U bevindt zich in:
Philips 65PUS6503 Reviews

PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 69 reviews
1199,-
699,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie goede tv voor goede prijs
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Smart gedeelte prima up to date
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Geluid van tv zelf is minder maar dit geld ook voor de dure modellen
Product voldoet aan de verwachting. Werkt prima en is echt een aanrader voor mensen met een beperkt budget.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima tv voor weinig geld
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • mirascreen functie
  • smart tv
  • prijs
  • Minpunten
  • pootjes zien er niet zo mooi uit
prima tv voor een kleine woonkamer, ik ben er best tevreden mee. Ik heb via de aux-ingang speakers aangesloten, dus het geluid is nu nog beter.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Geluid is prina
  • Playstation 4 is erg mooi
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooie televisie, zeker voor deze prijs. Geluid is prima evenals het beeld en bediening. Playstation 4 doet het er prima op , dvds en blu rays zijn prachtig. Bezorging en service was uitstekend. Beste televisie die ik in bezit heb gehad.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 16-05-2019
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Prima tv voor deze prijs.
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldformaat
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Smart tv
  • Minpunten
  • Slechts 3 HDMI
  • Lomp
  • Probleem met een piep en flitsend beeld
Voordelige koop voor een grote tv. Beeldkwaliteit is wat mij betreft meer dan goed. Geluid is redelijk goed en heeft diverse opties. Beetje lompe tv, maar dat krijg met je 65inch. Wel problemen met een piepend geluid en een flits in het beeld... platte TV moet dit nog gaan oplossen. Dus nu komt het er op aan.... service!?
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie uitstraling en prachtig beeld!
 | 14-05-2019
  • Pluspunten
  • mooi en rustig beeld
  • makkelijk installeren
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen
Mooie tv, goede prijs- kwaliteitsverhouding. Makkelijk installeren en te bedienen. Goede aankoop!
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie tv voor een mooie prijs.
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Geen
Is een fijne en gebruiksvriendelijke tv. Installatie gong snel en zonder problemen.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
prima beeld en lekker goedkoop
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • groot beeld
  • goedkoop
mooie tv
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie televisie
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Netflix knop op afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Het toestel waar wij eigenlijk voor kwamen hadden ze niet meer. Maar ben heel blij dat de verkoper dit toestel heeft aangeraden. Mooi duidelijk beeld. En wat ook heel handig is de netflix knop op de afstandsbediening.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een prima TV voor een Prima prijs !
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • helderheid
  • stevige standaard
Goede beeldkwaliteit en eenvoudig gebruik van de afstandsbediening ;ook nog voor een 90-jarige.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prima prijs / kwaliteit verhouding
 | 04-05-2019
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • alles
zeer mooi tv met alle functie,s die je maar wil heb je ,ik kan alleen nog dank je wel zeggen
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
zeer goede tv voor weinig geld
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • conform
  • Minpunten
  • Apps niet/moeilijk te veranderen
zeer goede tv en makkelijk in te stellen om puur tv te kijken. Het enige onderdeel wat niet echt makkelijk is het smart tv gedeelte, het is me nog steeds niet duidelijk hoe ik de Apps kan wijzigen
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • HDR
  • Minpunten
  • Afstandbediening voelt heel goedkoop
Voor dit geld vindt je geen betere grotere TV. Ook de service van Platte TV is uitstekend! Ik raad iedereen aan hier zijn PLATTE TV te kopen
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima toestel
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • formaat
  • Gewicht
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
prima toestel gemakkelijk te bedienen mooi formaat
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima TV voor dit bedrag.
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Native 4k content
  • OS werkt gemakkelijk
  • Minpunten
  • Met de prijs in gedachte geen minpunten
Ik kocht de tv als overbruggings TV omdat OLED voor mijn gevoel nog niet genoeg ontwikkeld is om in te investeren. Het is een prima tv voor dit doeleinde. Verwacht niet omver geblazen te worden door de beeldkwaliteit wanneer de tv upscaling toepast. Native 4k ziet er wel goed uit.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Zeer goed perfect beeld prima service.
 | 22-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Energie zuinig
  • Minpunten
  • Geluid
Komt volledig aan de verwachtingen over. Echt voor het geld een aanrader.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer tevreden,
 | 17-04-2019
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Perfecte TV, helder beeld
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • scherpte
  • kleuren
  • zwarte tv
Hoewel we de tv iets te groot vinden uitgevallen geeft het zeer scherp en duidelijk beeld. Mooie kleuren. besturingssysteem van TV zelfs is zoals vrijwel alle tv's niet echt intuïtief, maar werkt.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv
 | 11-04-2019
Super tv