U bevindt zich in:
Philips 55OLED903 Reviews

PHILIPS 55OLED903 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 69 reviews
1999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Heel goed geluid
  • Ambilight echt een plus
  • Mooie tv
Mooie televisie, daarnaast prachtig beeld en super scherp! We zijn er superblij mee!
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
gewoon fantastisch!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bovengemiddeld geluid
  • strak vormgegeven
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
sinds anderhalve week deze tv en tot nu toe gewoonweg fantastisch! echt een aanrader! ben er niet meer voor weg te slaan:-)
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tevreden, ontstaan discussies op de bank we er aan de beurt is. Dat zegt genoeg
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid van voren
  • Ambylight
  • Formaat
Het is een flinke uitgave die we hebben gedaan maar hij is het zeker waard. We zijn tot nu toe eerlijk gezegd over alles tevreden....
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig beeld met de magie van Ambilight met top geluid
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Android TV en dus veel apps
  • Dunne rand
  • Ambilight
Deze TV heeft prachtig scherp beeld en met Ambilight een beleving. Nu met Bowers &Wilkins soundbar ingebouwd heel mooi geluid. En de bediening is super snel (niet gewend bij Philips)
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv voldoet aan alle verwachtingen en kraakhelder beeld!!
 | 11-02-2019
Prima tv met zeer mooi geluid en prachtig beeld!
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv met ingebouwde soundbar
 | 11-02-2019
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte televisie met goed geluid en strakke vormgeving.
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld & geluid
  • Ambilight
  • Vormgeving
Dit is een TV waar we nog heel lang plezier van gaan hebben. Beeld, geluid en vormgeving zijn echt heel goed. Extra afstandsbediening voor o.a. Google Assistant en het navigeren door verschillende apps is nog wel even wennen.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top produckt
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Goede zeer heldere kleuren
  • Minpunten
  • Bediening grote ab
  • Donkere films erg moeilijk te zien
Alleen bij donkere tekenfilms zoals mogli is het lastig kijken
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV eenvoudig in te stellen, zeer goed geluid en top beeld
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Ambilight
  • Soundbar ingebouwd
  • Minpunten
  • Stanby stand niet uit te zetten met aparte knop
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw wat een super tv
 | 26-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Disign
  • Ambilight mooi
  • Makkelijke bediening
  • Prima geluid
Mooi beel, haar scherp, mooi disign, prima geluid voor tv kijken
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • beter beeld
  • beter geluid
  • meer opties
  • Minpunten
  • geen
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld is superscherp
  • Perfect geluid
  • Vele mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Zeer goed beeld, en zeker zo goed geluid van deze Philips met B&W speakers. Aanrader.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De fantastich vormgegeven TV is als een mooi schilderij aan de muur.
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudige bediening
  • Top beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Deze TV is absoluut zijn geld waard met een mooie slanke vormgeving en er is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die kwaliteit uitstralen. Er zijn veel instellingsmogelijkheden maar de basis instellingen zijn al top, We kijken weer met plezier naar onze TV
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Super TV
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super OLED TV die van vele technische snufjes is voorzien
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Mooi model
  • Vele mogelijkheden
  • Philips Hue compatible
TV kijken is met deze tv nog meer genot geworden. Weet het een en ander erover, maar wegens drukte nog niet echt de tijd genomen om mezelf geheel te verdiepen in alle functies die de tv heeft, want er zijn zoveel opties oftewel instellingen om hem geheel af te stellen naar je persoonlijke afstellingen. Het geluid uit de tv zelf van Bowers & Wilkins is ook zeer goed alleen mis ik zelf nog wel het diepe bassgeluid van een subwoofer, maar over het algemeen zeer goed geluid dat de tv zelf produceerd. Binnenkort ga ik alsnog een mooie soundbar met surround set erbij aanschaffen voor de ultieme thuisbioscoop at home, sweet home en deze ga ik natuurlijk bij de experts kopen van Platte TV die me netjes hebben geholpen met de juiste keuzes te maken als nieuwe TV, juiste muurbeugel en de juiste HDMI kabel voor de beste 4K ervaring...
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV met een super geluid
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • installeert zichzelf, en daarna makkelijk aan te passen!!!
  • eenvoudig te bedienen, geen handleiding nodig
  • Stabiel wifi tbv streamen
  • toetsenbord op achterzijde grote afstandsbediening
  • Minpunten
  • voice control en touch pad op tweede afstandsbediening vragen veel gewenning
Super TV met super geluid maakt alle verwachtingen waar
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In één woord FENOMENAAL..
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Vorm
  • Minpunten
  • Geen
In één woord FENOMENAAL
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topproduct met een super geluid en beeld
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prima geluid
  • Mooie vormgeving
  • Dun scherm
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 14-01-2019
Mooie tv, prachtig beeld en erg mooi geluid dankzij ingebouwde soundbar. Blij dat we voor de wat duurdere tv zijn gegaan, uiteindelijk krijg je wel waar voor je geld!
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
super aanwinst, zowel in beeld als geluid
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • instr handleiding
Beetje "klooien"met alle afstandbedieningen, gaat wel wennen