U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Wit Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
318,-
274,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Wat een beleving
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • Juiste zit
  • Mooi materiaal
  • Race gevoel
  • Minpunten
  • Zwaar
  • Beschadigd met verstelling snel.
Het geeft je gewoon echt een race gevoel
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Geweldige aanwinst
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • je kunt hem naar je maat aanpassen
Ik ben erg blij met mijn playseat, hij zit prima en ik heb er al veel gebruik van gemaakt.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Zit super!
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Zit perfect
  • Minpunten
  • Na een tijdje verschuift de stoel een beetje naar voren
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product ultieme game ervaring
 | 07-04-2018
Snel gelevert makkelijk aan te sluiten en in elkaar te zetten
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect we enjoy.
 | 24-12-2017
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Zeker de race-ervaring waard
 | 09-05-2017
Een mooie racestoel. Hij zit lekker en ziet er stijlvol uit. Alleen bij de bewegende delen komt het verf er zeer snel af. Na ik keer van persoon verwisselen (Dus ook de afstanden van benen en stuurhoogte) heb je al een paar krassen op je verf. Maar zolang je niet te veel je stuurhoogte etc verandert. Dan is het zeker de race-ervaring waard.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Een mooie racestoel Eenvoudig in elkaar te zetten
 | 19-04-2017
Een mooie racestoel. Eenvoudig in elkaar te zetten. Het afstellen van het stuur en de pedalen gaat wat lastiger. Er zijn geen beschermingsdoppen oid meegeleverd, waardoor het met metalen onderdelen rechtstreeks op,de vloer staat. Met zelfklevend vilt is dit eenvoudig op te lossen. De stoel is eerder crèmekleurig dan wit. Er zijn twee afwerkdoppen voor de buizen meegeleverd, echter past er daar maar een van; de andere is te groot. Helaas is door het transport de lak van een buis zichtbaar behoorlijk beschadigd geleverd.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Sexy en stabiel
 | 22-02-2017
Hele mooie stoel, voelt stevig aan, zeer goede afwerking. Goed verpakt en redelijk makelijk te instaleren. De gebruiks aanwijzingen doen denken aan Ikea, met duidelijke instructie tekeningen. Al met al een mooie stoel die indien je de ruimte hebt nog een toevoeging is voor je interieur. De helpdesk is ook zeer professioneel een ze hebben alles gedaan om de aankoop zo soepel mogelijk te laten verlopen.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Heerlijk zittende stoel
 | 13-02-2017
Het is een heerlijk zittende stoel. Hij is heel eenvoudig in elkaar te zetten met de duidelijke handleiding. Alle gereedschap zit er bij geleverd. Er zitten twee nadelen (kleine) aan: -Als je de stoel regelmatig versteld (ivm de kinderen), raakt de balk waar de pedalen en het stuur opzitten erg snel beschadigd. -De pedalen bewegen nogal bij oa het remmen, hier heb ik een steuntje voor gemaakt en nu is het verholpen.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super
 | 06-09-2016
Duidelijke communicatie, snelle levering en prima product! Betere service kan niet :-)
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
eindelijke een mooie aanvulling op mijn personlijke race experiance
 | 17-11-2015
Nadat het pakket binnen kwam ben ik gelijk aan de slag gegaan. De assemblage was eenvoudig en duidelijk. Ik gebruik een Forza Motorsport CSR Wheel EU met de CSR Pedals EU en dit gaat prima. ik heb absoluut meer FUN met deze stoel. ik heb echter toch 1 minpunt. Ik voel na een poosje in mijn onderrug de metalen frame. ik ga dit oplossen door een beetje extra foam in de stoel te plaatsen om zo de irritatie weg te krijgen. Verder helemaal top en de aanrader voor racesims fanatics
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
mooi product.
 | 17-11-2015
Mooi product met een nette afwerking, goed verstelbaar, alleen de zithoek is niet verstelbaar dit is wel een gemiste kans.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Zeer stabiel en niet duur voor wat je krijgt
 | 17-11-2015
Mooie verstelbare stoel, ik deel hem samen met mijn huisgenoten en iedereen heeft zo zijn eigen instellingen voor de pedalen en het stuur. Wat ons vooral opviel is de stabiliteit van de Evolution. Staat stevig op de grond, en beweegt niet mee met je eigen bewegingen. De witte bekleding vind ik persoonlijk prachtig, en is makkelijk schoon te maken met een doekje. De Evolution voelt als een stoel van duizenden euro’s, echt een aanrader voor iedere liefhebber!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ideaal dat je meteen kunt beginnen
 | 17-11-2015
De Evolution in wit is een echt eye-catcher. De witte kleur valt heel erg op maar ziet er wel heel sportief uit. Wat ik wel fijn vind aan deze stoel is dat je meteen kunt beginnen met racen. Je hoeft niet eerst vanalles in elkaar te zetten en boutjes aan te draaien en zo. De rugleuning kan naar beneden maar meestal heb ik hem gewoon zo staan. Ik heb de Evolution met gearshift holder, wel zo fijn bij de meeste spellen waarbij je niet met de flippers aan het stuur schakelt.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super uitstraling
 | 17-11-2015
Een paar maanden geleden heb ik de Playseat® Evolution Wit gekocht en ik ben er nog steeds superblij mee. Mijn keuze voor deze stoel werd grotendeels bepaald door de kleur, want ik vind het witte leer echt gaaf. Daarnaast vind ik deze stoel vergeleken met de rest niet zo duur en voelt het echt alsof je op de stoel van een echte auto zit. Zeker een aanrader!