U bevindt zich in:
Philips 65PUS6503 Reviews

PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS

productRatingStar-40 8 / 10 26 reviews
1199,-
744,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goed winkel, goed geholpen
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Reageerd soms slecht op afstandsbediening
Fijne tv! Prijs kwaliteit heel goed
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige tv en super firma
 | 25-12-2018
De tv is fantastisch en eenvoudig te bedienen
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor deze prijs erg goed product
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • 5GHz Wifi
  • Geluid
  • HDR (echt mooi beeld)
  • Prijs / opties / kwaliteit
  • Minpunten
  • N.v.t.
Naast dat de TV een groot scherm heeft is het geluid ook vele malen beter dan andere TV's uit deze klasse. Het 5GHz WIFI signaal geeft dat ook Netflix in de ULTRA HD en met HDR bekeken kan worden. Het bedieningsgemak is geweldig. Kortom, veel waar voor je geld en weinig TV's vergelijkbaar in deze prijs klasse kijkend naar de mogelijkheden.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima tv voor een goede prijs
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Internet verbinding soms wat trager
Tv ziet er strak uit en is zeer makkelijk te bedienen, prijs voor een 65 inch tv is super... slechts 799!!
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede prijs kwaliteit-verhouding
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Instellingen zijn goed aan te passen
  • Netflix knop is makkelijk
  • Veel opties en snelle installatie
  • Minpunten
  • Geluid
  • Overgang naar andere TV zender duurt lang
Mooie televisie voor een goede prijs. Je vindt alle instellingen snel en wijst voor zich. Het mindere geluid is goed op te lossen met een extra geluidsinstallatie.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima aankoop!
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi groot
  • Frisse kleuren
  • Geluid goed
  • Perfecte prijs
  • Minpunten
  • Geen
Voor deze prijs , een perfecte TV. Schitterend beeld en goed geluid. Niets mis mee!
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Prima 65inch tv voor de geweldige prijs
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Mooi en strak design
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Voor perfect geluid heb je sowieso een externe geluisds installatie nodig
  • Vrij traag en soms onoverzichtelijk menu
Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van het menu van Philips, het werkt traag, en soms ook een beetje onoverzichtelijk. Daarentegen is het beeld erg mooi. De tv zelf ziet er ook heel strak uit!
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een geweldig product te zeker aan te raden is
 | 11-12-2018
Een goede televisie waarmee je heel veel kan. Ik zou het zeker bij anderen aanraden. Helemaal tevreden
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld en strak design en voor goede prijs
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Niet goed instelbare lichtsterkte
Is perfect voor gewoon tv met te zien en de ook voor Netflix is het zeer gemakkelijk. Voor PS4 is dit heel goed de beeldkwaliteit is dan perfect
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima Smart TV voor scherpe prijs
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Gebruiksgemak
  • Redelijk mooi design
  • Goede interactie met apps
  • Minpunten
  • Geen draaibare voet (maar geen noodzaak voor mij)
  • 1e installatie met WiFi niet gelijk raak
Als 2e tv voor de kinderen gekocht zodat zij heerlijk kunnen gamen, YouTuben, en tv kijken en wij onze huiskamer weer een beetje terug hebben. De tv installalatie was in principe vrij eenvoudig, Connecten met Philips netwerk lukte in 1e instantie niet via WiFi, maar na dit hardwired gedaan te hebben was dat daarna geen probleem meer. Nu loopt alles via WiFi en doen de apps alles vlekkeloos zonder "lag". Geluid is inderdaad niet top vergeleken met een soundbar oid maar dat is natuurlijk logisch. Beeld mooi scherp en naar eigen smaak te bepalen. Al met al zeer tervreden over de tv (nu 2 weken in huis)
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Super tv groot en doet zeker niet onder mijn verwachting
 | 08-12-2018
Ik wou een hete tv voor weinig geld en kwam bij deze uit. Ik ben echt zeker weten tevreden met mijn nieuwe aanwinst . Groot en zuiver beeld ,zeker een aanrader. Tis natuurlijk geen q led of oled maar dat zie je ook wel aan de prijs
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Topscherm voor deze prijs!
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Local dimming
  • Formaat
  • Minpunten
  • Aan de dikke kant
  • Vezel had dunner gemogen
Je koopt dit scherm niet om het allerbeste scherm te hebben, je koopt dit scherm om best balie for money te hebben voor een 65 inch scherm onder de 800 euro! En dat is gelukt. Vooral de local dimming doet goed werk en zorgt voor een mooi hoog contrast.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goede hulp en goed bedrijf
 | 03-12-2018
Product is zoals het is. een eerlijk en mooi betrouwbaar product.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV prima maar bezorging was hopeloos!
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vorm
  • Minpunten
  • geluid
Goed product voor deze prijs. Bezorging was slecht. Niet volgens afspraak.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv voor leuke prijs
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Geen Android besturingssysteem
Mooie tv gemakkelijk te installeren en te bedienen. Jammer dat de apps NPOstart en Canal Digitaal TV App niet aanwezig zijn en niet kunnen werken.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 14-11-2018
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed product goede prijs
 | 13-11-2018
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv
 | 10-11-2018
Prima beeldje en geluid. Eenvoudig te installeren. Binnen 5 minuten tv kijken.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima toestel
 | 10-11-2018
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Tv doet wat hij moet doen. Aanrader
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik ben tevreden. Goede prijs/kwaliteit.
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Voldoende kabel input mogelijkheden
  • Design
  • 4K
  • Gebruiksgemak
Het is een tv met een lekker formaat van 65 inch. Het beeld is goed. Het is prettig kijken van een wat langere afstand. Mijn vorige tv was te klein (47 inch) en dan verliest het zijn beleving als je een film of serie kijkt. Voor het bedrag absoluut top. Als je een 4K film af zou spelen is het super scherp en kraakhelder. Op dit moment is er vrij weinig wat 4K is dus denk niet dat het aan je tv ligt dat het niet ultra scherp is. Het geluid is prima. Persoonlijk heb ik een hifi set eraan gekoppeld voor beter geluid. De afstandsbediening werkt lekker met een gemakkelijke ‘netflix’ knop. Ooh en de tv aan de muur gehangen. Ook dit werkt allemaal prima.