TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Playseat® Floor Mat Reviews

PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 31 reviews
43,90
  • FunproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Het kost een paar centen maar ik raad hem iedereen aan
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Mooi design
  • Makkelijk op te bergen
  • Geen rare lucht gemerkt wat ik in andere reviews las
  • Minpunten
  • Had een paar centimeter langer gemogen voor mijn playseat challenge
  • Redelijk geprijsd voor een mat
Mooie mat om je vloer te beschermen
Playseat® Floor Mat Reviews
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-35 6,6 / 10
Prima matje voor de playseat
 | 24-05-2020
Ligt mooi stevig op de grond. Voldoende lengte
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie mat, past perfect bij de PLAYSEAT
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi materiaal
  • Voorkomt vloerbeschadigingen
  • Ruikt naar rubber/olie (past bij racen)
  • Mooie tekst PLAYSEAT op de zijkant
  • Minpunten
  • Mat ruikt vrij sterk naar rubber/olie
  • nopjes slijten snel af indien mat + playseat tegelijk verschoven worden
  • dan ook meteen strepen op de houten vloer
  • mat is net iets te kort voor de langere races
Product voldoet aan de verwachting
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Simpel en effectief
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Prijs
De Playseat Floor Mat aangeschaft samen met mijn Playseat Evolution. Wat hij moet doen doet hij goed en dat is je vloer beschermen tegen beschadigingen welke je kan veroorzaken door het verschuiven van je Playseat. Wanneer ik de Playseat niet gebruik schuif ik hem simpelweg in de hoek waar hij niet in de weg staat en je vloer heeft er niet onder te lijden. Ook hier krijg je waar je voor betaald, maar niet alle potentiële kopers zullen de prijs kunnen accepteren.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mat
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Zacht
  • Antislip aan onderkant
  • Minpunten
  • Stink de 1e week
Een aanrader bij de Playseat. Geen krassen en de stoel is stabieler.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Geweldig
 | 08-07-2019
ideaal voor niet uit te schuiven en blijft goed staan!
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Top!
 | 12-05-2019
Doet zijn werk goed. Prijs/kwaliteit
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi chique matje
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • schuift niet weg
  • mooie dikke kwaliteit
  • kan het stofzuigen
  • stoel past er goed op
  • staat erg chique
  • Minpunten
  • in de winkel prijs erbij vermelden
  • mag iets goedkoper
Mooi matje voor onder mijn game stoel. Mat schuift niet weg. Stoel past er mooi op. Laat geen pluisjes na.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top, op tijd geleverd en zelfs op het laatste moment het afleveradres aan kunnen passen, TOP SERVICE!!!!!!
 | 07-04-2019
Product exact zoals beschreven op de site en super om mee te racen!!
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Praktische mat voor onder je playseat
 | 18-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Geen afdruk op de vloer
  • Schuift niet weg
Must have voor bij je playseat
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede bescherming van je vloer
 | 02-02-2019
Past goed onder de playseat, waardoor je vloer goed wordt beschermd voor krassen...
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijke mat
 | 14-01-2019
Zeer fijne mat lekker zacht op blote voeten word wel snel stoffig maar is makkelijk schoon te krijgen
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Super mat voor playseat
 | 08-01-2019
De mat die bedoeld is voor onder je playseat, functioneerd geweldig. De maat is goed niet te klein en niet te groot. Het antislip onder de mat had iets beter gekund, het is voldoende maar de mat glijd nog steeds een beetje, ook als de hardhouten vloer goed schoon is. Ik kan het iedereen aanbevelen onde de playseat, het staat netjes en voorkomt krassen van de stoel of pootjes daaronder. De mooie logo's aan beide zijde op de mat staat erg leuk.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echte aanvulling op playseat stoel
 | 11-12-2018
Ik heb deze gekocht voor mijn playseat challenge, dit product voldoet aan allle verwachting. Het is een stevige mat met antislip aan de onderkant die zijn werk goed doet. De mat is slijtvast en ziet er mooi uit met de logo's op de mat. De stoel past er mooi op, het is echt een aanvulling en ziet er is zijn geheel mooi uit. Ik kan het iedereen aanraden, ik zie alleen maar pluspunten.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
mooie mat
 | 04-10-2018
Super snelle gratis levering en de goedkoopste van het net. Helemaal super, ga zo door
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Werkt goed
 | 26-09-2018
De mat werkt prima, schuift niet rond en dempt het geluid van de stoel. Maar de stoel zelf heeft weinig grip op de mat, en je moet hem regelmatig schoonmaken.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-40 7,6 / 10
Prima floor mat. Schuift niet weg
 | 26-09-2018
Prima mat. Schuift niet en houdt de seat en pedalen goed. Een must als je niet door je hele kamer wil schuiven met je setup!
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
maakt het geheel af
 | 24-09-2018
Goede kwaliteit, voorkomt beschadiging aan de vloer, past heel mooi bij de race opstelling
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Goed product , erg mooi. Maakt de opstelling af
 | 11-12-2017
Goede info en levering. Maakt het plaatje compleet en beschermt de ondervloer goed.
PLAYSEAT® FLOOR MAT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte kwaliteit
 | 13-11-2017
Perfecte kwaliteit, mooi design en snel geleverd. Helemaal tevreden!