UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Philips 55OLED934 Reviews

PHILIPS 55OLED934 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 63 reviews
2099,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden over deze Televise + Soundbar !!
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • Super Beeld
  • Goed Geluid
  • Mooie Ambilight
  • gemakkelijk in gebruik
  • afstandbedinging
  • Minpunten
  • geen gebruiksaanwijzing boekje
Geweldige mooie TV en is heel gemakkelijk te installeren en gemakKelijk in gebruik . Heb zelf voor films en muziek er een externe subwoofer op aangesloten .
Philips 55OLED934 Reviews
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
100 % tevreden vooral over de bediening
 | 01-05-2020
Zeer tevreden
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch Beeld en geluid!
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Soundbar
  • Android OS
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Fantastische TV met Soundbar. Het beeld is ongeloofelijk scherp en de automatische aanpssingen van het geluid naar scene werkt heel erg goed.De interfaces van Android OS reageerd snel, de afstandsbediening daarintegen had wel wat inituitiever mogen zijn.
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Prachtige beeldkwaliteit qua kleuren en scherpte mooi geluid met de soundbar van bowers wilkins en een mooie vormgeving zeer tevreden
Philips 55OLED934 Reviews
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Bediening
  • Strakke uitvoering
  • Scherp natuurlijk beeld
Voldoet aan onze verwachting. Vooral de ambilight geeft een meerwaarde/genot om TV te kijken.
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie TV met goede beeldkwaliteit
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemakkelijke gebruiksaanwijzing
  • Minpunten
  • Geluid
  • Afstandbediening
Mooie TV een hele verbetering na onze TV van 6 jaar oud
Philips 55OLED934 Reviews
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv met zeer scherp beeld en heldere kleuren
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Formaat
  • Minpunten
  • Het scherm glanst en reflecteert dus als het licht is
Echt een prachtige tv. Het beeld spat er af en het geluid is ook goed, maar voor degenen die van diepe bassen houden is het verstandig een subwoofer aan te sluiten. Ik heb gekozen voor de B&W ASW 610 ( € 600,=). Mooie combinatie!
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige aankoop
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Top
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gewldige aankoop
 | 09-04-2020
Top
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
fantastisch beeld en geluid
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksgemak
  • geluidskwaliteit
  • mute functie op beeldscherm
  • Minpunten
  • toch een subwoofer nodig voor muziek
Heel blij met de tv. uitstekend beeld en geluid. Ik speel er ook mijn muziek op af. Dat vraagt wel om een extra subwoofer, maar dan heb je ook prima geluid in een compacte behuizing.
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In één woord fantastisch.
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Heldere, natuurgetrouwe kleuren
  • Doortekening in de schaduwpartijen
  • Zeer scherp beeld
  • Uitstekend geluid
  • Minpunten
  • Plaatsingsinstructie kan / moet duidelijker, is te beknopt
  • Op de voet is de TV met soundbar die er aan vast zit vrij onhandelbaar.(De keuzemogelijkheid van) Twee voeten ter hoogte van de uiteinden van de sounbar zou beter zijn geweest.
  • Er is ruimte tussen soundbar en TV waardoor je toch nog kabels ziet
Aangeschaft ter vervanging van een 5 jaar oude Philps smart TV blijkt deze TV een enorme verbetering te zijn. Dat mag ook wel, je betaalt er ook voor. Dat neemt niet weg dat we desondanks zeer verbaasd waren over de twalitieitsverbetering die we waarnamen. Een prachtig helder, zeer scherp, beeld met veel doortekening in de schaduwpartijen. En een veel snellere smartbeleving dan we gewend waren. En een geluid waarbij je je verbaast dat het uit een soundbar afkomstig is.
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top televisie met super mooi beeld en geluid
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • ambilight
  • Minpunten
  • de voet waar hij op staat
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV met mooi en strak design
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Contrast en kleuren
  • Design i.c.m. ambilight en soundbar
  • Snelheid en hoeveelheid apps
  • Speelt alles (!) af via DLNA
  • Aansluitmogelijkheid externe HB
  • Minpunten
  • (gebruikersgemak) afstandsbediening
Een topper onder de OLED\'s. Contrast en kleuren zijn ongekend mooi en de ambilight maakt het af. De soundbar klinkt bovengemiddeld goed en is erg mooi afgewerkt. Zonder een aangesloten externe subwoofer mis je wel de zware/lage tonen, dus een aanrader om deze aan te sluiten op de TV. Erg blij mee!!
Philips 55OLED934 Reviews
Philips 55OLED934 Reviews
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heel mooi beeld, zijn erg tevreden.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Ambilight
  • Geen last van lichtinval
  • Minpunten
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Minder mogelijkheden dan bij andere tv
Wij hebben gekozen voor Philips Oled Ambilight omdat het de beeldkwaliteit versterkt. We hadden eerst een Sony Oled maar de Philips Oled vinden wij veel mooier.
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect toestel met mooi beeld en goed geluid
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld en geluid
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Mooi afgewerkt
  • Eenvoudige bediening
  • Herkent eenvoudig extra apparaten
  • Minpunten
  • Één voet systeem niet stabiel
  • Via bluetooth aansluiten niet eenvoudig
Mooi design met mooi afgewerkte details.
Philips 55OLED934 Reviews
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect toestel met mooi beeld en goed geluid
 | 15-03-2020
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi vormgegeven toestel met schitterend beeld en geweldig geluid.
 | 07-03-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • vormgeving
  • Ambilight
  • Minpunten
  • erg plastic afstandsbediening
Prachtig toestel met schitterend beeld. Sprankelende kleuren en diep zwart. Ambilight geeft toegevoegde waarde aan de beeldbeleving. De bijpassende Bowers & Wilkens-soundbar klinkt geweldig. Goede verstaanbaarheid, maar ook verbazingwekkend diep laag. Tot nu toe zeer tevreden met deze aankoop.
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 02-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Formaat
  • Ambilight
  • Smart functies
  • Soundbar
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Aanschaf van deze TV voelt voor ons als een stap in de toekomst!, wat een geweldige beeldkwaliteit met daarbij de ambilight en soundbar die het plaatje compleet maken.
Philips 55OLED934 Reviews
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooie aanwinst
 | 16-02-2020
  • Minpunten
  • geluid
alleen mis ik de power in het geluid,vooral de lage tonen
PHILIPS 55OLED934 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super blij met m\'n aankoop.
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Beetje onstabiel
Philips gekozen vanwege ambilight, zou het niet meer kunnen missen. De soundbar had ik liever voor de televisie gehad of ingewerkt tussen twee voetsteunen, is een beetje onstabiel omdat hij maar op 1 punt rust. Was ook niet gemakkelijk om hem te plaatsen met de soundbar, plaats is 1,5 meter hoog. Voor de rest, zoals ik al vermeld heb, super blij.
Philips 55OLED934 Reviews
Philips 55OLED934 Reviews
Philips 55OLED934 Reviews