U bevindt zich in:
Philips 75PUS7803 Reviews

PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 18 reviews
1699,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top televisie!
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid (maar is niet belangrojk)
Top TV. Ambilight nice. Genieten.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Een weergaloos en designtechnisch hoogstaand product
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Menu
  • Afstandbediening
  • Design
  • Minpunten
  • Audio (dûh)
Werkelijk één van de mooiste televisies van Philips. Veel instellingen zorgen ervoor dat je wel ff de tijd moet nemen voor het ‘perfecte’ 4K plaatje. Oh ja, zorg wel voor een dito audiosysteem en dan komt de televisie echt helemaal tot zijn recht! Een waar feest voor het gehoor en een lust voor het oog.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi groot beeld en de ambilight maakt het af
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • beeldformaat
  • bedieningsgemak
  • ambilight
  • scherpte
  • Minpunten
  • je kunt de TV niet in je eentje uitpakken :-)
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv met een mooi design.
 | 08-03-2019
Heb de tv nu een week aan de muur hangen en kan eigenlijk alleen maar lof uitspreken, mooi design, mooi beeld en prima geluid. Dankzij PLATTETV ook nog eens voor een mooie prijs, helemaal top.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede prijs kwaliteitsverhouding
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Service
  • Minpunten
  • Geluid
Helemaal tevreden met deze philips TV top aanbieding van Platte TV i.v.m. open doos. Koop zeker nog een keer een TV bij jullie.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima product
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Strak design
  • veel functies
  • snelle werking
  • aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • eigen geluid
  • Smartphone app
TV voldoet volledig aan de verwachtingen, mooi groot beeld, makkelijke bediening en erg veel functies. De geluidskwaliteit van de TV zelf is wat minder, maar omdat deze i.c.m. Sonos systeem wordt gebruikt is dat verder geen issue. De Smartphone app valt wat tegen en werkt niet direct bij mij. (iPhone X)
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top beeld, matig geluid, super instellingen
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp Beeld
  • Mooie TV
  • Ambilight
  • Menu
  • Netflix
  • Minpunten
  • Geluid
Mooie grote TV met super scherp beeld, ambilight goed en fijn instelbaar, menu en netflix werken perfect. Behuizing chique afgewerkt. Handige afstandsbediening. Geluid is iets minder maar is gekoppeld aan dolby dus geen probleem voor ons, wel 1 minpunt wat PlatteTV wellicht nog gaat oplossen, links en rechtsbovenaan in de hoek van de TV sluit de rand niet mooi aan op het scherm, opvallend en storend, hier gaan we nog over mailen. Levering was perfect geregeld en netjes optijd afgeleverd.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • 3-Zijdig ambilight
  • Kleine steuntjes
  • 4k resolutie (wel belangrijk dat afgespeeld media dat ondersteund)
  • Minpunten
  • Beeld is te groot op 4m afstand vanwege beeldresolutie van uitzendingen
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super XXL Beeld
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld & instellingen
  • geluid & instellingen
  • Voice Command AB
  • Ambilight
  • Android & Apps
  • Minpunten
  • OK knop AB
Gigantisch en Subliem. Met een eigen instelling een Zeer goed Contrast met top Zwartwaarden bereikt met spetterende maar wel natuurlijke Kleuren waarbij ook het Energie verbruik naar een prima niveau van 70 á 80 watt is gebracht. Bij een HDR film ligt verbruik richting 100 á 120 watt maar dan liggen de wit waardes natuurlijk ook iets hoger (HDR plus modus) Ook het geluid met een persoonlijke instelling op een prima aanvaardbaar niveau gebracht. Prettig android menu met app keuze. Afstandsbediening met voice command werkt ook subliem. alleen de bevestigingsknop is ietwat vaag. Ambilight is een waardevolle aanvulling bij relax tv kijken wanneer je bijvoorbeeld een TV show of natuurserie bekijkt waarbij het de ambiance in de woonkamer prettig aanvult. Voor een aandachtige en spannende film is natuurlijk een verduisterde woonkamer het prettigst en kan de Ambilight uitgeschakeld worden. Al met al tot nu toe zeer tevreden.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Voor deze prijs een goede en mooie tv
 | 11-12-2018
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Wat een beest!
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Mooi design
  • Groot scherm
  • Minpunten
  • Had meer vloeiend beeld verwacht
  • 1 keer storing gehad. Geen beeld
  • Ik mis een pointer
Absoluut goede prijs kwaliteitsverhouding. Dit is wat je van een 75" tv verwacht
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Hele fraai (en grote) Ambilight TV voor een mooie prijs
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • GROOT!
