TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Philips 65OLED805 Reviews

PHILIPS 65OLED805 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 212 reviews
1888,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie beeldkwaliteit!
 | 29-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • vormgeving
  • geluid
De televisie bevalt erg goed, mooi beeld & geluid!
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
En hele goede aankoop
 | 27-07-2021
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • fijne afstandsbediening
  • Super mooi beeld
Overtuig u zelf door het kijken naar de foto. Mooi heldere kleuren een prachtig beeld, fijne bediening. Een goede kwaliteit /prijsverhouding.
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 26-07-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Koppelt goed met Böse soundbar
  • Minpunten
  • Niet gevonden
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooi beeld
 | 18-07-2021
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Haarzuiver beeld
  • Ambilight
  • Bedieningsgemak
Fantastische tv super beeld met die ambilight ervaring erbij in 1 woord geweldig.
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige tv, ben er superblij mee!
 | 14-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
Prachtig beeld, gebruiksvriendelijk, prima prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon goed!
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig fa
 | 26-06-2021
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
Fantastische televisie met heel scherp beeld en met ambilight is geweldig
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie TV, prachtig beeld, redelijk geluid
 | 25-06-2021
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • intuïtieve bediening
  • heel redelijk geluid voor platte TV
  • ambilight
  • Minpunten
  • oppervlak spiegelt heel erg
Deze TV nu een paar weken in huis en hij bevalt prima. De bediening is eenvoudig en intuïtief zodat je nooit lang hoeft te zoeken als je bijvoorbeeld een instelling wilt wijzigen of een programma wil uitvoeren. Na enig variëren met de instellingen is het beeld helemaal naar mijn zin en uitstekend te noemen. Helaas zijn de 4K uitzendingen nog niet in de meerderheid. Ook zijn die uitzendingen niet zodanig dat ze in de buurt komen van de promotie-DVD\'s waarmee in de winkel wordt getoond hoe goed deze TV eigenlijk is. Dat haarscherpe en kleurrijke beeld heb ik nog niet mogen meemaken. Ondanks dat de TV verbonden is met de nieuwe Ziggo Mediabox Next die op zijn beurt met een kabel aan het modem verbonden is. Dat is wel even een puntje, voor 4K heb je naast je normale TV aansluiting (coax) een (hele) goede internetverbinding nodig! Een nadeel van de TV is dat het scherm heel erg spiegelt waardoor overdag de gordijnen dicht moeten (zeker als het zonnig is) om het beeld niet teveel te verstoren. Wij hebben geen ramen direct tegenover de TV maar toch spiegelen er dingen in het scherm. Voor het beste Ambilight effect moet de TV parallel aan de wand staan of opgehangen zijn, ongeveer 15 cm vanaf die wand. Dit geeft Philips aan in zijn instructies en inderdaad, wij hebben de TV in een hoek staan en dan is het effect een stuk minder. Desondanks is het wel een goede toevoeging vind ik zelf. Het geluid van de TV is prima voor zover het praatprogramma\'s, sportwedstrijden etc. betreft. Voor films en muziek schiet de TV op geluid tekort. Dan is een soundbar of home-cinema set een must.
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 25-06-2021
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
Geweldige tv strak beeld ambilight fantastisch ben heel blij met de aankoop
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 25-06-2021
Geweldige tv strak beeld ambilight fantastisch ben heel blij met de aankoop
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OLED is prachtig
 | 25-06-2021
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Vorm
  • Ambilight
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Spiegelscherm
Prachtige TV Ambilight is echt mooi. Scherpte en kleuren is geweldig. Scherm is net een spiegel en helaas niet mat.
Philips 65OLED805 Reviews
Philips 65OLED805 Reviews
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Genieten, elke dag weer!
 | 23-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Android TV gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geluid niet geweldig
Prachtige televisie! Geweldig contrast door het OLED scherm (zwart = zwart). Als je 1x OLED gezien hebt, wil je nooit meer wat anders. Voor het beste beeld moet je even wat met de instellingen rommelen want zoals bij alle televisies staat het beeld uit de doos veel te blauw afgesteld. Het geluid is prima, maar komt uiteraard niet in de buurt van een surround set met subwoofer. Handig is ook dat je twee extra hoge pootjes erbij krijgt, voor als je een soundbar voor de TV wil leggen! Ambilight biedt een geweldige ervaring en ook hier kun je veel zaken helemaal naar eisen smaak afstellen.
