U bevindt zich in:
Philips 55PUS8503 Reviews

PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 119 reviews
788,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
75" er gaat een nieuwe wereld open. Nieuwe kijk beleving.
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherp Beeld
  • Mooi afgewerkt
  • Veel beeld standaarden zoals HDR
  • android TV
  • Ambilight
  • Minpunten
  • geen
Zeer mooi beeld, Nanoled werkt erg goed. Het beeld is snel geen haperingen en zwart is zwart. Android TV is mega snel. (druk op de knop en de app is supersnel geladen). Wist niet dat het geluid van de TV's zo goed kan zijn. Je merkt dat er een sub in zit. Handige afstandsbedining met qwerty toetsenbord. Ambilight maakt het af. Wij zitten op 5.5 m afstand het beeld is kraakhelder. tip kijk op NF "our planet" in HDR.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Smart TV
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Netflix Knop
  • Spotify APP
  • Ambilight
Allereerst, Platte TV winkel is een erg fijne uitgebreide winkel, wat een keuze ! Wij zijn naar de winkel van Platte TV in Breda gegaan om een nieuwe Sony Smart Tv te kopen, helaas was het model niet meer leverbaar, we werden door Medewerker Stephan zeer goed geholpen, Medewerkers hebben verstand van TV,S Na een uitgebreide/vergelijking en uitleg uiteindelijk de Philips 49PUS8503 gekocht De volgende dag keurig bezorgd, het instaleren van deze Philips Smart Tv is zeer gemakkelijk, het beeld van 100 HZ is super scherp, ook de 4K UltraHD is een aanrader !! De Netflix knop is ook heel handig, de stembediening is ook een leuke gadget Onze Kleinkinderen hebben deze stembediening inmiddels ook al ontdekt En niet te vergeten You Tube en Netflix in HDR kwaliteit, een genoegen om hier naar te kijken Ons advies is na een paar weken kijken, koop gerust deze Philips 49PUS8503 !! Wij hebben er in ieders geval geen spijt van
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
De TV bevalt prima. Uitstekende beeldkwaliteit, makkelijk in bediening. De TV heeft een mooie vormgeving.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv, helder beeld en prettig geluid.
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Disign
  • Geluid
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Handleiding over functies en instellingen
Tv gekozen vanwege de mooie afwerking. Mooie omlijsting zonder plastic look. Veel functies. Was in een paar minuten aangesloten op Ziggo next box.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Haarscherp beeld en goed geluid
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • super helder beeld
  • eenvoudige installatie
  • drievoudig ambilight
  • extra bass
  • equalizer instelling geluid
  • Minpunten
  • nog geen
Zeer tevreden over de aankoop van deze philips tv. Eenvoudige installatie, ontvang hier op een hd sat ontvanger met een super helder beeld. Formaat van 49 inch is groot genoeg voor hier. Daarom geen oled tv gekozen, deze heeft ook perfect zwart door nanoled. Dit type is uitgevoerd met soundbar en bas klinkt goed. Kan natuurlijk niet op tegen het 5.1 surround systeem wat ik ook heb aangesloten. Hoop hier ook weer lange tijd van te genieten net als de vorige Philips. Deze heeft een veel uitgebreidere ambilight (drievoudig) en meer instelmogelijkheden. De snelheid 100hz geeft prima beeld bij voetbalwedstrijden (geen vervaging) De kijkafstand is hier 2.5 tot 3.0 meter dit bevalt goed. De netflix knop is gemakkelijk en de youtube chromecast via de mobiele telefoon speelt direct af op de tv. Prima advies van platte tv doetinchem.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voldoet volledig aan de verwachting!
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Soundbar
  • 100 hrz
  • Minpunten
  • Google home compatibiliteit
  • De afstandsbediening hapert incidenteel
Na lang zoeken hebben wij uiteindelijk gekozen voor deze tv, vooral omdat hij de 100hrz beeldverversing heeft. Voor het regelmatig spelen van console games is dit in deze tijd een must. Ook voor het kijken van series en films is deze tv bijzonder geschikt. Het kijken van tv kan ik u niets over melden, wij hebben geen aansluiting. De tv beschikt over een groot aantal hdmi/usb/geluid's poorten en speelt bijna alle beeldformaten (.mkv/mp4/etc) af. Dit is vooral handig als je series wilt kijken die normaal gesproken niet in Nederland uitgezonden worden. Het instellen van de tv zelf ging bijna vlekkeloos, het updaten van de bij eerste inschakeling duurde langer dan wij verwacht hadden. Wat ook heel erg jammer is, ons google home systeem is zeer slecht compatible met deze uitvoering.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldige ECHTE smart TV
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • echte snelle Android TV
  • 4K beeld
  • 49 inch niet te groot
  • veel instelbaar
  • veel TV voor dit geld
Vanwege Android TV heb ik nu wat ik wil en Android is lekker snel. Hierdoor kan ik nu Kodi in de TV draaien. Beeld is echt goed en zeker voor dit geld. OLED is beter maar marginaal beter en de meeste mensen zullen het niet eens zien. Geluid is goed maar toch maar mijn fijne stereo maar weer aangesloten. Genoeg instellingen ook in het menu om geluid en beeld synchroon te laten lopen. Ambilight is wel veel licht maar wel mooi en werkt heel goed.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg goed!
