TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Playseat® Evolution Wit Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 18 reviews
259,-
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • FunproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Stevige comfortabele playseat
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Goed in te stellen
  • Prijs kwaliteit
  • De kleur
  • Minpunten
  • Op een stelstang zie je wel meteen de klemplek zitten van de schroef zitten
Hier gaan we uren plezier aan beleven
Playseat® Evolution Wit Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Super toevoeging in het Sim race plezier
 | 08-12-2020
  • Pluspunten
  • Stevige zitpositie
  • Goed en eenvoudig afstelbaar
  • Meer remdruk mogelijk door stevige constructie
  • Comfortabel alcantara
  • Minpunten
  • Frameconstructie stuurgedeelte beperkt voetpositie bij remmen
  • Lak laat snel los/sporen na
  • Montage mogelijk een uitdaging voor sommigen
De stoel heeft een fijne zitpositie en is goed afstelbaar. Ook heel erg prettig is de comfortabele alcantara afwerking ipv het anders zo plakkerige leer. Dankzij de solide montagemogelijkheid voor de pedalen, kan ik er met het racen net weer meer uithalen. Met name helpt dit met de dosering van de remkracht (gebruik brake mod rubber) wat weer een paar tienden scheelt per ronde. Wel is het zo dat het framegedeelte van de stuurbevestiging iets onhandig mijn voetpositie voor mijn rempedaal beperkt.
Playseat® Evolution Wit Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede stevige en zeer gave stoel
 | 07-12-2020
  • Pluspunten
  • Gave kleur
  • Stevig
  • Alles past goed
  • Na lange tijd zitten geen rugpijn
  • Eventueel rugleuning in te klappen
  • Minpunten
  • Hij had het wel wieltjes onder kunnen zitten wat makkelijker in de huiskamer te verplaatsen
Deze stoel heb ik aangeschaft om formule 1 spel op de playstation 50 tedoen. de PlayStation 5 is nog niet leverbaar maar deze stoel was heel leuk geprijsd bij plattetv
Playseat® Evolution Wit Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige stijlvolle en comfortabele racestoel
 | 06-12-2020
  • Pluspunten
  • Goede zit
  • Prima afstellings mogelijkheden
  • Sterk ontwerp
  • Mooi voor het oog
  • Minpunten
  • Dat er geen rubbers of iets dergelijks onder zitten zodat de vloer niet beschadigd.
  • Door ontbreken van rubbers schuift hij snel
Zit perfect en een goede kwaliteit prijs verhouding .
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Waar voor zijn geld
 | 05-12-2020
Zit prima, goede afstel mogelijkheden. Voor zijn geld zeker het waard om zo in het sim racen te komen.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede kwaliteit
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Stevig materiaal
  • Goed verstelbaar
  • Mooie stoel
  • Goed afneembaar
  • Minpunten
  • Prijs iets aan hoge kant
De stoel is goed verstelbaar en luxe uitstraling . Goede kwaliteit materiaal
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Top product racen zoals het hoort op de console
 | 19-05-2019
Top product racen zoals het hoort op de console
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Netjes afgewerkt
 | 03-03-2019
Stevig en mooi
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Voldoet aan alle eisen
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Makkelijk om de pedalen te verstellen, in lengte naar ook onder een hoek.
  • Stuur in hoogte verstelbaar
Prima stoel, het lijkt net of je in een echte auto aan het racen bent.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
supergaaf die stoel.
 | 15-01-2018
Ik heb deze stoel van mijn papa en mama gekregen voor mijn verjaardag en ben er super blij mee. ik race nu veel beter op mijn PS4 dan hier voor. echt een vette stoel. en al mijn vriendjes zijn jaloers en willen nu bij mij komen racen
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Van speler naar deelnemer...
 | 18-12-2017
Vanaf de bank met de controller is leuk, maar bij lange na niet zo realistisch als je plaatsneemt in de Playseat, want dan verander je ect van speler naar deelnemer. Project Cars en Gran Turismo Sport is nog nooit zo leuk geweest. Ik gebruik de Playseat Evolution PlayStation in combinatie met een PS4 Pro en een T150 RS . Deze combinatie past perfect bij elkaar, zowel qua kleur als de montage ervan. De montage is erg eenvoudig, de Playseat voelt erg degelijk en solide aan. Zit ook vrij comfortabel voor een sportstoel. Ik vind het erg mooi dat de stoel ook zo eenvoudig te verstellen is, mijn zoon van 7 jaar oud kan er ook prima inzitten. Wel met een kussentje in de rug :-) De stoel is natuurlijk niet goedkoop, er zijn goedkopere alternatieven maar als je deze eenmaal thuis hebt staan dan ben je dit allang weer vergeten. Deze stoel ziet er zeer fraai uit. Niet twijfelen gewoon kopen :-)
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Precies wat ik had verwacht
 | 14-12-2017
  • Pluspunten
  • Meer beleving
  • Degelijk product
  • Waar voor je geld
  • Minpunten
  • Groot dus niet voor iedereen geschikt.
  • Stuurkolom kan in de weg zitten.
zeer mooi uitziende playseat. Ik heb voor PlayStation editie gekozen vanwege mijn fanboy gedrag. Maar voor paar tientjes minder heb je een zwarte of witte. Mooi afgewerkt. Degelijk materiaal. Enige opmerking die ik heb is dat de stuurkolom in de weg kan zitten. Heb een g29 met 3 pedalen en daardoor komt het rem pedaal achter de draagarm van het stuur. Opgelost door de pedalen iets uit het midden vast te schroeven. En zou ook geen oplossing weten, het stuur kan immers niet zweven.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Boven verwachting
 | 01-05-2017
Na lang in een dillema te hebben gezeten vorige week toch een playseat aangeschaft. Ik had een aantal dingen gelezen over de playseat evolution dat de steun voor de pedalen wat buigzaam was. Daarom was ik in eerste instantie een beetje sceptisch over deze stoel. Toch heb ik voor deze gekozen omdat ik erg fan ben van de blauwe alcantara. Na een week intensief gebruik van de playseat kan ik stellen dat de stoel totaal niet instabiel is, alle onderdelen zijn boven verwachting stevig! De service was super ik had de playseat de volgende dag. De kwaliteit van de playseat was ook ver boven verwachting alles was mooi verpakt en duidelijk beschreven, ook een enorm pluspunt vond ik het zakje met kabelbinders! Meteen gebruik van gemaakt en alles netjes weg gewerkt zodat ik nog jaren plezier kan hebben van mijn playseat! Groet , Rutger helbig
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Top
 | 15-02-2017
Het product is sneller geleverd, dan verwacht. Fijne stoel, makkelijk op te ruimen.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zit perfect
 | 22-12-2016
Gemakkelijk te monteren, zeer gemakkelijk aan te passen en zit perfect.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Top cadeau
 | 19-12-2016
Cadeau was een schot in de roos. Nog nooit iemand zo blij gezien. Playseat is fun voor het hele gezin en het voegt zeker veel toe aan je racebeleving.
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Perfect!
 | 19-12-2016
Besteld voor Black Friday. Snelle levering, alleen wat gemopper van de bezorger dat de doos zwaar was :) Makkelijk in elkaar te zetten, stuur er op en rijden maar! Met behulp van wat kussens en de stoel op de kleinste stand kan zelfs de jongste telg (ze is 6) lekker rijden. Als je nog twijfelt, gewoon doen!
PLAYSEAT® EVOLUTION WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
TOPPER
 | 19-12-2016
Iets langer gewacht dan normaal ivm black Friday, werd keurig gecommuniceerd en de levering was perfect verpakt!