UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 70PUS6504 Reviews

PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 38 reviews
779,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super tv voor deze prijs
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Contrast
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Dunne rand
  • Minpunten
  • Trage bediening
  • Vastlopen
Het beeld is waanzinnig, zeker met 4k hdr input uitzonderlijk mooi. Als de instellingen goed staan is het een super ervaring. Voor deze prijs geen vergelijkbare kwaliteit gezien. Enige minpunten: de bediening is vrij langzaam en reageert niet altijd direct. Na 2 weken is de tv tot nu toe 2 keer vastgelopen op Netflix. Nog even aankijken hoe vaak dat terug komt. Ook is het beeld wel heel fel voor \'savonds. Dit is op te lossen door het contrast te verlagen
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv voor o.a. playstation ! Mijn zoon is er blij mee!
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • vriendelijk
  • persoonlijk
  • iedereen geeft service dus ook magazijn
Product is helemaal prima. service van Plattetv.nl is nog beter. Hadden eerst een tv die beschadigd was. Kon gewoon omruilen, kreeg nog korting ook en toen ik vroeg om een afstandsbediening voor een andere tv kreeg ik die er ook bij. Geen gezeur, gewoon een goed bedrijf!
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prijs kwaliteit, super!
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • prijs
  • grootte
  • geluid
  • gemakkelijke netwerkverbinding
Gemakkelijk in te stellen, mooie kleurovergangen en zeer goed geluid.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld,bediening simpel en begrijpelijk, zappen een beetje traag, maar daar valt mee te leven.
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • fantastisch beeld, vooral via satelliet
  • geluid in vergelijking andere tv's goed
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • arc
  • zappen mag iets sneller.
Mooie tv met heel goed beeld, geluid zoals van een platte tv te verwachten valt, alhoewel film kijken met dolby atmos is heel goed te doen, verder heb ik hem op mijn soundbar aangesloten. Zappen is een beetje traag en af en toe laat de arc het afweten. (2x) Ik kijk de duitse open zenders via de satellietingang van de tv, en die werkt goed en het geeft toch het beste beeld. Algemene indruk: een zeer goede tv.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Fijn tv voor aantrekkelijke prijs
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Uitvoering
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit goed
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Eenvoudige bediening en zonder soundbar een heel goed geluid.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Uitstekende TV voor de prijs
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ruim aanbod aan poorten
Heel erg tevreden met mijn nieuwe TV, na wat rond kijken weer bij een Philips uitgekomen. En weer erg tevreden, het gemak van SmartTV heeft mij erg positief verrast. Heel erg makkelijk om op deze manier te schakelen tussen verschillende apps. Netflix werkt uitstekend via de afstandbediening van de TV zelf.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • internet
  • weinig apps
Het is een top tv, makkelijk te gebruiken en goed beeld. ik ben erg blij met de aankoop. Het geluid is goed en de kwaliteit van het beeld is prima. Kortom ik vermaak mij er wel mee. de service was ook goed van Plattetv.nl Alleen jammer dat de tv een speciaal internet heeft waardoor ik niet op mijn google account kan inloggen. Weinig apps die je kunt downlaoden
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Alles goed, behalve het geluid, je moet daarom zeker een soundbar hebben en dat zijn wel extra kosten, nooit over nagedacht.
 | 04-03-2020
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Tv is erg geschikt om Tv te kijken via internet.
 | 03-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is van goede kwaliteit
  • Geluid is goed
  • Netflix knop werkt super
  • Prijs kwaliteit is goed.
Gedegen uitstraling , Netflix werkt erg snel via internet. Ik heb hem met een Chrome cast aangesloten om Ziggo go te kijken dit werkt erg goed en snel.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prijs/kwaliteit verhouding top.
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs/kwaliteit
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Afstandbediening reageert soms wat moeilijk.
Tv met een scherp beeld en een mooie uitstraling voor een mooie prijs.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo blij en een goede service
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Kleuren
  • Afstandsbediening
Had nooit gedacht dat dit product boven al mijn verwachtingen voldeed. Ik heb mijn Netflix abonnement naar premium gebracht, omdat ik de tip kreeg dat mijn beeld nog mooier zal zijn. Wauw...nooit verwacht dat dit product zo goed is
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
veel voor weinig geld
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • beeld
topkwaliteit voor hele mooie prijs zoals je van philips kunt verwachten
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste aankoop ooit
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • Handig te monteren
  • Gemakkelijk te bedienen
Nadat de tv was geïnstalleerd aan de muur was hij in nog geen 15min volledige afgesteld Een tv voor een mooie prijs en gemakkelijk te hanteren
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top echt geweldig!!!!
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Alles is een dikke plus punt.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldige prijskwaliteit en beste uit de goedkope modellen
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Hdr met dolby vision
  • Prijs
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Backlight zichtbaar bij donker
  • Onderkant vam de tv aan de dikke kant
Super blij met de aankoop. 4k, 50 inch, smart en HDR voor een vriendelijke prijs. Perfect voor de lagere budgetten die toch future proof willen of als extra TV in huis.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 26-01-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Grote TV
  • Minpunten
  • Geen
Voor de prijs een zeer mooie tv! Ophangen is makkelijk (alleen/zelf) te doen met de juiste vogel\'s muurbeugel, apps werken naar behoren, is aangesloten op de Ziggo nextbox en gebruik ook alleen deze afstandsbediening.
Philips 70PUS6504 Reviews
Philips 70PUS6504 Reviews
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Voor de prijs krijg je een mooie Tv met geweldig beeld kwaliteit. De bediening is makkelijk en overzichtelijk....gewoon top
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Beste tv voor de 50 inch grootte in deze prijsklasse
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Menu opties
  • Geluid
  • Aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Bij afleveren beschermpladtic moeilijk schoon te krijgen
Tv is enorm scherp. Als je 4k kijkt is het wel mooier om alle beeldverbeter opties uit te zetten Geluid is veel beter dan verwacht voor deze tv vergeleken met de lg 50 inch die ik ook op het oog had.
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel erg goed !!!!
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • HDR
  • Groot
  • Beeld kwaliteit
  • Goed voor het gamen
  • Minpunten
  • Reageert soms niet meteen op de afstandsbediening
Ik vind de beeld kwaliteit heel goed en de HDR instellingen zijn heel erg gemakkelijk om in te stellen
PHILIPS 70PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv voor niet veel geld!
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi formaat.
  • Geluid is uitstekend.
  • Internet werkt prima via wifi.
  • Werkt goed met een afstandsbediening.
  • Niet te duur en toch 4K.
  • Minpunten
  • Simpele omlijsting om het scherm.
  • Valt toch wel erg op.
Mooi formaat tv voor kijken op twee tot tweeënhalf meter afstand. Niet te groot. Werkt goed op de afstandsbediening van de Ziggo Media Box Next.