U bevindt zich in:
Philips 70PUS6504 Reviews

PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 82 reviews
703,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie grote TV met goede beeldkwaliteit
 | 20-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Specificaties
  • Ingebouwde applicaties
  • Minpunten
  • Miracast werkt niet zoals ik zou verwachten
Mooie tv voor een mooie prijs. Het is nu een wat ouder model maar heeft alsnog erg goede beeldkwaliteit en de voor mij belangrijke specificaties (Direct-LED, IPS paneel, 4K, 58inch, HDR). Geluidskwaliteit is ook goed zeker voor geluid wat direct uit de TV komt. Er zijn een aantal applicaties ingebouwd waaronder Netflix en Youtube. Wat ik wel tot nu toe minder goed vind werken is de Miracast. Het kan aan de apparaten liggen waarvan ik wil miracasten. Maar ik krijg het niet goed opgezet direct met de TV. Sommige applicaties werken wel, ik kan bijvoorbeeld vanaf mijn mobiel youtube en netflix "casten". Maar als ik via google home of een andere applicatie probeer de TV te koppelen dan kan de TV niet gevonden worden. Het lijkt erop alsof het in mijn geval alleen werkt met applicaties die ook op de TV staan, maar niet in alle mogelijke gevallen. Dit kan opgelost worden met een Chromecast, maar het zou natuurlijk fijner zijn als het direct met de TV werkt. Al met al een nadeel wat wat uitleg vergt, maar voor mij persoonlijk niet een groot nadeel is.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super geweldig
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • Zeer makelijk en voudig
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • En het belangrijkste betaal baar
  • Minpunten
  • Geen
zo een super tv .en geweldige personeel .in 1 woord geweldig
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super geweldig
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • Zeer makelijk en voudig
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • En het belangrijkste betaal baar
  • Minpunten
  • Geen
zo een super tv .en geweldige personeel .in 1 woord geweldig
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service.... ga door
 | 14-07-2020
Goed kwaliteit
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goed
 | 03-07-2020
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
voor dit geld gewoon een top ding.
 | 02-07-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • scherm
  • besturing
  • eenvoud
  • makkelijk te instaleren
  • Minpunten
  • design
gemakkelijk in aansluiten , instellen . Je kijkt binnen 5 minuten tv . Beeld gewoon goed , geluid ook prima . Qua design misschien niet de allerstrakste maar gewoon een hele goede no-nosens apparaat . En sofware redelijk vlot .
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor goede prijs
 | 28-06-2020
  • Minpunten
  • reageert soms traag
leuke tv voor de juiste prijs alleen hij reageert soms traag dat is het vervelenste. ik ben ook perfect geholpen in de winkel ze denken met je mee kijken met je mee en kunnen je overtuigen voor een juiste keuze
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor goede prijs
 | 28-06-2020
  • Minpunten
  • reageert soms traag
leuke tv voor de juiste prijs alleen hij reageert soms traag dat is het vervelenste. ik ben ook perfect geholpen in de winkel ze denken met je mee kijken met je mee en kunnen je overtuigen voor een juiste keuze
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mega goede TV!
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Standaard geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Hiervoor ook een Philips tv gehad., besloten om een stuk groter te gaan, werkelijk waar geen seconde spijt van gehad. Hele betaalbare tv met goed beeld, mooi design. Goed advies in de winkel gehad, zeker een aanrader en waar ik ook mijn volgende tv zal halen!
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beste prijs/kwaliteit van dit moment!
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel SmartTV OS
  • Goede beeldkwaliteit
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Kan geen apps in de achtergrond actief houden
Scherp beeld, mooie kwaliteit. Geluid gaat bij ons via de soundbar, dus niet getest via de TV zelf. SmartTV reageert snel en start snel op. Soms lastig om precies de juiste beeldinstellingen te vinden bij het kijken van Youtube videos.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima TV voor n prima prijs
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Geluid
  • Mooie vormgeving
  • Snel in te stellen
  • Minpunten
  • afstandsbediening reageert soms traag
Fijne TV voor algemeen thuisgebruik.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goede tv voor goede prijs
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden over de tv, mooi scherp beeld en goed geluid.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • Geen
Goed
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekende tv voor een goede prijs/kwaliteitverhouding komt niks tekort
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • Snelle tv
  • Mooie grootte
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Videoland streamen is niet mogelijk
Top televisie mooi beeld, geweldig geluid en reageert ook super snel
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 12-06-2020
super mooie beeld en het geluid is ook goed
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie budget 4K tv voor de slaapkamer
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Formaat fijn voor de slaapkamer
  • Besturingssysteem erg intuïtief
  • Geluid prima voor kleine ruimtes
  • Scherp beeld
  • De prijs
  • Minpunten
  • Besturingssysteem niet heel snel
  • Lage refresh rate
  • Geen toetsenbord op afstandbediening
  • Geen Disney+ op Philips besturingssysteem
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
perfecte tv
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • goed geluid
  • dunne rand
  • makkelijke afstands bediening
  • snelle opstart
een fijne tv met een superbeeld,na persoonlijke instelling was het zeer goed.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijne tv, perfect formaat!
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat!
  • Smal aan de achterkant
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Installatie ging moeizaam doordat de WPS icm Ziggo moeilijk kon verbinden
  • Geen toetsenbord op de afstandbediening
  • Sommige apps (Spotify) zijn voor mijn gevoel niet te downloaden.
Mooi formaat televisie. Prima geluid. Ik heb bij sommige programma\'s wel dat hij in het begin even moet scherp stellen. Dit kan overigens ook aan de internerverbinding liggen.
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijne tv, perfect formaat!
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat!
  • Smal aan de achterkant
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Installatie ging moeizaam doordat de WPS icm Ziggo moeilijk kon verbinden
  • Geen toetsenbord op de afstandbediening
  • Sommige apps (Spotify) zijn voor mijn gevoel niet te downloaden.
Mooi formaat televisie. Prima geluid. Ik heb bij sommige programma\'s wel dat hij in het begin even moet scherp stellen. Dit kan overigens ook aan de internerverbinding liggen.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Beeld komt tot leven
  • Formaat
  • Bediening
  • Minpunten
  • Nvt
Super tv kan me geen betere bedenken.
Philips 70PUS6504 Reviews