TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Philips 58PUS8535 Reviews

PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 277 reviews
799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima tv
 | 11-05-2021
Prima tv voor deze prijs.
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch apparaat
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • ambilight 3x
  • vormgeving
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • nauwelijks informatie
Deze is 2x zo goed als de vorige, die 2x zo duur was
Philips 58PUS8535 Reviews
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prijs/kwaliteitsverhouding is top!
 | 08-05-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • Prijs/kwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid van de tv
Dit is mijn derde Philips ambilight tv, ik wil niet meer zonder! Het bedieningsgemak van Philips samen met de kwaliteit van het 4k scherm aangevuld met ambilight maakt voor mij dat deze tv voor mij de beste keus is.
Philips 58PUS8535 Reviews
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
The One and only
 | 07-05-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geen
Bij het zoeken naar een nieuwe televisie ben ik uitgekomen op The One van Philips. Hier heb ik absoluut geen spijt van. Mooie vormgeving en één van de weinige tv\'s met een draaibare voet. Goede geluids- en beeldkwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 05-05-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goed beeld
  • Eenvoudige bediening
Zeer tevreden over deze tv zeer goed beeld en prachtig geluid. De bediening is ook zeer makkelijk echt blij met deze aankoop en zeer goed geholpen door plattetv
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super tv voor zeer goede prijs
 | 29-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
  • prijs / kwaliteit
  • Geluid
  • bedieningsgemak
  • ambilight
Het voldoet volledig aan de verwachtingen. Super mooi beeld met het 3 zijdig ambilight. Geluid is ook goed.
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kijkgenot !
 | 28-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ambilight erg mooi
Ontzettende fijne tv. De groote en de beeldkwaliteit is in verhouding. De ambilight maakt het helemaal af. Geluid is goed en de bediening erg handig. Super vriendelijk geholpen door de medewerker platte tv.nl!!
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Juiste beslissing genomen om voor deze TV te kiezen
 | 26-04-2021
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Formaat Tv apparaat
  • Ambi
  • Minpunten
  • Ondanks de vele geluidsinstelling minder van kwaliteit
  • Helaas geen klankkast, nadelig voor geluidsoverdracht
Vele mogelijkheden voor afstellen van beeld en kleuren, ambilight rondom ( prettiger voor de ogen) Ondanks zijn formaat geen sta in de weg.
Philips 58PUS8535 Reviews
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooi tv zeer tevreden ermee
 | 24-04-2021
Zeer mooi tv en prachtige kleuren en makkelijk te bedienen met de afstand bediening
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Indrukwekkende 4K Ultra-HD TV met Ambilight
 | 23-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Makkelijk in te stellen
  • Bluetooth
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben blij dat het uiteindelijk deze Philips TV is geworden. Kleuren, scherpte, diepte zijn voor mij top. Kleurbeleving is individueel, maar voor mij voelen de kleuren erg natuurlijk. Het apparaat is in een mum van tijd geïnstalleerd. De instellingen zijn makkelijk en snel aan te passen. Bluetooth werkt perfect. Ambilight is een echte meerwaarde. De prijs is meer dan ok, zeker na de klantvriendelijke opstelling van Plattetv.nl. Voor de komende jaren zit ik goed !
Philips 58PUS8535 Reviews
Philips 58PUS8535 Reviews
Philips 58PUS8535 Reviews
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden met deze mooie televisie, goede aankoop voor een strakke prijs!!
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Goede prijs
  • Mooi design
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooie ambilight
  • Minpunten
  • voor mij geen
Ik ben erg tevreden met deze mooie televisie, zeker een goede aankoop geweest. Goed geadviseerd door de medewerkster van Plattetv.nl. Mooie kwaliteit en uiteraard voor een strakke prijs!
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige televisie, haarscherp beeld
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Geweldige beeldkwaliteit
  • Prima geluid
Deze televisie hadden we eerder moeten kopen. Hij ziet er geweldig mooi uit en, belangrijker, het beeld is haarscherp. Het geluid is ook prima, maar ik heb hem toch aangesloten op de versterker. Wel jammer is dat de TV niet echt lekker werkt met de Harmony Hub (van ingang veranderen gaat met hindernissen). Voor de rest buitengewoon tevreden!
