TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Philips 55OLED935 Reviews

PHILIPS 55OLED935 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 89 reviews
1899,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV met heel goed geluid
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • 48 inch s voor ons perfect
  • Minpunten
  • geen
De Philips 48OLED935 en Spectral Spray ZU1079 schuimreiniger met microvezeldoek voldoet zeker aan onze verwachtingen. Bij een koop kan ik de Philips 48OLED935 aanbevelen. Het is een prima TV met een heel goed geluid. Ik ben doorj PlatteTV goed geholpen.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV prachtig beeld en geluid.
 | 14-02-2021
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • geen gebruiksaanwijzing alleen online
Prachtig beeld en geluid veel mogelijkheden. Zelf gemonteerd ging prima met de bijgeleverde omschrijving
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie televisie met prachtig beeld en goed geluid
 | 13-02-2021
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • goed geluid
  • fraaie vormgeving en afwerking
  • Minpunten
  • gebrekkig communicatie met externe subwoofer
Dit wordt waarschijnlijk een saaie review, want ik heb weinig te klagen. Na een vlot en vriendelijk verlopen proces van aanschaf is deze fraaie televisie vakkundig bij mij thuis geïnstalleerd door een sympathiek en meedenkend tweetal medewerkers van Platte TV. Kortom: ik ben uiterst tevreden.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een TOP televisie
 | 12-02-2021
  • Pluspunten
  • super mooi beeld
  • super mooi geluid
  • mooi design
  • alles....
  • Minpunten
  • GEEN.
Ik was mijn proled 9704 gewend maar dit is toch wel een klasse hoger. Nog een beetje bang voor inbranden maar dit blijkt overbodig omdat en bij philips iets is verbeterd zodat inbranden tot een minimum wordt gebracht. En dus eigenlijk te verwaarlozen is.
Philips 55OLED935 Reviews
Philips 55OLED935 Reviews
Philips 55OLED935 Reviews
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Ambilight
  • Minpunten
  • nog niets kunnen ontdekken
Zeer mooie tv , mooi ambilight ,mooie vormgeving zeer tevreden ermee
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kijken, zien, horen en voelen een waar genot
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Bediening
  • .meer keuzes
  • Home video inhuis
  • Minpunten
  • Geen
Mooi en strak.pas geheel in het interieur
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aankoop sinds jaren.
 | 06-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • Vormgeving
In 1 woord geweldig.
Philips 55OLED935 Reviews
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie TV
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
Van de 65OLED903 overgestapt naar de 65OLED935. De kleuren en het geluid van de TV zijn heel mooi. Ook de ambilight op dit model is een verbetering. Daarnaast ben ik ook heel erg tevreden over de goede service van PlatteTV. Wil jullie bedanken voor de mooie oplossingen die jullie hebben aangeboden. En een goede garantie die jullie afgeven en waarmaken. En Ron van PlatteTV ook super bedankt!
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Waanzinnig mooie beeldkwaliteit!
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Design
  • Ambilight
  • Afwerkings niveau
  • Minpunten
  • Geluids instellingen beetje omslachtig
  • Geluid had ik meer van verwacht
Na een bijzonder prettig gesprek met Anne is mijn keuze op Philips gevallen, en daar ben ik zéér blij mee. Ik kreeg een goed en eerlijk advies en in deze rare tijd dat je niet naar een winkel kan is dat zéér belangrijk. De levering was supersnel en exact zoals afgesproken. Heerlijk om weer eens zaken met een bedrijf te doen wat gewoon doet wat het belooft ! Supertevreden !
Philips 55OLED935 Reviews
Philips 55OLED935 Reviews
Philips 55OLED935 Reviews
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie TV
 | 04-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
Van de 65OLED903 overgestapt naar de 65OLED935. De kleuren en het geluid van de TV zijn heel mooi. Ook de ambilight op dit model is een verbetering. Daarnaast ben ik ook heel erg tevreden over de goede service van PlatteTV. Wil jullie bedanken voor de mooie oplossingen die jullie hebben aangeboden. En een goede garantie die jullie afgeven en waarmaken. En Ron van PlatteTV ook super bedankt!
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig echt genieten
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Beeld Top
  • K4 is geweldig om te zien
  • Geluid hoor je door je hele huiskamer.