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Verpletterd door het geweldige beeld
 | 17-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Gebruik
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen ontdekt
Ik heb de tv nu 2 weken in huis en ben erg tevreden en enthousiast. Wat een fantastisch beeld. Ik zit nu helemaal in mijn eigen thuisbioscoop. De tv aangesloten op Reciever met surround speakers. Helemaal te gek en smullen.
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld
 | 15-06-2021
  • Pluspunten
  • Geweldig
  • Vooral natuurfilms zijn zo mooi
  • Formaat is top 55inc
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Deze tv is echt zo mooi. Wat een mooie warme kleuren. En dan (vooral \'s avonds) de kleuren op de muur van de ambi Light. Echt super
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie aankoop
 | 13-06-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilght
Erg blij met deze TV, strak beeld, prima geluid. Als je eenmaal een Philips TV hebt gehad en aan ambilght gewend bent, wil je nooit meer iets anders. Bij dit model wordt je helemaal het beeldscherm ingezogen.
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goed beeld
  • Intuïtief
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Ambilight
Ik heb onlangs deze tv gekocht en ben er heel erg blij mee. Hij is gemakkelijk in bediening. Geeft een mooi beeld en door de ambilight geeft het een zeer prettige kijk ervaring. Het geluid loopt via mijn receiver maar het geluid in de televisie is opzichzelf ook erg goed. Via Bluetooth een toetsenbord en draadloze koptelefoon aangesloten. Fijne is dat het systeem intuïtief is en het koppelen erg makkelijk is. Ben er erg blij mee en mijn gezin ook.
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch toestel
 | 09-06-2021
  • Pluspunten
  • test bij aflevering
  • snelle installatie
  • uitstekend beeld
  • Ambilight + hue snel en goed in te stellen
  • Minpunten
  • geen
Uitstekend product, keurig afgeleverd en uitgepakt en getest. Daarna eenvoudig verdere installatie. Dus heel snel kijken met een super beeld. Uitstekend geholpen door de medewerker van PlatteTV.nl met adviezen
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig
 | 08-06-2021
  • Pluspunten
  • Helder
  • Beeldformaat een aanrader
  • Makkelijke bediening
  • Ambilight een aanwinst
  • Minpunten
  • geen
Super helder beeld. Echt een aanwinst!
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
mooi product
 | 07-06-2021
  • Pluspunten
  • kleur
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • blijft in stand-bij met afzetten
mooie kleuren goed geluid ben zeer tevreden.
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie en service!
 | 06-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi contrast
  • AmbiLight
  • Goede service! Persoonlijk aanbod
  • Minpunten
  • Zijn
  • Er
  • Niet
Deze televisie is echt een aanrader. Super mooie levendige kleuren! Het contrast is super en het scherm erg dun. Het Ambilight is ook echt een toevoeging. Daarnaast is de service echt top! Normaal gesproken wanneer je info vraagt per mail duurt een reactie 3 werkdagen. Nu kregen we binnen enkele uren al een reactie. We hebben ook een mooi persoonlijk aanbod gekregen waar je geen nee tegen kan zeggen. Super nice allemaal! Groet Michel
Philips 65OLED805 Reviews
PHILIPS 65OLED805 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig product
 | 03-06-2021
  • Pluspunten
  • strak beeld
  • snel zappen
  • bediening
  • ambilight natuurlijk altijd goed
  • Minpunten
  • de tv moet voor optimale ambilight ervaring +/- 10cm van de muur hangen
goed product en snel geïnstalleerd. de bediening is natuurgetrouw. alleen het geluid kan ik niet veel over zeggen. Ik heb namelijk een sound bar er aan gekoppeld