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Best goed geluid
  • AMBILIGHT
  • Android OS
  • Minpunten
  • nog geen kunnen ontdekken
Mooi uitziende TV met brushed metal look. Beeld is erg mooi. Goed contrast en HDR is ook aardig. 120HZ paneel erg fijn bij snelle beelden maar wel even wennen bij films. Went op zich best snel en mocht je echt verlagen naar de schokkerige 60Hz dan kun je in de "motion" menu TV in de "Films" mode zetten. Uiteraard is Ambilight een fijne en unieke toevoeging die kijkplezier nog verder vergroot. Werkt overigens ook leuk samen met Hue lampen van Philips! Geluid met de ingebouwde soundbar best aardig te noemen, in ieder geval een stuk beter dan bij een gemiddelde TV. Verder is Android een fijne OS met veel mogelijkheden, o.a. casten vanuit de mobiele devices is erg makkelijk. Nu bijna een maand in bezit en nog steeds erg tevreden!
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Hue
  • Android tv
  • Minpunten
  • Gromecast
Een mooie en fijne televisie met alles er op en er aan alleen de gromecast zet de tv niet uit dat is een minnetjes.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie met haarscherp beeld en goed geluid
 | 12-06-2019
Ik had initieel een ander type wat ouder was maar op aanbevelen van platte TV kon ik een nieuwer type voor weinig extra geld bestellen. Goede keuze en erg goede service
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
veel kwaliteit en functionaliteit voor weinig
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • kleurenweergave (hdr en local dimming)
  • functionaliteiten (zoals interne chromecast en ambilight)
  • android tv
  • beter geluid dan gemiddeld
  • kijkhoek zijn goed (ips scherm)
  • Minpunten
  • chromecast kan soms wat traag zijn
kort
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte tv in beeld en geluid
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
Perfect beeld, uitstekend geluid, eenvoudig te installeren,
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie tv met een goede beeldkwaliteit en een bovengemiddde geluidskwaliteit
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Ambilight
  • 100hz
  • Minpunten
  • Nog geen
Wij hebben de pus8503 nu een aantal weken in bezit en zijn erg tevreden. De beeldkwaliteit is prima, verversingssnelheid en lag zijn prima voor te gamen en het geluid is beter dan van veel tvs in dit segment. De ambilight is voot ons ook een groot pre, aangezien onze vroige tv dit ook hhad.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv
 | 02-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Makkelijk installeren
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Mooie tv. Erg makkelijk te installeren. Mooi beeld en geluid.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima Televisie.
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeldkwaliteit
  • Android
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Blacklight Bleeding
Schitterende mooie televisie voor relatief weinig geld, Het gemak van bedienen en beeld is super scherp, geluid prima en helder uit soundbar onder toestel, echter heel licht last van backlight bleeding in onderkant van scherm in vooral de hoeken. Al met al een goed teoestel .
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een bijzondere TV
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte
  • Ambilight rondom
  • geluid
  • Gebruiksvriendelijk
Het is werkelijk een prima aankoop. Heel mooi scherp beeld en ik kan nu zelfs overdag TV kijken, terwijl ik vroeger de gordijnen dicht moest doen.! Ook het Ambilight effect vind ik prachtig.
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
topper
 | 27-05-2019
Fantastische tv, mooi beeld, mooi geluid, veel mogelijkheden
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima aankoop
 | 26-05-2019
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top
 | 21-05-2019
Zeer tevreden over de tv en de bestelling online. Daarna in de winkel nog een standaard voor aan de muur gekocht. Ziet er top uit!
PHILIPS 55PUS8503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch, er gaat een wereld voor je open.
 | 02-05-2019
Zeer tevreden over deze t.v. Ik heb hem nu een week maar ik betrap mij erop dat ik dagelijks al veel teveel zit te kijken.