TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Playseat® Challenge Reviews

PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 247 reviews
189,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geniaal product wat makkelijk opgeborgen kan worden
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • prijs
  • Bouwkwaliteit
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Toffe beleving en makkelijk op te bergen.
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Comfortabel
  • Makkelijk op te zetten/ruimen
  • Klein formaat
  • Prijs - kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Wel playseat mat of fitness matje eronder plaatsen anders kan de vloer beschadigen.
Super fijne playseat die binnen een paar seconden is neergezet en opgeruimd, ideaal als je geen complete kamer over hebt voor een simulator.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Ultieme racebeleving voor een goede prijs
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Echte race beleving
  • Opvouwbaar
  • Traploos verstelbaar
  • Prijs/kwaliteit
  • Gewicht
  • Minpunten
  • Zou een paar centimeter breder mogen.
  • Geen standaard plaats voor schakelpook.
Dit is een hele goede stoel voor de echte racebeleving. Veel beter als je stuurtje op een bureau vast schroeven! Alle gangbare sturen passen erop, er zitten voorgeboorde gaten in het stuurplateau. De bevestigingsboutjes daarvoor zijn zelfs meegeleverd. De stoel is traploos verstelbaar dmv klittenband, je kan dus de zithouding aanpassen aan het soort racen wat je doet, bijvoorbeeld iets rechterop voor GT of rallyrijden en onderuit voor het echte Formule 1 gevoel! Prijs/kwaliteit is gewoon goed, je kan er uren in doorbrengen zonder problemen. De stoel staat erg stabiel en is gemaakt van degelijk staal. De zitting is van erg prettig materiaal en voelt erg stevig aan. Het enige minpuntje voor mij is dat het misschien een paar centimeter breder had gekund, maar zelfs na een lange tijd racen is dit niet echt een klacht. Ook zit er niet standaard een plek op voor een schakelpook. Al met al een zeer goede keus als je niet gelijk €500-600 of meer wil uitgeven. Bijkomend voordeel is dat je deze ook nog op kunt vouwen, met stuur en pedalen er nog op. Top dus!
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne stoel die niet te veel ruimte inneemt
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Zit goed
  • Makkelijk te verstellen
  • Nette prijs
  • Stevig
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk in elkaar te zetten playseat voor een mooie prijs. Neemt weinig ruimte in als ie word ingeklapt.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele fijne gamestoel
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Zit goed
  • Makkelijk in elkaar zetten
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb eerst proef gezeten bij een vriend en daarna heb ik deze stoel gekocht bij Platte TV voor een mooie prijs. Hij is makkelijk instelbaar. De zit is erg prettig en de kwaliteit is goed. Racen en gamen lukt nu prima!
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig voor de prijs!
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Goeie race houding
  • Binnen 2 minuten klaar om te racen
  • Uren lang zitten zonder problemen
  • Minpunten
  • Je zit niet 100% recht tegenover het stuur
  • Is beweeg gevoelig
Erg leuk zit houding is prima uren lang zitten is geen probleem! Je krijgt een beter gevoel van de race
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Top product voor het geld wat ervoor wordt gevraagd!
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Comfort
  • Materiaal zitgedeelte
  • Soliditeit
  • Minpunten
  • Misschien stukje uitstraling
Product is snel en handig in elkaar te zetten. Daarna kan zowel mijn zoon als ik er goed in zitten omdat de verstelmogelijkheden gemakkelijk zijn. Zo hebben we samen plezier in hetzelfde uurtje.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Geweldig! Wel een sportief uiterlijk hebben, voor mensen die wat steviger zijn geen aanrader.
 | 06-01-2021
Bevalt goed, zit lekker comfort! Niet voor stevige mensen.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Prima instapmodel voor simracen
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Zitcomfort
  • Minpunten
  • Flex
Voor het geld krijg je een comfortabele stoel. Wel aardig wat flex, al voel je dit niet echt met racen.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Zit comfortabel
  • Handig weg tezetten
  • Kan in verschillende standen
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Top price quality
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Price-quality
  • makkelijk te gebruiken
  • perfect voor kleine plaatsen
  • je kunt het in je kast bewaren
  • kan met de meeste stuurwielen worden gebruikt
  • Minpunten
  • na een paar uur voel je het in je rug
Als je thuis niet de ruimte hebt en je bent een occasionele speler en je wilt plezier hebben en een verbetering hebben in je autogames, dan is deze stoel zeker iets voor jou !! Het is erg praktisch, je kunt het in je kast stoppen, gemakkelijk in te schakelen en op te vouwen. Goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.
