Playseat® Evolution Red Bull GRC Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 67 reviews
339,-
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • FunproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
het vebeterd mijn race prestatie's en het maakt het racen leuker.
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk in te klappen
  • makkelijk in elkaar te zetten
  • makkelijk te verstellen voor als er een ander persoon in gaat zitten
  • het zorgt voor een betere race houding
  • ziet er mooi uit voor het oog
  • Minpunten
  • je hebt een vloermat nodig op een houten vloer
  • geen
ik vind dit een fijn product omdat het lekker zit. het verbetert mijn race prestaties. het was vrij eenvoudig en snel in elkaar te zetten.
Playseat® Evolution Red Bull GRC Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Blij en tevreden met deze aankoop
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Stabiel
  • goede race beleving
  • eenvoudige montage
  • Minpunten
  • gewicht
  • ruimte beslag
Simpele montage. Goede zithouding. stabiel.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heerlijke stoel als je de race-ervaring wilt vergroten.
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • goede kwalteit
  • eenvoudig te monteren
  • heel veel verstelmogelijkheden
  • inklapbaar
  • stuur en pedalen zitten stevig vast
  • Minpunten
  • gaten plaat voor pedalen komen niet overeen met G290 pedalen
Ik had altijd het probleem dat ik mijn pedalen weg trapte als ik gewoon achter mijn bureau aan het racen was. Nu ik de PlaySeat bezit, heb ik dit probleem niet meer en is de race ervaring nog groter omdat je in de juiste houding achter het stuur zit met de pedalen op de goede positie, die helemaal instelbaar is. De stoel is eenvoudig om te klappen, waardoor deze niet veel plaats inneemt als hij niet gebruikt wordt.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Hele mooie comfortabele playseat
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Materiaal
  • Vormgeveing
  • Zit positie
  • Compitabel met alle race sturen
  • Minpunten
  • Redelijk zwaar
Mooi vorm gegeven playeat van goede kwaliteit, Prijs kwaliteit verhouding is ook zeer goed. Ook zijn er goede materialen gebruikt waaronder alcantara.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top om heerlijk te racen, combst tussen vader en zoom
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Houding
  • Verstelbaarheid
  • Steun
  • Racegevoel
Geweldig, heeft geen verdere aanvulling nodig.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Oh zo blij
 | 18-06-2019
Lang voor gespaard maar oh zo blij. Het eerste meubel in zijn nieuwe kamer is er eindelijk. En wat stond hij snel in elkaar, zit ie lekker maar bovenal het racen is nu vele malen leuker. Gelukkig bijna vakantie, hij komt zijn stoel niet meer uit! Groet van een trotse moeder
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super stoel
 | 18-06-2019
Na aanschaf van de stoel deze direct in elkaar gezet voor onze zoon. Hij is er superblij mee. De stoel is super en het is net of je thuis midden in de actie zit. Als onze zoon ermee stopt maakt de kat er ook nog eens dankbaar gebruik van
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben er erg blij mee
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Je kan hem inklappen
Goede prijs kwaliteit verhouding
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed en goedkoop
 | 03-06-2019
Zeer nette stoel.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Top product racen zoals het hoort op de console
 | 19-05-2019
Top product racen zoals het hoort op de console
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
mooie game stoel
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • goeie beschrijving
  • zit lekker
  • mooie stof
  • Minpunten
  • erg groot
  • zwaar
  • inde winkel prijs vermelden stond er niet bij
Mooie stoel om lekker in de gamen en niet alleen een race spelletje mee te doen.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een zeer mooie en degelijke stoel
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • In iedere stand in te stellen
  • Alle game sturen passen erop
  • Comfortabel
  • Minpunten
  • Als er meerdere personen gebruik van maken komen er toch beschadigingen op van de borging stuur / beenlengte
Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en het geeft je een leuke race beleving..
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Perfect erg mooi zit goed
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Goedemorgen zit comfort
  • Degelijk en stevig
Erg mooie stoel voor de auto race spellen
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een fijne ervaring om zo te kunnen racen
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Andere race ervaring
  • makkelijk te onderhouden
  • Minpunten
  • stoel niet verschuifbaar zoals in echte wagen
Makkelijk te monteren, ok zit comfort en door lederlook bekleding makkelijk te onderhouden
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Mooi Stoel voor een mooie prijs
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi afstelbaar
  • Lekker comfortabel
  • En doet wat ie moet doen
  • Minpunten
  • Geen
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor optimale spelbeleving heb je deze stoel nodig.
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • stevige constructie
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • beperkt opvouwbaar
Voor een goed racegevoel heb je een stoel nodig. Ondanks dat het model niet erg compact is op te vouwen zijn we blij dat dit hem is geworden. Prijs was prima, de kwaliteit is tot op heden uitstekend te noemen. Mijn zoon van 8 kan goed bij de pedalen, die van 6 heeft iets te korte benen maar een kussentje in de rug en schoenen aan lost veel op. Als ze groter worden dan zijn stuur en pedalen verstelbaar naar langere lengtes.
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Een aanrader voor iedereen die van track racing houdt!
 | 18-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk verstelbaar
  • Kan samen met alle soorten racing sturen
  • Fijne stof
  • Minpunten
  • Veel werk met opbouwen
Extreem gave gadget voor het gamen
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Uitstekend!
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs.
  • Goede kwaliteit.
  • Mooie afwerking van de stoel.
  • Minpunten
  • Doos was een klein beetje beschadigd bij levering. (Dit had geen invloed op het product zelf).
  • De stoel heeft een bepaalde hoek waardoor het net te rechtop staat.
Perfect! Ik heb recent deze racestoel aangeschaft en heb er geen spijt van, Dit is het geld absoluut waard! De stoel zit lekker, alleen ligt de stoel net te veel naar voren. Maar dit bederft de pret niet. Het stofje dat om de stoel heen zit is goed en plakt niet als het warm is. Dit is zeer zeker een aanrader. Ik heb naast deze racestoel ook een stuurtje, De Thrustmaster T300 RS, Waarvoor ik ook een F1 Ferrari Add on heb gehaald. Hele goede service, Snelle levering, en snelle reactie op vragen. Ik ben al het een en ander aan het overwegen om bij jullie te halen!
PLAYSEAT® EVOLUTION RED BULL GRC REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Confortabele stoel
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Goede zitvorm
  • Makkelijk in elkaar te zetten
Onze zoon heeft er veel plezier van deze playseat, goede zitvorm!