U bevindt zich in:
Playseat® Challenge Reviews

PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 210 reviews
189,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor de raceliefhebber een topaankoop!
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk verstelbaar
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Goede comfort
  • Simpel op te bergen
  • Stoel is erg stabiel
Zelf was ik al een gehele tijd opzoek naar de juiste oplossing om met een stuurtje te gaan racen. Echter heb ik zelf geen bureau voor mijn tv staan, en werd het zo wat lastig. Nadat ik deze playseat zag wist ik vrijwel direct dat dit voor mij ideaal zou zijn. Deze redelijk betaalbare stoel is de oplossing als je niet continu een racestoel midden in je kamer wilt hebben. Wanneer je bent uitgespeeld klap je hem simpel in, en ruim je hem gemakkelijk op. Daarbij kun je het stuur en pedalen lekker laten zitten. Ook het neerzetten gaat enorm snel, waarbij je alleen de pedalen op de juiste afstand moet verstellen. Nu ik een maand lang de playseat heb kunnen gebruiken heb ik geen moment spijt gehad met deze aankoop. De beleving van het racen is enorm verbeterd. Zoek je een redelijk betaalbare racestoel die je ook nog eens makkelijk opruimt dan is dat echt een topaankoop.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Dobry stosunek ceny do jakości
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • Cena
  • Ergonomia
  • Komfort
  • Zabawa
  • Jakość
Produkt dobrze wykonany jak na tą cenę, plusem jest to, że zajmuje mało miejsca i jest łatwy w montażu.Siedzenie jest bardzo wygodne
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
 
 | 14-06-2020
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Super stoeltje voor meer serieuze racer
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed in te stellen
  • Voelt stevig aan
  • Zit erg comfortabel (zelf in te stellen....)
  • Makkelijk uitstappen door wegklappen stuur
  • Geen aparte wheelstand nodig
  • Minpunten
  • Het extra voetje dat uitschuift om stoel niet te laten omvallen als je uitstapt, voelt wat minder stevig aan.
  • Het blijft even zoeken naar hoe je de snoeren wegwerkt van het stuur
Gekregen als upgrade voor een wheelstand waar ik achterzat op een eetkamerstoel. Dit is echt een wereld van verschil. Je kan een stuk lager achter het stuur liggen, geeft meer racegevoel. Lijkt een soort strandstoel op de foto’s maar voelt echt stevig aan, fijn materiaal ook om op te zitten. Als je echt van racegames houdt is dit wel een manier om er nog meer van te genieten. Kan vrij klein opklappen, heb hier niet veel ervaring mee, ik kan hem laten staan.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Door de ruimte gebrek echt een uitkomst om een simrace opstelling creëren.
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Licht (het gewicht )
  • Sterk
  • Comfort
  • Inklapbaar
  • Minpunten
  • Het band om pedalenSet (3stuks) vast te maken net te kort
Ik was op zoek naar een degelijk product die mijn bureaustoel kon vervangen en mijn pedalen op de juiste afstand kon houden. Verrassend licht en zeer sterk constructie. Binnen een paar tellen uit elkaar en in elkaar gezet, wisselen tussen racen en andere games is zo voor elkaar. Thrustmaster stuur en pedalen passen precies allen de klittenband om de pedalen vast te make. Is net aan de korte kant. Ik ben echt verbaast over comfort en afwerking, erg blij mee.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product met instant fun na aansluiten!
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Snel op te zetten
  • inklapbaar
  • Stevig
  • Goede zit houding
  • Minpunten
  • Bevestigingspunten voor stuurtje zou beter kunnen
Na installatie en aansluiten op PS direct plezier. Ideaal om op te bergen ook.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne Playseat met compacte afmetingen.
 | 09-05-2020
  • Pluspunten
  • Op te vouwen
  • Geeft een echt rijgevoel
  • Fijne stof
  • Comfortabel
  • Minpunten
  • Band te kort voor pedaalset
De constructie is degelijk en het stuurtje en de pedalen kunnen goed vastgemaakt worden. De band voor de pedalen is geschikt voor een pedaalset met 2 pedalen. Voor 3 is de band te kort. De zit vind ik comfortabel. Een lange sessie is makkelijk te doen. Ik ben er blij mee,
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Top product maakt waar wat je verwcht
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Zeer stevig totaal concept
  • mooie materialen zo ook stof race seat
  • zit / lig positie volledig instelbaar
  • geschikt voor alle sturen en pedal sets
  • Veel Velcro meegeleverd (voor kabels)
  • Minpunten
  • Lengte stekker snoer kan iemand varrassen
  • Lengte USB snoer. Hou rekening met verleng
Prima product . Is wat ik had gehoopt. stevig, mooi materiaal (alcantara stof seat) en zeer functioneel. een SIM race stoel maar wel inklapbaar. dus super makkelijk wegzetten bij geen gebruik. Iedereen thuis ook blij. aanrader als je geen vaste stoel kan plaatsen. Via platte TV de snelste levering en laagste prijs .
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-40 8,4 / 10
Een prachtig product voor een kleine ruimte
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Opvouwbaar
  • Makkelijk het stuur en pedalen kunnen blijven zitten
Een hele mooie racestoel voor de gene die willen racen maar geen ruimte hebben voor een vaste racestoel
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Ziet er mooi uit
Geweldig product snelle levering goede kwaliteit
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige race ervaring en goede prijs/kwaliteit!
