U bevindt zich in:
Philips 65OLED873 Reviews

PHILIPS 65OLED873 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 40 reviews
1938,-

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische product
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • OLED
  • Minpunten
  • Geluid is prima, maar als je echt iets goed wil wel met soundbar. Al is dat met alle TV's wel zo
Ik heb lang getwijfeld, 65" was een must voor mij, maar OLED leek me te kostbaar. Uiteindelijk alsnog een OLED voor een schappelijke prijs kunnen vinden, en geen seconde spijt van. Films en series kijken is nu wel echt ff iets anders. Een absolute aanrader!
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig, prachtig, prachtig
 | 14-12-2018
Geweldig mooi beeld met 3-zijdig ambilight dat op de witte achtergrond prachtig tot zijn recht komt. OLED beeld super en met 65 inch echt niet te groot. Maar dat hangt ook van de afstand af tuisen TV en plaats waar je zit. Geluid goed genoeg, kan beter maar daar hebben we - indien gewenst - ons surround systeem erbij ingeschakeld . Kortom een prachtige beeld beleving.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top service, top tv, top kwaliteit
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Snelle levering
Inmiddels opgehangenen hij bevalt super! Strakke vormgeving, ambilight en perfect beeld
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen
Zeer tevreden met de aankoop
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een aanrader, echt bioscoopgevoel...
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeldcontrast
  • ambilight
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • momenteel nog niets
Prachtig beeld, voldoende audio en heel aangenaam kijken dankzij ambilight...
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super straks
 | 17-11-2018
Zeer tevreden met deze keuze ,superstrak beeld. Alles werkt zoals het hoord en met de ambilight is dit zeer prettig kijken. Alles is helemaal in te stellen naar je aigen wensen. Tv geluid gaat hier over een dolby atmos versterker dus kan geen Oordeel geven over het tv geluid. Geen minpunten
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV, mooi beeld en ambilight!
 | 21-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen
Hele mooie TV en erg mooi beeld!
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastische service van platte TV
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Dat je hem uit moet zetten anders om de laatste beelden uit te wissen dat vind ik heel frapant
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid
Het is een genot om er naar te kijken, mooi beeld, het geluid valt tegen, maar we zijn nog van plan om een soundbar erbij te kopen. Het bedieningsgemak is ook heel goed, kortom een geweldige tv
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wow. Zwarter dan zwart en mega intense kleuren.
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Android
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Lelijke stand
Fantastisch mooi scherm mét Android als besturing, wat wil je nog meer. Lekker alle aps erop die jij wilt.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Waanzinig mooie televisie super.
 | 19-08-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • makkelijk bedienbaar
  • mooi geluid
  • super vorm
  • en een rust gevend ambilight
  • Minpunten
  • heb er nog geen kunnen vinden
Dit is een prachtige tv met een mooi beeld super kleuren en een scherpte van jewelste ben blij met de aankoop en ook de geweldige uitleg de medewerker van platte tv in Nijmegen, ben je op zoek naar een goede tv met het prachtige ambilight ik zal zeggen koop deze.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
adembenemend mooi beeld
 | 17-08-2018
door het abielight krijg je nog meer demensie van het beeld
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een levend schilderij in huis
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • ambulite
  • spraak afstand bediening
  • Netflixknop
Een fantastisch 65" beeld, welke door de smalle rand niet extreem overkomt.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super beeld kwaliteit!!!
 | 11-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Zwart is echt zwart
Wat een super beeld. In 1 woord een geweldige tv.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne goede tv.
 | 03-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Samenwerking hue
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Afstandsbediening reageerd niet altijd goed. Beeldkwaliteit geweldig.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super TV !
 | 20-07-2018
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • Minpunten
  • geluid kan beter
genot om naar te kijken!
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goede televisie met zeer scherp beeld. Geluid kan beter!
 | 20-07-2018
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • beeldgrootte
  • bediening
  • Minpunten
  • Geluid (volledigheid)
Tot op heden zeer tevreden over dit product. Genot om naar te kijken.
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv, zeer mooi beeld
 | 17-07-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Makkelijk te monteren en installeren, zeer groot aanbod van apps. Prachtige ambilight. Soundbar werkt perfect op de tv. Zeer goed geholpen in Breda en ook via de site. Professioneel bedrijf met kennis van zaken!
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top TV door het zeer scherpe beeld en uiteraard het formaat :-D!
 | 17-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • formaat scherm
  • Aansluitmogelijkheden
  • Bediening
  • Design
  • Minpunten
  • Netflix app hapert soms
  • Extra geluidssysteem nodig
Erg tevreden met mijn aankoop! OLED is geweldig, vooral in het formaat van 65 inch. Vanwege het steeds dunner worden van de TV's is de ruimte voor een fatsoenlijke speaker die ook de lage tonen goed weer geeft een uitdaging voor de fabrikanten. Daarom is het aan te raden de TV (ook) met een soundbar of andere geluidsinstallatie te verbinden om het bioscoop effect compleet te maken. Bediening is prima, echter de extra afstandsbediening wordt bij ons niet veel gebruikt. Al met al een dikke aanrader! Vooral met de extra korting die PlatteTV ons gegeven heeft!
PHILIPS 65OLED873 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Ik heb maar 1 woord voor deze tv.. perfect
 | 15-07-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Ambilight voegt echt wat toe
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb deze tv gekocht gekocht op aanraden van een medewerker van plattetv, maar nog geen moment spijt van deze tv, het beeld is echt prachtig alle kleuren spatten van het scherm, enige nadeel is dat er nog geen zenders zijn die 4k uitzenden. Het geluid kan ik niks over zeggen want dat gaat via mijn sonos, wat overigens super werkt. De tv heeft ook een prachtig design, en een flinterdunne rand wat een mooie uitstraling geeft, voeg daar nog de ambilight aan toe die echt wat toevoegd, hier was ik zelf een beetje bang voor dat savonds heel je kamer oplicht, maar dat valt heel erg mee. Echt minpunten heb ik nog niet gevonden.