U bevindt zich in:
Philips 55PUS7503 Reviews

PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 94 reviews
799,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Worth it!
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Smart
  • Led
  • Gemakkelijk
  • Minpunten
  • Afstandbediening
  • On off power
Afstandbediening niet duidelijk te lezen Tv gaat niet snel aan, meerdere keren drukken Voor de rest een geweldige tv! Mega tevreden
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goede keus geweest
 | 12-12-2018
prima
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv
 | 12-12-2018
Mooi beeld, rustig voor je ogen. Helemaal tevreden met mijn nieuwe aankoop.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
veel kijk plezier
 | 11-12-2018
het is een goed product voor weining geld
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld en geluid. Een super aankoop
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp geluid
  • Beeld instellingen
  • Ambylite led
  • Instellingen
  • Minpunten
  • Geen boekje erbij met instructies
  • Uitleg over afstandbediening
Goed geluid door de box aan de voorzijde. Makkelijk in te stellen naar je eigen wensen van beeld geluid en ambylite.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
Goed product voor een mooi bedrag
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede kwaliteit voor een zachte prijs
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Ambilight is mooi
  • Kwaliteit/prijs
  • Minpunten
  • Iets minder scherp beeld bij internet tv
Mooi scherp beeld, alleen bij internet TV iets minder. Gemakkelijk te bedienen en het ambilight effect is mooi. Prima prijs - kwaliteitsverhouding.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede TV. Nog lastig te vinden hoe we via de computer nar de TV komen
 | 09-12-2018
Mooie TV. Lekker vlak. Goed beeld.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top tv voor een goede prijs
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Ambilight kan worden uitgezet
  • Minpunten
  • Te lompe afstandsbediening
Prima Tv, met scherp beeld
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede televisie erg blij mee!
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Scherpte
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Simpel TV geluid
Prijs kwaliteit prima! Beeld is scherp mooi vorm gegeven. Geluid is prima, mocht je echt 3D willen moet je met een ander systeem werken maar het werkt goed.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Makkelijk te bedienen, beeldkwaliteit minder
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Mooi en responsive ambilight
  • Onverwacht goede geluidsweergave
  • Minpunten
  • Vlekkerig beeld
Ik had gehoopt dat de vlekken een nieuw-uit-de-doos foutje zou zijn maar helaas blijven de randen vlekkerig.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima setje
 | 29-11-2018
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Prima setje, bevalt erg goed
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede en mooie TV
 | 28-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Android
  • Goed geluid
  • Netflix knop
  • Minpunten
  • Vaker op aan drukken voordat de tv aan gaat
  • Bediening mag makkelijker
Prima tv, alleen de aan knop moet je vaker indrukken voordat de tv aangaat. Ik wee niet of dit normaal is? Ik had dit namelijk met mijn oude Philips TV ook.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Fantastische tv
 | 27-11-2018
Dit is mijn tweede ambilight tv van Philips. Eenmaal gewend wil je niet meer zonder. Prachtige kleuren en redelijk geluid via de ingebouwde luidsprekers. Mooie prijs en nog eens cashback van Philips.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top kwaliteit beeld
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • ambilight kleuren
  • gebruiksgemak
De TV werd mij aangeraden door een medewerker van PlatteTV, hij overtreft al mijn verwachtingen zowel qua beeld en geluid! De ambilight aan 3 zijden maakt het geheel af. Het geluid is goed te noemen ondanks het van de TV zelf komt, ik koop voor mezelf wel een soundbar. Ben dit al jaren gewoon en dan zou het wel een gemis zijn!
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Niet twijfelen, heel goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight 3 zijden, heel rustig voor de ogen ook in donkere omgeving
  • Smart TV (Android)
  • Formaat
  • 4K UHD
  • Minpunten
  • Redelijk grote afstandsbediening, niet helemaal nodig voor normaal/dagelijks gebruik
Zeer tevreden met deze aankoop. Ik had eerst een andere Philips TV besteld, maar Platte TV stelde mij op eigen initiatief een betere TV voor tegen dezelfde prijs (normaal een stuk duurder, ook bij andere winkels; ook ambilight 3 zijden, maar dan een iets oudere serie). Ik kon natuurlijk mijn eigen keuze ook nog laten leveren, maar dit aanbod kon ik niet afslaan natuurlijk. Dus ik ben super blij met dit voorstel en de service. Snel thuisgeleverd zonder problemen. Het is een heel fijne TV met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik gebruik deze TV ook als groot scherm om te gamen op de Playstation 4 Pro met UHD 4K kwaliteit.
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een uitstekende smart tv van Philips voor een mooie prijs.
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Geluid
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Zeer tevreden
 | 18-11-2018
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Zeer tevreden
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Omgevingslicht
  • Uitstraling
Prijs-kwaliteit zeer tevreden. Wel even nodig gehad om alle beeldinstellingen te personaliseren.. maar eens dat gedaan was een top aankoop!
PHILIPS 55PUS7503 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfect
 | 12-11-2018
Helemaal perfect ben zeer tevreden over , helemaal top