TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Philips 65OLED855 Reviews

PHILIPS 65OLED855 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 152 reviews
1999,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
perfect toestel
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • mooie vorm geving
  • mooi plat scherm
  • mooie draai poot
  • mooie afstands bediening
  • ambiligt erg mooi
  • Minpunten
  • geen
mooie en fijn om naar te kijken
Philips 65OLED855 Reviews
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende Philips OLED TV
 | 04-05-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vele beeldinstellingen
  • easy connect met internet
  • vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid (heeft iedere TV)
Uitstekende televisie. Makkelijk te monteren op standaard of muur. Zeer scherp beeld (instelling niet te scherp zetten). Combi met Sonos sound-bar maakt het helemaal af. Strakke vormgeving met zeer smalle randen.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SCHITTERENDE TV
 | 29-04-2021
We hebben de tv zojuist gekocht, maar we weten dat ie goed is,ik wilde alleen nog ff benadrukken dat we weer geholpen zijn door Paul de B. die ons óók de vorige verkocht,hij staat in het filliaal in Doetinchem,hij is de beste verkoper,heeft kennis,is vriendelijk,geeft kortingen ;-) .....kortom fijne verkoper,dikke 10....
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
KWALITATIEF EEN ZEER GOED TOESTEL MOOIE VORMGEVING
 | 27-04-2021
  • Pluspunten
  • MOOIE KLEUREN
IK VIND PHILIPS EEN TOPPRODUK,GOEDE KWALITEIT VOOR EEN REDELIJKE PRIJS.DE AFWERKING VAN HET TOESTEL IS ZEER GOED
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
voldoet aan alle verwachtigen
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • ambilight
  • gebruikersgemak
  • mooie helder beeld
  • android
  • Minpunten
  • restbeelden verwijderen
Zeer mooie tv met alle opties die je kan verwachten tegenwoordig van een tv
Philips 65OLED855 Reviews
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goed product met geweldige beeldkwaliteit
 | 24-04-2021
  • Pluspunten
  • Platte tv top ondersteuning qua uitleg en installatie
  • Scherp beeld
  • Snelle installatie
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Na veel wikken en wegen toch besloten voor dit beeldformaat te kiezen. We willen sowieso bij het merk Philips blijven vanwege de onmisbare ambilight functie. We hadden een 46inch en dit was een lastige keuze. Na twee dagen in huis te hebben absoluut geen spijt en we waren er eigenlijk al aan gewend. Goed product en zeer tevreden. Aangezien er een Böse installatie het geluid verzorgt, kan ik daar geen mening over geven. Wel even geprobeerd en naar het schijnt een goed geluid.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste TV die ik ooit heb aangeschaft
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Aansuitingen
  • Minpunten
  • Momenteel nog geen
Zeer mooie tv om te zien. Heeft een mooie elegante voet die ook nog draaibaar is. Het beeld top, echte mooie kleuren. TV is ook nog eens makkelijk in te stellen. Voldoende aansluitmogelijkheden. Hier krijg je geen spijt van. Ben goed geholpen door Ivo (van plattetv)
Philips 65OLED855 Reviews
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld lijkt of je echt in een stadion zit
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld Mooie kleuren Makkelijke bediening
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 20-04-2021
Een goede TV en prima levering
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele verbetering t.o.v. Panasonic plasma tv
 | 20-04-2021
Een hele mooie tv , in de plaats gekomen een Panasonic plasma, welke eigenlijk nog prima was, maar niet over de slimme eigenschappen beschikte die huidige tv,s wel hebben. beeld super, geluid is minder, maar aangesloten op stereo versterker absoluut goed. Besteld bij platte tv , snel geleverd, en mooie prijs
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
beste tv sinds jaren
 | 20-04-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • integratie met andere producten
Uitstekend beeld en makkelijke bediening
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld
 | 15-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Mogelijke inbrandgevaar
OLED is echt geweldige kwaliteitbeeld en combi met ambilight maakt het een geweldige kijkervaring. Ben wel benieuwd over het mogelijk inbrandgevaar. Ik heb al 2x aan het einde van de dag de melding gehad om de tv 10 minuten uit te zetten in de 1e maand.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijs waardig
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Ombouw
  • Licht aan achterzijde
  • Minpunten
  • Geluid
De tv geeft mooi helder beeld. Helaas is het geluid wat minder als er zing/muziek programma’s opstaan.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv en super beeld
 | 12-04-2021
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Menu
  • Afstandsbediening
Mooie tv, alleen menu is wat puzzelwerk en omslachtig om iets te vinden. Vetder is de afstandsbediening niet habdig en uitgebreid genoeg. Je moet hem bijna rechtop hpuden in plaats van naar tv richten anders werkt hij niet. Switcht ook snel op verkeerde opties , schakelt regelmatig naar andere app zoals youtube terwijl je in ander menu zit van bijvoorbeeld kodi.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 08-04-2021
Prachtige TV met goed beeld en geluid. Daarnaast zeer goede service van plattetv.nl. Snel geleverd en mooie prijs!
