TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED855 Reviews

PHILIPS 55OLED855 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 140 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi product
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Helderheid
  • Bediening
  • Design
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Refresh bij sport beelden
Prima kwaliteit beeld. De scherpte bevalt mij goed en het scherm is erg helder. OLED, oftewel echt zwart. Enig minpunt tot nu toe is de refreshrate bij een sportwedstrijd. Ondanks de 100hz had ik een soepeler beeld bij sport verwacht. Al met al dik tevreden met de aankoop.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Eindeloos Prachtige Oled-TV
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld: PRACHTIG
  • Geluid: OVERDONDEREND
  • Ambi-Light: MOOI EN ELEGANT
  • Formaat: ENORM
  • Gewicht: VEDER LICHT
  • Minpunten
  • GEEN
  • GEEN
  • GEEN
  • GEEN
  • GEEN
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv
 | 15-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Prachtig beeldkwaliteit
  • Vele apps aanwezig
  • Ambilight + Hue werkt fantastisch
  • Minpunten
  • Verlichting in de afstandsbediening
  • Staat iets schuin op de voet, maar misschien door mezelf verkeerd gemonteerd
Super FV. Helemaal voor deze prijs ! Hij ziet er super strak uit, beeldkwaliteit is zeer goed, helemaal donkere beelden zijn perfect weergegeven . Er zijn tal van apps te installeren en ook dit werkt allemaal zeer vloeiend . De afstandsbediening ligt fijn in de hand en ziet er mooi uit, enige jammere is dat de verlichting in de afstandsbedieningen pas werkt wanneer de toetsen Ingedrukt worden, zo zie je in het donker niet meteen welke toets je nodig hebt. Waarschijnlijk is dit gewoon een kwestie van gewenning, maar was toch fijn geweest als het bij beweging kon oplichten. Een ander minpuntje is dat de Tv een tikkeltje schuin op de voet staat. Heb nog niet de tijd gehad om deze opnieuw te monitoren, dus kan ook aan mijzelf en mijn montage-skills liggen.. Tv staan aangesloten op Sonos playbar. Ook dit werkt naadloos en is gemakkelijk te installeren. Ook de koppeling met Philips Hue is gemakkelijk en werkt zeer goed ! Overigens ook pluspunten voor PlatteTV. De service is uitmuntend en de gesproken medewerkers zijn zeer kundig en behulpzaam
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een Perfecte TV
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Perfecte beeld
  • Zeer dunne paneel
  • Afstandsbediening met led verlichting
  • Snelle installatie en duidelijke menu
  • Prijs is waard
  • Minpunten
  • Energie labor B
Geen twijfel en zeer fijne TV. Ik heb sinds 2002 Philips tv’s gehad en na aanleiding van die laatste (OLED) blijf ik bij de Philips TV
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische aankoop!
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeldkwaliteit. Ook bij sport en dat bij dit grote scherm-formaat
  • Goed geluid
  • Prachtige afwerking met hele smalle randen. OFwel: maximaal beeldscherm
  • Eenvoudige installatie
  • Ambi-light maakt scherm gevoelsmatig nog groter
  • Minpunten
  • Je wilt nog meer TV kijken..............
  • Verder nog niets gevonden!
Deze aankoop is de derde Ambilight op rij en steeds weer versteld van de enorme positieve ontwikkeling rondom beeld- &, geluidskwaliteit en vernieuwde features. Ook qua design zeker een aanrader. Verder: stekkers aansluiten en volledig "Plug & Play").
