Playseat® F1 Aston Martin Red Bull Racing Reviews

PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 29 reviews
1099,-
1019,-
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • FunproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Super!
 | 12-05-2019
Kwalitatief goed product! Geeft een echt F1 gevoel!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi en degelijk
 | 08-01-2019
De stoel werd de dag na bestellen geleverd. Het in elkaar zetten is goed en vlot te doen. Resultaat is en zeer degelijk geheel. Door de kerst drukte duurde de levering van het stuur wat langer, dus de race vreugde ook. Maar nu alles binnen is en aangesloten kan het echte racen beginnen!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal superduper happy de peppie
 | 08-01-2019
Helemaal superblij met deze bundel van Red Bull playseat met thrustmaster T300RS GT. Playseat was redelijk snel in elkaar te zetten. En daarna was t MAXimaal snel Gran Turismo aanslingeren op PS3 en 100 inch groot scherm. Ik ben de komende tijd wel ff zoet hiermee. En de eerste beleving was geniaal. Ik kan t iedereen van harte aanbevelen!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Geweldige spelbeleving.
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Afwerking niet 100%
Enige handigheid vereist om geheel te monteren.
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Gevoeligheid in stuur
  • Stoere uitstraling
Heerlijk speelgoed voor jong en oud! Top product ook voor de gevorderde onder ons
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Aanrader voor iedereen!
 | 03-12-2018
Tijdens de F1 in Abu Dhabi in een opwelling besteld, dinsdag in huis. In elkaar zetten was zo gepiept, helaas was mijn stuurtje (Fanatec CSL Elite F1) de dag erna pas binnen, dus ik kon alleen nog maar genieten van de looks en hoe de Playseat zit. Nadat ook het stuur binnen was kon de pret beginnen! Afstellen is een eitje dankzij de klemmen welke makkelijk het stuur en pedalen/voetplaat van positie laten wisselen. Bezoek wil uiteraard wel even ervaren hoe dit nou precies rijdt en komen er allemaal met een brede grijns vanaf, dat zegt denk ik al genoeg!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtstoel!
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Kwaliteit
  • materiaal is mooi
  • comfort (na wennen)
  • Minpunten
  • Scherpe onderplaat, moet echt een kleed onder
  • Harde zitting
Na een uurtje sleutelen en bijstellen stond hij daar! Wat een prachtstoel. Na jaren in de 'gewone' playseat te hebben gereden is dit natuurlijk een totaal nieuwe ervaring. Ik moest even wennen en had eerst wel een beetje last van mijn rug, maar nu ben ik gewend en heb ik de optimale F1 ervaring. Ben bij PlatteTV ook heel leuk geholpen en een vlotte afhandeling. Ik zal jullie zeker aanbevelen en de stoel verkoopt zichzelf wel, al is hij natuurlijk niet goedkoop. ;-)
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie stoel mooie afwerking en makkelijk inelkaar te zetten
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Afwerking
  • Materiaal
  • Comfort
  • Fun
  • Minpunten
  • Redelijk aan de prijs
Stoel zie super comfortabel ziet er mooi uit en is makkelijk aan te passen aan je zit houding.
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
waanzinnig!!!!
 | 15-10-2018
waanzinnig product/super klant vriendelijk personeel en goede service top!!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop, je hebt helemaal het gevoel echt in de red bull F1 cockpit te zitten
 | 01-08-2018
  • Pluspunten
  • echt race ervaring
  • makkelijk in elkaar te zetten
  • zeer comfortabel om te zitten
Makkelijk in elkaar te zetten, geweldige race ervaring, een echte aanrader voor de race en gamefan!!!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
prachtig
 | 06-11-2017
Ik heb onlangs ook de Redbull Playseat aangeschaft met F1 Addon stuur wat een ervaring is dat zeg, echt twijfel niet gewoon doen! Zeer goed geholpen en snel in huis, 1 minpuntje is dat ik ook de oude pedaal steun had, maar na melding is er een nieuwe toegestuurd.
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie ervaring
 | 17-08-2017
Gave formule 1 ervaring. add-on wheel is ook super.
