TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Philips 58PUS8505 Reviews

PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 29 reviews
679,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv.
 | 20-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi scherp beeld
  • mooi beeldscherm
  • goed geluid
  • stevige poot en goed draaibaar hierdoor
Philips 58PUS8505 Reviews
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
hele fijne en mooie tv
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • groot beeld
  • scherp beeld
  • ambilight
  • android tv
Fijne tv met heel mooi beeld en mooie ambilight. Ook het systeem op de TV (android) is heel fijn.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Ik had meer verwacht van een Philips TV.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Smart TV
  • 4 HDMI aansluitingen
  • Makkelijk installeren
  • Google Chromecast aanwezig
  • Minpunten
  • Beperkte kijkhoek
  • Geen Nederlands instructieboekje
  • Zeker niet het goedkoopste toestel in deze klasse
Kijkhoek er beperkt. Zowel horizontaal als verticaal. Je moet recht voor het scherm zitten voor een acceptabel beeld. De standaard instellingen zijn niet best. Vreemd dat je de instellingen behoorlijk moet wijzigen voordat je een behoorlijk beeld krijgt. Mijn vorig toestel ,ook een Philps van 12 jaar oud doet het op verschillende punten beter.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige beelden
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Veel instel mogelijkheden
  • Helder beeld
  • Veel apps vanwege android systeem
  • Mooi formaat beeld met weinig frame eromheen
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Prachtig helder beeld en de ambilight is een goede aanvulling. Door de Android functies zijn er heel veel mogelijkheden. Ook kun je het beeld heel goed afstellen naar je persoonlijke wensen. En Netflix is zo geïntegreerd dat het een eigen knop op de afstandsbediening heeft. Ik heb zelf een jbl soundbar erbij en gebruik het geluid van de tv daarom niet.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
leuke tv gezien prijs kwaliteit
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi tv
  • recht er voor zittend perfect beeld
  • prima bedienings gemak
  • goed geluid
  • Minpunten
  • zit je schuin ervoor vervaagd het beeld kleuren worden dan flats
Zit u recht voor de tv uitstekend beeld. Maar vanuit een andere kijkhoek worden de kleuren heel erg vervaagd.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Wat een geweldige tv
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • scherp geluid
  • ambilight
  • smart tv met veel opties
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
Mooie tv met echt mooi beeld. Had eerst mijn twijfels over de ambilight maar is wel echt mooi. Al met al een super tv voor een mooie prijs. Bedankt platte tv voor de hulp.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige Ambilight TV voor een goede prijs
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Installatiegemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog geen
Prachtig beeld en de Ambilight is top. Prima koop voor een goede prijs. Aanwinst voor de huiskamer.
Philips 58PUS8505 Reviews
Philips 58PUS8505 Reviews
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige Ambilight TV voor een goede prijs
 | 02-01-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Installatie
  • Minpunten
  • Nog geen
Prima apparaat met Ambilight. Wat is dit toch een prachtige beleving. Top. De installatie ging heel gemakkelijk, was zo gepiept. Het was gelijk genieten.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Niet gedacht dat er zo’n groot verschil is in een televisie. Echt prachtig beeld.
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi elegante televisie
  • Geluid is top
  • Bediening is super simpel en handig
  • Minpunten
  • Niet
Wat een verschil!! In onze quarantaine toch maar overstag gegaan op dringend verzoek van mijn 3 puberkinderen. Ik dacht dat onze oude televisie nog prima was. Maar ook ik ben helemaal om. Wat een mooi beeld, wat een verschil in bediening en ook het geluid is prachtig. Echt heel erg blij mee.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige kijkervaring!
 | 19-11-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Android
  • 4K UHD met HDR+
  • Minpunten
  • Nog geen
Deze televisie aangeschaft ter vervanging van mijn inmiddels 10 jaar oude Ambilight televisie. Ik ben zeer tevreden over het nieuwe toestel! Mooi beeld, goed geluid, wederom Ambilight én Android-besturing! Hiermee raakt de televisie geintegreerd in het thuisnetwerk met andere slimme (Android) apparaten.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV met mooie vormgeving
 | 14-11-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Aansluiting
  • In elkaar zetten
  • Minpunten
  • Geluid niet heel goed
  • Kijkhoek
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Erg goede en mooie tv!
 | 26-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Android besturingssysteem
  • Ambilight
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede kwaliteit voor een betaalbare tv
 | 26-10-2020
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Prijs
  • Groot
  • Apps en brede toegankelijkheid
  • Eenvoudig
  • Minpunten
  • Donkere beelden , een stukje “licht” in het midden
Zeer goed en mooi beeld. Mooie effecten met de instelbare ambilight. Alleen spijtig dat bij donkere beelden in het midden een “lichte schijn “ is van de achtergrondverlichtingsplaat.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte prijs-kwaliteitverhoiding
 | 25-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Groot formaat
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Redelijk dik
Mooie tv met uigebreide bediengsmogelijkheden en mooi beeld. Ambilight prachtig, reden van aankoop tevens. Afstandsbediening kan beter. Niet intuïtief helaas. Heb andere afstandsbedieningen vam philips gehad die een stuk beter waren.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ook deze tv voldoet aan alle verwachtingen
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en geluid
 | 17-10-2020
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Kleur
  • Reactiesnelheid bij games
  • Ambilight bij films!!!
  • Minpunten
  • Afstandsbediening knoppen echt gericht op TV en minder op settopbox
  • Zou handig zijn om makkelijker tussen beeldstijlen te wisselen
Zeer tevreden met de TV Alleen worden voetbalwedstrijden op NPO1 HD in verkeerde kleuren en met ghosting weergegeven. Dit opgelost door de kleuren te calibreren en diverse beeldverbeterende functies uit te zetten
Philips 58PUS8505 Reviews
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima prijs/kwaliteits verhouding
 | 15-10-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goede kleuren
Wat wij van Philips verwachten. Wij zijn er blij mee.
Philips 58PUS8505 Reviews
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
heel goed
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • prima beeld erg goed
  • goed geluid
  • mooie kast
  • heel goede service
  • ben zeer tevreden
  • Minpunten
  • geen
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top Televisie, we zijn er erg blij mee!
 | 07-10-2020
  • Pluspunten
  • Zeer frisse en heldere beeldweergave
  • Staander, voet welke draait
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Na 12 jaar op een van de eerste versie van de Phillips platte tv heb gekeken is het kijken op onze nieuwe Phillips 50PUS 8505 een echte beleving. Ook de service in de winkel in Groningen en de aanschaf via de chat (wat ik nog nooit gedaan had) was erg goed.
PHILIPS 58PUS8505 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooi beeld, mooie vormgeving, volledige functionaliteit, geluid puntje van aandacht
 | 06-10-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Functionaliteit
  • Installatiegemak
  • Minpunten
  • Geluid
  • Gewicht
De TV heeft een prachtig beeld en heeft alle functies aan boord die je van een smart TV mag verwachten. Het geluid is wel een puntje van aandacht, maar met een soundbar als aanvulling al gauw veel beter. Eenvoudig te bedienen, aan te passen naar je eigen voorkeuren of kies een voorgeprogrammeerde instelling. De ambilight functie zorgt ervoor dat je een extra dimensie krijgt in de beleving die deze TV je geeft. Bij het ophangen wel een extrra handje nodig omdat het gewicht aan de hoge kant is maar natuurlijk is dat inherent aan de grootte van het scherm.
Philips 58PUS8505 Reviews