U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Zwart Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 66 reviews
255,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Geweldig
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed uiterlijk
  • Stevig
  • Minpunten
  • Geen
Goed product heel blij mee
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie stevige stoel
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te verstellen
  • Zit stevig
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een super stoel
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Zit goed
  • Alles is verstelbaar
Kan hier wel een heel verhaal neer zetten Maar dit is gwn een super stoel om mee te gamen!!!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Gewoon geweldig
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Makkelijke montage
*Makkelijk te monteren Ben begonnen met spelen en wou niet meer stoppen Een echte aanrader voor iedereen ook voor mensen van 2 meter!!!!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Blij en tevreden met deze aankoop
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Stabiel
  • goede race beleving
  • eenvoudige montage
  • Minpunten
  • gewicht
  • ruimte beslag
Simpele montage. Goede zithouding. stabiel.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heerlijke stoel als je de race-ervaring wilt vergroten.
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • goede kwalteit
  • eenvoudig te monteren
  • heel veel verstelmogelijkheden
  • inklapbaar
  • stuur en pedalen zitten stevig vast
  • Minpunten
  • gaten plaat voor pedalen komen niet overeen met G290 pedalen
Ik had altijd het probleem dat ik mijn pedalen weg trapte als ik gewoon achter mijn bureau aan het racen was. Nu ik de PlaySeat bezit, heb ik dit probleem niet meer en is de race ervaring nog groter omdat je in de juiste houding achter het stuur zit met de pedalen op de goede positie, die helemaal instelbaar is. De stoel is eenvoudig om te klappen, waardoor deze niet veel plaats inneemt als hij niet gebruikt wordt.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top om heerlijk te racen, combst tussen vader en zoom
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Houding
  • Verstelbaarheid
  • Steun
  • Racegevoel
Geweldig, heeft geen verdere aanvulling nodig.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Oh zo blij
 | 18-06-2019
Lang voor gespaard maar oh zo blij. Het eerste meubel in zijn nieuwe kamer is er eindelijk. En wat stond hij snel in elkaar, zit ie lekker maar bovenal het racen is nu vele malen leuker. Gelukkig bijna vakantie, hij komt zijn stoel niet meer uit! Groet van een trotse moeder
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super stoel
 | 18-06-2019
Na aanschaf van de stoel deze direct in elkaar gezet voor onze zoon. Hij is er superblij mee. De stoel is super en het is net of je thuis midden in de actie zit. Als onze zoon ermee stopt maakt de kat er ook nog eens dankbaar gebruik van
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben er erg blij mee
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Je kan hem inklappen
Goede prijs kwaliteit verhouding
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,6 / 10
Goed product voor de prijs
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • 3 verstel mogelijkheden
  • Stevige constructie
  • Minpunten
  • Stoel mist steun onderin
Prima game stoel, mist alleen wat steun in de onderrug maar met een kussentje is dat ook opgelost
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Top product racen zoals het hoort op de console
 | 19-05-2019
Top product racen zoals het hoort op de console
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
mooie game stoel
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • goeie beschrijving
  • zit lekker
  • mooie stof
  • Minpunten
  • erg groot
  • zwaar
  • inde winkel prijs vermelden stond er niet bij
Mooie stoel om lekker in de gamen en niet alleen een race spelletje mee te doen.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een zeer mooie en degelijke stoel
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • In iedere stand in te stellen
  • Alle game sturen passen erop
  • Comfortabel
  • Minpunten
  • Als er meerdere personen gebruik van maken komen er toch beschadigingen op van de borging stuur / beenlengte
Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en het geeft je een leuke race beleving..
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Perfect erg mooi zit goed
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Goedemorgen zit comfort
  • Degelijk en stevig
Erg mooie stoel voor de auto race spellen
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een fijne ervaring om zo te kunnen racen
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Andere race ervaring
  • makkelijk te onderhouden
  • Minpunten
  • stoel niet verschuifbaar zoals in echte wagen
Makkelijk te monteren, ok zit comfort en door lederlook bekleding makkelijk te onderhouden
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Mooi Stoel voor een mooie prijs
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi afstelbaar
  • Lekker comfortabel
  • En doet wat ie moet doen
  • Minpunten
  • Geen
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor optimale spelbeleving heb je deze stoel nodig.
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • stevige constructie
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • beperkt opvouwbaar
Voor een goed racegevoel heb je een stoel nodig. Ondanks dat het model niet erg compact is op te vouwen zijn we blij dat dit hem is geworden. Prijs was prima, de kwaliteit is tot op heden uitstekend te noemen. Mijn zoon van 8 kan goed bij de pedalen, die van 6 heeft iets te korte benen maar een kussentje in de rug en schoenen aan lost veel op. Als ze groter worden dan zijn stuur en pedalen verstelbaar naar langere lengtes.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Uitstekend!
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs.
  • Goede kwaliteit.
  • Mooie afwerking van de stoel.
  • Minpunten
  • Doos was een klein beetje beschadigd bij levering. (Dit had geen invloed op het product zelf).
  • De stoel heeft een bepaalde hoek waardoor het net te rechtop staat.
Perfect! Ik heb recent deze racestoel aangeschaft en heb er geen spijt van, Dit is het geld absoluut waard! De stoel zit lekker, alleen ligt de stoel net te veel naar voren. Maar dit bederft de pret niet. Het stofje dat om de stoel heen zit is goed en plakt niet als het warm is. Dit is zeer zeker een aanrader. Ik heb naast deze racestoel ook een stuurtje, De Thrustmaster T300 RS, Waarvoor ik ook een F1 Ferrari Add on heb gehaald. Hele goede service, Snelle levering, en snelle reactie op vragen. Ik ben al het een en ander aan het overwegen om bij jullie te halen!