U bevindt zich in:
Philips 55OLED903 Reviews

PHILIPS 55OLED903 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
1999,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv. Ambilight even wennen
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
Subliem beeld. Je bent snel gewend aan dit formaat beeldscherm.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een zeer goede aankoop,niet hetgeen waar ik voor kwam maar het is het waard.
 | 15-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • natuurgetrouwe kleuren
  • ambilight
  • Minpunten
  • geen
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect toestel, geweldig geluid
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Oled beeld
  • geluid
  • bediening
De beeldkwaliteit is geweldig en goed in te stellen. Het geluid is een openbaring.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
hoogwaardig product in alle opzichten
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • zeer mooi beeld
  • uitstekend geluid
  • Ambilight
  • AB met toetsenboord
  • mooi ontwerp
  • Minpunten
  • geen aan / uit schakelaar
Ben zeer tevreden met de TV, beeld en geluid zijn zeer goed tot uitstekend. Kleine minpunt aan banding en ghosting, vandaar 9 voor beeldkwaliteit, verder is dit helemaal niet storend, komt zeldfen voor. Lichte minpunt aan debediening, TV heeft geen aan / uit schakelaar
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Voldoet prima aan mijn verwachtingen.
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Vormgeving
  • Vpldoende aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Moest eventjes puzzelen met instellen.
Heb hem nu +/- 3 weken en ben er zeer tevreden over. Prima beeld en goed deluid. Het was even zoeken hoe alles in te stellen maar is toch goed gegaan. Verder geen minpunten kunnen ondekken.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie heldere tv, maar geluid kan beter
 | 31-03-2019
Super mooi beeldkwaliteit. Geluid valt tegen, klinkt in de winkel beter. Onze tv hangt op. De speakers zitten in het midden achterop de tv gemonteerd, subwoofer in het midden, De beugels van de ophanging krijgen trilling van de subwoofer waardoor er een zeer storende resonantie wordt veroorzaakt. Ambilight erg aanwezig, schijnt over het plafond. Mis een gedrukte gebruiksaanwijzing, via internet op ipad iBooks gezet. Maaaaar verder een super mooie heldere tv.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • ?
Zeer tevreden over deze aankoop, is zeker een aanrader. Beeld en geluid top!
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Dit is genieten in 1 zin
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • uiterlijk
Prima en ook prima geluid
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV kijken in een nieuwe dimensie
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit superieur
  • Geluidskwaliteit waanzinnig
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Nog niks ondekt
Dit is echt een geweldige TV. Heb hem nu 2 weken in huis en nog geen seconde spijt van. Maakt echt elke verwachting waar, en meer zelfs.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet in alle opzichten , zowel beeld- alsook geluidskwaliteit perfect
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Ambilight
  • Service
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische tv met perfect geluid
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherpbeeld
  • Mooi design
Mooie tv met haarscherp en realistiche kleuren
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geeft soms een kleine hapering bij opstarten van tv
Mooi beeldkwaliteit. De soundbar aan de tv zelf geeft prima geluidskwaliteit.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld en geluid!
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid surround
  • Oled
  • Minpunten
  • Verbruik
Een echte aanrader, ingebouwde surround soundbar.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV, dit wil iedereen.
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Heel goed beeld
  • Super geluid
  • Mooi design
  • Zeer gemakkelijk installeren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Een grote lege doos in de garage. Hihi
Ik heb de 55OLED903 nu 2 weken in huis en hij bevalt uitstekend. Het beeld is messcherp, vooral als ik op Netflix via de ultra HD upgrade naar films kijk. Verder is het geluid heel goed, ik heb geen aparte soundbar nodig, die van de tv functioneerde boven verwachting. En ondanks mijn losse horizon box werkt toch alles geïntegreerd met de afstandsbediening van de tv. Hoezo gebruikers gemak. Heb ik namelijk niet hoeven instellen ging vanzelf. Dus voortaan 1 AB op tafel.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer goed, super tevreden
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • Handige extra afstands bediening op stem
  • prachtig beeld
  • goede sound bar
  • super formaat
  • levens echte kleuren
Als eerste wil de snelle en correcte service van Platte tv benoemen, en als 2e de super tv die ik tegen een zeer nette prijs heb gekocht, het bediengsgemak van de afstandsbediening op stem werkt echt super, beeldkwaliteit kijkt haast op 3d niveau en de sound bar is van hoge kwaliteit, hier spreekt een zeer tevreden klant.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastisch toestel.....
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Helder duidelijk geluid
  • Genoeg aansluitingen
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Prijs
De beeldkwaliteit is geweldig, scherp helder beeld, met fantastisch mooie kleuren. De soundbar geeft een mooi helder geluid, en de subwoofer die achterop het toestel is geplaatst geeft een prettige bas. Ik was door de geluidskwaliteit nog het meest verrast. Beide afstandsbedieningen zijn zeer gebruiksvriendelijk en alle functie zijn makkelijk te vinden. Ik heb ook mijn provider (KPN) afstandsbediening gekoppeld, en ook hierop reageert dit toestel prima. Het zeer dunnen scherm is mooi tegen de muur te plaatsen, en de ambilight geeft een mooi schijnsel dat het kijken naar dit scherm een extra dimensie geeft. De mooi vormgegeven soundbar die onder het scherm is geplaatst maakt het totaal af, bijzonder geslaagde vormgeving. Er zijn voldoende aansluitings mogelijkheden aanwezig om al je apparatuur op aan te sluiten. Al met al kan ik maar een nadeel opnoemen, en dat is de prijs die een flinke aanslag op je budget pleegt, maar daar krijg je dan ook wel iets voor terug.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helemaal zoals verwacht
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Oogt mooi
  • Weegt weinig
  • helder scherp beeld
  • ambilight
  • Minpunten
  • geluid wat minder dan verwacht
  • tweede afstandsbediening overbodig
Het beeld is heel helder en scherp. Het ambilight werkt helemaal zoals het moet. Voor gewone programma's is de ingebouwde sondbar voldoende maar voor al de rest verbind ik hem met mijn aparte versterker + luidsprekers.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
top tv
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • service plattetv.nl
  • prijs / kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Super beeld, geluid goed. Aanrader!
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • diep zwarte
  • mooie vormgeving
Het is een perfect beeld het geluid had ik beter verwacht! Helaas is de Amberlight aan een zijde kapot, dit wordt a.s dinsdag gemaakt.
PHILIPS 55OLED903 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect beeld en geluid
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Diverse aansluitingen mogelijkheden randapparatuur
  • Minpunten
  • Tv moet je met 2 personen verplaatsen
  • Geen
Sinds kort in bezit,deze tv geeft een perfect beeld.mooi formaat.