  • Prima beeld
  • Prima prijs / kwaliteit
  • Minpunten
  • Afstandbediening (op IR)
  • Beperkte kijkhoek
Aangezien ik bijna 9 meter van de TV af zit was het wel tijd voor een maatje groter. OLED en QLED zijn gewoon nog te duur voor alleen TV kijken, dus 'dan maar' LCD. Deze Philips was in eerste instantie buiten budget, maar door korting en cashback was deze opeens zo'n 1000 (!) euro goedkoper. Via webchat prima geholpen dus het was snel een Deal! Eenmaal afgeleverd zakte de moed in mn schoenen... wat een ENORM gevaarte! Dat was gelukkig de verpakking en eenmaal tegen de muur was alles prima in proporties. Door het strakke ontwerp kun je niet spreken van een te grote TV, een mooi strak alu randje en meer niet. HDMI kabel erin, de basic setup van de TV doorlopen (taal etc.) en klaar om te kijken. Ik heb nog geen 4K content kunnen kijken, maar HD ziet er prima uit. De standaard instellingen zijn gelukkig behoorlijk terughoudend (geen beeld 'verbeteringen' actief), alleen even op Cinema gezet voor een betere kleur balans. Beeld is prima, mits je er wel recht voor zit. ZIt je ernaast (zeg maar twee meter uit het middem van het scherm) dan zie je een blauwe tint waar het zwart hoort te zijn. Tja.. LCD he... Ambilight is wel leuk, beetje wat ik ervan verwachtte; spielerij maar mij stoort het als ik in het donker een film kijk. Dan leid het nogal af (m'n vrouw vind van niet). Kortom beeld is prima, geen OLED, ook niet de beste in z'n soort maar ruim voldoende. De bediening is een beetje een gemengd verhaal. De AB heeft twee kanten, een 'normale' en een 'toetsenbord'. De normale kant gebruikt infrarood, de andere kant bluetooth. Infrarood is een beetje jammer want als je niet spot-on mikt op de ontvanger ziet ie het niet (kan ook de afstand zijn) en alles via BT was dan perfect geweest. Android TV is wat het is, een OS voor een TV met wat Apps. Verwacht er vooral niet meer van dan Samsung of LG qua aanbod. Wat wel mooi is, is de manier waarop dit alles is geintegreerd in de TV. Het geluid is voor mij niet belangrijk, maar is acceptabel voor gewoon TV kijken. Tot nu toe ben ik tevreden (twee weken in huis) en kan ik deze TV aanraden als je vooral een grote TV zoekt en je hem tegen een goeie prijs kunt vinden.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Android
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid had wel iets beter gekund
  • De afstandsbediening goed richten
Ik heb deze TV nu 2 weken in mijn bezit en heb er geen moment spijt van. Het beeld is echt geweldig en zeker in 4K. En met dit formaat TV waan je je echt in een bioscoop met film kijken echt geweldig. Het geluid is redelijk tot goed. Met android erop zijn er vele mogelijkheden met de diverse apps. De afstandsbediening moet je wel goed richten anders werkt die niet perfect . Wat ik persoonlijk wel jammer vind dat deze TV geen 3D ondersteuning heeft.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mogelijkheden
  • Android
  • Gebruiksgemak
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid had beter gekund
  • Afstandsbediening beter reageren
Heb de TV nu 2 weken in mijn bezit en vind het een geweldig toestel met vele mogelijkheden. Met Android erop kun je vele apps downloaden die geschikt zijn voor de TV via de playstore. Echter alle apps die je bijvoorbeeld wel voor een smartphone of tablet zijn te downloaden kan je dan weer niet gebruiken op de TV zoals bijvoorbeeld Wordfeud. Het beeld is geweldig vooral in 4K en met ambilight lijkt je toestel nog groter. Het geluid is redelijk maar bij mij loopt dat via mijn receiver. De afstandsbediening moet je wel goed richten anders werkt die niet goed.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • groot beeldscherm
  • mooie vormgeving
  • voldoende functies
  • ambilight
Mooie tv met voldoende mogelijkheden en uitstekende beeldkwaliteit. Geluid is niet slecht, maar met de aangeschafte soundbar toch nog beter. Ook de subtiele vormgeving en de zilveren kleur waren koopargumenten voor ons.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een super (grote) tv
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • De kijk erveraing
Dit is mijn 3e ambilight tv en veruit de beste. 3 zijdgeweer ambilight bij dit formaat laat je je helemaal in een bioscoop wanen. Echt fantastisch. Omdat de gebruikte software en hardware ook sterk zijn verbeterd tov de vorige modellen, wordt het gebruik aanzienlijk aangenamer en makkelijker. Wij hebben nu echt een thuisbioscoop.
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige nieuwe aanwinst in ons leven
 | 18-11-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Formaat
  • Scherpte
  • Software
Na goed onderzoek gedaan te hebben gekozen voor deze TV van Philips met het prachtige ambilight en ook de wonderschone heldere 4K Ultra HD beeldscherm. Tevens is de Android TV software een echte aanwinst. Al met al een TOP beeldscherm om trots op te zijn
PHILIPS 75PUS7803 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Ambi
  • Minpunten
  • Geen
Mooie materialen goed beeld en geluid.