TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Playseat® Evolution Alcantara Reviews

PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 60 reviews
319,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 30-10-2020
  • Minpunten
  • Geen
Onze zoon is er erg blij mee, hij was er al helemaal te gek van in de winkel. Waar we goed werden geholpen. Eenmaal de volgende dag in huis. Helemaal happy. Blij dat we op advies van de verkoper toch voor deze zijn gegaan ipv de challange.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Heerlijke race stoel
 | 09-09-2020
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Zit lekker
  • Kwaliteit
  • Het staat geweldig
  • Minpunten
  • Geen
De playseat Seat is super vet heb hem inmiddels ongeveer een maand, en werkt perfect! Ik ben er super blij mee!
Playseat® Evolution Alcantara Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden, ga zeker vaker wat bestellen
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Comfort blijft na uren spelen hetzelfde
  • Redelijk licht en makkelijk op te bergen
  • Minpunten
  • Geen
goed product, ben zeer tevreden het in elkaar zetten ging makkelijk met een kwartiertje stond ie, het was een verjaardagscadeau voor mn vriend en hij heeft de stoel nu 2 weken en bedankt me nog en zegt nog steeds dat hij er blij mee is, ook na uren spelen nog steeds hetzelfde comfort. Betaalbare en zeer goed product.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geholpen door het personeel en prijs kwaliteit echt goed
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Zit lekker
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Goede prijs kwaliteit
Het is makkelijk in elkaar te zetten en zit lekker. De pedalen en stuur ook makkelijk te installeren op de stoel.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig product voor een super ‘race’ ervaring
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Degelijk
  • Minpunten
  • Prijs
Naar de winkel gereden om de Challenge (eerste keus) te vergelijken met de Evolution. Toch gekozen voor de Evolution, hij is weliswaar een stuk duurder maar dat is het m.i. echt waard
Playseat® Evolution Alcantara Reviews
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zit goed en heeft vele verstel mogelijkheden
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • Zit goed
  • Comfortabel
  • Je kan er meerdere uren in zitten
  • Stevig
  • Simpel in elkaar te zetten
  • Minpunten
  • Geen
Top.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Mooie, degelijke playseat voor een fijne prijs!
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten.
  • Degelijke stoel.
  • Prijs - kwaliteit
  • Minpunten
  • Misschien wat zwaar (gebruik viltjes)
Mijn zoon is enorm blij met deze playseat. Makkelijk in elkaar te zetten en zit goed. Ook het stuur en de pedalen zaten er zo op gemonteerd. Wij gaan hier nog veel gameplezier mee hebben!
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Super,
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Waar voor je geld
  • Comfortable stoel
  • Perfecte hoogte om te racen
  • Minpunten
  • Soms iets wat lomp in je kamer
  • Add ons zijn best prijzig
Het product doet precies naar mijn verwachtingen. Volledig afstelbaar en dus voor klein en groot gebouwd. Ook is het inelkaar zetten best snel gepiept
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Zeer prettige playseat zit goed voelt stevig aan
 | 28-12-2019
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Doet waar het voor bedoelt is
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk zuiver te houden
  • Handig in elkaar te zetten
  • Zit fijn
  • Afstellingen zijn makkelijk
  • Minpunten
  • Wiebelt soms
  • Stang in het midden kan onhandig zijn
Alles staat goed in verhouding, stuur pedalen en de stoel.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-40 8,2 / 10
Mooie en fijne playseat
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie stoel
  • Stevig
  • Veel stelmogelijkheden
  • Neemt niet teveel plaats in
  • Minpunten
  • Na een paar uur last van je rug
  • De houder voor het stuur kan in de weg zitten met sommige pedalen
Ik vind de playseat een mooie aanwinst en genoeg stelmogelijkheden alleen jammer van de stuur mount die in t midden zit waardoor je niet goed bij het middelste pedaal kunt als je 3 pedalen hebt en na een paar uur in de stoel krijg je wel langzaam aan last van je rug
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
top , 10 jaar eerder moeten doen
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • licht
  • stevig
  • goed te verstellen
  • neemt niet te veel ruimte
  • echte beleving
  • Minpunten
  • geen
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
top , 10 jaar eerder moeten doen
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • licht
  • stevig
  • goed te verstellen
  • neemt niet te veel ruimte
  • echte beleving
  • Minpunten
  • geen
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een must-have voor racegame liefhebber
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Stelmogelijkheden
  • Ziet er prachtig uit
  • Degelijk
  • Prijs
  • Minpunten
  • Neemt flink ruimte in
  • Kids vinden raceseat erg leuk
  • Verslavend
Een absoluut hebbeding voor de racegame liefhebbers.Zeer betaalbaar , degelijk en genoeg stelmogelijkheden. Eenvoudige montage en zeer degelijk , en ziet er ook nog fantastisch uit.
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voldoet boven verwachtingen, geweldig
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • word compact geleverd
  • goede kwaliteit
  • goede race ervaring
  • Minpunten
  • de stoel is een beetje groot dus opruimen gaat wat lastiger
het product zit geweldig en heeft een heel erg goede prijs kwaliteit verhouding. het gamen op deze stoel lukt heel fijn omdat alles vast zit dus je stuur of pedalen kunnen niet ineenkeer wegschieten
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Goede playseat voor de xbox
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Inklapbaar / Ruimte besparend
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Goed bevestiging voor stuur/pedalen
  • Minpunten
  • Slider optioneel, veel verstellen zonder slider
  • Kabels zouden mooier weggewerkt kunnen worden
  • Vloermat optioneel, noodzakelijk op tegels/laminaat
Nette en goede playseat. Biedt waar voor het geld. Handig dat de stoel naar beneden geklapt kan worden om ruimte te besparen. Relatief makkelijk in elkaar te zetten. Jammer dat de accessoires relatief duur zijn, zoals bv de vloermat
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Geweldig
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed uiterlijk
  • Stevig
  • Minpunten
  • Geen
Goed product heel blij mee
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie stevige stoel
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te verstellen
  • Zit stevig
PLAYSEAT® EVOLUTION ALCANTARA REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een super stoel
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Zit goed
  • Alles is verstelbaar
Kan hier wel een heel verhaal neer zetten Maar dit is gwn een super stoel om mee te gamen!!!