TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Playseat® Evolution Alcantara PRO Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 98 reviews
399,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een betere beleving
 | 04-11-2020
  • Pluspunten
  • Beleving
  • Kwaliteit
  • Uiterlijk
  • Stevig
  • Makkelijk klein te maken en weg te zetten
  • Minpunten
  • Prijs
  • Te rechte leuning
  • Stang tussen de benen
Deze stoel ziet er top uit. De kwaliteit is erg goed en zit aardig goed. De rugleuning is vrij rechtop wat niet altijd even fijn is. Ook kraakt de stoel een beetje waarbij de vraag rijst of dat zou mogen wanneer je zoveel geld neerlegt. Doordat het frame van metaal is, is het erg sterk en kan het ook wat hebben, wat ook wel belangrijk is als je fanatiek bezig bent. Het enige minpunt van het frame is dat de stang waar je het stuur op moet bevestigen tussen je benen zit waardoor je minder goed bij de rem kan tijdens het racen. Al met al een goede race stoel, maar die wel een beetje hoog geprijsd is.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voegt veel toe aan de race ervaring
 | 15-10-2020
  • Pluspunten
  • Goed verstelbaar
  • Minpunten
  • Zwaar
Zeer goeD
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie racestoel van goede kwaliteit, waardoor de race ervaring nog beter wordt.
 | 22-08-2020
  • Pluspunten
  • Degelijk materiaal.
  • Redelijk makkelijk op te vouwen.
Mooi product. De alcantara bekleding voelt zeer degelijk aan en is zeer comfortabel. Het is wel aan te raden de seatslider er bij te nemen, omdat dit wat extra afstelmogelijkheden geeft. De ondersteuning van de onderrug had wel wat beter gemogen. Ik leg zelf meestal een kussen in de stoel om toch deze extra steun te hebben. Maar verder is het een mooi product waar liefhebbers van racegames veel plezier van zullen hebben.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Kwalitatief goed product voor prima prijs
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • Zitcomfort stoel
  • Verstelbaarheid
  • Minpunten
  • Zithoek te steil
  • Stoelvering in de rug
  • Opvouw mechanisme (tijd)
Een kwalitatief goed product voor een eerlijke prijs. Even bezig geweest met het vlak stellen van het frame (onder de pedalen) om de kanteling in de stuurkolom op te heffen. Playseat ziet er optisch goed uit maar heb als techneut toch wel enkele kanttekeningen over de constructie. Het is net te veel werk om de Playseat telkens na gebruik in te klappen. Verder heeft de playseat een vaste stoelhoek die mijns inziens (net) te recht is. Ik heb onder de voorste bevestigingspunten 2 busjes geplaatst van 25mm. Het piepen van de vering in de rug bij het gaan (ver)zitten mag ook wel wat aandacht krijgen. De verstelbaarheid is prima.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
stevig en makkelijk in elkaar te zetten
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Goede handleiding en duidelijk
  • Geen gereedschap nodig
  • Minpunten
  • comfort voor grote mensen
Ziet er goed uit en is super stevig alleen kan de stoel best nog wel iets comforttabelleer. Het ziet niet verkeerd maar het kan denk ik wel iets beter.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Kwalitatieve aanpasbare racestoel die de game race beleving flink verhoogt.
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Beleving
  • Look&feel
  • Kwaliteit
  • Compact bij opbergen
  • Robuust
  • Minpunten
  • Nog moeilijker om mijn zoon te doen stoppen :-)
Zeer tevreden. De stoel wordt gebruikt door verschillende leden van de familie en de aanpasbaarheid is snel en makkelijk. De Playseat verhoogt flink de racegamebeleving, maakt de games een pak intenser. Hij zit goed, comfort is vergelijkbaar met een racestoel in een echte wagen. Hij is doordat hij samen geplooid kan worden compact te maken voor het makkelijk opbergen (tip: Ik stockeer hem om makkelijk te vervoegen met zijn 20kg op een verhuiskarretje). Al bij al, zeer tevreden van de aankoop. Kwalitatief zeer goed, heb mogen genieten van een uitstekende service bij de chat met een medewerker. De bezorging was zoals afgesproken (zelfs in Corona lockdown). Zeer tevreden gebruikers.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Goed product. Snel geleverd
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Comfort
Maakt het gamen een stuk leuker.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Erg goede stoel waardoor het gamen nog realistischer is geworden.
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Verstellen van pedalen en stuur
  • Niet uit te komen
  • Minpunten
  • Prijs
  • Na een hele dag in de stoel zitten merk je het wel aan je rug
Hele mooie racestoel voor alle racegames. Ik vind het erg fijn aan de stoel dat je zelf helemaal kan instellen hoe jij het liefste zit in de stoel. Na een hele dag in deze stoel gezeten en gegamed te hebben heb je wel last van je rug.
Playseat® Evolution Alcantara PRO Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een heerlijke ervaring met deze racestoel!
