U bevindt zich in:
Philips 55OLED903 Reviews

PHILIPS 55OLED903 REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 136 reviews
1595,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Onovertroffen televisie
 | 17-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Geluidskwaliteit
  • YouTube integratie
  • vlotte zenderwissels
  • Minpunten
  • zwaar
Idee van mijn vrouw, ze wilde zo graag deze 65inch OLED TV met ambilight van Philips. En het is de investering meer dan waard. Niet het allernieuwste model, eigenlijk beter want deze soundbar van Bower & Wilkins is harmonieus ingebouwd. Kortom momenteel kijk ik F1 en voetbal in optima forma en dankzij de top service van de vestiging in Eindhoven Noord, Ekkersrijt is de levering en installatie mij ook nog gelukt zonder gedoe. In één woord: overweldigend.
Philips 55OLED903 Reviews
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zo goed
 | 09-10-2019
  • Pluspunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Minpunten
  • Niets
  • Niets
  • Niets
  • Niets
  • Niets
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Hij bevalt uitstekend.
 | 29-09-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Geluid
  • Helder
  • Goede maat gekozen
  • En ambiligt prima
Hij bevalt prima zou hem niet weer willen missen. Mooie kleuren en echt de prijs waard. Zeer tevreden
Philips 55OLED903 Reviews
Philips 55OLED903 Reviews
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastisch beeld en geluid
 | 22-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • 2 losse afstandsbedieningen
Fantastische tv met haarscherp oled beeld dat wordt ondersteund door ambilight. Bewust gekozen voor de 903 in plaats van de 803/804 vanwege het veel betere geluid van de 903. Zelfs "normale" tv-uitzendingen via Ziggo-box of CI-kaart zijn van geweldige kwaliteit dankzij upscaling. Makkelijk om apps te installeren via google: netflix, youtube, disney+, airscreen (scherm van iPhone of iPad op tv) etc. Enige onhandige is dat er 2 afstandsbedieningen bij zitten. De praktijk leert dat de kleinste van de 2 niet tot nauwelijks wordt gebruikt.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede prijs /kwaliteit verhouding
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Wel weer een nieuwe beugel kopen
  • En ook wet nieuwe kabels kopen
Na een 21.9 zes jaar te hebben gehad , is het tijd voor wat nieuws . En wat voor een nieuws , wat een prachtig beeld , en ook nog een goed geluid , en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs ! Bedankt D uit Naarden voor je geduld en uitleg
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch hadden we eerder moeten doen.
 | 09-09-2019
Een aanwinst in onze woonkamer en een geweldige openbaring qua beeld en geluid. Zeer te spreken over de Philips oled
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Nog geen moment spijt van deze aankoop!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • Mooie vormgeving met geïntegreerde soundbar
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Gewoonweg een hele mooie tv met prachtig beeld, rustgevend ambilight en een geweldig geluid. Omdat mijn tv niet hangt was ik op zoek naar een tv met goed geluid en goed beeld. Een soundbar zou bij de meeste tv's een stukje van het scherm wegnemen en dat wilde ik niet. Naar lang zoeken kwam ik bij deze geweldige tv uit. Ik heb geen losse soundbar meer nodig omdat deze aan de tv vastzit en er komt een heel mooi helder en goed geluid uit. In combinatie met het mooie ambilight en het prachtige beeld is dit een tv waarmee je heerlijke film of binge avonden kunt hebben.
Philips 55OLED903 Reviews
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een aanrader als je in alle rust wil genieten..
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Het beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • het toestel moet in standby-stand blijven
  • de minimale afmeting waarin het toestel te krijgen is.
Na lang overwegen door het grote formaat van de TV, toch maar gedaan voor het systeem. 55 inch het kleinste beeldformaat. Zelf geinstalleerd dat uiteindelijk best meevalt. Je wordt keurig door de schermen heen geleid die nodig zijn voor een eerste instelling. In de week daaropvolgend het beeld en de verlichting bijgesteld via instellingen naar de voor mij meest ideale instelling. Het toevoegen en/of verwijderen van app's in de smartstatus levert ook geen enkel probleem op.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De kleuren spatten van het scherm
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Oled
  • Ambilight
  • Geluid is goed
  • Design is zeer strak
  • Minpunten
  • Navigeren had sneller gemogen.
