stellen op een persoonlijke zithouding. Zorgt voor een heerlijke race-ervaring.
Playseat® Forza Motorsport Reviews
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Erg fijne stoel
 | 12-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke constructie
  • Universeel stuurplatform
  • Zit fijn
  • Minpunten
  • -
De stoel is erg fijn. Tijdens black friday gekocht, en prijs/kwaliteit is echt top. Ik ben zelf 2 meter, maar dat maakt totaal niet uit. Je zit erg comfortabel
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super doordacht ontworpen
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Stevig frame
  • Stoel makkelijk inklapbaar
  • Super net design
  • Minpunten
  • Frame vertoond na twee keer verstellen gebruikerssporen
Overal is aangedacht. Verstelbaar pedalen stuur stoel. De stoel is makkelijk inklapbaar en voelt stevig aan. Frame is netjes zwart gecoat. Alleen twee keer verstellen en er zitten krasjes op.
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superkwaliteit
 | 11-12-2018
Heel fijn voor de echte fan. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op een ieder zijn beenlengte. Als een ware racer zit je hier zeer fijn op. Je stuur is zeer goed op aan te sluiten met de pedalen. Voor de echte fan raad ik dit product echt aan om het gevoel te krijgen of je in een echte racewagen zit.
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Adrenaline kick!
 | 11-12-2018
Bij het plaatsnemen in de racestoel is het onmiddellijk duidelijk dat dit een heel andere manier van sim racen is. Raceschoenen en handschoenen aan en we gaan er voor. Door de volledige omkadering, de perfect afstelbare zithouding en de alcantara zetelbekleding, lijkt het alsof je echt in de racewagen/Formule 1 wagen zit. Tijdens het rijden verschijnt er spontaan een lach op je gezicht en voel je de vlinders in je buik van de racestress/adrenaline. Enkel de geur van verbrande rubber en uitlaatgassen ontbreekt nog ;-) Blij dat we deze stoel gekocht hebben. Mijn zoon en ik gaan hier nog veel uren in slijten. Een aanrader voor elke race fan!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 11-12-2018
Deze stoel is in 1 woord; PERFECT! Als man van 2 meter pas ik zonder problemen in deze stoel, dus ook voor lange mensen een aanrader! De stof is lekker zacht en daarom een fijnere keuze dan leer. Dit plakt niet in de zomer! Niks aan te merken op de service en levering. Zeer snel, professioneel en netjes! Mijn complimenten. Kortom, zoek je een comfortabele stoel voor een mooie prijs, met een zekerheid op goede service? Koop 'm hier!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Mooie stoel en uitstekende service
 | 10-12-2018
Een prachtige stoel die bij levering helaas een klein minpuntje bleek te hebben, schade aan één van de onderdelen. Met de beschadigde onderdelen naar de winkel in Doetinchem geweest en kreeg daar, op goed vertrouwen van retour sturen, een compleet nieuwe stoel in doos mee. Kijk, dat noem ik nog eens service, kan niet anders zeggen. Hier wordt met de klant meegedacht i.p.v. onder de klacht proberen uit te komen. Mensen, houd die service in stand. Dat wordt gewaardeerd door de klant. Mocht ik in de toekomst een nieuwe TV nodig hebben, kom ik zeker even langs.
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
totaal goed, genieten van racen
 | 10-12-2018
geweldige aanbieding en super snel aan geleverd. makkelijk in elkaar te zetten en genieten bij gebruik!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De perfecte stoel om in te racen
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • Comfortabel
  • Geschikt voor veel stuurtjes
  • Verstelbaar
  • Inklapbaar
  • Minpunten
  • Kan kabels moeilijk netjes wegwerken
Een super comfortabele racestoel. Erg makkelijk te installeren, raad u alleen aan om een playseat vloermat er bij te bestellen.
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super snelle levering!
 | 17-04-2018
Het werkt goed en zit lekker!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super!
 | 12-12-2017
Zit perfect, enkel wat zoeken voor de juiste zitpositie en pedaalbediening. Snelle levering en goede prijs!
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Belevenis
 | 11-12-2017
Geweldige belevenis. Pure fun en eindeloos gameplezier
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tevreden
 | 11-12-2017
De playseat zit lekker en voldoet aan alle verwachtingen. Het frame is stevig en van goede kwaliteit. Vlotte levering
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top stoel
 | 11-12-2017
Wij hebben er geweldig veel plezier van
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Playseat Forza Motorsport - fantastische seat, ultiem racegevoel.
 | 07-12-2017
Ik heb de Playseat Forza Motorsport aangeschaft en daar geen enkel moment spijt van gehad. Reden van aanschaf was het toevoegen van een extra dimensie aan mijn PS4 ervaring in combinatie met F1 2017. Naast de seat heb ik dan ook een F1 stuur geplaatst wat de ervaring nog realistischer maakt. De seat zelf komt in een compacte doos aan en is goed beveiligd tegen beschadigingen. Eenmaal alle onderdelen uitgepakt blijken de materialen van zeer stevige metalen te zijn. De handleiding is zeer duidelijk en goed in elkaar te zetten. Schroeven en bouten zijn stevig en goed te bevestigen. Als de stoel eenmaal staat zijn het stuur en pedalen goed te bevestigen, zitten namelijk genoeg voorgeboorde gaten in op de stuurkolom stevig te bevestigen, hetzelfde geldt voor de pedalen. Het materiaal is zeer realistisch met mooie strakke witte stiksels. Het logo van Forza is ook gaaf om te zien. De stoel zit zeer comfortabel (zit een los kussen bij), je kan zel kiezen of je wat meer onderuit wilt zitten of meer rechtop. Je kan hem helemaal zelf instellen, hiermee bedoel ik dan de positie van het stuur en de pedalen. Nu de seat zelf bij gebruik: wat een ongelofelijk gave ervaring om daarin te zitten . Plank voor de pedalen heb ik wat omhoog gezet zodat je echt die F1 ervaring krijg (in mijn geval de voorkeur). Dit is precies waarvoor ik hem heb aangeschaft. Hij doet zeker niet onder voor de veer duurdere F1 seats, natuurlijk hang je daar wat meer maar dit is al perfect! Wat daarnaast ook handig is is dat je de stoel kan invouwen zodat hij minder ruimte inneemt bij het opbergen ervan. Kortom: enorme aanrader voor het ultieme racegevoel. Eén tip: zorg wel voor een goed stuur (met de juiste force feedback) om het zo realistisch mogelijk te maken.
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 | 06-12-2017
Jammer dat de rugleuning niet te stellen is, en misschien is het kussen bij de billen wat aan de dunne kant. Ik heb in ieder geval een houten kont na een lange tijd racen. Stoel zelf is erg degelijk en stevig in elkaar gezet. Ideaal met G29 stuur, die schroef je er lekker stevig op vast.
PLAYSEAT® FORZA MOTORSPORT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Op en top rij plezier, ook perfect voor VR
 | 06-12-2017
Stoel zit op de perfecte hoogte voor mee te racen, heb een redelijk goedkoop stuur gekocht en is er perfect op te monteren! Ook een aanrader moest je een VR stoel zoeken voor iets, deze stoel zit comfortabel en kan je wel uren in zitten!