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
OLED TV met een beeldkwaliteit alsof het levensecht is!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • OLED: super realistisch beeld en ongevenaard contrast
  • Ambilight: alleen bij Philips ;)
  • Strak design: bijna geen rand
  • Minpunten
  • Geluid mist lage tonen, aanbeveling sound bar of Dolby surround set
Super tevreden met mijn nieuwe Philips 55OLED855. Beeldkwaliteit Ten opzichte van onze vorige TV zijn een klein stapje groter gegaan qua beeldformaat (55” tov 49”), wat natuurlijk iets meer beleving geeft aan het TV kijken, maar het OLED scherm wat het hem doet: Wat een intens mooie kleuren en wat een diep contrast. Het is bij sommige films en series alsof je er zelf bij bent, zo levensecht! Software en menustructuur Wat een verademing t.o.v. van onze vorige TV (49PUS7809, Philips 4K LCD dit was in 2014 de eerste modelserie met Android), deze had (heeft) de nodige software bugs. Deze nieuwe OLED TV heeft een andere verbeterde menustructuur en reageert veel sneller t.o.v. onze vorige TV. Opstarten en zappen naar een andere zender gaat supersnel en toe nu toe heb ik nog geen bugs kunnen ontdekken. Ambilight Vanwege bovengenoemde ervaring met vorige Philips TV eerst enorm getwijfeld of de nieuwe TV wel weer een Philips zou worden. Echter, de andere merken hebben geen Ambilight en dit is wat ik een geweldige toevoeging/pluspunt vind! Geluidskwaliteit De geluidskwaliteit van (feitelijk) alle LCD en OLED TV’s is niet om naar huis te schrijven: ze hebben een “dun” geluid waarbij de lage tonen nadrukkelijk afwezig zijn. Ook deze Philips OLED TV is hierop geen uitzondering, hoewel er een subwoofer(tje) aan de achterzijde is geïntegreerd heeft de TV nagenoeg geen lage tonen en ergens hoor (en weet) je dat het geluid niet vanuit de voorkant van de TV komt, maar van achteren. Voor mij is dat allemaal geen probleem: al sinds jaar en dag wordt bij ons het geluid van de TV weergegeven middels een surround receiver en goede kwaliteit luidsprekers. Tot slot over platte TV Ik had deze TV al een tijdje in de smiezen en was eerst van kijken bij webwinkel met dat blauwe logo. Hier was de TV €400 duurder dan bij PlatteTV. Een landelijke keten van elektronicawinkels had deze TV in de aanbieding, echter nog steeds €200 duurder dan bij Platte TV. Teveel om te laten liggen
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super beeld voor bioscoop ervaring thuis!
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geen HDMI 2.1
Heb de tv nu sinds 3 weken en hij bevalt prima! Ben van een 55 inch Philips oled ambilight overgegaan naar de 855 van 65 inch. Vind het ambilight echt een toegevoegde waarde hebben vooral bij het film kijken. Het geluid van de 855 kan ik niet echt beoordelen omdat ik een sonos surround systeem erop heb aangesloten. Samen met het beeld, ambilight en geluid zorgt dit echt voor een bioscoop gevoel thuis!
Philips 65OLED855 Reviews
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top oled tv
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Kleuren mooi
  • Geluid goed
  • Goede diepte
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Zeer mooie tv, beeld en geluid als of je buiten zit te kijken levens echt.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Echt heel gaaf beeldkwaliteit
 | 06-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • In combinatie KPN afstandsbediening
Mooie vormgeving, met een heel scherp beeldkwalitiet. Geluid is redelijk. Bediening van de TV gaat gemakelijk. Installatie is heel gemakelijk. De beugel ophangen met een eigen waterkompas is ook echt goed te doen. De afstandsbediening gaat er wel vanuit dat je een aantal opties hebt zoals netflix en google tv enz. Maar heeft dan dan geen intergatie met KPN kastje.
PHILIPS 65OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Niet twijfelen en kopen
 | 04-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Apps / android tv
  • Ingebouwde chromecast
Geweldig beeld, goed geluid al gebruik ik zelf een extern systeem. Zeer goede service van plattetv.nl