U bevindt zich in:
Playseat® Challenge Reviews

PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 192 reviews
173,-
  • FunproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • ComfortproductRatingStar-459 / 10
  • Prijs/kwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • AlgemeenproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Goed product, zeker in kleinere ruimtes
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Opvouwbaar
  • Verstelbaar
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Perfect voor de kleinere ruimtes
  • Minpunten
  • Plateau voor stuur niet 100% geschikt voor Thrustmaster T80, vanwege de klemmen van het stuur en de bevestigingsbeugel van het plateau
  • Afstellen van de juiste zithouding wat lastig met klittenband doordat je er in zit dus je zakt te ver weg en moet dan klooien om hem goed te krijgen
  • Doordat het stuur niet 100% op het plankje past beweegt het stuur iets en staat het wat te dichtbij
Al een poos speel ik racespellen, vanwege ruimtegebrek altijd met een joystick/ controller, wat net niet voldoet bij de simulatiespellen, je kunt net niet precies genoeg sturen/ gas geven/ remmen, dus een stuur gekocht met pedalen en op een plankje gezet, was m toch net niet.. rond gekeken voor playseat opties en kwam bij de "Challenge" uit, opvouwbaar en geen groot log ding, past precies in de ruimte die ik heb en het racen gaat 10keer beter.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Super stoel, makkelijk verstelbaar, goed op te bergen.
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Makkelijk verstelbaar
  • Voor elke lengte en leeftijd
  • Goed op te bergen
  • Minpunten
  • Moet er vaak uit om bier te halen.
  • School mislukt door veel te spelen in stoel.
Super mooie racestoel! Zit lekker. Makkelijk af te stellen. Goed op te bergen. Veel fun voor elke leeftijd!
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Geweldige game stoel
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Zit comfort
  • Prijskwaliteit
  • Opvouwbaar
  • Verstelbaar geheel naar eigen wens
  • Minpunten
  • Het stuur is niet in hoogte verstelbaar
Het is een geweldige game stoel voor het racen. Je hebt echt het gevoel dat je in een auto zit. Het is ook nog fijn wanneer je hem niet nodig hebt je hem kunt opvouwen en kunt weg zetten.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Comfortabel en makkelijk op te zetten. 1 woord fantastisch.
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk
  • Comfortabel
Ik was al een tijd op zoek naar een Playseat, maar in verband met de beperkte ruimte die ik tot mijn beschikking heb, heb ik dit toch steeds uitgesteld. Tot ik de Playseat Challenge voorbij zag komen en ik de prijzen in de gaten ben gaan houden. Uiteindelijk kwam PlatteTV toch steeds als de goedkoopste uit de bus en daardoor heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt! Geen moment spijt van gehad en helemaal aangezien hij zo makkelijk op te bouwen is en vervolgens weer in te klappen. Daarnaast vind ik ook dat de stoel erg stevig over komt op mij en niet als een simpel tuinstoeltje.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Betaalbaar en geeft een leuk race gevoel
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Prijs tov de veel duurdere modellen
  • Opklapbaar
Stevig en degelijk
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende product
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Comfortabele zitting
  • Snel te installeren
  • Uitstekend op te bergen
  • Thrustmaster t150 pro makkelijk op te monteren
  • Minpunten
  • Korte kabels
Lang getwijfeld over het wel/niet kopen van dit product. Nu erg blij met de playseat challenge. Zit comfortabel, makkelijk te installeren en goed uitgedacht m.b.t. praktische zaken.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super aanwinst
 | 01-01-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk
  • zit lekker
  • op te bergen
echt een top ding. zit ook echt heerlijk
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super stowl
 | 21-12-2019
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Fijne stoel die je makkelijk op kan bergen als je die niet gebruikt.
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Inklapbaar
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Afstellen kost even tijd
  • Voor lange mensen niet comfortabel
Het is een fijne stoel als je geen ruimte hebt of ruimte voor wil maken om een vaste opstelling neer te zetten. Instellen kost even tijd en als je met meerdere van de stoel gebruik wil maken gaat het afstellen je snel vervelen. Verder is de stoel stabiel en voelt degelijk aan.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Helemaal top, uitermate tevreden over zowel product als service!
 | 20-11-2019
  • Pluspunten
  • Snel opgezet en opgeruimd
  • Zit prima!
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Deze playseat is ideaal. Snel opgezet en na het spelen ook weer snel opgeruimd. Met stuur en pedalen en al inklappen en wegzetten. Ik ben er uitermate tevreden over. Ziet er misschien wat wankel uit, maar dat is het zeker niet. En geen discussies dat een groot ding in de weg staat. Na het racen ruim je hem op en heeft niemand er last van. Daarnaast ben ik erg tevreden over de manier waarop ik geholpen ben door platte tv. Goede communicatie, aardige verkopers kortom helemaal top!