  • Ambilight is nog mooier dan ik al had.
  • Geld echt waard
  • Minpunten
  • Nee
Heeft al 23jaar Philips waarvan 12 jaar Ambilight wil niets anders meer ! Wat een genot om naar te kijken en te luisteren. Philips blijft bij mij de nr 1 .
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV!
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met de OLED935. Super snel geleverd, en goede service van plattetv.nl
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
niet alleen een mooi toestel maar het beeld is top en het geluid is beter dan mijn vorige Philips TV.
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • 55 inch is groot genoeg
  • geluid
  • belevenis totaal in combinatie beeld en geluid
  • beeld is goed en zeker met 4 k uitzendingen
  • Minpunten
  • afstandbediening niet gemak vriendelijk
ik heb lang moeten wachten. Maar gelukkig voldoet de TV naar verwachting. Een 55 inch is groot genoeg want zat te twijfelen om een 65 inch te kopen. Het geluid is mooi en met een subwoofer zal het geluid de belevenis nog beter zijn maar ik liep de actie mis door een teleurstellende vergissing. De bediening van de afstandbediening is wat onhandig en zeker nog met de knoppen ven bv Netflix er op maar heb geen Netflix, had graag een keuze gehad.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • prachtig geluid
  • snel in switchen tussen apps
  • Minpunten
  • afstandbediening onnodig groot en de layout kan wel beter
Top tv met top beeld en top geluid. Ambilight reageert goed en zorgt in mijn mening voor een fijnere kijk ervaring.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel blij met deze fantastische aankoop
 | 25-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vierzijdige Ambilight
  • Design
  • Android besturingssysteem
  • Minpunten
  • Verbinding tussen TV en voet lastig uit te lijnen
  • Soms dof geluid bij laag volume
  • Bediening vergt enige gewenning
  • Voor een leek een overdaad aan instellingen
Een geweldige TV in het topsegment. De Ambilight (vier zijden) voegt echt een extra dimensie toe. Het Android besturingssysteem is stabiel en werkt redelijk intuïtief, hoewel de instructies niet uitblinken in duidelijkheid. Wij hadden erg veel moeite om de TV en voet (soundbar) goed met elkaar uit te lijnen. Het geluid klinkt soms wat dof op laag volume.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prachtige kleuren
  • Zwart is zwart
  • Geen naijl beelden
  • Ingebouwde soundbar
  • Minpunten
  • Glibberige afstandsbediening
  • Soundbar kan niet omhoog of omlaag gesteld worden
Prachtig beeld, mooi geluid zelfs zonder subwoofer. Het beeld is echt een stuk beter dan super HD.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een geweldig beeld en geweld geluid van deze Philips T.V.
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super beeld
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Prima bedrijf Platte TV als je vragen hebt
  • Geweldig geluid met B&w soudbar
  • Minpunten
  • ???
  • ???
  • ???
  • ???
  • >>>
EE geweldige T.V. met uitstekend geluid uit de W&B soundbar en wat een super bedrijf waar ik deze T.V. heb gekocht. Heel hartelijk bedankt. Top Top Top.
Philips 55OLED935 Reviews
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima tv ben er blij mee
 | 20-01-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Helder beeld
  • Scherp beeld
  • Prima geluid
  • Smart functie
  • Minpunten
  • Aansluitingen aan de achterzijde
  • Klep eraf halen
  • Klep lastig terug te plaatsen
Vormgeving op voet, erg mooi, wel jammer dat bijv de aansluiting voor een koptelefoon achter een kap zit, die moet er dan steeds vanaf gehaald worden, heb maar een draadloze koptelefoon gekocht. Wat wel vervelend is dat er met regelmaat het scherm ververst moet worden. Dat duurt dan ong 10 minuten.
Philips 55OLED935 Reviews
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij zijn echt in onze nopjes met deze OLED PHILPD TV
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Alles is naar smaak en voorkeur in te stellen.
  • Minpunten
  • Even moeten wennen aan de afstandsbediening
Fantastisch beeld een genot om naar te kijken.
PHILIPS 55OLED935 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect tv
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Goed beeld perfect geluid. Volgende dag geleverd.
Philips 55OLED935 Reviews