U bevindt zich in:
Philips 75PUS6754 Reviews

PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 138 reviews
1212,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top kwaliteit
 | 30-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid doet het goed
  • Veel opties op de televisie
  • Minpunten
  • Wat dikker aan de achterkant
Goed product voor de juiste prijs
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mijn eerste kennismaking met Platte TV is mij prima bevallen.
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooie vormgeving
  • makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • geen
De prijs / kwaliteit verhouding is dik in orde.
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV. Waar voor mijn geld
 | 12-08-2020
Mooie TV voor ook nog eens een mooie prijs. Ben er erg blij mee. Ook de bestelling en levering verliep vlekkeloos. Platte TV komt de afspraken netjes na. Topbedrijf
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Superscherp beeld en werkt perfect
 | 11-08-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Menu's met apps werken snel
  • Genoeg aansluitingen
  • Ambilight werkt mooi
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Pootjes staan erg laag voor eventuele soundbar
  • Geluid kan vast beter
Het beeld is echt geweldig scherp wanneer je 4k video\'s bekijkt via de ingebouwde YouTube app. Het geluid is niet geweldig maar ik vind het zeker goed genoeg. Zelf vind ik het erg leuk om een Ambilight televisie te hebben. Het geeft soms net dat beetje sfeer aan een film of serie als alles achter de tv meekleurt met een oranje zonsondergang bijvoorbeeld. De pootjes zijn wel erg laag waardoor ik me afvraag of je daar een soundbar voor/onder kunt leggen, dan zou ophangen een optie zijn.
Philips 75PUS6754 Reviews
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekende tv
 | 09-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Ambilight
  • Goed geluid
Alles is goed, geen op of aanmerkingen
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Philips kleurenTV met ambilight
 | 09-08-2020
  • Pluspunten
  • 43" scherm
  • kleurenbeeld+ambilight
  • geluidskwaliteit
  • vele instellingen
  • lichtgewicht
  • Minpunten
  • handleiding 78p via internet
Deze 43" PhilipsTV heeft een mooi kleurenbeeld in combinatie met het achtergrond ambilight, alles is goed instelbaar naar keuze en heeft nog extra bijkomende mogelijkheden zoals internet, Netflix, surround...
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Volgens verwachting!
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Helder en scherp beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid is iets minder dan verwacht
Zeer tevreden met dit product. Zeker gezien de prijs kwaliteitsverhouding! Inclusief de zomerdeal een hele mooie prijs betaald, en de TV werkt echt fantastisch!
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Voor niet superveel geld een zeer mooi produckt
 | 30-07-2020
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Mooi beeld
  • Niet zoon dikke randen
  • Ruime aansluit punten
  • Niet zwaar
  • Minpunten
  • Traag opstarten (niet extreem storend
Zeer mooie en redelijke grote tv Dient bij ons op de slaapkamer Zeer tevreden tv doet wat ie moet doen En tevreden met de verkopers bij platte tv nijmegen
Philips 75PUS6754 Reviews
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima toestel
 | 27-07-2020
Ik ben er blij mee
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv
 | 25-07-2020
Super tv mooi beeld. Goed geluid en makkelijk in omgang heeeeeeel blij mee
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Scherp, vloeiend en contrastrijk beeld voor een correcte prijs.
