UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Wit Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 62 reviews
268,96
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Prima kwaliteit prijsverhouding
 | 26-04-2020
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zit fantastisch goed instelbaar en stevig.
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk instelbaar
  • Zwaar dus beweegt niet mee als je flink druk bent,
  • Makkelijk op te zetten.
  • Alles inbegrepen om stuur en pedalen vast te maken.
  • Duidelijke beschrijving
Goed product, alleen het zit kussen lijkt in het begin te groot maar na een paar uur zitten zakt hij goed op zijn plek. Hele fijne stoel voor lange sessies.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Mooie playseat.
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • instelbaarheid
  • stevig
  • ziet er mooi uit
  • Minpunten
  • staat in de weg soms
Alles instelbaar. Voor monteren van mijn stuur heb ik het gat groter geboord in de plate, daarna kon ik de originele boutdiameter gebruiken en het stuur monteren. Werkt fijn!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tevreden over deze playseat.
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • degelijk
  • makkelijk in elkaar te zetten
  • goede zithouding
  • voldoet aan de verwachting
  • Minpunten
  • zwaar
Een mooie degelijke racestoel. Zit goed en ziet er zeker mooi uit. Alle extra onderdelen, die apart te koop zijn, passen perfect op de aansluitingen. Voldoet aan de verwachting.
Playseat® Evolution Wit Reviews
Playseat® Evolution Wit Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Erg tevreden
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Zit goed
  • Ziet er mooi uit.
  • Kan hem goed afstellen.
  • Minpunten
  • Draaiknoppen maken beschadigingen op stangen.
Als Hij eenmaal in elkaar zit is het een top playseat. Hij zit erg lekker en is stevig. Je kan er uren mee game.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Stabiel
Fijne stoel voor racegame!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top stoel. Goede vormgeving en stevige constructie
 | 26-12-2019
  • Pluspunten
  • Goede vormgeving
  • Stevige constructie
  • Makkelijk te monteren
Het is makkelijk om een hele gp uit te rijden zonder pijntjes te voelen
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte upgrade voor de beginnende Simracer!
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Goede race ervaring
  • Stevig
  • Op verschillende manier verstelbaar
  • Minpunten
  • Flex in de mounting van de pedalen
Na zelf een set up gemaakt te hebben, kwam ik erachter dat dit toch niet ideaal was. Het werkte redelijk voor mijzelf, maar als anderen langskwamen werkte het veel minder. Om de ervaring te verbeteren heb ik de playseat toch aangeschaft. Ik moet zeggen dat dit de moeite zeker waard is. Het is een redelijk stevig geheel, de stand waar de pedalen op zitten kan nog wel wat meeveren, en de zitpositie is goed aan te passen. Het is namelijk op 3 manieren mogelijk om het stuur en de pedalen aan te passen. Het monteren van de stoel is gemakkelijk, al is het wel handig om met twee personen te doen. Voor iedereen die aan het twijfelen is, zou ik de playseat aanraden. Het is het waard!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede voordelige aanbieding
 | 05-07-2019
Fijne stoel, goede instelbaarheid van stuur en pedalen. Handig aan de kant te zetten
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 01-07-2019
Een fantastische oplossing voor racen in de huiskamer. De stoel is goed naar wens verstelbaar en makkelijk op te bergen doordat deze inklapbaar is en de kwaliteit is beter dan ik had verwacht echt een aanrader.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Blij en tevreden met deze aankoop
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Stabiel
  • goede race beleving
  • eenvoudige montage
  • Minpunten
  • gewicht
  • ruimte beslag
Simpele montage. Goede zithouding. stabiel.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heerlijke stoel als je de race-ervaring wilt vergroten.
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • goede kwalteit
  • eenvoudig te monteren
  • heel veel verstelmogelijkheden
  • inklapbaar
  • stuur en pedalen zitten stevig vast
  • Minpunten
  • gaten plaat voor pedalen komen niet overeen met G290 pedalen
Ik had altijd het probleem dat ik mijn pedalen weg trapte als ik gewoon achter mijn bureau aan het racen was. Nu ik de PlaySeat bezit, heb ik dit probleem niet meer en is de race ervaring nog groter omdat je in de juiste houding achter het stuur zit met de pedalen op de goede positie, die helemaal instelbaar is. De stoel is eenvoudig om te klappen, waardoor deze niet veel plaats inneemt als hij niet gebruikt wordt.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top om heerlijk te racen, combst tussen vader en zoom
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Houding
  • Verstelbaarheid
  • Steun
  • Racegevoel
Geweldig, heeft geen verdere aanvulling nodig.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Oh zo blij
 | 18-06-2019
Lang voor gespaard maar oh zo blij. Het eerste meubel in zijn nieuwe kamer is er eindelijk. En wat stond hij snel in elkaar, zit ie lekker maar bovenal het racen is nu vele malen leuker. Gelukkig bijna vakantie, hij komt zijn stoel niet meer uit! Groet van een trotse moeder
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super stoel
 | 18-06-2019
Na aanschaf van de stoel deze direct in elkaar gezet voor onze zoon. Hij is er superblij mee. De stoel is super en het is net of je thuis midden in de actie zit. Als onze zoon ermee stopt maakt de kat er ook nog eens dankbaar gebruik van
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Mooi produkt, comfortabel zitten voor een echte race-ervaring
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Vanaf 120cm (maar beter wat groter)
  • Zitcomfort
  • Stevig materiaal (stof en frame)
  • Minpunten
  • Lak ontbreekt op minimale plekjes
  • Het leer heb ik zelf een beetje rechter moeten trekken om mooi aan te sluiten
Mooie stoel, in gebruik door mijn zoon van 7 jaar, hij is ongeveer 125cm en kan net aan z'n pedalen (Logitech G920-Xbox). De combinatie past goed in de leefruimte met een extra 40" tv bevestigd aan de muur. De chinese makelij is stevig maar geeft wel enkele puntjes waar bvb lak af is of het stof (stevig nep-leer) net niet aansluit... Deze minpunten zijn dermate klein dat het zeker niet de moeite is om in te ruilen voor een andere. Top stoel en top prijs bij PlatteTV.nl!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Leer
  • Minpunten
  • Het verstellen had anders gekund
Het isbeen geweldige stoel alleen jammer dat je heel veel onderdelen apart moet kopen verder is het wen super stoel
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben er erg blij mee
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Je kan hem inklappen
Goede prijs kwaliteit verhouding
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Top product racen zoals het hoort op de console
 | 19-05-2019
Top product racen zoals het hoort op de console