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch apparaat prijs/kwaliteit
 | 22-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ondanks de 50 Hz een soepele kijkervaring
  • P5 Picture Perfect
  • 3z - Ambilight+HUE
  • Play-fi
  • Minpunten
  • Geen SCART/3RCA
  • Geluid van de TV zelf
  • De kijkhoek is sub-optimaal
Nadat mijn vorige ambilight gesneuveld was, viel mijn keuze op deze versie en ik heb hier zeker geen spijt van! Door alle mogelijkheden (zowel hard- als softwarematig) een prettige kijkervaring, waar 3-zuidig ambilight lekker (sneller ook!) samenwerkt met mijn Hue-setup in huis. Deze versie heeft wat zaken \'extra\' zoals HDR10, P5, Play-fi, wat het een ontzettend compleet apparaat maakt. Wat tegenvalt (maar voor mij niet relevant) is de kijkhoek, deze is echt wel wat kleiner dan bij verscheidene andere versies. Voor mij niet relevant aangezien ik de TV meedraai met een beugel mocht ik wat meer naar de zijkant zitten. Het beeld is fantastisch voor deze prijs - maar de kijkhoek is niet voor dichtbij + extreem brede bank Daarnaast, alleen het geluid van de TV zelf.. Tja.. Dit is vooral afhankelijk van je eigen verwachtingen maar een soundbar/set is toch echt wel een \'vereiste\'
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige tv
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Goed geluid
Mooie vormgeving
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super fijne tv! Erg blij mee!
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Redelijk geluid
  • Prachtig beeld
  • Mooie en handige afstandbediening
  • Minpunten
  • Philips heeft veel software updates
Super fijne tv, makkelijk in gebruik. Deze tv staat op mijn slaapkamer dus is het geluid prima ervoor! Enige min punt is dat Philips veel software updates heeft en dan kan je een dag niet je menu/home knop gebruiken.
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geweldige android tv
 | 17-04-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
Mooi beeld, goed geluid Ambilight zorgt voor een geweldige belevenis. Android tv is een geweldige toevoeging. kodi en vlc werken perfect
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fijne tv
 | 16-04-2021
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • ambi light met meerdere mogelijkheden
  • vele instellingsmogelijkheden
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • geluid
Erg tevreden met mijn nieuwe tv en het ambilight geeft een hele mooie dimensie aan het tv kijken. Wel even bezig geweest om de juiste instellingen te vinden om hem persoonlijk aan te passen qua beeld/kleur/geluid, maar maar dit is allemaal heel duidelijk. Op internet geen nederlandse handleiding te vinden (alleen engels), maar de help functie op de tv zelf geeft deze goed en duidelijk aan. Veel mogelijkheden. Geluid aangepast door er een soundbar van Philips bij te zetten voor mooier en voller geluid
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
zeer goede prijs kwaliteit met top Ambilight
 | 15-04-2021
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening met toetsenbord
  • Goede integratie Disney+, Netflix, NPO plus en VTM Go
  • HDMI CEC (versterker automatisch gekoppeld aan tv)
  • Zeer mooi beeld, scherpte en kleuren
  • Ambilight is fantastisch!!
  • Minpunten
  • Zwart is niet Oled zwart (maar stoort niet doorAmbilight)
  • bij snelle actie lijkt soms de beweging niet helemaal te kloppen (ziet niet iedereen)
  • Voor de optimale Ambilight ervaring moet de tv iets van de muur (stoort mij niet)
Heb deze tv sinds kort ter vervanging van een 55"QLED. Het gemak waarmee je de diverse streamapps direct op de tv kunt gebruiken is geweldig. Daarbij wordt er wel eens schreven dat Philips TV\'s met Onkyo receiver voor problemen zorgt. Bij mij werkte het meteen top! Het geluid van de tv is erg netjes, maar uiteraard totaal niet te vergelijking indien via een echte 7.1 Home cinema set. Maar ik vind het geluid van de tv voldoende om standaard programma\'s te kijken. Voor films & series gaat de receiver aan. De ambilight is voor ons een nieuwe ervaring. De diepte die hiermee gecreeërd wordt is geweldig. Omdat het 3-zijdig was, heb ik een oude Philips Living Colors lamp gekoppeld aan de TV, waardoor ik nu een semi 4-zijdige ambilight heb :-) voor films is dit gewoon echt geweldig. Tv start snel op, reageert goed en is met 65" een ware mini thuisbioscoop. Nadeel op Oled is dat het zwart niet echt zwart is, maar door het "Bias Lighting" effect van Ambilight valt dit veel minder op. Middels het keyboard op de achterkant van de afstandsbediening is het invullen van wachtwoorden een waar genot! Al met al vind ik de prijskwaliteit voor deze 65" gewoon top. Daarbij werd ik perfect geholpen met mijn vragen door Plattetv.nl. Bestelling, levering en ondersteuning waren top. De volgende tv komt zowieso weer via plattetv.nl
Philips 58PUS8535 Reviews
Philips 58PUS8535 Reviews
Philips 58PUS8535 Reviews
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV en Ambilight vindt ik fantastisch
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Afstandsbediening met toetsen achterop
  • 50 inch
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk te bedienen en mooi beeld en extra mooie kijkervaring door Ambilight . Ik heb er wel een soundbar onder voor beter geluid. Ook knopje voor Netflix of Ambilight is erg handig voor snelle bediening.
PHILIPS 58PUS8535 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed product
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Hij blijft in stand-by stand staan er is geen totale uitknop
1e keer ervaring met Ambilight en ik vind het mooi.