U bevindt zich in:
Philips 65OLED854 Reviews

PHILIPS 65OLED854 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 149 reviews
2479,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldige aankoop
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeld
  • bedieningsgemak
schitterend beeld prachtig design en geden kwaliteit. Sta versteld van de mogelijkheden op di toestel.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 15-05-2020
Een aanrader
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi design
  • Handige bediening
  • Goed geluid
  • Extra mooi met Ambilight
Mooie tv, wij zijn er reuze blij mee
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top TV, kan niets anders zeggen!
 | 12-05-2020
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
super
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
  • mogelijkheden
prachtig beeld met een super geluid, licht aan de achterzijde geeft een bijzondere beleving
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beeld is schitterend
 | 08-05-2020
Genieten van scherp en kleurrijk beeld. Geluid valt reuze mee.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch mooie tv, fijn dat licht erachter
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • alles
  • Minpunten
  • geen
Heerlijk dat ambilight zoveel rustiger voor je ogen. Heel goed product.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie en geslaagde vervanger!
 | 05-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp en helder beeld
  • Prima geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • ‘Speciale’ grote knoppen voor Netflix en Rakuten zijn lelijk
  • Draadloze verbinding is niet altijd even stabiel
Na vijftien jaar trouwe dienst onze oude Philips Ambilight televisie vervangen. Wat een goede opvolger! Zeer mooi beeld en het geluid is ook op niveau. Erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Het drieweg-ambilight zorgt voor nog meer kijkplezier. Echt een waardige opvolger waar we hopelijk lang plezier van zullen hebben.
Philips 65OLED854 Reviews
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • build-in chrome cast
  • Android tv
  • intergratie ambilight+ Philips hue
  • design
  • Minpunten
  • luistert niet naar een externe next hub of google home
  • krijg de bose afstandsbediening niet gekoppeld
Tv weergeeft zeer goed beeld. Ik gebruik de TV in combinatie met de bose soundtoutch 300 + surround speakers en sub. Ik merk dat deze tv het geluid veel beter aanstuurt naar de sound bar waardoor het nog beter klinkt! Het geluid van de tv zelf gebruik ik niet dus hier kan ik ook niks over zeggen. Bij de tv kreeg ik 10 gratis films van rakutten tv. Als je via dit platform een film kijkt merk je pas wat de tv echt kan. Er is duidelijk verschil tussen films van netflix en films van dit platform. Je merkt dat de tv beelden op schaalt naar betere kwaliteit. Als ik op mijn vorige TV (40 inch) naar bijvoorbeeld flodder keek via de gewone tv zag dit er lelijk uit omdat dit een oude serie was en deze werd uitgerekt. Je zou denken dat dit op deze tv nog erger zou zijn maar het beeld is juist beter. Verder ben ik geen fan van ambilight en zet deze ook altijd uit bij het tv kijken. Bij het kijken van films zet ik hem wel aan omdat het dan echt een toegevoegde waarde heeft. Verder is het leuk om je ambilight te koppelen aan de philips hue als je muziek aan zet via de tv en een feestje geeft!
Philips 65OLED854 Reviews
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
top tv met top beeld. Ik gebruik hem in combinatie met de bose soundtoutch 300 + surround speakers en sub. Ik merk dat deze tv ook veel beter het geluid aan stuurt dan dat mijn vorige tv dat deed. Hierdoor is het geluid nog beter! Over het geluid van de tv heb ik niet veel te zeggen want deze heb ik nog nooit gebruikt. Bij aankoop van de tv Kreeg ik 10 gratis films via rakutten tv. Je merkt hier pas echt wat jou tv kan ten opzichte van films die je kijkt via tv of netflix. Verder merk ik ook echt dat de tv aan opschaling doet. Hiervoor had ik een tv van 42 inch en als ik daarop naar bijvoorbeeld flodder keek via ziggo dan zag dat er heel slecht uit omdat het een oude serie is. Op dit 65inch scherm zou dit dan nog slechter moeten zijn omdat het nog meer uitgerekt wordt echter ziet het er juist een stuk beter uit.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch toestel.
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • beeld en vooral scherpte
  • gemakkelijke bediening
  • ambilight
  • vormgeving
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • geluid iets minder
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Geweldig toestel. Voldoet aan mijn redelijk hoog gestelde eisen. Ondanks dat een platte tv niet zo.n geweldige geluidskwaliteit hebben, valt dit reuze mee. De afstandsbediening voelt wat minder aan maar voldoet aan eisen en wensen voor een optimale bediening. Ik kan dit toestel alleen maar adviseren. Een vriend van mij heeft hetzelfde toestel en ook die is zeer tevreden. Ik vind ambilight een welkome aanvulling.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geluid
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Formaat
  • Design
  • Minpunten
  • Niks
  • Nada
  • Nothing
Zeer goede service gehad van Platte Tv.. Chapo voor de medewerkers..ze hebben ons correct behandeld in zeer goede vaarwater..Topservice
Philips 65OLED854 Reviews
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geluid
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Formaat
  • Design
  • Minpunten
  • Niks
  • Nada
  • Nothing
Zeer goede service gehad van Platte Tv.. Chapo voor de medewerkers..
