U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Wit Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
318,-
274,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Confortabele stoel
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Goede zitvorm
  • Makkelijk in elkaar te zetten
Onze zoon heeft er veel plezier van deze playseat, goede zitvorm!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Perfect
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Zit heerlijk
  • Mooie kleur
  • COnfortabel
Het is een top product en heb er veel plezier van.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Heerlijke zit, wel prijzig
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Zit lekker
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Stoel niet verschuifbaar
  • Scherpe randen
  • Stuur niet goed vast te krijgen
  • Geen goede voetjes of wielen erbij
  • Zwaar.
Jammer dat er niet standaard , goede doppen of willen erbij zitten. Wat ik vooral mis is het verschuiven van de stoel, die moet ik nog extra kopen voor €45,00. Je zit hellaas snel beschadigen van het verstellen van stoel en stuur.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede, degelijke playseat, veel plezier van.
 | 14-01-2019
Mijn zoon 15 jaar heeft deze seat gekocht. Eenvoudige montage even zoeken naar de juiste instellingen, fantastische raceervaring! Zeker een aanrader!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geeft fantastisch raceplezier
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk inklapbaar
  • Degelijk
  • Eenvoudig in te stellen
  • Zit comfortabel
  • Uitstekende kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Een echte aanrader. Deze seat is zijn geld dik en dubbel waard.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
gewelldig
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • best
  • seat
  • ever
het zit heerlijk beter dan een stoel het gevoel, hebben dat je een corour bent
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heb het reële racegevoel tijdens het spelen in alle comfort
 | 10-01-2019
  • Minpunten
  • Wel iets van bescherming onderaan de stoel bevestigen voor je vloer
Perfect Goede kwaliteit en oogt nog mooi ook
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie stoel
 | 08-01-2019
Zeer mooie stoel voelt goed aan en is zeker een verbetering op je game ervaring zit comfortabel is hij ook zeker als je lang gamed
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed
 | 08-01-2019
Super service en snel geleverd. Playseat is snel in elkaar te zetten en de Slider maakt hem helemaal af. Perfect in te stellen, waardoor je uren kunt racen zonder problemen. Een must voor elke racegames.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Voldoet aan alle eisen
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Makkelijk om de pedalen te verstellen, in lengte naar ook onder een hoek.
  • Stuur in hoogte verstelbaar
Prima stoel, het lijkt net of je in een echte auto aan het racen bent.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superkwaliteit
 | 11-12-2018
Heel fijn voor de echte fan. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op een ieder zijn beenlengte. Als een ware racer zit je hier zeer fijn op. Je stuur is zeer goed op aan te sluiten met de pedalen. Voor de echte fan raad ik dit product echt aan om het gevoel te krijgen of je in een echte racewagen zit.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Adrenaline kick!
 | 11-12-2018
Bij het plaatsnemen in de racestoel is het onmiddellijk duidelijk dat dit een heel andere manier van sim racen is. Raceschoenen en handschoenen aan en we gaan er voor. Door de volledige omkadering, de perfect afstelbare zithouding en de alcantara zetelbekleding, lijkt het alsof je echt in de racewagen/Formule 1 wagen zit. Tijdens het rijden verschijnt er spontaan een lach op je gezicht en voel je de vlinders in je buik van de racestress/adrenaline. Enkel de geur van verbrande rubber en uitlaatgassen ontbreekt nog ;-) Blij dat we deze stoel gekocht hebben. Mijn zoon en ik gaan hier nog veel uren in slijten. Een aanrader voor elke race fan!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 11-12-2018
Deze stoel is in 1 woord; PERFECT! Als man van 2 meter pas ik zonder problemen in deze stoel, dus ook voor lange mensen een aanrader! De stof is lekker zacht en daarom een fijnere keuze dan leer. Dit plakt niet in de zomer! Niks aan te merken op de service en levering. Zeer snel, professioneel en netjes! Mijn complimenten. Kortom, zoek je een comfortabele stoel voor een mooie prijs, met een zekerheid op goede service? Koop 'm hier!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Mooie stoel en uitstekende service
 | 10-12-2018
Een prachtige stoel die bij levering helaas een klein minpuntje bleek te hebben, schade aan één van de onderdelen. Met de beschadigde onderdelen naar de winkel in Doetinchem geweest en kreeg daar, op goed vertrouwen van retour sturen, een compleet nieuwe stoel in doos mee. Kijk, dat noem ik nog eens service, kan niet anders zeggen. Hier wordt met de klant meegedacht i.p.v. onder de klacht proberen uit te komen. Mensen, houd die service in stand. Dat wordt gewaardeerd door de klant. Mocht ik in de toekomst een nieuwe TV nodig hebben, kom ik zeker even langs.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
totaal goed, genieten van racen
 | 10-12-2018
geweldige aanbieding en super snel aan geleverd. makkelijk in elkaar te zetten en genieten bij gebruik!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Precies wat wij er ons van hebben voorgesteld! Prima!
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • Duidelijk
Los van het feit dat PlatteTV de goedkoopste was zijn we zeer tevreden over de afhandeling. Voor herhaling vatbaar!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Maakt de beleving compleet
 | 03-12-2018
Van jong tot oud in ons gezin zijn we blij met de playseat. Het betrof een snelle levering. Het is een degelijk stoel en makkelijk in gebruik. Mede door de uitstraling van de stoel is de beleving en daarmee het game plezier erg groot. Met name de mannelijke helft van ons gezin waant zich een echte coureur. Een aanrader dus.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
machtig
 | 03-12-2018
Wat een super product. Makkelijk in elkaar te zetten. Eenvoudig op maat te maken. Stevig spul. Zit zalig en als je speelt voel je je eigen oppermachtig als een ware coureur. Echt een ware aanrader voor de ware fans. Geen spijt van kan een ieder het aanraden.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Erg goede stoel
 | 03-12-2018
De stoel is erg stevig en heeft een goede look! Hij is op veel manieren verstelbaar en dus heel erg handig. De pedalen kun je aan het pedalen platform schroeven en blijven goed zitten, ook kun je het platform verstellen op het aantal graden dst jij fijn vind! De stoel is stabiel en schommelt niet als je stuurt! Ik geef hem een dikke 4/5
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer fijne stoel
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • zit confort
  • goed in te stellen op lengte en hoogte
  • stuur en pedalen goed vast te zetten
  • Minpunten
  • snel een afdruk in de verf door de schroef
fijne stoel zit goed ziet er goed uit alleen de verf coating is iets minder zo dra je de schroef aan draait zie je direct de afdruk