U bevindt zich in:
Philips 70PUS6504 Reviews

PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 76 reviews
705,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor goede prijs
 | 28-06-2020
  • Minpunten
  • reageert soms traag
leuke tv voor de juiste prijs alleen hij reageert soms traag dat is het vervelenste. ik ben ook perfect geholpen in de winkel ze denken met je mee kijken met je mee en kunnen je overtuigen voor een juiste keuze
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor goede prijs
 | 28-06-2020
  • Minpunten
  • reageert soms traag
leuke tv voor de juiste prijs alleen hij reageert soms traag dat is het vervelenste. ik ben ook perfect geholpen in de winkel ze denken met je mee kijken met je mee en kunnen je overtuigen voor een juiste keuze
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mega goede TV!
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Standaard geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Hiervoor ook een Philips tv gehad., besloten om een stuk groter te gaan, werkelijk waar geen seconde spijt van gehad. Hele betaalbare tv met goed beeld, mooi design. Goed advies in de winkel gehad, zeker een aanrader en waar ik ook mijn volgende tv zal halen!
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beste prijs/kwaliteit van dit moment!
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel SmartTV OS
  • Goede beeldkwaliteit
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Kan geen apps in de achtergrond actief houden
Scherp beeld, mooie kwaliteit. Geluid gaat bij ons via de soundbar, dus niet getest via de TV zelf. SmartTV reageert snel en start snel op. Soms lastig om precies de juiste beeldinstellingen te vinden bij het kijken van Youtube videos.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima TV voor n prima prijs
 | 15-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi Geluid
  • Mooie vormgeving
  • Snel in te stellen
  • Minpunten
  • afstandsbediening reageert soms traag
Fijne TV voor algemeen thuisgebruik.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goede tv voor goede prijs
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden over de tv, mooi scherp beeld en goed geluid.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Minpunten
  • Geen
Goed
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekende tv voor een goede prijs/kwaliteitverhouding komt niks tekort
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • Snelle tv
  • Mooie grootte
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Videoland streamen is niet mogelijk
Top televisie mooi beeld, geweldig geluid en reageert ook super snel
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 12-06-2020
super mooie beeld en het geluid is ook goed
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie budget 4K tv voor de slaapkamer
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Formaat fijn voor de slaapkamer
  • Besturingssysteem erg intuïtief
  • Geluid prima voor kleine ruimtes
  • Scherp beeld
  • De prijs
  • Minpunten
  • Besturingssysteem niet heel snel
  • Lage refresh rate
  • Geen toetsenbord op afstandbediening
  • Geen Disney+ op Philips besturingssysteem
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
perfecte tv
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • goed geluid
  • dunne rand
  • makkelijke afstands bediening
  • snelle opstart
een fijne tv met een superbeeld,na persoonlijke instelling was het zeer goed.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijne tv, perfect formaat!
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat!
  • Smal aan de achterkant
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Installatie ging moeizaam doordat de WPS icm Ziggo moeilijk kon verbinden
  • Geen toetsenbord op de afstandbediening
  • Sommige apps (Spotify) zijn voor mijn gevoel niet te downloaden.
Mooi formaat televisie. Prima geluid. Ik heb bij sommige programma\'s wel dat hij in het begin even moet scherp stellen. Dit kan overigens ook aan de internerverbinding liggen.
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijne tv, perfect formaat!
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat!
  • Smal aan de achterkant
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Installatie ging moeizaam doordat de WPS icm Ziggo moeilijk kon verbinden
  • Geen toetsenbord op de afstandbediening
  • Sommige apps (Spotify) zijn voor mijn gevoel niet te downloaden.
Mooi formaat televisie. Prima geluid. Ik heb bij sommige programma\'s wel dat hij in het begin even moet scherp stellen. Dit kan overigens ook aan de internerverbinding liggen.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Beeld komt tot leven
  • Formaat
  • Bediening
  • Minpunten
  • Nvt
Super tv kan me geen betere bedenken.
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv goed beeld
 | 29-05-2020
  • Minpunten
  • Kan met de afstandsbediening niet de tv ontvanger van KPN bedienen
  • Geen start meer voor dvd speler
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv met scherp beeld. Ben zeer tevreden en ben zeer goed geholpen bij platte tv. Kreeg echt een duidelijke uitleg. De verkoper dacht echt met je mee voor de aanschaf. Ben blij dat deze aanbeveling van aanschaf goed uitpakte. Beveel platte tv aan. Sup
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Veel mogelijkheden smart t
Goed product. Beveel dit aan
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie TV met prachtig beeld. Geluid via soundbar is ook prima
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • Helder
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Geluid via tv
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 26-05-2020
Erg blij met m’n nieuwe TV,en ook m’n dochter na mijn ervaring een hele mooie grote TV gekocht ,dus super blij allemaal ..
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede maar simpele TV
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi helder contrastrijk beeld
  • Strakke vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Matige smartfuncties
  • Matige afstandsbediening
(Gekocht als opvolger van een 10 jaar oude 32" LG met 720P.) Prima TV voor de prijs. Prachtig beeld in een simpele strakke vormgeving. Kijkhoeken, kleuren en contrast zijn prima . Ook met gordijnen open en de zon op de kamer kunnen we nog prima kijken. Het geluid is redelijk. Als we beter willen gaat de stereoset aan. De afstandbediening voelt als goedkoop speelgoed, maar die gebruik je niet vaak (want Ziggo mediabox next) . De netflix-knop is handig. TV gaat dan direct aan en naar netlix Die dan ook 4k Dolby vision laat zien. Heel mooi! Maar waarom zit er een speciale \'Rakuten TV\' knop op? Ik ken niemand die dat gebruikt... Het smart gedeelte is niet erg goed, maar je kunt alles weglaten, en dan blijft Netflix, Prime en Youtube over. Disney+ zit er niet op, en zal ook wel niet komen. Daar biedt de Chromcast die we al hadden uitkomst. We zijn er blij mee, ook na een goede deal met plattetv.nl
Philips 70PUS6504 Reviews
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi scherp beeld
 | 17-05-2020
Mooi design en scherp beeld met mooi geluid