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige kijkervaring door oled+ambilight
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Android tv met ingebouwde chromecast
  • Ambilight
  • OLED
  • Poorten naar beneden/zijkant
  • Minpunten
  • Afstandsbediening zonder universele mogelijkheden voor andere apparaten
Goede tv, uitgezocht vanwege de combinatie: -oled -android tv met Playstore apps -ambilight Geen spijt van, beste oled tv in deze prijscategorie wat mij betreft! Geen idee over het geluid, wordt gebruikt icm aparte AVR.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Helemaal top product
 | 25-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit uitstekend
  • Opgehangen aan de muur
  • Geluid kwaliteit uistekend
Veel mogelijkheden zoals Netflix, server, internet, spotify etc.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een schitterende tv, zowel visueel als software matig
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Android tv
  • Ambilight van rustig tot lekker fel in te stellen
  • Groot
  • Statief draaibaar
  • Afstandbediening inclusief qwerty toetsenbord in een.
  • Minpunten
  • Als je vergelijkt met Sony, veel lichtere beeldkwaliteit. Persoonlijk iets.
Grote en mooie tv. Visueel vind ik de tv er mooi en strak uitzien. Met een mooie standaard erbij welk een paar graden kan draaien naar links en rechts. Ambi light is verstelbaar in sterkte, waarbij de hoogste waarde erg fel is(positief gezien). Beeld is heel helder en scherp. Voldoet aan verwachtingen. Wilde een Sony Bravia oled kopen, echter dit voldoet zeker ! Beeld is iets lichter/feller dan de Sony Bravia echter dat is vergelijken in de winkel. Eenmaal thuis is het helemaal naar wens. Er zit android tv bij en daar ben ik zo blij mee. Echt top tegenwoordig ! Zo eenvoudig tv kijken en apps gebruiken. Top ! Overal dus een tv wat zeker zijn geld waard was ! Hopelijk gaat deze tv lang mee.
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv!
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • VeelzIjdige tv
  • Snelle bediening en reactie tijd
  • Scherp beeld
  • Ambilight aan drie kanten
  • Strak design
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
We hebben de tv nu een kleine twee weken in huis. De beeld kwaliteit is haarscherp. Er zit, vooral in vergelijking met onze oude tv, een hele snelle reactie tijd op. Klik op de knop en je zit op Netflix bijvoorbeeld. Het ambilight aan drie kanten van de tv geeft een heel mooi effect. De tv heeft ook een strak design met dunne rand. Ik ben erg tevreden.
Philips 65OLED854 Reviews
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV
 | 19-04-2020
  • Minpunten
  • Volume knop werkt niet soepel.
Een zeer geavanceerd TV apparaat daT AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOET EN MEER
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Subliem
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Geluidskwaliteit (met reciever en boxen)
  • afstandbediening met toetsenbord
  • uitstraling (TV voet draaibaar)
Wat een belevenis, OLED tv kijken met ambilight. Waar ik in het verleden een trouwe Samsung kijker was en daar tevreden over was ben ik na een nieuwe indeling van de woonkamer op zoek gegaan naar een TV die het een "beleving" laat zijn om TV te kijken en dat doet deze Philips 55OLED854. Fantastisch scherp beeld en zwart is ook zwart en wit is ook wit. Een mega scala aan instelmogelijkheden van beeld,geluid en ambilight. Ik ben blij dat ik wat meer heb uit gegeven voor een Oled TV van Philips en zij zijn de enige met dit fantastische ambilight wat voor ons een absoluut pluspunt is. Een echte aanrader als je TV wilt kijken met belevenis. Ondanks corona is het terugzien van F1 races van 2019 wederom top maar nu vanwege het sublieme beeld. Tevens een dikke duim voor platte TV, prijs van het toestel en kwaliteit van de medewerkers (Ralf in Breda) zullen mij bij aanschaf van een volgend apparaat zeker terug zien. Toppers.
Philips 65OLED854 Reviews
Philips 65OLED854 Reviews
Philips 65OLED854 Reviews
PHILIPS 65OLED854 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld, netwerkaansluiting een fluitje, kortom FANTASTISCH
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Mooie vormgeving
  • Snelle netwerkaansluiting
  • afstandsbediening is fijn
  • Minpunten
  • Nog niets kunnen vinden
Deze TV is de vervanging van mijn oude Philips Cineos Ambilight , die na meer dan 12 jaar de geest gaf. Deze nieuwe Philips is fantastisch. Netwerk werkt als een trein, streaming is prima.