U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Zwart Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 59 reviews
255,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Oh zo blij
 | 18-06-2019
Lang voor gespaard maar oh zo blij. Het eerste meubel in zijn nieuwe kamer is er eindelijk. En wat stond hij snel in elkaar, zit ie lekker maar bovenal het racen is nu vele malen leuker. Gelukkig bijna vakantie, hij komt zijn stoel niet meer uit! Groet van een trotse moeder
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super stoel
 | 18-06-2019
Na aanschaf van de stoel deze direct in elkaar gezet voor onze zoon. Hij is er superblij mee. De stoel is super en het is net of je thuis midden in de actie zit. Als onze zoon ermee stopt maakt de kat er ook nog eens dankbaar gebruik van
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben er erg blij mee
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Je kan hem inklappen
Goede prijs kwaliteit verhouding
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,6 / 10
Goed product voor de prijs
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • 3 verstel mogelijkheden
  • Stevige constructie
  • Minpunten
  • Stoel mist steun onderin
Prima game stoel, mist alleen wat steun in de onderrug maar met een kussentje is dat ook opgelost
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Top product racen zoals het hoort op de console
 | 19-05-2019
Top product racen zoals het hoort op de console
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
mooie game stoel
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • goeie beschrijving
  • zit lekker
  • mooie stof
  • Minpunten
  • erg groot
  • zwaar
  • inde winkel prijs vermelden stond er niet bij
Mooie stoel om lekker in de gamen en niet alleen een race spelletje mee te doen.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een zeer mooie en degelijke stoel
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • In iedere stand in te stellen
  • Alle game sturen passen erop
  • Comfortabel
  • Minpunten
  • Als er meerdere personen gebruik van maken komen er toch beschadigingen op van de borging stuur / beenlengte
Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en het geeft je een leuke race beleving..
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Perfect erg mooi zit goed
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Goedemorgen zit comfort
  • Degelijk en stevig
Erg mooie stoel voor de auto race spellen
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een fijne ervaring om zo te kunnen racen
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Andere race ervaring
  • makkelijk te onderhouden
  • Minpunten
  • stoel niet verschuifbaar zoals in echte wagen
Makkelijk te monteren, ok zit comfort en door lederlook bekleding makkelijk te onderhouden
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Mooi Stoel voor een mooie prijs
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi afstelbaar
  • Lekker comfortabel
  • En doet wat ie moet doen
  • Minpunten
  • Geen
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor optimale spelbeleving heb je deze stoel nodig.
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • stevige constructie
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • beperkt opvouwbaar
Voor een goed racegevoel heb je een stoel nodig. Ondanks dat het model niet erg compact is op te vouwen zijn we blij dat dit hem is geworden. Prijs was prima, de kwaliteit is tot op heden uitstekend te noemen. Mijn zoon van 8 kan goed bij de pedalen, die van 6 heeft iets te korte benen maar een kussentje in de rug en schoenen aan lost veel op. Als ze groter worden dan zijn stuur en pedalen verstelbaar naar langere lengtes.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Uitstekend!
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs.
  • Goede kwaliteit.
  • Mooie afwerking van de stoel.
  • Minpunten
  • Doos was een klein beetje beschadigd bij levering. (Dit had geen invloed op het product zelf).
  • De stoel heeft een bepaalde hoek waardoor het net te rechtop staat.
Perfect! Ik heb recent deze racestoel aangeschaft en heb er geen spijt van, Dit is het geld absoluut waard! De stoel zit lekker, alleen ligt de stoel net te veel naar voren. Maar dit bederft de pret niet. Het stofje dat om de stoel heen zit is goed en plakt niet als het warm is. Dit is zeer zeker een aanrader. Ik heb naast deze racestoel ook een stuurtje, De Thrustmaster T300 RS, Waarvoor ik ook een F1 Ferrari Add on heb gehaald. Hele goede service, Snelle levering, en snelle reactie op vragen. Ik ben al het een en ander aan het overwegen om bij jullie te halen!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Confortabele stoel
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Goede zitvorm
  • Makkelijk in elkaar te zetten
Onze zoon heeft er veel plezier van deze playseat, goede zitvorm!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede, degelijke playseat, veel plezier van.
 | 14-01-2019
Mijn zoon 15 jaar heeft deze seat gekocht. Eenvoudige montage even zoeken naar de juiste instellingen, fantastische raceervaring! Zeker een aanrader!
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geeft fantastisch raceplezier
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk inklapbaar
  • Degelijk
  • Eenvoudig in te stellen
  • Zit comfortabel
  • Uitstekende kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Een echte aanrader. Deze seat is zijn geld dik en dubbel waard.
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
gewelldig
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • best
  • seat
  • ever
het zit heerlijk beter dan een stoel het gevoel, hebben dat je een corour bent
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heb het reële racegevoel tijdens het spelen in alle comfort
 | 10-01-2019
  • Minpunten
  • Wel iets van bescherming onderaan de stoel bevestigen voor je vloer
Perfect Goede kwaliteit en oogt nog mooi ook
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie stoel
 | 08-01-2019
Zeer mooie stoel voelt goed aan en is zeker een verbetering op je game ervaring zit comfortabel is hij ook zeker als je lang gamed
PLAYSEAT® EVOLUTION ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed
 | 08-01-2019
Super service en snel geleverd. Playseat is snel in elkaar te zetten en de Slider maakt hem helemaal af. Perfect in te stellen, waardoor je uren kunt racen zonder problemen. Een must voor elke racegames.