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Hele fijne TV
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi strak design
  • goede beeldkwaliteit
  • geluid is best goed
  • afstandsbediening werkt fijn
  • veel opties
  • Minpunten
  • Beeldscherm spiegeld in de glimmende voet
  • Afstandsbediening piept heel goog als de achtergrondverlichting aan staat
  • De TV maakt tik-geluiden
Ben heel tevreden over de TV, het beeld is scherp en helder. Er zijn veel instellingen mogelijk om de Ambilight en de helderheid van het beeld in te stellen naar eigen voorkeur. De enige minpuntjes zijn dat de afstandsbediening een heel hoog, zacht piep geluidje maakt als de achtergrondverlichting aan staat. Maar hier valt wel mee te leven. Daarnaast spiegelt het beeld in de glimmende voet, dit kan soms een beetje afleiden, maar het went wel. En als laatste ben ik nog aan het twijfelen of dit niet iets is wat eigenlijk niet klopt aan de TV zelf. Hij maakt af en toe tik-geluiden (best hard), alsof het plastic van de TV werkt door hitte ofzo (hoewel dit me niet super logisch lijkt met LED). Hij tikt best vaak, ook als hij helemaal uit staat. Voor de rest is het een TV met een hoge beeldkwaliteit, alles gaat soepel. De ingebouwde Chromecast werkt ook goed en dat is ideaal, hij is mooi strak en erg dun. De geluidskwaliteit is beter dan we verwacht hadden.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldig beeld maar geluid valt wat tegen
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • OLED beeld is onbeschrijfelijk mooi
  • prettige afstandsbediening
  • Ambilite is echt een toevoeging
  • prettige snelle interface van android
  • veel apps beschikbaar
  • Minpunten
  • Geluid valt mij erg tegen
  • geen gebruiksaanwijzing
  • Bluetooth koppeling werkt niet goed
  • Play-fi geen toegevoegde waarde
na lang wikken en wegen deze tv aangeschaft. Bewust gekozen voor Philips van wege ambilite en voor OLED gekozen om de geweldige beeld kwaliteit. Over die twee zaken kan ik ook alleen maar super tevreden zijn. het geluid is echter wel teleurstellend zeker voor zo\'n dure tv. nou is het geluid bij dit soort tv\'s vaker niet geweldig maar in dit geval vind ik het toch nog erger. het klinkt dof, met name bij conversaties merk je dit, gewoon slect te verstaan. in ben al een tijdje bezig met de instellingen maar dit levert nog niet het gewenste resultaat. waarschijnlijk moet er toch weer een losse soundbar komen. verder ziet de tv er geweldig uit, de slanke draaioet maakt het helemaal af hoewel de tv een beetje achterover lijkt te hangen met deze standaard. de Bluetooth koppeling met mijn draadloze koptelefoon krijg ik niet goed werkend. de optie van play-fi is leuk maar door de vertraging die altijd optreed niet echt geschikt voor tv. tot slot wordt er geen volledige gebruiksaanwijzing meegelevert, wel online te vinden . deze heb je ook wel nodig want hoewel de tv vrij logisch werkt heeft hij wel heeeeel veel opties wat tijd kost om allemaal te begrijpen
Philips 55OLED855 Reviews
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi beeld
 | 13-01-2021
  • Minpunten
  • elke 2 uur moet je aangeven oke voor update of later
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Levensechte kleuren
  • Makkelijk bedienbaar
  • Zwart is echt zwart
  • Geluid ook.goed
  • Mooie elegante voet
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Super tevreden
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch beeld net of het in je eigen woonkamer is en abilities maakt het af en fantastisch geholpen door Sanne gr marcel
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld makkelijke installatie prima service
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving en uiterlijk
  • Ambilight geeft xtra kijk ervaring
  • Minpunten
  • Instellingsmenu niet heel logisch is zoeken
  • Kabels wegwerken kan maar is krap zeker als je wat dikkere hoogwaardige HDMI gebruikt
Erg mooi beeld oled voelt zachter en ervaar het als mooier ivm qled. Ambilight geeft mooi effect en vind ik een aanvulling in de kijk ervaring.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv voor een acceptable prijs!
