TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Philips 55OLED855 Reviews

PHILIPS 55OLED855 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 140 reviews
1499,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv, zeker met de subtiele ambilight.
 | 01-02-2021
  • Pluspunten
  • Ambilight
  • OLED
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Zeer scherp beeld, fantastisch.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig alleen mis wat contrast in zwart
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid (niet bij muziek)
  • Gebruikersgemak
  • Prachtig slanke TV
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Geluid bij muziek
  • Mis (nog) contrast in zwart
2 weken geleden op aanraden deze philips Oled gekocht in 55inch. Wat een prachtig apparaat en wat een mooie kleuren. Ondanks dit mis ik in het zwart wat contrast waardoor het soms teveel zwart is. Waarschijnlijk moet ik nog wat puzzelen met instellingen... Ook het geluid valt niet tegen, alleen bij muziek zakt het stemgeluid beetje weg. Ambilight geeft ook een extra beleving en in de avond gaat de TV op in je woonkamer. Al met al beveel ik dit product aan! Plattetv heeft mij perfect geholpen en was de medewerker erg vriendelijk, behulpzaam en nan ook echt de tijd voor mij.
Philips 55OLED855 Reviews
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig product!
 | 31-01-2021
  • Pluspunten
  • Groot scherm
  • Prachige kleuren
  • Plat scherm
  • Ambilight
  • Bedienings menu
  • Minpunten
  • Geluid
  • Uitschakelen voor verversen scherm
Hele mooie tv met een echte beleving met ambilight
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 30-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeldscherm
  • Ambilight
  • Mogelijkheden
Super scherp beeld , ook dichtbij. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv!
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Snelle en gemakkelijke installatie
  • Ambilight geeft tv kijken een extra dimensie
  • Minpunten
  • Openen tv guide van mediabox niet mogelijk via afstandsbediening tv
Prima product, goede deal, snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen.
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal blij
 | 28-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Ambilight
  • Minpunten
  • Kijk nu veel meer tv dan eerst
Tijdens mijn zoektocht naar een tv ben ik uitstekend geholpen door Tim. Ik kreeg snel antwoord en een leuke deal. Nadat mijn order verwerkt was aan het eind van de dag, kreeg ik meteen een bevestiging en de volgende morgen stond de PostNL extra al op de stoep. Ook een topservice. Helemaal goed geregeld hebben ze het hier. De tv zelfs is prachtig, de kleuren zijn geweldig. Zelfs het geluid is prima voor een tv. Uiteraard nooit zo goed als met een soundsysteem, maar zonder kan ook prima. Ik ben helemaal blij!
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
fantatstisch mooie TV
 | 27-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi vorm geving
  • prachtig beeld
  • handig te bedienen
  • ambilight
  • Minpunten
  • nog niet tegen gekomen
ik ben super tevreden over deze tv. beeld is prachtig en de vorm ook. extra is natuurlijk het ambilight wat heerlijk kijkt. wel rekening mee houden dat ambilight min 10 tot 15 cm van de muur moet hangen (als je m ophangt)
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een waardige opvolger van een FHD Panasonic Plasma
 | 26-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld/Geluid
  • Android
  • Alle tuners aanwezig analoog/dvb-C/S/T
  • Strakke vormgeving, geen opsmuk
  • AmbiLight
  • Minpunten
  • Niet kunnen uitzetten van de interne speakers
  • Prijzig maar wel waard
Prachtige en natuurlijke beeldweergave. Altijd een FHD Pana. plasma gehad welke het nog uitstekend deed en nu bij een van de kinderen staat. Bij plasma was zwart al hoog maar dit overtreft het. Geluid is voor een \'platte\' tv\' goed te noemen. Wel een zeer groot pluspunt is het besturingsysteem Android. Echter een klein probleempje met mijn Loewe Opta Soundprojector. Kan in de intellingen wel de TV-speakers uitzetten maar dan is er ook via de SPDIF dig. uitgang ook geen signaal. Bij gebruik van de TV-afstandbediening is het volume van de soundprojector te regelen maar dan neemt ook het volume van de TV-speakers toe. Worden de interne speaker uitgezet dan werkt de HDMI-CEC ook niet meer. Wel zo handig als de TV aan wordt gezet dat ook de Loewe ook aangaat en alles met een afstandbediening te regelen is. (Probleem zal aan Philips worden voorgelegd, mischien een bug in het besturingsyteem)
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Brilliant vormgegeven OLED TV met sublieme beeld ervaring
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • Ongekende beeldkwaliteit
  • Dunne scherm randen
  • Slanke draaibare voet
  • Google OS en play store
  • Minpunten
  • HDR lijkt niet Hee veel toe te voegen
  • Geen mogelijkheid om scart of RCA aan te sluiten
  • Screensaver niet te wijzigen
Erg blij met deze TV. Twijfelde enigszins over de maat maar dit went erg snel en zou niet meer terug willen naar een kleiner formaat. De Ambilight geeft het TV kijken zeker een extra dimensie en leuk dat deze te koppelen is aan het hue systeem. Het geluid is voor een TV erg goed zeker op de reguliere volume niveaus. Erg handig is de USB poorten waarmee je gemakkelijk je foto’s/film/muziek op tv laat zien. Kortom erg tevreden met deze aankoop en zeker zijn geld waard.
