Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Philips 70PUS6504 Reviews

PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 19 reviews
779,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv voor niet veel geld!
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat.
  • Geluid is uitstekend.
  • Internet werkt prima via wifi.
  • Werkt goed met een afstandsbediening.
  • Niet te duur en toch 4K.
  • Minpunten
  • Simpele omlijsting om het scherm.
  • Valt toch wel erg op.
Mooi formaat tv voor kijken op twee tot tweeënhalf meter afstand. Niet te groot. Werkt goed op de afstandsbediening van de Ziggo Media Box Next.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik had al veel eerder een grotere tv moeten kopen!
 | 10-01-2020
Ik ben blij met het mooie zwarte simpele design.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
super veel waar voor je geld
 | 10-01-2020
de tv doet alles wat hij moet doen. Zeer eenvoudig maar erg goed
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooi beeld, prijs-kwaliteit: goeie aankoop
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grootte
  • Design
  • Interface
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Geluid
Qua prijs-kwaliteitsverhouding goeie aankoop, geluid is iets minder, soundbar is aangeraden. Wel mooi beeld en gemakkelijke toegang tot het "smart-gedeelte". Er zit soms wat vertraging tussen afstandsbediening en tv.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie tv voor nette prijs
 | 28-12-2019
  • Pluspunten
  • Zwart design
  • Smalle omranding
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
goed en mooie tv
 | 27-12-2019
Heel goed erg tevreden over deze tv
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Goed geholpen
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen een
We zijn zeer tevreden zeer mooie tv en super geholpen in de winkel en super snelle levering ondanks black friday
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Spulleke
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Philips
  • Vorm geving
Een super product voor een schappelijke prijs heb m 2 weken en bevalt prima, platte tv is de bom !!!
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Geweldig
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Uitstekende tv voor een goede prijs!
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Goede beeldkwaliteit
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • Niet de mooiste qua uiterlijk
Deze tv heb ik nu 3 weken in gebruik en hij bevalt me uitstekend. Deze gebruik ik voornamelijk als game/tweede tv. De beeldkwaliteit is goed en heldere kleuren. Natuurlijk zijn er betere tv\'s te krijgen, maar ik denk niet voor deze prijs.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Heel veel TV voor 333,- euro
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Volume luidsprekers en koptelefoon apart van elkaar te regelen
  • Prima geluid
  • Licht in gewicht en dunne rand
  • Minpunten
  • Menu reageert vaak traag op afstandbediening
  • Wifi ondersteunt geen 5GHz. Philips workaround werkt niet.
Het budget was 400,- en dit was een van de weinige TV\'s onder 400,- die, behalve blue-tooth, verder alle mogelijkheden heeft die we wensten. Daarnaast ging de prijs nog eens met zo\'n 15% omlaag in de 3 weken dat we nog aan het nadenken waren. Wel reageert de TV vaak erg langzaam op de menu-knop van de afstandbediening. De ene keer meteen, de andere keer seconden wachten of meerdere malen klikken. Als dit niet verholpen kan worden dan nemen we dat gezien de prijs op de koop toe. Voor een vergelijkbare TV zijn we sowieso meer kwijt.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een perfect tv
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Shermresolutie
Het werkt prima!
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige upgrade van full HD naar 4K HDR
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Meerdere hdr technieken
  • Netflix integratie
  • Minpunten
  • Geen plex mogelijk
Ik vind de tv een erg goede beeldkwaliteit hebben. Nadat ik zo gewend was aan 1080p gaf 4k wel een behoorlijke boost aan mijn filmsetup thuis. De geluidskwaliteit is voor een tv best solide, maar er zit wel weinig bass in. Qua smart functionaliteit zitten er positive dingen aan (o.a. Netflix integratie die je series laat kiezen vanaf het thuis scherm), maar er zitten ook mindere punten aan zoals geen mogelijkheid om plex op deze tv te gebruiken.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv met zeer scherp beeld
 | 03-12-2019
Helemaal naar wens!
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Acceptabel, maar traag
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/ kwaliteitsverhouding.
  • Beeldkwaliteit
  • Veel apps beschikbaar
  • Minpunten
  • Reageert soms traag
  • Niet meteen geluid uit ARC
Installatie van de tv vereist tijd. Dit door updates en andere zaken. Beeldkwaliteit is prima. TV spiegelt enigszins bij veel licht van buiten, maar niet ernstig. Kijkhoek is ook prima. Geluidskwaliteit geen idee, tv is aangesloten op een soundbar. TV reageert soms traag/ niet en is 1x vastgelopen (in 2 weken tijd). Mogelijke oorzaak van de traagheid is het laden van reclames. Daarnaast geeft de ARC pas geluid bij het herstarten van de soundbar. Netflix en andere apps werken prima. Breed scala beschikbaar. Achteraf gezien was ik liever voor een iets duurdere tv gegaan met meer gebruiksgemak.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Instellingen
  • Bedieningsgemak
Goed product zonder teveel poespas
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig mooie beeldkwalitijd
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • zeer helder en scherp beeld
  • eenvoudige instelling en bediening
  • Minpunten
  • geen
het menu en instellingen zijn heel overzichtelijk en eenvoudig te bedienen, tevens met 1 toets alle aps in beeld, heel fijn om te gebruiken. het 65 inch beeldscherm is werkelijk verrassend !
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Gewoon geweldig, wat een mooie beeld
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Goed geluid
  • Mooie formaat.
Alle afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen, met een geweldige services. En de laagste prijs garantie en waar ik heel blij van ben geworden is de deal die je kan sluiten met Platte TV. Dit is ook een serieuze deal die je kan sluiten, in een wordt geweldig. Ik weet wel waar ik mijn volgende aanschaf gaat kopen. En dan is PLATTE TV.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv voor een top prijs
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Stijlvol
  • Minpunten
  • Soms wat traag
Super mooie tv met mooi geluid. Soms vind ik hem een beetje traag in reactie maar dat is niet storend.