U bevindt zich in:
Playseat® DiRT Reviews

PLAYSEAT® DIRT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 14 reviews
399,-
  • AlgemeenproductRatingStar-5010 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • FunproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top speelgoed voor jong en oud :-)
 | 21-06-2020
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Top product
Playseat® DiRT Reviews
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product voor een hele nette prijs
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Zithouding
  • Afwerking
  • Prijs/kwailteits verhouding
Erg tevreden over de playseat, al veel gebruikt en werkt perfect
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Fantastische stoel voor deze prijs.
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Zitcomfort
  • Zitpositie
  • Inklapbare rugleuning
  • Eenvoudige montage
  • Minpunten
  • Wat lastiger om zitpositie te wijzigen ivm lengteverschil spelers
Prima zitpositie t.o.v. stuur en pedalen. Makkelijk dat de rugleuning naar beneden geklapt kan worden. Fijne zitting voor urenlang racepkezier. Met deze stoel is een racegame een echte beleving geworden!
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Weer een stap dichter bij realistisch gamen
 | 08-01-2019
Onlangs overgestapt van de challenge naar deze prachtige stoel. Het installeren is even een dingetje maar als hij in elkaar zit dan heb je ook wat. De stoel zit perfect ook het afstellen is een eitje. Materialen zijn erg stevig en van goede kwaliteit. Ik gebruik de stoel in combinatie met de slider, dit is wel een aanrader!
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superkwaliteit
 | 11-12-2018
Heel fijn voor de echte fan. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op een ieder zijn beenlengte. Als een ware racer zit je hier zeer fijn op. Je stuur is zeer goed op aan te sluiten met de pedalen. Voor de echte fan raad ik dit product echt aan om het gevoel te krijgen of je in een echte racewagen zit.
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Adrenaline kick!
 | 11-12-2018
Bij het plaatsnemen in de racestoel is het onmiddellijk duidelijk dat dit een heel andere manier van sim racen is. Raceschoenen en handschoenen aan en we gaan er voor. Door de volledige omkadering, de perfect afstelbare zithouding en de alcantara zetelbekleding, lijkt het alsof je echt in de racewagen/Formule 1 wagen zit. Tijdens het rijden verschijnt er spontaan een lach op je gezicht en voel je de vlinders in je buik van de racestress/adrenaline. Enkel de geur van verbrande rubber en uitlaatgassen ontbreekt nog ;-) Blij dat we deze stoel gekocht hebben. Mijn zoon en ik gaan hier nog veel uren in slijten. Een aanrader voor elke race fan!
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 11-12-2018
Deze stoel is in 1 woord; PERFECT! Als man van 2 meter pas ik zonder problemen in deze stoel, dus ook voor lange mensen een aanrader! De stof is lekker zacht en daarom een fijnere keuze dan leer. Dit plakt niet in de zomer! Niks aan te merken op de service en levering. Zeer snel, professioneel en netjes! Mijn complimenten. Kortom, zoek je een comfortabele stoel voor een mooie prijs, met een zekerheid op goede service? Koop 'm hier!
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Mooie stoel en uitstekende service
 | 10-12-2018
Een prachtige stoel die bij levering helaas een klein minpuntje bleek te hebben, schade aan één van de onderdelen. Met de beschadigde onderdelen naar de winkel in Doetinchem geweest en kreeg daar, op goed vertrouwen van retour sturen, een compleet nieuwe stoel in doos mee. Kijk, dat noem ik nog eens service, kan niet anders zeggen. Hier wordt met de klant meegedacht i.p.v. onder de klacht proberen uit te komen. Mensen, houd die service in stand. Dat wordt gewaardeerd door de klant. Mocht ik in de toekomst een nieuwe TV nodig hebben, kom ik zeker even langs.
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
totaal goed, genieten van racen
 | 10-12-2018
geweldige aanbieding en super snel aan geleverd. makkelijk in elkaar te zetten en genieten bij gebruik!
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik vertik het om op te staan, dus maar een tweede stoel aangeschaft!
 | 10-10-2018
In onze gameroom was er nog plek voor een tweede stoel, en het staat een stuk beter dan een verweerde tuinstoel. En na een avondje gamen geen last van mn rug, en daar gaat het om. De stoel is mooi afgewerkt, stevig en zit heerlijk. Het frame voor het stuur en bediening is robuust en kan tegen een stootje. Kortom, een aanrader!
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige raceervaring in perfecte racestoel
 | 24-07-2018
  • Pluspunten
  • fun
  • Uiterlijk
  • Comfort
Pas de dirt playseat aangeschaft voor onze Mancave. De playseat maakte deckame volledig af. Behalve dat de playseat geweldig zit en gamen nog realistischer maakt, ziet de stoel er nog eens fantastisch uit.
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Super koopje
 | 22-01-2018
Het was een leuk geschenk voor onze 4 zoontjes Maar het blijft niet alleen leuk vr de kids Wij zelf hbb al plezier gehad zoals de grootouders ook
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 08-01-2018
Zeer comfortabele stoel die je een echt racegevoel geeft. Alle stuurtjes passen erbij en daarom is dit product voor iedereen bruikbaar. Tevens wordt het product erg snel geleverd en het in mekaar zetten van de stoel kost weinig tijd en energie. Stoel is van een goede kwaliteit en gaat daarom lang mee. Wat ook erg handig is aan de stoel is dat deze Een verstelbare lengte heeft. Zo kan iedereen erop spelen
PLAYSEAT® DIRT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 18-09-2017
Nu al een week een playseat en ben er niet vanaf te slaan, setup ervan is heel simpel en zo gedaan, mounten van je stuur spreekt voor zich allowel ik moeite had met het eropschroeven van de pendalen. Verder kan alles stevig bevestigd worden. Het enige kleine minpuntje is dat als je een tapijt heb wil je stuur wel eens wiebelen maar dat is kwestie van een bierfiiltje eronder of een mat aanschaffen. Voor de rest ben ik er heel tevreden mee en ga er heel wat uurtjes in stoppen