U bevindt zich in:
Philips 55PUS7503 Reviews

PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 132 reviews
799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie en goede tv
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Diverse functies
  • Geluid
Goede service en advies gekregen. Snelle service, correcte afhandeling. Nazorg!
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De kleuren zijn heel intens en het beeld is scherp!
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • loepzuiver beeld
  • rustiger kijken door het Ambilight
Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden met de Philips 55PUS7503 De kleuren zijn heel intens en mooi, het beeld is loepzuiver. Het Ambilight hebben wij altijd aan, wij kijken heel veel films en dan is het een geweldige ervaring omdat de kleuren zich aanpassen aan het beeld, ook is het daardoor rustiger voor je ogen. Minpuntjes kan ik niet bedenken, dus daarom raden wij deze Philips tv aan als mensen ook zo'n geweldige ervaring in de eigen huiskamer willen beleven!
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een mooie Ambilight TV voor een concurerende prijs.
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Mooi beeld
  • Huiskamer groot!
  • Eenvoudige bediening
  • Concurerende prijs
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv met goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Ambilight
  • Toetsenbord afstandsbediening
  • Minpunten
  • Een muis in de afstandsbediening zou handig zijn voor internet
Superblij met het product. Geluid is prima. Scherpe beeld met mooie kleuren. Ambilight zorgt voor extra kijkplezier. Het is ook mooi dat je de ambilight kan aanpassen.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv voor een mooie prijs
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi designe
  • Prima scherpte
  • Meerdere mogelijkheden met instellingen
  • Zeer scherpe prijs
  • Makkelijk bedienbaar en instelbaar
Mooie tv prima beeld en zeer veel mogelijkheden ook met androit.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prachtige beeldkwaliteit en ambilight
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Opstarttijd
Een prachtige tv. Heel helder beeld en de ambilight is erg mooi. De geluidskwaliteit is ook prima. Enige nadeel is de opstarttijd van de tv. Dit zou sneller moeten kunnen.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig prijs/kwaliteit TV
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Ziet er prachtig uit
  • Lekker dun
  • Geweldige Ambilight
  • Lichtgewicht
  • Minpunten
  • Geluid kon beter
  • Aan de statief moet je wennen
Het is een prachtig TV met zeer goeie kwaliteiten. Geluid is iets minder maar zeker niet slecht
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Erg goede tv voor zijn prijsklasse.
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Android
  • Spraakbesturing
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Moeilijke afstandsbediening
Goede tv, mooie beeldkwaliteit en android inplaats van smart tv is echt een aanrader.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie weergave, wel wat backlight bleeding
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp display voor de prijs
  • Redelijk snelle menu's
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Toch wat backlight bleeding
Prima TV met practische dubbelzijdig te gebruiken afstandsbediening. Helaas wel wat backlight bleeding te zien op zwarte schermen. Als je een externe geluidsbron hebt zou ik een tv zonder soundbar kopen omdat dat toch iets mooier is.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
goede kwaliteit, bediening winkel en montage
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • het geheel
  • Minpunten
  • geen
ik en mijn vrouw zijn blij met de aanschaf van deze tv en de gehele afhandeling met betrekking tot de koop..
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Echt een verademing
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Prettige kleuren
  • Geluid na eigen aanpassingen
  • AmbiLight 3
  • Android TV en Chromecast ingebouwd
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Standaard geluidsinstellingen
  • TV gids bouwt traag op
Ok, het is geen OLED, maar het beeld is echt prima. De zwart waarden zijn niet die van een OLED maar dat stoort mij totaal niet. De kleuren zijn namelijk echt goed en niet zo overdreven (als je dat wil kan dat wel, maar is niet mijn voorkeur). Android TV erop en de Cast mogelijkheden zijn geweldig en heeft er voor gezorgd dat ons TV meubel flink opgeruimd kon worden. Het geluid is ook prima, maar dat is standaard niet zo. Hiervoor moet je echt even de geavanceerde geluidsinstellingen in om je eigen EQ in te stellen, maar dan is het ook echt prima eigenlijk.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV met waanzinnig mooi beeld
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
Hele mooie tv Mooi beeld en geluid. Fijn menu. Waar je zo doorheen scrolt.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV. Ambilight is gaaf. Makkelijk te bedienen. Geluid is goed
 | 15-01-2019
Prima en mooie TV. Gave look voor donder aluminium rand. Goeie beeldkwaliteit, geluid door ingebouwde soundbar stukken beter als vorige TV die dat niet had.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv, goed beeld voor een redelijke prijs
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk bedienen
  • vormgeving
  • ambi light
  • afstandsbediening
  • Minpunten
  • geluid via tv
TV voornamelijk uitgezocht op zijn uiterlijk. TV is eenvoudig in gebruik. Geluid via mijn DENON versterker en boxen dus prima in orde.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig mooie ambilight TV
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Geweldige ambilight ervaring
  • Super mooi beeld
  • Synchroniseert heel mooi met mijn Hue lampen
  • Minpunten
  • Configureert best lastig
  • Nog niet gelukt Chrome cast werkend te krijgen
Echt heel mooi beeld. Dat ambilight is echt heel mooi. Werkt perfect met mijn Hue lampen. Geluid kan ik niet beoordelen omdat ik dat over mijn Dolby 7.1 receiver laat lopen. Wel lastig om alles in te stellen. Dat heeft natuurlijk ook te maken dat de TV zoveel features heeft. Het is mij nog niet gelukt om de chrome cast werkend te krijgen.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV.
 | 14-01-2019
Zeer mooie tv voor een mooie prijs.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi tv met ambilight
 | 13-01-2019
Mooie tv met ambilight is een extra punt!
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Mooi geluid
  • Ambilight
  • Streamen
  • 4 HDMI poorten
Nog nooit zo'n mooi beeld gehad. Scherp, goede kleuren. Mooi, vol, gedetailleerd geluid. Ambilight maakt beleving compleet. Design is top. Veel aansluitmogelijkheden. Enige nadeel, Je wil nooit meer ergens anders tv zien.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige tv, mooi beeld. Het ambilight aan 3 kanten is prachtig. Enige minpunt is de afstandsbediening die niet werkt icm de KPN box.
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Toetsenbord op de afstandsbediening
  • Minpunten
  • Afstandsbediening werkt niet icm de KPN box
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi toestel dat voldoet aan de verwachtingen.
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • fraai beeld
  • direct op Netflix
  • Minpunten
  • geen