U bevindt zich in:
Philips 58PUS6203 Reviews

PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 30 reviews
469,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prachtig toestel neem er enkel wel een soundbar bij
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • groote
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geluid
Een genot om films mee te kijken of te gamen, het geluid valt wat tegen en adviseer er wel een soundbar bij te nemen.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch!
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooi geluid
  • Goed bedienbaar
  • Minpunten
  • N.v.t
Wat een fijne tv, enorm blij met deze aankoop! Had altijd al een thuis bioscoop willen hebben!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld en goed geluid
 | 12-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Aansluitingen
  • Afstandsbediening
  • Directe Netflix-knop op AB
  • Minpunten
  • Geluid
  • Geen analoge audio-uit
Erg goede en scherpe beeldkwaliteit, makkelijk in te stellen en beschikt over veel aansluitingen. Het geluid valt ietsje tegen maar beter kun je niet verwachten van zo\'n platte TV. Ik sluit hem aan op mijn audioset. Dat kan helaas niet met normale tulpkabels die ik nog had want de TV heeft alleen analoge audio-in en niet audio-uit.
Philips 58PUS6203 Reviews
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Heel goede tv ben zeer tevreden
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld goed
  • Geluid is prima
  • Makkelijk aaan te sluiten
  • Prijs
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-30 5,8 / 10
afwachten
 | 29-06-2019
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv voor deze prijs
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Groot prima beeld
  • Goed geluid
  • Prima op te hangen
De levering was zoals beloofd. Het is een tv met een goede beeldkwaliteit. Mooi groot formaat. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Allen de voetjes zien er heel klein uit voor zo’n grote tv. Ik heb hem hangen dus ik weet niet hoe stabiel ze zijn.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 12-06-2019
Mooie tv , super beeld
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Sublieme tv!
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Bedieningsgemak (ook met mobiele app)
  • Minpunten
  • Bijna verdacht goedkoop! ;)
De enigste reden dat ik op geluidskwaliteit niet volle bak gaf ligt niet aan de geluidskwaliteit van de TV maar aan mijn persoonlijke gehoorskwaliteit, ben te doodongelukkig daar een eerlijk oordeel over te geven. Maar ook met mijn slechte gehoor is voor deze tv géén probleem met het vinden van de juiste instellingen voor aanpassingen van text Et.c.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv voor een mooie prijs
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Scherpe prijs
Goede tv met mooi beeld en goed geluid . Bewust voor een tv gekozen van dit formaat maar zonder ambilight. Voor deze prijs kun jij niet meer wensen! Toppertje
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ideale prijs kwaliteit verhouding
 | 07-03-2019
Zeer tevreden
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aanschaf voor een erg schappelijke prijs
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Simpel te installeren
  • Goed op andere apparatuur aan te sluiten
  • Goed geluid
  • Zeer schappelijke prijs/kwaliteits verhouding
  • Minpunten
  • Stand-by modus (?)
Gewoon exact wat ik van een PHILIPS tv verwacht! Goed, degelijk en handig te installeren/bedienen!!!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed en toegankelijk
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Grootte
  • Beeld
  • Toegankelijk
  • Prijs
Groot beeld voor een zacht prijsje. De tv is gemakkelijk te installeren en het besturingssysteem is toegankelijk. Het beeld is scherp met mooi geluid. Ik laat mijn muziekboxen uit en speel muziek af op mijn televisie!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Grote TV met prachtig beeld
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp en vloeiend beeld
  • Makkelijke bediening
  • Design
  • Formaat
Prijs/kwaliteit verhouding is super bij deze TV. Beeld is prachtig en voldoende functies.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer mooie tv
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • zeer groot
  • strak design
  • Minpunten
  • infrarood ontvanger vereist precisie
Mooi groot beeld voor een lage prijs. Geluid is niet geweldig maar goed voor een tv. Daarnaast goed geholpen door Platte tv bij het uitzoeken van de tv. Beeld is zeer helder en 58 inch voor de prijs die ik ervoor betaald heb vind je niet snel!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed geprijsde, kwaliteitstelevisie
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Applicaties
  • Prijs-Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
De televisie biedt goed beeld in 4k, beschikt over allerhande apps die eenvoudig werken. Goede grootte, en mooie vormgeving. Geluid is echter niet top, maar dit is eenvoudig op te lossen met een geluidssysteem.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige en gigantische TV voor een zacht prijsje
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gigantisch scherm
  • Ontwerp
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan altijd beter, maar zeker niet slecht
  • Geen uitgang voor analoge audio (L/R)
We zijn heel tevreden. TV kijken is echt een brleving op deze TV. Voor een dunne TV als deze is het geluid ook heel acceptabel. We zijn heel blij met deze aanschaf en genieten van onze “ thuisbioscoop “
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeeer tevreden met de tv en zeker de service
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • goed 4k beeld
  • helder en scherp en vloeiend beeld
  • makkelijk bedienbaar menu
  • alle aansluitingen
  • Minpunten
  • geluid kan beter maar zeker niet slecht
tv is echt van goede kwaliteit..scherp en helder beeld.alle benodigde aansluitingen.qua prijsverhouding een top tv.ben er zeer tevreden mee.en ook de service en nazorg is super.een zeer tevreden klant
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijskwaliteit verhouding superrr
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afwerking toestel
Mooi toestel oor hele mooie prijs
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Prijs kwaliteit dik in orde
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Aansluitmogelijkheden
  • Verpakking
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Beeld en geluid is goed ,de afstandsbediening vind ik wat minder goed vanwege de kleine toetsen waarvan de meestgebruikte toetsen ook nog vrij onderaan zitten zodat je met twee handen moet bedienen Verder top TV
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
uitstekende keus
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • prijs
Goede tv prachtig beeld makkelijk te bedienen kortom goede keus.