Playseat® Challenge Reviews
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Zit goed en is compact
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Zit goed
  • Zeer compact op te ruimen
  • Goed verstelbaar
Nadat we een stuurtje hadden gekocht voor een formule 1 spel, wilden we graag beter zitten tijdens het spelen. Echter groot struikelblok is dan de grootte van zo\'n stoel en dat hij altijd in de weg staat. Uiteindelijk blijkt de playseat verrassend goed te zitten en supercompacte te zijn bij het opruimen. Dit terwijl het stuur en kabelwerk gewoon kan blijven zitten!!
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Zit goed en is compact
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Zit goed
  • Zeer compact op te ruimen
  • Goed verstelbaar
Nadat we een stuurtje hadden gekocht voor een formule 1 spel, wilden we graag beter zitten tijdens het spelen. Echter groot struikelblok is dan de grootte van zo\'n stoel en dat hij altijd in de weg staat. Uiteindelijk blijkt de playseat verrassend goed te zitten en supercompacte te zijn bij het opruimen. Dit terwijl het stuur en kabelwerk gewoon kan blijven zitten!!
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
kleinzoon was super blij kon geen beter kado tegenop
 | 27-12-2020
zag er verzorgd uit levertijd prima
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig product voor prima prijs. Verhoogt het raceplezier.
 | 27-12-2020
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Superpraktisch en slim vormgegeven
 | 17-12-2020
  • Pluspunten
  • Compact op te bergen
  • Kwalitatieve materialen
  • Slim ontwerp
Erg praktische stoel, snel in en uit elkaar te klappen met stuur en pedalen er nog aan. Hij is opgevouwen vrij compact en is makkelijk weg te zetten. Zitcomfort is prima, pedalen kunnen ruim op afstand worden geschoven (ik ben 1.88). Tijdens het racen voelt de stoel stevig aan, alleen wanneer je echt vol op de rem gaat staan heb je kans dat je omhoog schiet. De stoel biedt wat mogelijkheden om je zit positie in te stellen door banden bij je rug en benen strakker/losser te zetten. Ik gebruik hem samen met de G920, die zit er prima op.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Goede stoel voor als je weinig plek hebt.
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Compact als hij is ingeklapt
  • Zit prima
  • Goede ervaring met racen
  • Minpunten
  • Wat aan de smalle kan voor grote mensen.
Het product voldoet. Leuke race ervaring Voor de grotere mensen kan hij wat krap zijn bij de benen. Maar verder ben ik zeer tevreden. Heb helaas geen plek voor een echte racestoel maar dit is een zeer goede vervanger.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Goede prijskwaliteit verhouding en comfortabel.
 | 07-12-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Comfortabel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • geen
Snelle levering, prijs kwaliteit is goed en een comfortabele stoel.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Perfecte playseat en makkelijk op te bergen
 | 03-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk op te bergen
  • Robuust
  • Vrij comfortabel
  • Goed in te stellen
  • Minpunten
  • T150 past niet helemaal lekker ivm met bevestigingsbeugel
Geupgrade van een zelfbouw stuurstandaard naar de playseat challenge. En wat een verbetering! Zeer stevig en robuust en ook nog eens zo weg te zetten. Met mijn 186cm lengte geen enkel probleem en ook na enkele uren racen geen pijntje te bekennen!
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Snelle levering, goede kwaliteit, stond in 10 minuten gemonteerd en raceklaar!
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • opbergbaarheid
  • stevig
  • comfortabel
  • zet zich naar lichaam
  • voldoende verstelbaar
Ondanks dat het er wellicht wat fragiel uit ziet, is het juist heel solide. Met name de opbergbaarheid was een doorslaggevende factor, cruciaal in een appartement met beperkte ruimte. Na het inklappen, met het racestuur er nog aan, neemt het weinig plek in beslag in het rommelhok. Daarnaast is het ook nog eens de goedkoopste in zijn soort.