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Goed product, goede service
 | 18-04-2017
Na lang gebruik te hebben gemaakt van de Playseat Challange, in combinatie met mijn Fanatec Clubsport racestuur werd het tijd voor het echte werk. De keuze voor dit model is omdat ik graag wil uitbreiden naar de Playseat Motion, wanneer deze beschikbaar is. Na bestelling werd hij een dag later bezorgd. Het in elkaar zetten moet je wel even je tijd voor nemen en vergeet niet de meegeleverde witte handschoenen aan te trekken. Dan blijven je handen schoon en het stoeltje mooi schoon. Uiteindelijk bleek er een verkeerde pedalensteun meegestuurd te zijn, maar na wat mailcontact werd de juiste direct nagestuurd, zonder problemen. Deze is nu gemonteerd en heb inmiddels al een aantal kilometers op de stoel zitten! Wat een fantastisch ding is het en niet te vergelijken met de Playseat Challange. Ik ga snel weer een rondje doen!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Uniek product
 | 11-04-2017
De Red Bull-playseat is een aankoop die je maar een keer in je leven doet, maar ik kan het wel iedereen aanraden. Je denkt dat het een hele bak geld kost, maar het is het gewoon waard. De stoel zit uitstekend en het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. Het ontwerp is geweldig en het voegt echt wel iets toe aan de ruimte waar je hem zet. Voor de echte F1-liefhebbers die geregeld gamen, zou ik zeggen kopen!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absolute top sim race ervaring
 | 26-01-2017
Absoluut een top aankoop geweest, top service in de playseat store in breda overigens. De stoel is makkelijk om in elkaar te zetten en staat fantastisch in de woonkamer. De afwerking is erg mooi incl het redbull logo in het leer. De stoel is op allerlei manieren makkelijk te verstellen en voelt erg solide aan, ook tijdens het racen geen irritante kraakjes of bewegingen. Inclusief het ferrari f1 wheel heb je echt het gevoel alsof je in een f1 wagen zit. Ik ben dan ook helemaal verslaafd! Geen spijt van dus!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Zeer tevreden
 | 19-10-2016
Ondanks dat ik het best wel duur vind toch een Playseat besteld. Alle onderdelen van de Playseat zitten goed verpakt in twee dozen, die twee dagen na de bestelling thuis werden bezorgt. Alles snel uitgepakt en tijdens het monteren bleek dat een verkeerde pedaalplaat was geleverd. Na contact met de klantenservice mocht ik de pedaalplaat gebruiken en omwisselen als ik de goede pedaalplaat had ontvangen, super oplossing! Door de vele verstel mogelijkheden, kan ik ondanks mijn lengte ( 1,85 m ) een goede positie kiezen. Het voelt allemaal degelijk aan, en de beleving tijdens een racesimulatie is super. Nu nog wachten tot de servo's uitkomen.
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-35 7,2 / 10
Gaaf ding!
 | 19-10-2016
Een + op de beleving en de funfactor! In combinatie met de Logitech g29 is het racen een stuk leuker en veeeel preciezer dan met de joypad. Helaas is de verstelling van met name de pedalen een beetje gelimiteerd door het boogvormige ontwerp van de basisbalken. Als je de pedalen dichter op de stoel wilt plaatsen, komt de pedaalsteun in conflict met de twee basisbalken. Misschien iets om rekening mee te houden bij de volgende (full motion?) editie.
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Mega AWESOME !!!
 | 06-09-2016
Wij hebben de Red Bull play seat gekocht deze maand. En het is echt ongelofelijk vet hoe je zit hoe dat stuurd het rijd gewoon geniaal !!! Zeker elke cent waard
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Ultieme race ervaring!!
 | 06-09-2016
De ultieme race ervaring beleef je echt in deze stoel! Helemaal in combinatie met de thrustmaster 500rs, je hebt echt het gevoel dat je in een f1 bolide zit! Super strak vorm gegeven met de nieuwe livery van de RB12! Een must have voor elke race fanaat!
PLAYSEAT® F1 ASTON MARTIN RED BULL RACING REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Elke cent meer dan waard!! Geweldig!!
 | 06-09-2016
Heb na goed nadenken een playseat F1 redull racing aangeschaft. bij het openmaken van de doos word meteen duidelijk dat het echt een kwaliteits product is. Alles is goed in elkaar te zetten en eenmaal in elkaar is de playseat F1 werkelijk een plaatje. De blauwe lak en het sticker werk is prachtig. ik heb hierover geraced op een normale stoel met een los stuur en pedalen. Nu ik de playseat F1 heb wil ik niks anders meer, het maakt het racen nog gaver. Het is een beste aanschaf z'n playseat F1 maar ik heb er geen moment spijt van en ik zou het iedereen liefhebber van racen aanraden!!