De beste tv die ik ooit in het bezit heb gehad. Altijd Philips gehad en zal het altijd blijven kopen. De kwaliteit van het scherm is fantastisch door het oled scherm. In eerste instantie vond ik hem wat groot (was 32" gewend) maar het is perfect zo. Ambilight tilt je kijkervaring naar een nog hoger niveau. Wij hebben ook de Philips hue lampen met de tv gekoppeld waardoor je hele woonkamer meedoet met een film of serie, prachtig!
Philips 55OLED903 Reviews
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geen seconde spijt.
 | 02-08-2019
Super product.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige tv mooi beeld en geluid
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Fantastisch beeld een plaatje in huis
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden over monteur D
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
Prachtig toestel
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooier en beter TV kijken bestaat niet!
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Android
  • Voice control
  • Prijs
  • Minpunten
  • Had eigenlijk een 65 Inch moeten nemen
TV voldoet volledig aan de verwachtingen, superieur beeld en geluid. Inmiddels de 3de Philips en 2de ambilight. De Samsung tv's die ik heb gehad kunnen niet mee met de beeldkwaliteit van de Philips. Daarnaast is het design ook erg fraai om te zien ook als de tv niet aanstaat. De android TV en google assist werken ook super.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv, genot om naar te kijken!
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Slanke tv
  • Prachtige kleuren
  • Mooi geluid
  • Spraakbesturing
  • Ambilight uitgebreid
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt...
Het is een hele mooie tv. Komt het beste tot zijn recht aan de wand, dan is het ambilight ook mooier. Je kunt alles instellen, kleur van de wand, kleurbeleving en beeldinstellingen ook heel uitgebreid en makkelijk in te stellen. Spraakbesturing erg leuk en makkelijk. Alles werkt perfect.
Philips 55OLED903 Reviews
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische beeldkwaliteit, die ik niet eerder voor mogelijk hield.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prima geluid
  • Mooie vormgeving
  • Kan erg plat tegen de muur
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Niet goedkoop
  • Geen "enkele" kabelaansluiting
  • Geen A-label voor energiegebruik
Deze televisie maakt kijken weer echt tot een beleving. Zelfs mijn wat oudere videofilms worden door het toestel opgewaardeerd en zien er sprankelend uit. Het geluid is werkelijk prima. Een echte aanrader voor wie optimaal kijkgenot zoekt.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig beeld en geluid en een sierraard aan de muur
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • geweldige beeld kwaliteit
  • goede geluidskwaliteit
  • simpele installatie
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Na een super snelle levering door PlatteTV heb ik de tv snel uitgepakt, opgehangen en aangesloten. Was in eerste instantie huiverig voor de grote (65inch) van de tv maar niets is van dat alles. De installatie van de tv is simpel en snel met mijn nieuwe media-box next van Ziggo. Bij het kijken van mijn eerste film werd ik weggeblazen door het fantastische beeld- en geluidskwaliteit. Dit had ik dus veel eerder moeten doen.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima keus gemaakt.
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld.
  • Geluid is prima.
  • Makkelijke bediening met de remote,
Philips 65OLED903 met Ambilight Ziet er gelikt uit. Mooi scherp beeld en de 4K weergave is super. Past prima op onze wand. Zo komt het Ambilight nog beter uit.
Philips 55OLED903 Reviews
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Geluid is prima
  • Minpunten
  • geen
Haarscherp en een goed geluid
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Ambilight
  • Geweldig oled beeld
Erg mooie tv. Vooral het ontwerpen het geluid springen eruit. Dit in combinatie met de vele instelmogelijkhedenen en ambilight zorgt voor een geweldige kijk ervaring. Ook 65 inch lijkt groot maar dit wendt snel.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
Mooie tv, geluid uitstekend in ons knusse tvhoek. Extra soundbar niet nodig. Backlight prachtig.