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Montage
  • Opbergen
  • Race ervaring
  • Comfort
  • Minpunten
  • Geen
Stevige en goede playseat. Makkelijk in elkaar te zetten en op te bergen. Stuur monteren is ook heel gemakkelijk.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Uitstekende prijs kwaliteit, goed compact opvouwbaar en ook voor 1,90+ mensen geschikt.
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Compact opvouwbaar
  • Verrassend comfortabel
  • Minpunten
  • Geen
Verrassend comfortabele zit die goed afstelbaar is.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie stoel voor prima prijs
 | 07-04-2020
  • Pluspunten
  • Voelt stevig aan
  • Zit lekker
  • In- en uitvouwen gaat gemakkelijk
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Stoel was zo in elkaar gezet met de duidelijke handleiding. Ook het stuurtje en pedalen waren zo vast gemaakt. Er zitten ook klittenband bij om de kabels weg te werken/vast te maken. Het op- en uitvouwen van de stoel is zo gebeurd. Pedalen en stuur moeten iets verschoven worden maar kan je wel vast laten zitten. Opgevouwen kan de stoel netjes worden weggezet. Stoel voelt stevig aan en zit lekker.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Superseat
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren
  • Gemakkelijk op te ruimen door systeem
  • Complete levering alles zit erbij.
  • Design is ook mooi
  • Prijs is prima
  • Minpunten
  • Geen
Boven verwachting erg fijne seat voldoet voor mij prima. heb er al veel plezier van.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super degelijk product
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Comfortabel
  • Stabiel
  • Mooi design
  • Makkelijk inklapbaar
  • Minpunten
  • Hoofdsteun mocht iets hoger zijn. Maar dit geeft geen last
Super stoel om in te racen. Zit comfortabel en de stoel is heel stabiel. Ook het opbergen gaat heel invoudig. Kortom zeker geen spijt van deze aan koop Levering was ook super snel.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Great seat for casual sim racing
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Foldable
  • Confortable
  • Nice materials
  • Affordable
  • Minpunten
  • Pedals support quality
  • Missing straps to keep it folded
  • Lack of adjustment
I am using this seat with a g29. For a reasonable price, I get a setup that I can hide away when not playing. The whole folding/installation takes less than 5 minutes. The quality of the seat is really good, full alcantara. It can not be fully adjusted like other seats, but still comfortable for me (1.8m). The pedal support is less sturdy, the screws are in plastic, which means they may wear fast. A few details could be improved, but overall a good product.
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed was makkelijk in elkaar te zetten
 | 08-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Goed
  • Doet het goed
Goed zit lekker makkelijk in elkaar te zetten doet het heel goed
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige stoel voor de prijs!
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • ease-of-use
  • aan te passen voor ieder vorm mens
  • makkelijk in te klappen en op te bergen
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • alles inbegrepen om kabels etc. weg te werken.
De stoel is de perfecte oplossing als je geen permanente ruimte hebt om een racestoel neer te zetten. De stoel komt goed verpakt uit de doos en is simpel in elkaar te zetten. De stoel is extreem goed aan te passen voor alle soorten en maten mensen door de klitteband verbindingen in de zitting en stuur. In en uitstappen is erg prettig en eenmaal ingestapt zit je erg goed. het stuur gedeelte draait simpel weg en is ook erg goed af te stellen en overal gaten voor het hard-mounten van je stuur. Ook worden er genoeg accessoires meegeleverd om je kabels goed weg te werken. Het opklappen en opbergen van de stoel doe je in een minuutje en kan prima op zichzelf staan. Al met al, zeer tevreden met een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs!
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Goed product, zeker in kleinere ruimtes
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Opvouwbaar
  • Verstelbaar
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Perfect voor de kleinere ruimtes
  • Minpunten
  • Plateau voor stuur niet 100% geschikt voor Thrustmaster T80, vanwege de klemmen van het stuur en de bevestigingsbeugel van het plateau
  • Afstellen van de juiste zithouding wat lastig met klittenband doordat je er in zit dus je zakt te ver weg en moet dan klooien om hem goed te krijgen
  • Doordat het stuur niet 100% op het plankje past beweegt het stuur iets en staat het wat te dichtbij
Al een poos speel ik racespellen, vanwege ruimtegebrek altijd met een joystick/ controller, wat net niet voldoet bij de simulatiespellen, je kunt net niet precies genoeg sturen/ gas geven/ remmen, dus een stuur gekocht met pedalen en op een plankje gezet, was m toch net niet.. rond gekeken voor playseat opties en kwam bij de "Challenge" uit, opvouwbaar en geen groot log ding, past precies in de ruimte die ik heb en het racen gaat 10keer beter.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Super stoel, makkelijk verstelbaar, goed op te bergen.
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Makkelijk verstelbaar
  • Voor elke lengte en leeftijd
  • Goed op te bergen
  • Minpunten
  • Moet er vaak uit om bier te halen.
  • School mislukt door veel te spelen in stoel.
Super mooie racestoel! Zit lekker. Makkelijk af te stellen. Goed op te bergen. Veel fun voor elke leeftijd!
Playseat® Challenge Reviews