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte prijs/kwaliteit voor startende simracer
 | 27-10-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Stabiliteit
  • Opbergen
  • Comfort
  • Minpunten
  • Breedte; als je echt ruim >100kg bent, wordt het krap
De Playseat® Challenge vorige maand aangeschaft omdat een racestuur om het bureau klemmen toch verre van ideaal is. Ondanks dat hij er uit ziet als een luxe tuinstoel zit hij super comfortabel, is hij heel stabiel en overstijgt hij al mijn initiële verwachtingen. Het is absoluut een aanrader voor iedereen die start met race spellen en/of een krap budget heeft. Ikk ben 1.85m en 100kg, geen enkel probleem voor deze Playseat. En natuurlijk helemaal top dat je hem opzet en opbergt in letterlijk 20 seconden.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed passende stoel om te racen, individueel aanpasbaar
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • Individueel aanpasbaar
  • Duurzame materialen
  • Opklapbaar ivm niet gebruik
  • Aantrekkelijke prijs
  • Minpunten
  • Pasvorm stuurbeugel.
Kwalitatief goed artikel. Pasvorm van de beugel voor het stuur laat wel te wensen over. Anders niets te klagen. Heb er ook de vloermat bij besteld.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,6 / 10
Prima playseat voor deze prijs
 | 04-10-2019
  • Pluspunten
  • Snel opgeborgen
  • Zit goed
  • Prijs/kwaliteit
Zit lekker, makkelijk in gebruik en ook goed op te bergen na gebruik.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,4 / 10
Gamen wordt met deze racestoel nog meer realistisch
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • robuust materiaal
  • kwaliteit/prijs verhouding
  • op maat instelbaar
  • comfort
Gemakkelijk in elkaar te zetten,goed af te stellen op de persoon, goede kwaliteit materiaal.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer comfortabel
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goed verpakt
  • Zou hier zo weer wat bestellen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goed voor deze prijs
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goed prijs garantie ook goed
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Helemaal oké
  • Eenvoudig in gebruik
  • Weinig ruimte in geklapt
  • Minpunten
  • Geen
Zie hier boven snelheid bezorgen zeer goed
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed product voor goede prijs
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Fijn zitcomfort
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk op te bergen
  • Minpunten
  • Iets wat smal
  • USB kabel zou langer mogen (voor afstand tv)
Deze playseat heeft een gebruiksvriendelijk design en is makkelijk neer te zetten of op te ruimen. Neemt weinig ruimte is, waardoor hij makkelijk is op te bergen. Ook het zitcomfort en kwaliteit zijn prima in orde.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 9,2 / 10
Top budget playwear die handig op te bergen is.
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Handig op te vouwen
  • Comfortabel in gebruik
  • Minpunten
  • Schakelpook houder wordt apart verkocht
Als je een playseat wilt, maar geen permanente plek er voor hebt, is dit de ideale oplossing. Handig op te vouwen en weg te stoppen wanneer je klaar bent. Comfortabel in gebruik, en met VR een geweldige ervaring!
Playseat® Challenge Reviews
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-45 8,6 / 10
Aanrader
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Inklapbaar
  • Prijs
  • Stabiel
Nu +/- 3 weken in gebruik voor F1 en bevalt me zéér goed! Ik zocht een stoel die zo dicht als mogelijk bij de zitpositie van een F1 auto komt, die niet in de weg staat én niet al te duur is. Na recensies op internet van mensen gekeken te hebben die deze Playseat al langere tijd gebruiken ben ik over gegaan op aankoop. Voornaamste twijfel was degelijkheid en stabiliteit. Meestal zijn klapstoelen niet zo stabiel en de force feedback van zo'n stuur vraagt nogal wat. Stoel is verstelbaar van F1 zitpositie tot en met Rally/ETS2 dus ook nog eens multifunctioneel. Makkelijk in- en uitstappen en je hebt geen frame tussen je benen.
PLAYSEAT® CHALLENGE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super stoel voor zowel vader als zoon ;-)
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Staat zeer stevig
  • Makkelijk in te klappen
  • Zowel voor kinderen als volwassenen
Een zeer goede aankoop. Was eerst sceptisch over de stoel ivm het in kunnen vouwen, maar staat toch erg stevig. Met de stoel was iets niet in orde, maar direct door plattetv.nl opgelost, dus ook zeer goede service. Erg tevreden over de stoel en over plattetv.nl Ga zeker daar nog weer wat kopen.