U bevindt zich in:
Philips 65PUS6503 Reviews

PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS

productRatingStar-40 8 / 10 16 reviews
1299,-
744,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Super tv groot en doet zeker niet onder mijn verwachting
 | 08-12-2018
Ik wou een hete tv voor weinig geld en kwam bij deze uit. Ik ben echt zeker weten tevreden met mijn nieuwe aanwinst . Groot en zuiver beeld ,zeker een aanrader. Tis natuurlijk geen q led of oled maar dat zie je ook wel aan de prijs
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Topscherm voor deze prijs!
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Local dimming
  • Formaat
  • Minpunten
  • Aan de dikke kant
  • Vezel had dunner gemogen
Je koopt dit scherm niet om het allerbeste scherm te hebben, je koopt dit scherm om best balie for money te hebben voor een 65 inch scherm onder de 800 euro! En dat is gelukt. Vooral de local dimming doet goed werk en zorgt voor een mooi hoog contrast.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goede hulp en goed bedrijf
 | 03-12-2018
Product is zoals het is. een eerlijk en mooi betrouwbaar product.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
TV prima maar bezorging was hopeloos!
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vorm
  • Minpunten
  • geluid
Goed product voor deze prijs. Bezorging was slecht. Niet volgens afspraak.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv voor leuke prijs
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
  • Geen Android besturingssysteem
Mooie tv gemakkelijk te installeren en te bedienen. Jammer dat de apps NPOstart en Canal Digitaal TV App niet aanwezig zijn en niet kunnen werken.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 14-11-2018
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed product goede prijs
 | 13-11-2018
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv
 | 10-11-2018
Prima beeldje en geluid. Eenvoudig te installeren. Binnen 5 minuten tv kijken.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima toestel
 | 10-11-2018
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Tv doet wat hij moet doen. Aanrader
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik ben tevreden. Goede prijs/kwaliteit.
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Voldoende kabel input mogelijkheden
  • Design
  • 4K
  • Gebruiksgemak
Het is een tv met een lekker formaat van 65 inch. Het beeld is goed. Het is prettig kijken van een wat langere afstand. Mijn vorige tv was te klein (47 inch) en dan verliest het zijn beleving als je een film of serie kijkt. Voor het bedrag absoluut top. Als je een 4K film af zou spelen is het super scherp en kraakhelder. Op dit moment is er vrij weinig wat 4K is dus denk niet dat het aan je tv ligt dat het niet ultra scherp is. Het geluid is prima. Persoonlijk heb ik een hifi set eraan gekoppeld voor beter geluid. De afstandsbediening werkt lekker met een gemakkelijke ‘netflix’ knop. Ooh en de tv aan de muur gehangen. Ook dit werkt allemaal prima.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Uitstekend voor het geld
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Uiterlijk
  • Netflixknop
  • Minpunten
  • Wolkerig beeld
  • Geluid
De TV biedt veel waar voor zijn geld. Beeld is prima, maar het scherm is wel wolkerig, wat in de praktijk alleen maar opvalt bij zwarte beelden. Toch is het een teken dat het gebruikte paneel van goedkope kwaliteit is. Geluid is ook niet best, maar als je de tv aansluit op een stereoinstallatie is dat natuurlijk geen probleem. Bedieningsgemak is goed en prijs is superlaag, dus tevreden met de aankoop.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi formaat
 | 08-11-2018
Mooie tv ben er blij mee
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv voor een mooie prijs
 | 06-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Formaat
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Had liever een draaibare voet gehad
Was op zoek naar een upgrade van mijn 7 jaar oude 55 inch Samsung tv en had een aantal tv's waar ik interesse in had. Op advies van de verkoper van plattetv.nl dit model genomen. Echt heel blij mee. Beeld is indrukwekkend helder en scherp, voldoende aansluitmogelijkheden. Geluid is zoals bij de meeste platte tv's wat minder, maar valt me eigenlijk in verhouding tot mijn vorige tv erg mee. bij films en serie maak ik gebruik van een surround receiver, dat in combinatie met dit beeldscherm het gevoel geeft dat je in de bioscoop zit. Installatie is erg makkelijk, gewoon de aanwijzingen op de tv volgen en je bent klaar. Design is ok, had alleen liever een draaibare poot eronder gehad.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtig beeld. mooi toestel. geluid kan beter
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • lichtgewicht
  • goedkoop
  • Minpunten
  • geluid
voor deze prijs een uitstekende keuze. het beeld is perfect maar het geluid kan beter. lichtgewicht dus makkelijk te verplaatsen
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima prijs kwaliteit verhouding.
 | 17-10-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima kwaliteit en prijsverhouding
 | 17-10-2018
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Gewoon goed alleen geluid blijft slecht .