 | 20-07-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Goede beeldprocessor: vloeiend+upscaling
  • Zilveren-antractiete omlijsting
  • Goed VA/PLS beeld-paneel
  • Vloeiende menustructuur
  • Minpunten
  • Geen noemenswaardige
Heb bewust de 50 inch versie van de pus6754 aangeschaft. Wilde initieel voor de 43 inch versie gaan (van een ouder/\'lager\' model), doch ben blij de upgrade naar 50 inch te hebben gemaakt. Waarom de 50 inch versie? Omdat dit de enige van de reeks van Philips TV\'s is die in principe een zogenaamd VA-paneel heeft, in tegenstelling tot de meeste andere grootten die eerder een IPS-paneel hebben. Pluspunten VA: betere zwartwaarden, (aanzienlijk) hoger contract en (min of meer) uniforme helderheid gehele paneel (geen backlight beeld/\'glow\' wat eigen is aan vele IPS panelen). Nadeel is dan wel enigszins de kijkhoek: kleuren worden sneller dof indien je vanuit een schuine hoek naar de TV kijkt, doch voor de meeste huishoudens zou dit geen probleem mogen zijn. Kan ook zijn dat dit in de praktijk een PLS paneel betreft (tegenhanger van Samsung?), maar daan ben ik nog niet volledig uit (dien nog een macro-foto te nemen van het paneel). Pluspunt zeker ook de Ambilight functie (misschien nog de voornaamste functie om voor Philips te kiezen): geen andere lichtbron dient aan te staan bij het TV kijken, Ambilight verlicht een groot deel van de woonkamer zonder te storen. In tegendeel: Ambilight verhoogt het optische contrast & creëert ook extra sfeer/beleving omtrent wat je aan het kijken bent. Ook de beeldprocessor is meer dan voldoende (bijvoorbeeld reeds zonder \'storen\' relatief vloeiend naar een voetbalwegstrijd kunnen kijken). De betere P5 beeldprocessor van Philips is geen absolute vereiste. Idem wat betreft upscalen: 720p/1080p wordt meer dan degelijk op dit 4k scherm weergegeven. Voor de prijs (om moment van schrijven 479 EUR?) een zeer goede 50 inch tv. De smart functies heb ik zelf nog niet uitgebreid getest, maar de interface werkt wel vloeiend (sinds recente update?). Zeer tevreden van aankoop. Zie bijgaand indicatieve foto\'s voor wat betreft egaliteit scherm (centrale lichtere vlek komt wel door scherpstelling instap-smartphone-camera).
Philips 75PUS6754 Reviews
Philips 75PUS6754 Reviews
Philips 75PUS6754 Reviews
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne ge makkelijke gebruiksaanwijzing, en goed beeld.
 | 14-07-2020
heb er al een ingevuld, weet niet hoe ik een foto mee moet sturen. wij zijn 81 en 79 jaar oud. maar hij staat keurig.
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fijne ge makkelijke gebruiksaanwijzing, en goed beeld.
 | 14-07-2020
Hij voldoet aan onze eisen. Rtl 4-5 kunnen wij niet goed ontvangen, maar daar komt iemand naar kijken, komt helemaal goed. zo niet kunnen wij het nog altijd vragen. Verder voor ons een prima TV.
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede tv voor de prijs
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Design
  • Beeld kwaliteit
Het beeld en het geluid in combinatie met de ambilight is heel erg goed. Voor deze prijs had ik denk ik geen betere tv kunnen kopen.
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Prima televisie voor een betaalbare prijs.
 | 06-07-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Goede beeldkwaliteit
  • Bediening is prima na wat gewenning
  • Minpunten
  • Tegenvallend geluid
  • Niet erg stabiel onderstel
Het product is misschien niet de meest high-end televisie die op dit moment beschikbaar is, maar het voldoet bij ons prima. De beeldkwaliteit is goed en het design past mooi met de zilverkleurige omlijsting. De geluidskwaliteit valt tegen en de pootjes zijn niet erg stabiel.
Philips 75PUS6754 Reviews
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima tv, oké geen oled maar goed.
 | 05-07-2020
Prima product tegen een nog betere prijs bij platte tv. En geweldig geholpen door A. In Breda
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Betaalbare tv met prachtig scherp beeld en ambi light.
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid.
  • Werkt (nog) niet met xs4all tv box afstandsbediening
Iedere dag geniet ik van het prachtige scherpe beeld en de ambilight. Bediening werkt simpel. Geluid is net zoals elke flat screen, niet best. Daarvoor het een extra Teufel soundbar met subwoofer voor aangeschaft.
Philips 75PUS6754 Reviews
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top product
 | 28-06-2020
de tv voldoet aan al mijn verwachtingen
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs!
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Goede beeld kwaliteit
  • goed geluid
  • Minpunten
  • korte stroomkabel
Ben tevreden over deze tv moest even wennen dat ie grijs is geluid is goed en goede beeld kwaliteit
PHILIPS 75PUS6754 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg tevreden over de tv.
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Snel in opstarten apps
  • Ambilight versterkt het kijkplezier
  • Scherp beeld
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding