U bevindt zich in:
Philips 58PUS6504 Reviews

PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 117 reviews
499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super super super trots met mijn nieuwe tv.
 | 10-10-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Gewicht
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Slimme tv
  • Minpunten
  • Kan er niet 1 opnoemen
Goede prijs kwaliteit verhouden, ondanks de grootte absoluut niet zwaar, geluid goed, 4k super mooi beeld, je kunt met je mobiel streamen naar je tv, smart tv talloze apps kun je downloaden. Ben helemaal happy:)
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijs kwaliteit, je krijgt meer dan verwacht
 | 14-09-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • makkelijke bediening
  • snel geïnstalleerd
  • goed contact met platte TV
  • Minpunten
  • groot, hebt ruimte nodig
Deze Philips tv geeft een duidelijk en mooi beeld. Hij is enorm groot, maar past bij ons duidelijk goed op kantoor. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect, overtreft mijn verwachtingen. dus zeker een aanrader, maar wel alleen als je ruimte hebt.
Philips 58PUS6504 Reviews
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima televisie!
 | 03-09-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • Apps
  • Minpunten
  • reageert soms wat langzaam
  • Netflix doet het niet altijd
De televisie werkt prima, af en toe reageert die wat traag of reageert de afstandsbediening niet goed. Voor de rest ben ik tevreden, goed geluid, goed beeld.
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 02-09-2020
  • Pluspunten
  • Lekker groot
  • Top kwaliteit
  • Super mooie kleuren
  • Super scherp
  • Mooie vormgeving
Super grote tv Ben er echt heel blij mee
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv, prima service en scherpe prijs.
 | 31-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Had even moeite met wifi-aansluiting. Moest rooming uitzetten, toe deed ie t.
Ik ben erg blij met de tv. Snel aangesloten. Super.
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede tv
 | 18-08-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik
Wij zijn heel erg tevreden met de tv. Het geluid en beeld kwaliteit zijn goed.. De afstandsbediening is heel eenvoudig dus makkelijk in gebruik.
Philips 58PUS6504 Reviews
Philips 58PUS6504 Reviews
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
valt toch wat tegen.
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • prijs
  • Minpunten
  • geluid
  • beeld
had er iets meer van verwacht. Het volume in de uiterste stand is laag/zacht. De beeldkwaliteit wisselt erg . Sommige uitzendingen/films zie je soms veel wazige vlekken met name opnames in de avond/nacht dus
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super beeld en goed geluid
 | 28-07-2020
na lang vergelijken toch weer voor philips gekozen en heb daar nog geen seconde spijt van gehad. super beeld makkelijk menu en instellingen gaan ook makkelijk
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prijs/kwaliteits verhouding is top
 | 21-07-2020
Mooie vormgeving, goed geluid uit de tv, beeld is niet altijd het beste maar over het algemeen goede kwaliteit.
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv.
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Lekker groot beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel geinstalleerd
  • Handleiding via tv zelf, ook niet teveel poespas.
  • Mooie tv voor een eerlijke prijs.
Super mooi groot beeld, en ook gebruiksvriendelijk. De traagheid van de afstandbediening valt echt wel mee, soms kan het ook aan de ouderdom van je batterijen liggen. Het belangrijke vind ik ook persoonlijk dat het geluid via een receiver toch altijd het mooiste klinkt. Deze tv is echt een aanrader, ondanks welke formaat je volgens mij ook kiest en/of koopt.
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie grote TV met goede beeldkwaliteit
 | 20-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Specificaties
  • Ingebouwde applicaties
  • Minpunten
  • Miracast werkt niet zoals ik zou verwachten
Mooie tv voor een mooie prijs. Het is nu een wat ouder model maar heeft alsnog erg goede beeldkwaliteit en de voor mij belangrijke specificaties (Direct-LED, IPS paneel, 4K, 58inch, HDR). Geluidskwaliteit is ook goed zeker voor geluid wat direct uit de TV komt. Er zijn een aantal applicaties ingebouwd waaronder Netflix en Youtube. Wat ik wel tot nu toe minder goed vind werken is de Miracast. Het kan aan de apparaten liggen waarvan ik wil miracasten. Maar ik krijg het niet goed opgezet direct met de TV. Sommige applicaties werken wel, ik kan bijvoorbeeld vanaf mijn mobiel youtube en netflix "casten". Maar als ik via google home of een andere applicatie probeer de TV te koppelen dan kan de TV niet gevonden worden. Het lijkt erop alsof het in mijn geval alleen werkt met applicaties die ook op de TV staan, maar niet in alle mogelijke gevallen. Dit kan opgelost worden met een Chromecast, maar het zou natuurlijk fijner zijn als het direct met de TV werkt. Al met al een nadeel wat wat uitleg vergt, maar voor mij persoonlijk niet een groot nadeel is.
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super geweldig
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • Zeer makelijk en voudig
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • En het belangrijkste betaal baar
  • Minpunten
  • Geen
zo een super tv .en geweldige personeel .in 1 woord geweldig
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
super geweldig
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • Zeer makelijk en voudig
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • En het belangrijkste betaal baar
  • Minpunten
  • Geen
zo een super tv .en geweldige personeel .in 1 woord geweldig
Philips 58PUS6504 Reviews
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service.... ga door
 | 14-07-2020
Goed kwaliteit
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goed
 | 03-07-2020
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
voor dit geld gewoon een top ding.
 | 02-07-2020
  • Pluspunten
  • Groot
  • scherm
  • besturing
  • eenvoud
  • makkelijk te instaleren
  • Minpunten
  • design
gemakkelijk in aansluiten , instellen . Je kijkt binnen 5 minuten tv . Beeld gewoon goed , geluid ook prima . Qua design misschien niet de allerstrakste maar gewoon een hele goede no-nosens apparaat . En sofware redelijk vlot .
Philips 58PUS6504 Reviews
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor goede prijs
 | 28-06-2020
  • Minpunten
  • reageert soms traag
leuke tv voor de juiste prijs alleen hij reageert soms traag dat is het vervelenste. ik ben ook perfect geholpen in de winkel ze denken met je mee kijken met je mee en kunnen je overtuigen voor een juiste keuze
Philips 58PUS6504 Reviews
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede tv voor goede prijs
 | 28-06-2020
  • Minpunten
  • reageert soms traag
leuke tv voor de juiste prijs alleen hij reageert soms traag dat is het vervelenste. ik ben ook perfect geholpen in de winkel ze denken met je mee kijken met je mee en kunnen je overtuigen voor een juiste keuze
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mega goede TV!
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Standaard geluid
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Hiervoor ook een Philips tv gehad., besloten om een stuk groter te gaan, werkelijk waar geen seconde spijt van gehad. Hele betaalbare tv met goed beeld, mooi design. Goed advies in de winkel gehad, zeker een aanrader en waar ik ook mijn volgende tv zal halen!
Philips 58PUS6504 Reviews
PHILIPS 58PUS6504 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Beste prijs/kwaliteit van dit moment!
 | 16-06-2020
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel SmartTV OS
  • Goede beeldkwaliteit
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Kan geen apps in de achtergrond actief houden
Scherp beeld, mooie kwaliteit. Geluid gaat bij ons via de soundbar, dus niet getest via de TV zelf. SmartTV reageert snel en start snel op. Soms lastig om precies de juiste beeldinstellingen te vinden bij het kijken van Youtube videos.