TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED855 Reviews

PHILIPS 55OLED855 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 140 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Dit is een super goede TV
 | 01-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • Geluid is ook zeer goed
  • Ambilight is echt mooi
  • Minpunten
  • geen toetsenbordje op de afstandsbediening
Wat een topper! Prijs/kwaliteit is 100% goed. Mooi beeld, mooi geluid en echt een plezier om naar te kijken
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Bediening
  • Makkelijke instalatie
  • Minpunten
  • Geluid kan beter maar is goed
Snel geleverd. Makkelijk te instaleren. Zeer mooi beeld topkwaliteit. Geluid is gewoon goed moet je een beetje naar eigen smaak instellen. En ambilight is top.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geen spijt van
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Tv is perfect
  • Minpunten
  • Dat de tv na een poos aan staan moet herstellen met de pixeldichtheid
Tv is makkelijk te bedienen mooie vormgeving en ambylite is geweldig . Geluid is oké voor een tv mooie heldere kleuren en grote is perfect
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld !!
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Afstandsbediening niet voor ouderen
Ik heb deze tv gekocht nadat mijn tv uit 2005 het begaf. Nadat ik hem had opgehaald en hem door mijn zoon heb laten installeren ben ik ervan gaan genieten, want wat is het toch een mooie tv. De beeld kwaliteit is uitstekend en geweldig voor films of gewoon tv kijken. Daarnaast is het geluid echt fantastisch. Ik hoor alles duidelijk en het is geen dof geluid zoals mijn oude tv had. Ik zou deze zeker aanraden hij is het geld meer dan waard.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een prachtige TV, echt een aanrader.
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ambilight
  • platte beeldscherm met strakke voet
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Deze TV is echt een sieraad voor mijn woonkamer. Prachtig beeld , schitterend Ambilight. Maar ook als TV uit staat gewoon mooi meubelsstuk
Philips 55OLED855 Reviews
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit vande OLED
  • Ambilight
Boven verwachting en een fantastisch Ambi light
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prima toestel en verassend veel opties (gescheiden koptelefoonuitgang en speaker apart te bedienen)n)
 | 22-12-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • opties
  • koppelen met randapparatuur
makkelijk te installeren, ging vanzelf eigenlijk, veel opties/apps door playstore, ideale combi met rand toestellen.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv met uitstekend beeld en geluid een aanrader.
 | 20-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 20-12-2020
  • Pluspunten
  • Zuiver
  • Kwaliteit
  • Kleuren
  • Gemakkelijk
In eerste instantie wilden we gaan voor groter beeldformaat,maar we zijn bij de 55inch gebleven,en de oled bevalt ons uitstekend
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal volgens verwachting
 | 19-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Ambilight
  • Bediening
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heerlijke tv
 | 19-12-2020
  • Pluspunten
  • kleuren
  • ambilight
  • design
  • Minpunten
  • geen handleiding
  • geluid
Mooi beeld, gekozen voor philips voornamelijk door de aanwezigheid van ambilight. Geluid is wat minder maar met een extern systeem goed op te lossen. Tevens jammer dat je geen poten kunt kiezen en er geen handleiding bij zit. maar dit zijn maar details voor een prachtige dynamische tv. Zeker een aanrader.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
OLED Philips tv. Met uitstekende beeld kwaliteit
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Deskundigen advies
  • Scherpe prijs aanbod
  • Live chat, een perfecte uitkomst
  • Goede service
  • Minpunten
  • Zo het zo even niet weten
Na deskundig advies van plattetv, hebben wij besloten een Philips OLED tv kopen. TV zelf in Amsterdam opgehaald en wederom duidelijke uitleg gekregen. Prima service
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie aanwinst in het interieur
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi strak beeld
  • Draaibare voet
  • Minpunten
  • Het geluid is wat mat
  • Afstandsbediening ligt pas op nadat je een knop indrukt
Een mooie tv met snelle levering van Plattetv.NL Mijn kinderen van 6 en 8 weten Netflix en de settop box van KPN prima te vinden, dus gebruiksgemak is super. Ambilight geeft een mooie nieuwe dimensie aan tv kijken. Van 48” naar 55” gegaan, maar dan went helaas heel snel. ;-)
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige tv welke voldoet aan mijn verwachting
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ambilight
  • Gebruiksgemak
  • Gebruiksklaar maken
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog geen
Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Eerst dacht ik dat de tv misschien te groot was maar dat valt erg mee. Ik moet nog alles goed doorlezen hoe alles werkt maar tot nu toe geen problemen. We kijken films alsof w e in een bioscoop zitten. Hele goede keus geweest.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Gewoon een fantastische tv!
 | 18-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afmeting
  • Bediening
  • Dun
  • Minpunten
  • Ambilight is beperkt in te stellen (niet te dimmen)
Fijne tv, goede maat, fantastisch beeld, lekker dun
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV zowel beeldkwaliteit als vormgeving en afwerking
 | 16-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambilight
  • Design
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Kan deze tv alleen maar aanbevelen een lust voor het oog in alle opzichten Philips heeft weer een top product neer gezet vandaar weer awards gewonnen.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende troost in in deze bizarre tijd
 | 16-12-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • Ambilight
  • gebruikersgemak
  • Minpunten
  • geen HDMI 2.1
Lang gewacht met aanschaf. Na prima voorstel door Platte TV deze aldaar aangeschaft. Mooi cadeau voor de kerst en voldoet aan onze verwachtingen.
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooi en scherpbeeld en Gaaf! die ambilight
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • mooi scherp en helder beeld
  • geluid
  • effect licht
  • afstandsbediening met voldoende opties *enkel
  • Minpunten
  • * afstandsbediening niet te koppelen kpn tv ontvanger
  • dus 2 afstandsbedieningen daarvoor nodig
Wat heerlijk en weer genieten om tv te kijken. het is een hele beleving met het ambilight licht bijzonder hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen om tv beeld en licht zo met elkaar af te stemmen.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Mooi de verlichting erachter
  • Ongelofelijk helder
  • Super echte kleuren
  • Minpunten
  • Moet minimaal 15 cm van de muur is het advies dus plat tegen de muur hangen is niet handig kennelijk
Wat een top tv. Hadden we eerder moeten doen. Geluid is best wel prima maar niet makkelijk in te stellen omdat het wegvalt als je gaat wijzigen. Dan kun je niet horen wat je doet. Verder speelt het geluid voornamelijk af over onze Sonos soundbar en daar kan geen TV tegenop met zijn eigen geluid. ( helaas). Maar blijft natuurlijk altijd een kwestie van smaak.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterend beeld en geluid met mooie vormgeving
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid kwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden apparatuur
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn heel blij met de Philips Oled TV en zijn m.n. heel erg tevreden over het goede en eerlijke advies van de medewerkers van Platte TV in Amsterdam