U bevindt zich in:
Philips 55POS9002 Reviews

PHILIPS 55POS9002 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 303 reviews
1799,-
1199,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld !!!
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld , zal deze oled phillips tv zeker aanbevelen, wij zijn er erg blij mee.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Helemaal te gek!
 | 27-01-2019
Een super tv. Meer dan we hadden verwacht! Kortom een aanrader!
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische beeldkwaliteit en heldere kleuren
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • gemak
  • Beeldkwaliteit
  • ambilight
  • bediening is simpel
  • Minpunten
  • ?
De beeldkwaliteit is echt geweldig. De kleuren zijn scherp en helder. De bediening is appeltje eitje, instellingen zijn zo in orde gemaakt. De Ambilight is heerlijk en mooi dynamisch. Echte minpunten hebben we nog niet ontdekt.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Super beeld kwaliteit en mooie vormgeving!
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Mooie voet
  • Ingebouwde chromecast
  • Bijna geen rand om het beeld
  • Super dun
  • Minpunten
  • Besturing reageert een beetje traag
  • Stroom kabel steekt als enige kabel uit, hierdoor kan de tv minder strak tegen de muur gehangen worden.
Mooie oled tv met super goede beeldkwaliteit, de beelden spatten echt van je scherm af! Het enige echte nadeel is dat de besturing van de tv wat traag reageert, dus je moet een klein beetje geduld hebben tijdens het bedienen van de tv.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Helemaal top
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • kleur is heel helder
  • hij is mooi plat
De kleuren zijn prachtig. Een mooi groot scherm het is fantastisch om tv te kijken.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig toestel met mooi scherp beeld.
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Prijs/kwaliteitverhoding
Deze TV gekocht omdat we de kleuren iets zachter en warmer vonden dan bij Samsung. Ambilight hadden we voor kennisgeving aangenomen en aanvankelijk ook uitgezet. Maar verrassend is dat het echt prettiger kijken is met Ambilight aan. (Het toestel staat tegen een witte muur, dat scheelt misschien) Buitengewoon tevreden over bedieningsgemak en beeldkwaliteit. Geluid is behoorlijk, meer kan je niet verwachten van zo'n platte TV. Misschien schaffen we nog een soundbar aan, maar voor nu is het genieten.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een fijne tv
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • zeer scherp beeld
  • dicht tegen de wand.
  • Minpunten
  • nog niet tegen gekomen.
Tv mooi strak en een scherp beeld. het
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een geweldige TV
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • Minpunten
  • hij blijft altijd stand by staan ofwel uit zetten is niet uitzetten
Sinds de tv aan de muur hangt is het ambilight veel intenser, waardoor wij nog meer plezier beleven aan het kijken.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilght
  • Design
Mooie TV, prachtig beeld, zeker met de Ambilight. Dit is onze 3e Philps TV met Ambilight en ze worden steeds fraaier.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig toestel
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Afstandsbediening
Super toestel, zeer makkelijk te installeren. Kwaliteit van het beeld is verbluffend. De ambilight is naar wens af te stellen wat super fijn is!!
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede oled TV en betaalbaar
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design (mooi)
  • Afstandsbediening
  • Zeer plat
  • diep zwart en mooi wit
  • Minpunten
  • Geluid
We zijn beidde (ook m'n vrouw) zeer tevreden over deze aanschaf, En ook positief over de bezorging door Patte TV. Wij raden u deze TV aan.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv super scherp beeld
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in te stellen
Mooi scherm , zeer dun, weegt niet veel en super scherp beeld. Zeer makkelijk aan te passen naar je eigen smaak.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld, mooie vormgeving, top kwaliteit .
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooi en scherp beeld en super makkelijke bediening
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruik gemak
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen scart en tulp aansluitin
Top tv ziet er goed uit en makkelijk in gebruik
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld je blijft kijken
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • handige afstandsbediening
  • Dunne TV plaatje aan de muur
  • Makkelijk in te stellen
  • Android werkt perfect
  • Minpunten
  • niet
Perfecte Oled TV voor een super mooie prijs. Makkelijk te installeren kind kan de was doen.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product, voldoet ruim aan de verwachtingen
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Mooie kleuren
  • Zwart is echt zwart
  • Spraakbedieningen werkt perfect
  • Afstandbediening super handig
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld en erg tevreden en heb geen min punt
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige televisie!
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bediening
  • uitgebreide instellingen
  • Minpunten
  • muurmontage
Schitterende beeldkwaliteit, ambilight voegt echt iets toe aan de kijkervaring. Het geluid van deze tv zou erg slecht zijn maar voor de gemiddelde tv kijker is het prima. Minpuntje is dat de tv niet zo vlak tegen de muur hangt als ik gehoopt had.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Super mooie tv in combinatie met spons top
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Oled
  • Kleuren
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Ambilight
Zeer goede beeldkwaliteit ben Philips ambilight gewend maar dit is super
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV met een top kijkervaring
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksgemak
  • Prijs
  • Ambilight
  • Android besturing
  • Minpunten
  • geluid
Deze Philips TV heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Na jaren naar een Sony led tv te hebben gekeken ben ik uiteindelijk toch tot de aankoop van deze Philips OLED tv gegaan. Niet alleen de prijs heeft mij uiteindelijk doen besluiten tot het kopen maar ook de kwaliteit van het beeld. Ambilight is zeker een aanwinst en kijkt heel plezierig. De beelden komen nog meer tot leven. De integratie van Android en alle gemakken die dat met zich meebrengt geeft een feest van herkenning. Makkelijk te koppelen met je Android telefoon of tablet.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi beeldkwaliteit en meer dan voldoende aansluitmogelijkheden.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleurenweergave
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Eigenlijk teveel instelmogelijkheden;-)
  • Afstandsbediening is groot
Mede dankzij de goede voorlichting hebben we een televisie die aan al onze wensen voldoet .