U bevindt zich in:
Philips 65PUS6503 Reviews

PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 85 reviews
727,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede tv voor weinig geld
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Groot
  • Goedkoop
  • Minpunten
  • Geen android tv
Zeer goed model voor weinig supermooi beeld
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfecte televisie voor zo'n prijs
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Pakt de wifi niet snel op (kan ook liggen aan mijn wifi)
Ik ben erg tevreden met de televisie. In 1 knop ben ik bij mijn netflix, en binnen twee knoppen ben ik bij mijn andere apps. Beeld kwaliteit is uitstekend, en het geluid doet het prima!
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv voor een goede prijs
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • gord geluid
  • gemakkelijke instalatie
  • mooie vormgeving
  • mooie prijs
Mooie tv goede beeld en geluidskwaliteit . Gemakkelijk te instaleren en mooie vormgeving .
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Eenvoudig te installeren
  • Minpunten
  • De afstandsbediening doet het soms niet
De tv heeft heel mooi beeld.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet volledig aan mijn wensen
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
Mooie tv heel gebruiksvriendelijk perfect beeld was goede keus
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon meer dan tevreden met mijn nieuwe aankoop. Had vorig jaar de vorige versie gekocht. ,was toen al tevreden. Die hangt nu in de slaapkamer. Philips,...een super topteam voor dat geld
 | 07-06-2019
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
top tv is een mooie thuisbioscoop
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • netflix knop op afstandbediening
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
prachtig toestel heel veel schik mee ben zeer tevreden ,ook mooie kleuren wat een verschil met het oude toestel.
 | 02-06-2019
Zeer tevreden klasse. fam vind het ook een mooi toestel.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!!!!!!
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Niets meer aan doen, kan alleen maar slechter worden.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goeie tv goed beeld
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grote
  • Minpunten
  • Te weinig hdmi
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Deze tv nu drie weken in huis. Bevalt ons prima mooi beeld makkelijke bediening
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch toestel!
 | 29-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Prijs
Wat een verschil t.o.v. onze "oude" 42 inch plasma! Superscherp beeld, geen nasleep bij snelle beelden, helder en goed geluid. De bediening is verbluffend eenvoudig. Wat heel erg opvalt is dat het scherm minder spiegelt dan dat van ons oude toestel. Op een zeker moment van de dag staat de zon zodanig in onze huiskamer, dat de tv deels in het zonlicht staat. Bij onze oude tv was het dan praktisch niet meer mogelijk om alles goed te zien. Bij deze is het totaal geen belemmering. Last buy nog least: de prijs van was zeer aantrekkelijk.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zelf langs gegaan service top, medewerker had me goed geholpen aangezien andere tv niet op voorraad was
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Smart tv
Blij ermee makkelijk te bedienen en beeld en grote van de tv top...
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima voor deze prijs
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • niet te koppelen met boxen
Helaas is de tv niet te koppelen met een soundsystem. het geluid komt dus vanaf de tv. Bij sommige films zijn boxen gewoon beter. dat is een minpunt. Verder prima geholpen.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We hebben 100% vertrouwen en blij.
 | 26-05-2019
  • Minpunten
  • Jammer jammer dat het niet kunnen bewegen, tenminste de optie
Ja, we zochten in internet een winkel om een tv te kopen en via Kieskeurig we hebben deze winkel gekozen, PlatenTV. Voor ons was een nieuwe naam een nieuwe winkel, (nooit gehoord) een nieuwe avonturen en was goed, eigenlijk erg goed. De winkel is een Amsterdam Zuid Oost en we waren Lucky omdat de personeel die heeft aan ons geholpen, was super, We voelen goed, we vertrouwen hem, hij was eerlijk en daarom hebben we daar de televisie gekocht en over de product, we hebben veel vertrouwen in de merk Philips als televisie producent, omdat niet alleen is een goed en gegarandeerd product maar de servies is ook goed.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi en degelijk product voor een zeer scherpe prijs
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Afwerking
  • Sneltoetsen op de afstandsbediening
  • Minpunten
  • Een oude CI+ module 1.2 werkt helaas niet, een 1.3 module is nodig voor het gebruik van de interne digitale ontvanger
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie goede tv voor goede prijs
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Smart gedeelte prima up to date
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Geluid van tv zelf is minder maar dit geld ook voor de dure modellen
Product voldoet aan de verwachting. Werkt prima en is echt een aanrader voor mensen met een beperkt budget.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima tv voor weinig geld
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • mirascreen functie
  • smart tv
  • prijs
  • Minpunten
  • pootjes zien er niet zo mooi uit
prima tv voor een kleine woonkamer, ik ben er best tevreden mee. Ik heb via de aux-ingang speakers aangesloten, dus het geluid is nu nog beter.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld is prachtig
  • Geluid is prina
  • Playstation 4 is erg mooi
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooie televisie, zeker voor deze prijs. Geluid is prima evenals het beeld en bediening. Playstation 4 doet het er prima op , dvds en blu rays zijn prachtig. Bezorging en service was uitstekend. Beste televisie die ik in bezit heb gehad.
PHILIPS 65PUS6503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 16-05-2019