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • design
  • bediening gemak
  • installatie gemak
wat een prachtige tv , mooi beeld, geluid prima
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig
 | 23-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • design
  • bediening gemak
  • insrallatie
wat een prachtige tv , mooi beeld, geluid prima
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • scherpbeeld
  • Minpunten
  • geen
Ben super blij met deze TV
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig toestel
 | 21-01-2021
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Snelle processor, soepele navigatie
  • Makkelijk in gebruik
Mooi groot scherm, kijkhoek is supergoed, scherp beeld. Geluid is voor wat je mag verwachten prima, voor echte bioscoopervaring is een surroundsysteem wel aan te bevelen. Menustructuur draait lekker snel, soepele bediening. Afstandsbediening en menustructuur is intuïtief en werkt goed. Ambilight komt goed tot zijn recht.
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top toestel in zowel beeld, gemak als design.
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Ambi light 3d
  • Koppeling met randapparatuur
  • Beeldkwaliteit
  • Processor snelheid/ schakeling tussen functionaliteiten
  • Minpunten
  • Stroomverbruik
Na lang wijken en wegen toch maar mijn “oude” LCD vervangen. Hij was nog prima maar soms wil je gewoon iets nieuws. En daarbij schuiven we de oude door naar de bijruimte waar hij nog prima dienst kan doen. Gekocht de 55OLED855 van Philips. Heb hem nu een paar weken in huis en elke dag plezier van.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een echte top tv, super beeld en geluid.
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi beeld
  • mooie vormgeving
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Geen papieren handleiding
  • Afstandsbediening moeilijk leesbaar
Is een echte top tv, ik heb lang getwijfeld gezien ik altijd het geluid minder vind bij een platte tv maar bij deze is het echt top!!. Ook het beeld is echt super mooi, een echte aanrader.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi product ben er blij mee. ambi light perfect
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • ambilight
  • makkelijke bediening
  • mooi dun
een mooie televisie. mooi beeld en geluid en mooi ambi light. 1 min puntje: de mooie vorm gegeven voet is verchroomd en dan zie je je ondertiteling dubbel. tip zou gematteerd moeten zijn. maar ben er blij mee.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Formidabele TV
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • Ambilight geeft extra beleving
  • Echte kleuren
  • Volwassen geluid
Aanwinst voor de kamer
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon formidabel, Prachtig en Mooi.
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld: mooi
  • Geluid: Een engel voor het gehoor.
  • Ambitie-Light: Fantastisch
  • Formaat: Subliem
  • Service: Uit de kunst.
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Wil het nooit meer kwijt. Wij zijn blij dat we dit toestel hebben aangeschaft. Het is 10 jaar te laat.
Philips 55OLED855 Reviews
Philips 55OLED855 Reviews
Philips 55OLED855 Reviews
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfect beeld, geweldig Ambilight, matig OS
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Perfecte 4K OLED beeldkwaliteit
  • 120Hz
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Android TV is veelzijdig en snel
  • HDR is heel mooi als het werkt
  • Minpunten
  • HDMI 2.1 ontbreekt
  • Matig geluid via TV
  • Geen 4K/HDR bij Disney+ en AmazonPrime
  • Sommige van AndroidTV zijn "dichtgetimmerd" door Philips
  • Slechts 5 van de 16GB geheugen zijn beschikbaar voor apps
Een hele mooie TV met perfect beeld, veel aansluitmogelijkheden en wel wat "bijzonderheden". Omdat ik heel graag weer Ambilight wou moest ik deze op de koop toe nemen. Gebruik deze in combinatie met een Sony versterker via HDMI ARC in een 5.1 opstelling. Werkt vooralsnog erg goed. Het enige probleem (begrijp dat alle Philips Android TV\'s daar last van hebben) is dat er door een DRM issue alleen matige kwaliteit (HD ipv 4K/HDR) videos via de ingebouwde apps Disney+ en AmazonPrime gekeken kunnen worden. Netflix en Plex werken wel op 4K/HDR.
PHILIPS 55OLED855 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige oled tv
 | 18-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtige kleuren( met ambilight)
  • Goed geluid
  • Mooie strakke vormgeving
  • Makkelijk schakelen tussen tv en apps
  • •Remote• met verlichting
  • Minpunten
  • Geen kunnen ontdekken.
Prachtige Philips 55 inch oled tv met een zeer scherp beeld en goed geluid. De kleuren spatten werkelijk van het scherm af. Echt indrukwekkend. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde en met de Philips cash back actie nog aantrekkelijker. Wij genieten er dagelijks van. Een aanrader.