U bevindt zich in:
Philips 55POS9002 Reviews

PHILIPS 55POS9002 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 296 reviews
1799,-
1396,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-357 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een geweldige TV
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • Minpunten
  • hij blijft altijd stand by staan ofwel uit zetten is niet uitzetten
Sinds de tv aan de muur hangt is het ambilight veel intenser, waardoor wij nog meer plezier beleven aan het kijken.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilght
  • Design
Mooie TV, prachtig beeld, zeker met de Ambilight. Dit is onze 3e Philps TV met Ambilight en ze worden steeds fraaier.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig toestel
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Afstandsbediening
Super toestel, zeer makkelijk te installeren. Kwaliteit van het beeld is verbluffend. De ambilight is naar wens af te stellen wat super fijn is!!
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede oled TV en betaalbaar
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design (mooi)
  • Afstandsbediening
  • Zeer plat
  • diep zwart en mooi wit
  • Minpunten
  • Geluid
We zijn beidde (ook m'n vrouw) zeer tevreden over deze aanschaf, En ook positief over de bezorging door Patte TV. Wij raden u deze TV aan.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv super scherp beeld
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in te stellen
Mooi scherm , zeer dun, weegt niet veel en super scherp beeld. Zeer makkelijk aan te passen naar je eigen smaak.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld, mooie vormgeving, top kwaliteit .
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooi en scherp beeld en super makkelijke bediening
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruik gemak
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen scart en tulp aansluitin
Top tv ziet er goed uit en makkelijk in gebruik
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld je blijft kijken
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • handige afstandsbediening
  • Dunne TV plaatje aan de muur
  • Makkelijk in te stellen
  • Android werkt perfect
  • Minpunten
  • niet
Perfecte Oled TV voor een super mooie prijs. Makkelijk te installeren kind kan de was doen.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product, voldoet ruim aan de verwachtingen
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Perfect beeld
  • Mooie kleuren
  • Zwart is echt zwart
  • Spraakbedieningen werkt perfect
  • Afstandbediening super handig
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld en erg tevreden en heb geen min punt
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige televisie!
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • bediening
  • uitgebreide instellingen
  • Minpunten
  • muurmontage
Schitterende beeldkwaliteit, ambilight voegt echt iets toe aan de kijkervaring. Het geluid van deze tv zou erg slecht zijn maar voor de gemiddelde tv kijker is het prima. Minpuntje is dat de tv niet zo vlak tegen de muur hangt als ik gehoopt had.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Super mooie tv in combinatie met spons top
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Oled
  • Kleuren
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Ambilight
Zeer goede beeldkwaliteit ben Philips ambilight gewend maar dit is super
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV met een top kijkervaring
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksgemak
  • Prijs
  • Ambilight
  • Android besturing
  • Minpunten
  • geluid
Deze Philips TV heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Na jaren naar een Sony led tv te hebben gekeken ben ik uiteindelijk toch tot de aankoop van deze Philips OLED tv gegaan. Niet alleen de prijs heeft mij uiteindelijk doen besluiten tot het kopen maar ook de kwaliteit van het beeld. Ambilight is zeker een aanwinst en kijkt heel plezierig. De beelden komen nog meer tot leven. De integratie van Android en alle gemakken die dat met zich meebrengt geeft een feest van herkenning. Makkelijk te koppelen met je Android telefoon of tablet.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi beeldkwaliteit en meer dan voldoende aansluitmogelijkheden.
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Kleurenweergave
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Eigenlijk teveel instelmogelijkheden;-)
  • Afstandsbediening is groot
Mede dankzij de goede voorlichting hebben we een televisie die aan al onze wensen voldoet .
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende TV die aan alle verwachtingen voldoet
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig in te stellen
  • Minpunten
  • geluid kan beter maar van zo'n dunne TV kun j eook niet meer verwachten
  • geen handleiding in verpakking
Uitstekende TV, haarscherp beeld met mooie kleuren.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
super beeld - matig geluid - soundbar gewenst
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
Beeld is heel goed. Slechte beeldkwaliteit van niet-HD zenders gaat nu irriteren. Contrast is fel, kijken nu 's-avonds op nightstand. Geluid is echt niet mooi maar wel duidelijk. Ga proberen de óude'sounbar van mijn PHILIPS TV opnieuw te gebruiken. Tip: als je met 'demo 4K'op YouTube zoekt krig je heel mooie filmpjes te zien die je kunt gebruiken bij de persoonlijke afstelling van de TV
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Super televisie
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • ambilight
  • makkelijk te bedienen
  • android tv
  • Minpunten
  • geluid
  • reageert soms traag op de apps
Prachtig vlijmscherp beeld Zwart is echt zwart,en aangrenzende kleuren zijn veel helderder Ambilight geeft een hele leuke kijkervaring Geluid is niet zo best,maar vervang ik met een soundbar
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtige tv, meubelstuk in de kamer
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • mogelijkheden
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
Prima product, makkelijk installeren, mooi beeld
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige TV waar ik elke dag van geniet
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Haarscherpe beeldkwaliteit
  • Android TV
  • Ambilight
  • Nachtmode
  • Minpunten
  • 4k hapert af en toe
  • Casten naar TV in maximaal 1080p
  • Power kabel aansluiting
Deze Televisie heeft zo'n geweldige beeldkwaliteitdat dat ik er elke dag nog van te spreken ben. De toevoeging van Ambilight is ook erg mooi en werkt vlekkeloos. Ook de suggesties die Android TV leveren sluiten goed aan op wat ik daadwerkelijk wil kijken. En de nachtmode is zeer fijn voor je ogen zonder dat het alles oranje maakt. Een puntje waar ik me niet in kan vinden is dat de power kabel recht naar achteren uitsteekt terwijl de rest van de aansluitingen langs de zijkant lopen waardoor je de TV niet netjes kan bevestigen aan de muur. Maar dit is bij ons toch niet het geval. Op het geluid kan ik eigenlijk geen feedback geven omdat hij bij ons aangesloten staat aan een geluidsinstallatie. De 4K ondersteuning werkt niet altijd vlekkeloos en soms hapert hij, maar dat kan ook aan de software liggen. Via de castfunctie kan je maximaal 1080p streamen en niet 4K.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een schitterende Oled tv. De Prijs kwaliteit is top.
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • Stekkerklaar
  • Scherpe prijs
  • Mooi beeld
  • Redelijk geluid
  • Vele aansluitingen
  • Minpunten
  • Kan niet draaien op zijn poot.
De Oled tv van Philips met al zijn extra's is aan te bevelen. De service van Platte tv is 100%. Afspraak is afspraak bij platte tv. Goede bezorging en behulpzaam met uitpakken.
PHILIPS 55POS9002 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch beeld
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Minpunten
  • Geluid
Ik speel het geluid over het geluidssysteem maar het beeld is fantastisch. Ook de afstandsbediening werkt top! Kortom een aanrader.