U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Wit Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 62 reviews
268,96
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
mooie game stoel
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • goeie beschrijving
  • zit lekker
  • mooie stof
  • Minpunten
  • erg groot
  • zwaar
  • inde winkel prijs vermelden stond er niet bij
Mooie stoel om lekker in de gamen en niet alleen een race spelletje mee te doen.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een zeer mooie en degelijke stoel
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • In iedere stand in te stellen
  • Alle game sturen passen erop
  • Comfortabel
  • Minpunten
  • Als er meerdere personen gebruik van maken komen er toch beschadigingen op van de borging stuur / beenlengte
Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en het geeft je een leuke race beleving..
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Perfect erg mooi zit goed
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Goedemorgen zit comfort
  • Degelijk en stevig
Erg mooie stoel voor de auto race spellen
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een fijne ervaring om zo te kunnen racen
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Andere race ervaring
  • makkelijk te onderhouden
  • Minpunten
  • stoel niet verschuifbaar zoals in echte wagen
Makkelijk te monteren, ok zit comfort en door lederlook bekleding makkelijk te onderhouden
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Mooi Stoel voor een mooie prijs
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi afstelbaar
  • Lekker comfortabel
  • En doet wat ie moet doen
  • Minpunten
  • Geen
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor optimale spelbeleving heb je deze stoel nodig.
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • stevige constructie
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • beperkt opvouwbaar
Voor een goed racegevoel heb je een stoel nodig. Ondanks dat het model niet erg compact is op te vouwen zijn we blij dat dit hem is geworden. Prijs was prima, de kwaliteit is tot op heden uitstekend te noemen. Mijn zoon van 8 kan goed bij de pedalen, die van 6 heeft iets te korte benen maar een kussentje in de rug en schoenen aan lost veel op. Als ze groter worden dan zijn stuur en pedalen verstelbaar naar langere lengtes.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Uitstekend!
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs.
  • Goede kwaliteit.
  • Mooie afwerking van de stoel.
  • Minpunten
  • Doos was een klein beetje beschadigd bij levering. (Dit had geen invloed op het product zelf).
  • De stoel heeft een bepaalde hoek waardoor het net te rechtop staat.
Perfect! Ik heb recent deze racestoel aangeschaft en heb er geen spijt van, Dit is het geld absoluut waard! De stoel zit lekker, alleen ligt de stoel net te veel naar voren. Maar dit bederft de pret niet. Het stofje dat om de stoel heen zit is goed en plakt niet als het warm is. Dit is zeer zeker een aanrader. Ik heb naast deze racestoel ook een stuurtje, De Thrustmaster T300 RS, Waarvoor ik ook een F1 Ferrari Add on heb gehaald. Hele goede service, Snelle levering, en snelle reactie op vragen. Ik ben al het een en ander aan het overwegen om bij jullie te halen!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Confortabele stoel
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Goede zitvorm
  • Makkelijk in elkaar te zetten
Onze zoon heeft er veel plezier van deze playseat, goede zitvorm!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Perfect
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Zit heerlijk
  • Mooie kleur
  • COnfortabel
Het is een top product en heb er veel plezier van.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Heerlijke zit, wel prijzig
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Zit lekker
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Stoel niet verschuifbaar
  • Scherpe randen
  • Stuur niet goed vast te krijgen
  • Geen goede voetjes of wielen erbij
  • Zwaar.
Jammer dat er niet standaard , goede doppen of willen erbij zitten. Wat ik vooral mis is het verschuiven van de stoel, die moet ik nog extra kopen voor €45,00. Je zit hellaas snel beschadigen van het verstellen van stoel en stuur.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede, degelijke playseat, veel plezier van.
 | 14-01-2019
Mijn zoon 15 jaar heeft deze seat gekocht. Eenvoudige montage even zoeken naar de juiste instellingen, fantastische raceervaring! Zeker een aanrader!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geeft fantastisch raceplezier
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk inklapbaar
  • Degelijk
  • Eenvoudig in te stellen
  • Zit comfortabel
  • Uitstekende kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Een echte aanrader. Deze seat is zijn geld dik en dubbel waard.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
gewelldig
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • best
  • seat
  • ever
het zit heerlijk beter dan een stoel het gevoel, hebben dat je een corour bent
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heb het reële racegevoel tijdens het spelen in alle comfort
 | 10-01-2019
  • Minpunten
  • Wel iets van bescherming onderaan de stoel bevestigen voor je vloer
Perfect Goede kwaliteit en oogt nog mooi ook
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie stoel
 | 08-01-2019
Zeer mooie stoel voelt goed aan en is zeker een verbetering op je game ervaring zit comfortabel is hij ook zeker als je lang gamed
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed
 | 08-01-2019
Super service en snel geleverd. Playseat is snel in elkaar te zetten en de Slider maakt hem helemaal af. Perfect in te stellen, waardoor je uren kunt racen zonder problemen. Een must voor elke racegames.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Voldoet aan alle eisen
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Makkelijk om de pedalen te verstellen, in lengte naar ook onder een hoek.
  • Stuur in hoogte verstelbaar
Prima stoel, het lijkt net of je in een echte auto aan het racen bent.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superkwaliteit
 | 11-12-2018
Heel fijn voor de echte fan. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op een ieder zijn beenlengte. Als een ware racer zit je hier zeer fijn op. Je stuur is zeer goed op aan te sluiten met de pedalen. Voor de echte fan raad ik dit product echt aan om het gevoel te krijgen of je in een echte racewagen zit.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Adrenaline kick!
 | 11-12-2018
Bij het plaatsnemen in de racestoel is het onmiddellijk duidelijk dat dit een heel andere manier van sim racen is. Raceschoenen en handschoenen aan en we gaan er voor. Door de volledige omkadering, de perfect afstelbare zithouding en de alcantara zetelbekleding, lijkt het alsof je echt in de racewagen/Formule 1 wagen zit. Tijdens het rijden verschijnt er spontaan een lach op je gezicht en voel je de vlinders in je buik van de racestress/adrenaline. Enkel de geur van verbrande rubber en uitlaatgassen ontbreekt nog ;-) Blij dat we deze stoel gekocht hebben. Mijn zoon en ik gaan hier nog veel uren in slijten. Een aanrader voor elke race fan!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 11-12-2018
Deze stoel is in 1 woord; PERFECT! Als man van 2 meter pas ik zonder problemen in deze stoel, dus ook voor lange mensen een aanrader! De stof is lekker zacht en daarom een fijnere keuze dan leer. Dit plakt niet in de zomer! Niks aan te merken op de service en levering. Zeer snel, professioneel en netjes! Mijn complimenten. Kortom, zoek je een comfortabele stoel voor een mooie prijs, met een zekerheid op goede service? Koop 'm hier!