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • kleuren
  • scherpte/helderheid
  • Ambilight
  • afstandbediening met verlichting onder de knoppen
  • menu
  • Minpunten
  • geen 2 (of meer) hoofdtelefoons tegelijk op de bluetooth in te stellen
  • geluid wat aan de vlakke kant (verklaarbaar)
  • toch wel wat kabels op de muur(zie id van samsung One Invisible Cable)
Wat een kleuren en scherpte... wij zijn echt helemaal weg van de kleuren en het bedienings gemak van de tv. De afstandbediening geeft licht onder de knoppen wat heel handig is in een wat donkerdere kamer. De kleuren spatten letterlijk en figuurlijk van het scherm af! eigenlijk heb ik nog geen minpunten ondekt, afgezien van het geluid dat wat beter zou kunnen. (echter plat/geen klank kast is begrijpelijk.) bij een goede film gaat hij dan op de surround set. een soundbar zou een uitkomst kunnen zijn. Wij wilden perse ambilight en dat is net de kers op de taart vinden wij. Top advies en service van de medewerkers van Platte tv .nl !
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aankoop
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit (OLED)
  • Ambilight
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Glimmende voet reflecteert
  • Stahoogte (Sonos Beam past er niet onder)
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima aankoop, had ik veel eerder moeten doen. Oled en ambilight maken tv kijken een stuk leuker nog.
 | 11-01-2021
Echt een genot qua kijkplezier. Geluid wil ik echter nog wel gaan verbeteren, omdat ik graag concerten afspeel. Dan is het geluid nu zeker niet slecht maar voor dit doel kan het nog een stuk beter natuurlijk. 1 nadeel: Het beeld van mijn andere tv\'s in huis lijken ineens wel wat mistig nu ik Oled gewend ben...
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauwww, echt een bioscoop gevoel in huis
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld een dikke 10
  • Ambilight Top
  • Geluid erg mooi
  • Afstandsbediening met licht, microfoon en via app
  • Bediening klantvriendelijk
  • Minpunten
  • Deze TV had ik veel eerder moeten kopen
De TV nu 2 weken in huis. Beeld- en geluidkwaliteit zijn super. Ik zou niet weten wat hierin beter kan. Door de ambilight nog meer een bioscoop gevoel. Mis nu alleen de popcorn nog ;-) Daarnaast een geweldige fijne afstandsbediening met verlichting en microfoon. Ik zet alle lichten in de huiskamer uit bij het kijken van een film, zo is de verlichting van de afstandsbediening erg prettig in het donker. Ook kan de TV via een app op je telefoon heel goed bediend worden. Daarnaast de mogelijkheid van de microfoon om de gekoppelde apparaten via google te bedienen is ook super fijn!
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Oled tv
 | 07-01-2021
  • Pluspunten
  • Android
  • Google play Store
  • Beeld kwaliteit Oled
  • Formaat
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Geweldige Oled tv prima formaat en super scherp beeld. Zwart is ook echt zwart. Mocht je last hebben van witte puntjes in het beeld met interactieve tv ligt dat aan je hdmi kabel. Nu opgelost hier. Verder erg goede service van platte tv vriendelijke bezorger (in corona tijd) niks was teveel. Zoek je een betaalbare oled tv dan is dit het product. Android en google play store super snel en applicaties starten erg snel op.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer fijne en goede oled tv
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Ambi light
  • Minpunten
  • De voet reflecteerde de ondertitels. Klein min puntje
Het beeld is zeer goed. Duidelijke contrasten wat het kijken van donkere scènes ten goede komt. Het geluid van de tv zelf is prima voor gewoon het nieuws kijken. Maar verwacht er niet van dat je nou muziek of film kan kijken. Daar is een soundbar of Dolby systeem voor nodig. Dat is ook de opstelling zoals ik het heb. Kijken van tv en films is dankzij de ambi light erg rustig voor de ogen. Het is mijn eerste ambi light en ik ben aangenaam verrast. Zeker een aanrader.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV, beeld echt super!!
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Veel app's (die goed werken)
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid wordt wat blikkerig bij hoger volume
Prachtig beeld, vooral de heldere kleuren en het diepe zwart vallen op. Apps zoals Netflix, Videoland en Disney+ werken perfect.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Absolute top aankoop!
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • prachtig scherp beeld
  • echte kleuren
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • te veel mogelijkheden
Een heel mooi top product met een scherp beeld. tv kijken is een genot, technisch gezien. Samen met blu-ray een perfecte combi.
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Absolute top aankoop!
 | 03-01-2021
  • Pluspunten
  • prachtig scherp beeld
  • echte kleuren