U bevindt zich in:
Philips 58PUS6203 Reviews

PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 21 reviews
599,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ideale prijs kwaliteit verhouding
 | 07-03-2019
Zeer tevreden
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aanschaf voor een erg schappelijke prijs
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Simpel te installeren
  • Goed op andere apparatuur aan te sluiten
  • Goed geluid
  • Zeer schappelijke prijs/kwaliteits verhouding
  • Minpunten
  • Stand-by modus (?)
Gewoon exact wat ik van een PHILIPS tv verwacht! Goed, degelijk en handig te installeren/bedienen!!!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed en toegankelijk
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Grootte
  • Beeld
  • Toegankelijk
  • Prijs
Groot beeld voor een zacht prijsje. De tv is gemakkelijk te installeren en het besturingssysteem is toegankelijk. Het beeld is scherp met mooi geluid. Ik laat mijn muziekboxen uit en speel muziek af op mijn televisie!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Grote TV met prachtig beeld
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp en vloeiend beeld
  • Makkelijke bediening
  • Design
  • Formaat
Prijs/kwaliteit verhouding is super bij deze TV. Beeld is prachtig en voldoende functies.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer mooie tv
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • zeer groot
  • strak design
  • Minpunten
  • infrarood ontvanger vereist precisie
Mooi groot beeld voor een lage prijs. Geluid is niet geweldig maar goed voor een tv. Daarnaast goed geholpen door Platte tv bij het uitzoeken van de tv. Beeld is zeer helder en 58 inch voor de prijs die ik ervoor betaald heb vind je niet snel!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed geprijsde, kwaliteitstelevisie
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Applicaties
  • Prijs-Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
De televisie biedt goed beeld in 4k, beschikt over allerhande apps die eenvoudig werken. Goede grootte, en mooie vormgeving. Geluid is echter niet top, maar dit is eenvoudig op te lossen met een geluidssysteem.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige en gigantische TV voor een zacht prijsje
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gigantisch scherm
  • Ontwerp
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan altijd beter, maar zeker niet slecht
  • Geen uitgang voor analoge audio (L/R)
We zijn heel tevreden. TV kijken is echt een brleving op deze TV. Voor een dunne TV als deze is het geluid ook heel acceptabel. We zijn heel blij met deze aanschaf en genieten van onze “ thuisbioscoop “
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeeer tevreden met de tv en zeker de service
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • goed 4k beeld
  • helder en scherp en vloeiend beeld
  • makkelijk bedienbaar menu
  • alle aansluitingen
  • Minpunten
  • geluid kan beter maar zeker niet slecht
tv is echt van goede kwaliteit..scherp en helder beeld.alle benodigde aansluitingen.qua prijsverhouding een top tv.ben er zeer tevreden mee.en ook de service en nazorg is super.een zeer tevreden klant
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prijskwaliteit verhouding superrr
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afwerking toestel
Mooi toestel oor hele mooie prijs
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Prijs kwaliteit dik in orde
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Aansluitmogelijkheden
  • Verpakking
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Beeld en geluid is goed ,de afstandsbediening vind ik wat minder goed vanwege de kleine toetsen waarvan de meestgebruikte toetsen ook nog vrij onderaan zitten zodat je met twee handen moet bedienen Verder top TV
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
uitstekende keus
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • prijs
Goede tv prachtig beeld makkelijk te bedienen kortom goede keus.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie, grote tv voor een goede prijs
 | 16-01-2019
Erg mooie tv voor de prijs. Ik heb niks aan te merken op beeld en bedieningsgemak, ben wel van plan een soundbar aan te schaffen. Een aanrader!
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie tv voor mooie prjjs
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • grote
  • bediening
  • Minpunten
  • maar 3 hdmi
een hele mooie tv prima beeld en geluid en bediening
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Tot nu bevalt de tv prima
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • geluid iets minder
De tv heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Geluid is niet optimaal, maar ik heb dit opgelost met een sound-bar
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima tv voor de grote woonkamer
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Maat prijs verhouding
  • Great value for money
  • Bedieninggemak
Beste maat/prijsverhouding op de markt, We zitten redelijk ver van de tv, dus waren een maat tussen de 55 en 60” nodig,, deze maat is echt super, Prima geluid, uitstekend beeld, voldoende aansluitmogelijkheden, beeld kan uit als je bijvoorbeeld een muziekzender aanhebt staan, Eenvoudig te bedienen, Netflix onder de knop is ook echt een voordeel, en een Appstore waar in staat wat je nodig kunt zijn, YouTube, Videoland etc..
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 09-01-2019
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top tv voor een top prijs
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie
  • Geluid
  • Design
Mooie tv, makkelijk te installeren, voldoende aansluitingen en super scherp beeld.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Voor weinig mooi toestel
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Groot van formaat in zijn klasse
  • Mooi uiterlijk
  • Niet zwaar in gewicht
  • Minpunten
  • Redelijk beeld
  • Geluid iets minder
  • Ophangbeugel muur zit er niet standaard bij
  • Fel rood standby lampje fel
De prijs was aantrekkelijk. Het uitelijk is goed. Kortom prijsverhouding meer dan goed.
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel tv voor weinig geld
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • prijs
  • Minpunten
  • geluid
  • steuntjes
Mooie tv met veel mogelijkheden. Scherp beeld. Soms een rare pieptoon voor een paar seconden. Heb de Sonos Playbar aangesloten dus daar kan het ook aan liggen (had er echter bij m'n vorige tv geen last van). Een van de steuntjes kreeg ik bijna niet gemonteerd. Nu aan de muur bevestigd. Gebruik van de AB naast die van KPN vereist wel enige oefening...
PHILIPS 58PUS6203 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede prijs/kwaliteit verhouding, geluid kon wel iets beter
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grootte
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Goede prijs/kwaliteit verhouding en erg mooi beeld. Het geluid had wel iets beter gemogen, maar met een soundbar of home cinema set zal dit op te lossen zijn