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Verstelbaar
  • Goeie comfort
  • Makkelijk opklapbaar
Het product is verstelbaar dus voor elke lengte. Het heeft een zachte stof dus je kan lekker zitten. Hij is makkelijk opklapbaar dus neemt in de hoogte niet veel ruimte in.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen seconde spijt van gehad
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Comfortabel
  • Neemt weinig ruimte in
  • Inklapbaar en relatief eenvoudig op te bergen
  • Minpunten
  • Veren kraken
Na lang wikken en wegen toch maar een scherp geprijsde Playseat aangeschaft bij Plattetv. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! De ideale setup om op een betaalbare manier racespellen te spelen. Het enige minpunt dat ik tot nu toe heb kunnen vinden is het geluid van de veren onderin de stoel en in de rugleuning. Deze beginnen na een aantal keren gebruiken wat geluid te maken (gekraak/piepen). Het is verder niet vervelend, maar bij een dergelijk stoel zou je toch anders verwachten. Al met al de ideale manier om de dagen door te komen, zeker in deze tijden van thuisquarantaine!
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Comfortabele Playseat
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Stevig
  • Goed afgewerkt
  • Genoeg mogelijkheden voor schroeven
  • Verstelbare voetplaat
  • Minpunten
  • Middenbalk kán in de weg zitten
  • Voetplaat buigt iets door
Na het in elkaar zetten direct wat rondjes gemaakt op de PS4 en in iRacing. Super ervaring, stevige stoel. Goed verstelbaar. Heb er nog een seatslider bij besteld zodat we met meerdere mensen makkelijk de stoel kunnen verzetten. De verstelbare voetplaat buigt iets door wanneer je hard remt, maar niet dat het vervelend wordt. Top aankoop!
Playseat® Evolution Alcantara PRO Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Goed gereedschap is het halve werk
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Minpunten
  • Prijs(?)
Nu een week of 2 in het bezit van deze geweldige Playseat. Het heeft mijn racegame ervaring dermate veranderd. Meer dan ik had verwacht. De installatie is op zich vrij simpel en goed te doen. Al het nodige gereedschap word meegeleverd. Voor degenen die het verschil kennen tussen racen met toetsenbord/controller en race stuur weten hoe dat de ervaring mooier maakt. Het gebruik van een Playseat geeft het een zelfde soort impuls. Voor wat je betaald en wat je krijgt is naar mijn mening aardig in balans, maar de prijs kan potentiële kopers wel wat afschrikken. Al met al heel mooi product, maar niet voor de casual gamer die af en toe een keer F1 of Forza wil spelen.
Playseat® Evolution Alcantara PRO Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Game accessoire leuk voor iedereen. Goede deal bij PlatteTV
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • Aantrekkelijk, iedereen wil het proberen jong en oud
  • Prettig aanvoelende alcantara bekleding
  • Inklapbaar en compact op te bergen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Verstellen en vastzetten geeft lichte beschadiging
  • Matje voor eronder is aan te bevelen op houten vloer
Zorgt voor veel meer beleving van race games. De alcantara uitvoering is tov de basisversie evolution zeker aan te raden door de mooiere en prettiger voelende bekleding.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Doet wat het belooft
  • Beter dan kunstleer
  • Minpunten
  • Vuil blijft 'plakken' aan stof
Product voldoet aan verwachtingen en tevens zeer tevreden met de adviezen die gegeven werden in de winkel.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top seat voor een mooie prijs
 | 22-07-2019
Mooie Seat. Goed afgewerkt. Prijs er goed.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele goede stoel
 | 18-07-2019
Dit is mijn eerste stoel en deze werd aangeraden omdat het een comfortabele en mooie stoel is. Ik vind dit inderdaad een hele fijne stoel.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heerlijke stoel als je de race-ervaring wilt vergroten.
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • goede kwalteit
  • eenvoudig te monteren
  • heel veel verstelmogelijkheden
  • inklapbaar
  • stuur en pedalen zitten stevig vast
  • Minpunten
  • gaten plaat voor pedalen komen niet overeen met G290 pedalen
Ik had altijd het probleem dat ik mijn pedalen weg trapte als ik gewoon achter mijn bureau aan het racen was. Nu ik de PlaySeat bezit, heb ik dit probleem niet meer en is de race ervaring nog groter omdat je in de juiste houding achter het stuur zit met de pedalen op de goede positie, die helemaal instelbaar is. De stoel is eenvoudig om te klappen, waardoor deze niet veel plaats inneemt als hij niet gebruikt wordt.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super stoel
 | 18-06-2019
Na aanschaf van de stoel deze direct in elkaar gezet voor onze zoon. Hij is er superblij mee. De stoel is super en het is net of je thuis midden in de actie zit. Als onze zoon ermee stopt maakt de kat er ook nog eens dankbaar gebruik van
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop!
 | 03-06-2019
Al geruime tijd enorm fan van het racen, begonnen met een Logitech stuur en pedalen en al snel kwam de behoefte naar een betere manier van bevestigen, de bureaustoel op wieltjes bleef een vervelende manier van racen. Geen moment getwijfeld wat voor Playseat er zou komen, de Playseat Evolution Alcantara, na (snelle!) levering direct begonnen met het monteren, alle onderdelen zitten netjes verpakt en er staat duidelijk omschreven hoe het één geheel moet worden. Ik heb de Playseat besteld met de Seatglider en met de Shiftholder Pro. Na montage natuurlijk direct mee gaan racen en ik kan deze stoel alleen maar aanraden (geen speling te merken tijdens het racen en een prima racepositie)!
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA PRO REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
mooie game stoel
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • goeie beschrijving
  • zit lekker
  • mooie stof
  • Minpunten
  • erg groot
  • zwaar
  • inde winkel prijs vermelden stond er niet bij
Mooie stoel om lekker in de gamen en niet alleen een race spelletje mee te doen.